2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

Erkek arkadaşımla kutladık :KK9: hani dünkü pastada çok hoştu yani kestaneli pek sevmem am çok hoş lezzeti vardı :KK56: ama benim gözümde midemde halen yusufun pastasında deeeermmmiiiişşşiiiim :KK53:

Hahahahhh ama Yusufun pastası da kestaneli idi :KK1:

Bugün kalan 4 dersime Türk Dili ile devam edeyim dedim ama bu ders ne menem bir şeymiş yahu sırf ezber lazım. Nasıl çalışıyorsunuz bu derse kızlar?

:124:

Nice mutlu musmutluuu yıllara DoLmA'cım:KK16:[/QUOTE

AAAAAYYYY CNACUNCUM ÇOK TEŞEKKÜRLER ÇOK İNCESİN DÜN YOK OLMAMA RAĞMEN DÜŞÜNÜPTE MESAJ YOLLAMUŞSIN BUGÜN MESAJINI ALINCA ÇOK SEVİNDİM UNUTMADIĞIN VE KUTLADIĞIN İÇİ YENİDEN ÇOK TEŞEKKÜRLER HATIRLANMAK GÜZEL Bİ DUYGU :KK54:

nedemek canım dün girememiştim ama bugün hemencikkk kutladımmm :KK16::KK16:

:21::21::21:

Aman da aman 20 lerde olmuş.

Harikasın canım , aynen devam .:KK19:

Ausum çok teşekkür ederim :21: :21: :21: :KK19:

Bana 1 ünite daha ekler misin? Toplamda 21 ünite oldu :KK55: :KK55: :KK55: kaldı 9 ünite :KK52: :KK52: :KK52:

Şimdi kpss çalışmam lazım :KK6: :KK6: :KK6: hadi ALLAH(C.C) kolaylık versin herkese...(Amin) :KK16: :KK16: :KK16:

Dün eklemiştim arkadaşım seni , bundan sonra ünite bildirdikçe yazarsın buraya , gerisinde de istersen sohbetlerimize katılırsın .

Kusura bakma canım görmemiştim sohbete katılmayı isterim tabi canım sınav 14 15 Aralık değil mi ben bir sitede Kasım ayı diye okudum ondan tedirgin oldum

Ausencia, internetten araştırdım. 34 ünitem varmış toplamda. Eksik olan kitapları hala tamamlayamadım. Bugün 2 üniteyle bir başlangıç yaptım ben. Yazarsan sevinirim. :)

Hahahahhh ama Yusufun pastası da kestaneli idi :KK1:

Evet üstünde bi tane koca kestane vardı dün gibi hatırlıyorum :KK9: işte ben her ne kadar kestaneli yesemde yusufunki bi başka görünüyordu :KK53: :KK53: :emir_bebek: yaaa aus cidden doğum günü kutlaman çok hoştu ya videoya bayıldım zaten böyle bebekliymiş sevimli şeyleri çok severim gelde bi odama bi bak istersen :nazar: gelen çocuklar akın akın ediyorlar odama oyuncak süs eşyaları müzesi gibi :KK9: :KK9: yani deyişim o ki tam bana göre bi video seçmişsin tebrik ediyorum kaçtır izliyorum biliyomusun çok mutlu ettin beni :KK9: :KK9:

Rica ederim arkadaşım :KK16: :KK16: :KK16: RABBİM(C.C) ömrünü hayırlı kılsın inşaALLAH(C.C)... :KK16: :KK16: :KK16:

Bu arda gerçekten seni tebrik etmek istiyorum hem açıköğretim hem kpss :KK9: :KK9: şöyle bi baktımda azimle ve istikrarla gidiyosun helal olsun :KK34: bende ocaktan sonra bi kpss yapmak istiyorum ama çokta gözüm yemiyor biraz sıkıldım ben ya okul okul içimiz dışımız ders oldu yani biraz beklesm annemden okul olarak doğcakmışım :KK9: :KK9: :KK9:

Ausum çok teşekkür ederim :21: :21: :21: :KK19:

Bana 1 ünite daha ekler misin? Toplamda 21 ünite oldu :KK55: :KK55: :KK55: kaldı 9 ünite :KK52: :KK52: :KK52:

