Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaren bugun itibari ile kirigindan tamamen kurtuldu
Pazartesi okula basliyor cok ozledi kuzum
hergün geliyorum ama ses seda olmuoGünaydınn yine sessiz kalmış burası. Oğluma hafta sonu güvenderin test kitabını aldım çok sevdi, hayat bilgisi ve türkçeden çözdük bile
hergün geliyorum ama ses seda olmuo
çok sevindim adınıza benimki ne teste bakıo ne morpaya
ödevleri zor bitiriyoruz.
Allahtan derste aldığını kapıo ama napıcam bi türlü anlamadım
Bizim ödevlerimiz az oluyor geri kalan zamanda da test çözme ve kitap okuma yapıyoruzhergün geliyorum ama ses seda olmuo
Hergin bakiyorum ama gelen giden yok bende aldim canim yariladik test cozmeyo yarende cok seviyirGünaydınn yine sessiz kalmış burası. Oğluma hafta sonu güvenderin test kitabını aldım çok sevdi, hayat bilgisi ve türkçeden çözdük bile
Olsun zamaninizu degeelendirmis oluyorsunuz benim kizim sabahci oldukca vakiy var morpa kaynak kitaplar vb aralikli yapiyorBizim ödevlerimiz az oluyor geri kalan zamanda da test çözme ve kitap okuma yapıyoruz
Bizde geçmedik. Neden öğretmenler acele ediyor ki. Bizim öğretmen yavaş ilerliyor. Biz memnunuz bu durumdan. Arkadaşımın oğlunun öğretmeni kalanlı bölmeyi öğretiyormuş. Küçücük çocuklara bu kadar yüklenmeye gerek var mı? Müfredat hafifledikçe öğretmenler zorlaştırıyor....Biz hala geçemedik çarpmaya bakalım ne zaman geçecez
Kızım öğleci olduğu için bizde ödevleri ancak bitiriyoruz. Fazladan bişey yapamıyoruz. Yapmakta istemiyor. Öğretmenide memnunum diyor. Yuvarlanıp gidiyoruz.hergün geliyorum ama ses seda olmuo
Hayır 14 :)Zarife 33 mersin de mi yaşıyorsunuz
Merhabalar,
evet notlar girilmiş sisteme :) bizde ingilizcede aynı pekiyi not yok
iyi mi kötümü bilemedim
notlarımızın hepsi çok ii bu anlamda çok iyi ama nette incelediğim bazı forumlarda çocuklar okulada gitmesinler yorumları vardı !!!! Sistem gerçekten karışık
bizde bölmelere geçtik .
çalıştığım için sınıf durumunu tam anlıyamıyorum ama bazı çocuklar kalanlı bölmeyii bile evde çalışıp geliyormuş
öğretmen anlatmadn başlıyomuş cevaplara
o çocuk için gerçekten çok güzel ama diğer çocuklar ????
bugün öğretmeni arayıp şikayet ettmim en sonunda
son 2 hafta yılbaşı kartataili derken yarım saat sürmeyecek ödevi 5 günde yaptıramıyorum
öğretmende ilgilenmediğimi düşünüo sanırım
öğretmende ayrılacak karne tatilinde yine sıkıntılara girdim
öğretmenimzi çok zeki ama zekiliğini kötü yöndede kullanmaya başladı konuşurum dedi
umarım toparlarız
gerçekten çok zeki biraz üzerinde dursa günde yarım saatini ayırsa dünyalar benim olacak.
ne çantasını ne eşyasını topluyor
yemek yemiyor masada oynuo oynuo sıkılıo kalkıo gece yatarken iyice açıkıo
abur çubur istediklerini yemek istio
son 2 gündür bende resti çektip
yemektede ısrar etmiorum yatarkende vermiyorum yemek
iyimi yapııyorum kötümü anlamadım
varmı aranızda benim gibi sorun yaşayan ne yapabilirim
off offffffffffffffffff
Canım davranış tablosu yapabilirsin. Bizim her pazartesi okuldan geliyor. Ödevlerimi sorunsuz yaptım, çantamı ve okul eşyamı kendim hazırladım, dişlerimi fırçaladım, akşam vaktinde yattım, tv ve bilgisayar konusunda kurallara uydum v.s.yazıyo uyduklarına tik atıyoruz. Öğretmen de okulda zaman zaman ufak ödüllendirmeler yapıyor.