2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

hehe daha ne olsun :) piki o zaman benide yazın da şu kızcağız biraz hırslansın kızlar. Kamu yönetimi 1-2sınıf, 8ders toplam 32 ünite, ben ise sadece daha 0 dayım:18:

Hemen yazıyorum kara kaplı defterime , ayy pardon listeye :KK1:

Bende 0 dayım henüz , kendini yabancı hissetme :KK17:

Neden çalışmıyorsun ? Onu öğreneyim ona göre motivasyon yapayım :KK1:

Hemen yazıyorum kara kaplı defterime , ayy pardon listeye :KK1:

Bende 0 dayım henüz , kendini yabancı hissetme :KK17:

Neden çalışmıyorsun ? Onu öğreneyim ona göre motivasyon yapayım :KK1:

çalışamıyorum çünkü işten sonra yorgun oluyorum sonra eve git diziler falan derken ao bi bakmışsın saat 11 olmuş o saatten sonra uyku durumum malum:KK9: kaldı ki benımkı nankörlük saat 5 te işten çıkıyorum çookk tembelim çook:KK17:

e sıfırdaysak ıkımzde başlayalım biran önce o halde:)

çalışamıyorum çünkü işten sonra yorgun oluyorum sonra eve git diziler falan derken ao bi bakmışsın saat 11 olmuş o saatten sonra uyku durumum malum:KK9: kaldı ki benımkı nankörlük saat 5 te işten çıkıyorum çookk tembelim çook:KK17:

e sıfırdaysak ıkımzde başlayalım biran önce o halde:)

Diziler mi ??? :KK53:

Bizm bu ara izleyeceğimiz en güzel dizi aöf sayfalarının gözümüzün önünden film şeridi gibi geçmesi :KK8:

Yemek faslı bitince , eşe iki muhabbet , sonra bence akşamları 1 saat ayır derse . Saat koy , o saatte mutlaka otur başına , mesela , 19:00 - 20:00 ...Hem dizilerini de kaçırmamış olursun böylece :KK34:

Diziler mi ??? :KK53:

Bizm bu ara izleyeceğimiz en güzel dizi aöf sayfalarının gözümüzün önünden film şeridi gibi geçmesi :KK8:

Yemek faslı bitince , eşe iki muhabbet , sonra bence akşamları 1 saat ayır derse . Saat koy , o saatte mutlaka otur başına , mesela , 19:00 - 20:00 ...Hem dizilerini de kaçırmamış olursun böylece :KK34:

ohoo sen dalında profosyonelmıssın valla canım bak bıran once başlayasım geldı:)) yarın tablondaki 0 ı değiştirmeni isticem kesin bu gazla:) ben akşam ders başındayım seninle şu sıfırları en az bi 4 yapalım diyorum yarına kadar ne dersin?:KK76:

ohoo sen dalında profosyonelmıssın valla canım bak bıran once başlayasım geldı:)) yarın tablondaki 0 ı değiştirmeni isticem kesin bu gazla:) ben akşam ders başındayım seninle şu sıfırları en az bi 4 yapalım diyorum yarına kadar ne dersin?:KK76:

Hay Allah ne güldüm yahu ... İltifat kabul ettim bu yazdıklarını :KK9:

Hadi bakalım yarın senden 1 büyüktür 0 dan ve başlamak başarmanın yarısıdır felsefelerini bize kanıtlamanı bekliyorum .

Bu arada nickinden anladığım kadarı ile yeni evlisin (ne kadar zeki kadınım ) henüz çocuk yokken sakin kafa ile çalışıver , bende var 4 yaşında :KK55::KK55:

Herkese merhaba, kaç gündür doğru dürüst uğrayamadım ama özet yazmaktan elim tutmuyor artık, üstelik daha bitmedi. :KK43:( Hafta sonu da edebiyata devam, bakalım bitirebilecek miyim? Herkese kolaylıklar diliyorum...

