2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

şu harç parası beni gaza veriyor ne yalan diyeyim, bir de nişanlım diplomamı almamı bekliyor, şirket açıcak üzerine :)

Vaaaay , yan gel osman dört dönüm bostan ; ben oturayım , diplamayı alsın nişanlım zihniyeti ha

Pek uyanık gördüm nişanlını canım

Çok oldum biliyorum ama ausum bir ünitecik daha eklersen seni hafta sonuna kadar rahatsız etmeyeceğim bir daha.. Bu sefer de oğlanın öğle uykusunu avantajını kullandım...

Çok oldum biliyorum ama ausum bir ünitecik daha eklersen seni hafta sonuna kadar rahatsız etmeyeceğim bir daha.. Bu sefer de oğlanın öğle uykusunu avantajını kullandım...

Aşk olsun ne demek

Yeter ki burada olayım hemen eklerim

benden tık yok asusum utanayım mı yerin dibine mi geçeyim artık buyur sen karar ver
bu gece çalışacam inşallah, ve artık kemer sıkma politikasını uyguluyorum...
sürekli ders çalışma moduna geçiyorum inşallah....

Günaydın demek için geç kaldım iyi akşamlar AUSUM yoklamadan sonra sözlüde yaparsın yazılıda demi iflahımızıda kesersin demi aaa sen daha başlamadın mı ders çalışmaya olmaz kabul edemem sen bizi ne güzel gaza getiriyosun motive ediyosun çalışmamızı sağlıyosun haaaydddii sen de çalışmaya başla artık :13: yarın soracam kaç ünite çalıştın ne yaptın ne ettin diye ona göre eeveeet gelelim bana dimi 1 ÜNİTE DAHA ÇALIŞTIM KALDI MI 2 ÜNİTE

Ne oldu sana gazel yaa , gerçekten bu zamanlarda sen artık üniteleri bitirmek üzere olmaz mıydın ?

Hayır , bir de tekrar yapıp , bol bol soru çözmeden kendini tam anlamıyla hazır hissetmiyorsun sen . Eeee bunlara ne zaman vakit kalacak ?

Hadi bakalım bu gece bekliyorum senden ünite .Bu aöf kitapları sende hiçç olumlu etki bırakmadı yahu .

Sözlü kalktı artık okullarda canım , yazılıdan sonra performanslarınıza bakacağım

Ben daha sayfa açmadım canım , 6 dersim bana ben onlara bakıp duruyoruz uzaktan uzağa.

hıııı sözlü kalktı ben de onu diycektim yerini yapıyordum sözlü de yaparsın demi diyince evet diycektin ben de hemen yapıştırıcaktım artık kalktı diye şşşiiiişşşşt bakışmayı kesin artık haydı diyorum haydı derse ciddiyim yarın soracam sana yarına kadar müddet oğlun yusuf napıyor bu arada 4 yaşındaydı dimi kreşe gidiyor sanırım

demek durumum o kadar vahim mi ausum
nedenini biliyorum ben, aöf kitapları bıktırdı, yemin ederim bööğğhh geliyor yaa...yardımcı kitap olsaydı dediğin gibi şimdiye çoktan bitirmiştim...
haklısın valla cilen toparlanmam lazım, yoksa yumurta kapıya sıkışacak ondan sonra burda feryat figan edeceğim

Ausum bana 2 ünite daha ekler misin?

Toplamda 23 ünitem bitti... Kaldı 7 ünite

Herkese iyi akşamlar :)))

Atatürk aöf'de okuyan arkadaşlarım, ara sınav tarihleri açıklandı. Buna göre ben;

19 Kasım: Türk Kültürü ve Medeniyeti Tarihi
20 Kasım: İstatistik
21 Kasım: Sosyolojiye Giriş
25 Kasım: Temel Bilgi Teknolojileri
27 Kasım: Hukuk
28 Kasım: İngilizce
29 Kasım: Psikoloji

sınavlarına giriyorum. Her ne kadar sınavlar online olsa da, kendimi sınamam açısından iyi olacak. Bakalım canım arkadaşım ausumun dediği gibi bir koltukta iki karpuz taşıyabilecek miyim? Dualarınızı esirgemeyin benden...:106:

Demek beni tuzağa düşürecektin haaa , gündemi yakinen takipteyim canım , her bir şeyden haberim var

Veeeeeeeeeeeeeee........

Dolmacım sana ne desem bilemedim ? İnan sırf senin bu mesajın yüzünden bakıştığım kitaplardan birini elime aldım ve şöyle bir çevirdim sayfalarını , inanmayacaksın belki ama tam tamına 4 sayfa okudum bile

Evet evet austan aöf topiğine nur topu gibi bir 4 sayfa çalışma

Bunu en kısa zamanda 1 üniteye tamamlayıp , tabloya gururla ekleyeceğim .

Beni gaza getirdiğin için teşekkür ederim

Evet canım 4 yaşına yeni girdi ve kreşte tüm gün , özlüyorum çok beee

Az takılıyorsun buraya o yüzden gaza gelip motive olamıyorsun gazelim , sen buraların demirbaşısın , hadi çalışıp da uğramasan yoğunluktan tamam da :26:

Gelip yazdıkça çoşup gidip bir ünite çalışıyordun , hadi bakayım ahretim toparlan azıcık cidden . Sonradan telaş yapmasan , çarpıntıların tutmasa üstelemeyeceğim de , her şey senin iyiliğin için gazelim

Ausum bana 2 ünite daha ekler misin?

Toplamda 23 ünitem bitti... Kaldı 7 ünite

Betülcüm hemen ekliyorum canım .

Dualarımız seninle güzel arkadaşım

Yapacaksın bu işi , güveniyoruz sana .

Online sınavlar inan çok daha kolay oluyor . PDF dosyasını bir köşede açık tutup , ctrl+f le kopya çekebileceğini unutma

Aus cum hem ev hem okul hemde iş biraz zor oluyor ama 2 ünite bitirdim yazar mısın? Biraz gayretle olacak sanırım Allah hepimizin yardımcısı olsun

Amin dreamnight .

Evet ev , çoluk çocuk ve okul bir şekilde gidiyor da buna bir de iş eklenince

Ama olacak bu sene biliyorum ben , az biraz zamandan , uykudan , dinlemekten fedakarlıkla olacak .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…