Şimdi kpss çalışmam lazım :KK6: :KK6: :KK6: hadi ALLAH(C.C) kolaylık versin herkese...(Amin) :KK16: :KK16: :KK16:

Canım nasıl yürütüyorsun ikisini 1 arada benim de KPSS ye de çalışmam lazım ama nasıl yapıcağımı bilmiyorum üstelik evli çocuklu ve çalışan biriyim senin durumun nasıl dersane ye gidiyor musun programla mı çalışıyorsun

Bu arda gerçekten seni tebrik etmek istiyorum hem açıköğretim hem kpss :KK9: :KK9: şöyle bi baktımda azimle ve istikrarla gidiyosun helal olsun :KK34: bende ocaktan sonra bi kpss yapmak istiyorum ama çokta gözüm yemiyor biraz sıkıldım ben ya okul okul içimiz dışımız ders oldu yani biraz beklesm annemden okul olarak doğcakmışım :KK9: :KK9: :KK9:

Merhaba ben yeni katıldım topiğe doğum günün kutlu olsun nice yaşlara

ALLAH(C.C) razı olsun arkadaşım :KK16: :KK16: :KK16:

Elimden geleni yapmaya çalışıyorum... ALLAH(C.C) yardımcımız olsun inşaALLAH(C.C)...:KK16: :KK16: :KK16:

Olsun ilim öğrenmek iyidir :KK34: :KK34: :KK34:

Ara sıra beynimiz dolunca boşaltmak gerekiyor aslında sıkıldığımızdan değil :KK53: :KK53: :KK53:

Canım nasıl yürütüyorsun ikisini 1 arada benim de KPSS ye de çalışmam lazım ama nasıl yapıcağımı bilmiyorum üstelik evli çocuklu ve çalışan biriyim senin durumun nasıl dersane ye gidiyor musun programla mı çalışıyorsun

Ah canım elimden geleni yapıyorum bende :KK6: :KK6: :KK6:

Ben bekarım... Sen evli olduğun için belki biraz zorlanırsın ama inan yaparsın bizim dersaneye evli çocuklularda geliyor zorlanıyorlar ama çok istekliler maşaALLAH(C.C)... :KK16: :KK16: :KK16:

Benim belli bir programım yok sadece çalışmam gereken yerleri belirliyorum ve onu bitrimeden günü bitirmemeye gayret ediyorum... Her gün 1 ünite aöf den çalışıyorum... Dersaneye göre gidiyorum kpss konularını da...:KK6: :KK6: :KK6:

ALLAH(C.C) yardımcımız olsun inşaALLAH(C.C) arkadaşım... :KK16: :KK16: :KK16:

Bu arada aramıza hoş geldin çalışmalarında kolaylıklar diliyorum... :KK16:

Son düzenleme:
ALLAH(C.C) razı olsun arkadaşım :KK16: :KK16: :KK16:

Elimden geleni yapmaya çalışıyorum... ALLAH(C.C) yardımcımız olsun inşaALLAH(C.C)...:KK16: :KK16: :KK16:

Olsun ilim öğrenmek iyidir :KK34: :KK34: :KK34:

Ara sıra beynimiz dolunca boşaltmak gerekiyor aslında sıkıldığımızdan değil :KK53: :KK53: :KK53:

Senden de Allah razı olsun :KK34: çok doğru söylüyosun benimde öyle dedğime de bakma dersler bitince de özlüyorum esasında:KK9: alışkanlık yapmış :KK52: :KK52: Allah hepimizin yardımcısı olsun ve emeklerimizi boşa çıkarmasın :nazar: :nazar:

Senden de Allah razı olsun :KK34: çok doğru söylüyosun benimde öyle dedğime de bakma dersler bitince de özlüyorum esasında:KK9: alışkanlık yapmış :KK52: :KK52: Allah hepimizin yardımcısı olsun ve emeklerimizi boşa çıkarmasın :nazar: :nazar:

Amin arkadaşım :KK16:

Şaka yaptığını biliyorum :KK52: :KK52: :KK52:

Kız gerçekten de özleniyor ya :KK52: :KK9: :KK9:

Bünye alışkanlık yapmış :KK9: :KK9: :KK9:

X