Hay Allah ne güldüm yahu ... İltifat kabul ettim bu yazdıklarını :KK9:

Hadi bakalım yarın senden 1 büyüktür 0 dan ve başlamak başarmanın yarısıdır felsefelerini bize kanıtlamanı bekliyorum .

Bu arada nickinden anladığım kadarı ile yeni evlisin (ne kadar zeki kadınım ) henüz çocuk yokken sakin kafa ile çalışıver , bende var 4 yaşında :KK55::KK55:

canım Allah'ım size bağışlasın inşllah çocugunu:KK16:hayır henüz evlenmis değilim ama çok az kaldı Allah'ın izniyle müstakbel kayınvalidemin gözünde yenigelin ım ben:KK17: nickımde ondan:KK16: bikaç zaman sonra değiştirmeye gerek kalmasın diye böyle açtım:) bende evhanımı olmadan önce şu dersleri vermenın peşindem sonrasında işim daha zor olacak çünkü bılıyorum:KK1:

Sağol ahretim benim , bir şey daha yazayım , tabii beni örnek almasın kimse yine de :KK52:

Özellikle vizede şunu da yaptım , diyelim ki o ders üniteleri çok uzun . 4 yerine 3 ünitesini çalıştım sadece .Yani kafadan bir üniteyi eledim , en fazla oradan çıkacak 5-6 soruyuda . Zaten vizede 50-60 aldığım derslerim hep o ünitesini elediğim dersler :26:
Okuduğumu unutmuyorum gazel i en büyük avantajım bu .Yoksa bende sıkılıyorum , ara veriyorum ama 5-10 dakika sadece .Hemen konsantre olup geri dönüyorum .

Sen saatlerce çalışamadığın için ben sana sürekli hadi gazel az kaldı diyorum zaten . Yoksa elbette yetişir bir ay var .Ama sen günlük çalışıp , 1-2 saat ayırabiliyorsun biliyorum canım .

çok doğru tespit ahretim, günde en fazla bi kaç saat ayırabiliyorum..
daha fazlası beni boğuyor, bıkkınlık geliyor sonrada okuduğumu anlamamaya başlıyorum...
neyse biraz daha yükleneyim bakayım, yetişmesine yetişir ama tekrar ve test olunca durum vahim....

Herkese merhaba, kaç gündür doğru dürüst uğrayamadım ama özet yazmaktan elim tutmuyor artık, üstelik daha bitmedi. :KK43:( Hafta sonu da edebiyata devam, bakalım bitirebilecek miyim? Herkese kolaylıklar diliyorum...

maşallah biberoncum yaa, birde özet çıkarıyorsun..ben okuyarak gittiğim halde daha yeni yeni azaltabildim üniteleri...birde özet çıkarsam halim dumandı :KK1:

Rica ederim arkadaşım bu ilk hazırlanışım, bu kitapları il deneyişim... :KK6: :KK6: :KK6:

ALLAH(C.C) yardımcımız olsun inşaALLAH(C.C)... (amin)... :KK16: :KK16: :KK16:

yeniden çok saolasın arkadaşım :KK54: halkımıza devletimize hayırlı uğurlu olsunki benimde ilk hazırlanışım olcak :KK9: amin betülcüm amin :KK34:

:63::63::63:

Şu kilo almada ki başarını azıcık da derslerde göstersen ...bak herşeyini takipteyim ona göre :KK51:

Oooo iyiymiş :KK9:
Tekrarlar , sorular hepsine zaman kalır o zaman .

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Tebrik ederim dolmacım . Üzerinden yük kalktı ne güzel . Aman ha bitti diye serme kendini , tekrar yap, soru çöz . Unutuverirsin mazaAllah sınava kadar .

Kocaman tebrikler canım .
Eşin başladı mı çalışmaya :KK1: (karıştırmıyorumdur umarım :26:)

:KK19::KK19::KK19::KK19:
Ne demek efendim , su serpmek asli görevim benim :KK1:
Hadi bakalım , senden süper performans bekliyorum.

Haklısın canım ya , arkadaşlar bilir geçen sene son haftaya bırakmıştım yine , öyle plan yapmıştım ama kul planı ile Allah yazısı tutmadı ve bir hafta hastanelerdeydim , elimde kolum damar yolu açık sınava girdim :KK53:

Hemen alalım senide aramıza .
Listeye adını ekleyelim , sık sık gel topiğimize .
Şevk , motive garantiliyiz ama gerisi sana kalmış :KK34:
teşekkür ediyorum auscum yok sermem konu tekrarı yapıyorum ama şu anlık soru çözemiyorum kitap alamadım:KK76: inşallah haftasonu alır soru da çözerim :KK55: ama ama hasta ve bitap durumdayım :2: bugün burasıda amma rüzgarlıydı eve geldim anca ısındım :KK8: :KK8: sen ne yaptın halen 3-4 sayfanın üstüne bişey eklenmedi mi bakıyım :KK20: bak geçen sene başına öyle aksilik gelmiş Allah korusun hiç belli olmuyor

Biliyorum canım en son 54.1 çıkmıştın hatta :KK64:

Gazelcim , her gün bir ders çalışıyorum ben . Pazartesinden Cumartesiye ...yani pazar günü benim genelde 2 sınavım oluyor onun bir dersini cumartesi akşamı ilk kez çalışıyorum :KK52:

Pazartesi : 4
Salı:4
Çarşamba:4
Perşembe:4
Cuma :4
Cumartesi :KK43:sınav günü ) 4

Günde 4 üniteyide satırı satırına okuyorum , 1, 5 saat sürüyor bir ünite . Birde sorularını çözüyorum ünite sonu o kadar işte.
Günde 6-7 saat ders çalışıyorum yani son hafta.
Bunu genelde sabah 06:00 / 09:00
Öğlen 1 saat ...
Gecede 22:00 / 01:00 gibi yapıyordum .....

Bu sene Yusuf kreşte daha çok gündüz çalışırım .

Formülüm bu canım .

Üniteleri altını çizerek okurum , kitabın kenarına not alırım , birde ünite sonunu çözerim .Bitti gitti.
vaaaaaayyyy beee şu çalışma planına bak :KK9: :KK9: güzel bi formilde başladın mı ne zaman başlıycaksın ausum :KK16: bide sen yardımcı kaynaktan soru çömeyip sadece ana kitabın ünite sonlarındaki soruları mı çözüyosun?amma uzun alengirli bi cümle oldu yahu :KK53:

AUSUM şu hal ve gidişte fnishide gördük ya Allahıma şükür :KK8: :KK12: :KK6: :KK39: :KK19: senin bu anlamlı topiğin sayesinde oldu birazda inşallah şu derslerden de geçerim de inan zaman yaklaştıkça tırsıyorum :18: :18: darısı fnish görmeyi dileyenlere :KK9: :KK9:

:KK19::KK19::KK19::KK19:
Ne demek efendim , su serpmek asli görevim benim :KK1:
Hadi bakalım , senden süper performans bekliyorum.

sağol auss çok iyi moral veriyorsun vallaha canım benim:KK16:
inşallah senin yüzünü kara çıkarmayacağım..
buarada 1 ünite daha bitti:KK34:
bi yarım kalan 28 sayfalık ünitem daha var sadece 1 sayfa çalıştım yarında ona devam edeceğim.. :KK1:

Son düzenleme:
Auscum bana 1 ünite daha ekler misin? :KK6: :KK6: :KK6:

Hayırlısıyla 28 ünitem bitti :KK55: :KK55: :KK55: Kaldı 2 ünite :KK8: :KK8: :KK8:

Nasipse 2 gün içinde o ünitelerimde bitecek , pazartesi tekrarlara başlıyorum :KK76: :KK76: :KK76:

Şimdi Kpss matematiği tekrar yapayım malum sabah dersim var :KK52: :KK52: :KK52:

Hadi ALLAH(C.C)'a emanet olun... Kolay çalışmalar bir okuduğunuz aklınızdan çıkmasın inşaALLAH(C.C) :21: :21: :21:

yeniden çok saolasın arkadaşım :KK54: halkımıza devletimize hayırlı uğurlu olsunki benimde ilk hazırlanışım olcak :KK9: amin betülcüm amin :KK34:

Amin inşaALLAH(C.C) ilkinde alnımızın akıyla güzel yerlere geliriz(tüm emek harcayanlar) :KK16: :KK16: :KK16: aminnnn :KK16: :KK16: :KK16:

vaaaaaayyyy beee şu çalışma planına bak :KK9: :KK9: güzel bi formilde başladın mı ne zaman başlıycaksın ausum :KK16: bide sen yardımcı kaynaktan soru çömeyip sadece ana kitabın ünite sonlarındaki soruları mı çözüyosun?amma uzun alengirli bi cümle oldu yahu :KK53:

Aynen Dolmaya katılıyorum...

Sanal ortamda güzel bir çalışma topiği oldu ALLAH(C.C) senden razı olsun Aus... :KK16: :KK16: :KK16:

Bu arada söylemeden geçemeyeceğim Auscuğum, Oğlunun adı ''Yusuf'' galiba... :KK16: :KK16: :KK16: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

Ben de ''Yusuf'' ismini çok seviyorum... ALLAH(C.C)'ım nasip ederse aşkımla evlenip yuva kurarsak ve bir oğlumuz olursa adı ''Yusuf Berke'' olacak :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :KK16: :KK16: :KK16:

Son düzenleme:
kızlar benıde alın aranıza
işletme 4.sınıftayım
derslerım
denetım
sermaye pıyasaları ve fınansal kurumlar
stratejık yönetım 1
uluslararası şletmecılık
işletmelerde sosyal sorumluluk ve etık
toplam ünite sayısı 20
şimdiye kadar biten 5
kalan 15
yalnız ben bugun murat yayıncılıgın kıtabıbını aldım türk vergı sıstemı var gecen senekı derslerde ama bana uluslararası işletmecılık verıldı bır yanlıslık varmı acaba:26:

Amin inşaALLAH(C.C) ilkinde alnımızın akıyla güzel yerlere geliriz(tüm emek harcayanlar) :KK16: :KK16: :KK16: aminnnn :KK16: :KK16: :KK16:

Dillerine sağlık ne güzel dedi Betülcüm :KK16: aammmin :KK16: ausa yazdığın msjı okudumda (sanki gizliden gizliye okumuş gibi oldu bu da) :KK9: inşallah Allah hayırlısıyla verir Allah gönlüne göre versin :KK54: Allah nasip ederse bende erkek çocuk istiyorum ama ondan evlilik adına ilk adımı atalımda hayırlısıyla :KK76:

kızlar benıde alın aranıza
işletme 4.sınıftayım
derslerım
denetım
sermaye pıyasaları ve fınansal kurumlar
stratejık yönetım 1
uluslararası şletmecılık
işletmelerde sosyal sorumluluk ve etık
toplam ünite sayısı 20
şimdiye kadar biten 5
kalan 15
yalnız ben bugun murat yayıncılıgın kıtabıbını aldım türk vergı sıstemı var gecen senekı derslerde ama bana uluslararası işletmecılık verıldı bır yanlıslık varmı acaba:26:

hoşgeldin gurbet :KK34: amaan sevsinler ne pıtırcık kızmış öyle :KK9: bende 4.sınıf işletmeyim murat yayıncılığı pazar inşallah alcam ancak o zaman söyleyebilirim ama anlayamadım zaten sana uluslararası işletmecilik gerekmiyormuydu niye yanlışlık mı oldu demişsin :44:

X