2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

aus hal ve gidişatımı gördüm ..
ve kendimi sorumlu hissettim bi yazayım dedim.
canım çalışıyorum ama üniler yarım kalıyor tam bitirmeden yazmak istemiyorum.
ayrıca neden üniteleri yarım bırakıyorsun bide üniteleri yani adam gibi çalışsana..:KK20:

nys bugün pazar tatil yaa:KK37:
onun için pazartesi çalışacağım inşallah

off gözdecim ama sen hemen hemen bitiriyorsun kitapları
birazda bana at ders çalışma aşkından
hadiii.... :KK8:

ne olmuş yani, kurban ol sen o 1 üniteye...:KK14:
daha aramızda kitap açmayanlarda var.... :KK51::KK51::KK51::KK51::KK51::KK51:

Aaaa aaa aaaa kimmiş onlar hemen ispiyonla bakayım bana :KK52:

Kalmış 1 ay hala kapak açmamış demek , vaay tembel teneke vaaaay :KK51:

Ausum son 5 dakikadır senin hal ve gidişattaki smileylerine gülüyorum.:))) Çok hoşsun canım arkadaşım, sen çok yaşa e mi...:))) Ben de bugün son yardımcı kitaplarımı aldım internet üzerinden, eğer önümüzdeki hafta sonu edebiyatı bitirirsem bana tekrar için bol bol vakit kalıyor. Sosyolojide de ara sınavdan önceki son 2 haftam, ondan sonra da edebiyatın ara sınav maratonu başlayacak, bana şans dileyin. :KK3:

Çok yakıştı bana değil mi arkadaşım :122:

Tüm şanslar senden yana olsun :KK16:

Sana çok güveniyorum canım benim (gaz değil tamamen doğal hislerim :KK9:)

benim gibi mesela :KK52::KK52::KK52:

Sen var ya seeeen :KK19:

Hani bayramdan sonra başlayacaktın , bir sonraki bayramı bekleme sakın haaa:KK8:

Selam. Ben de katılabilir miyim aranıza :)
Sosyoloji son sınıfım. 3'ü arada kaynattım. Yani 3. sınıftan 3 dersim ile 4. sınıfın tüm derslerini almış bulunuyorum.
Toplamda sorumlu olduğum ünite sayısı 42
Bitirdiğim üniteler bu akşam itibariyle 35
Kalan ünite 7
Herkese Allah zihin açıklığı versin. Kolaylıklar dilerim.

Sen bitirmişte gelmişsin zaten , tebrikler .

Hoş geldin , ekledim listeye . Finallerde de buradayız :KK34:

aus hal ve gidişatımı gördüm ..
ve kendimi sorumlu hissettim bi yazayım dedim.
canım çalışıyorum ama üniler yarım kalıyor tam bitirmeden yazmak istemiyorum.
ayrıca neden üniteleri yarım bırakıyorsun bide üniteleri yani adam gibi çalışsana..:KK20:

nys bugün pazar tatil yaa:KK37:
onun için pazartesi çalışacağım inşallah

off gözdecim ama sen hemen hemen bitiriyorsun kitapları
birazda bana at ders çalışma aşkından
hadiii.... :KK8:

Dur ben sana yollayayım o aşktan :KK55: Ben de çok var herkese yeter :KK36:

Canım ya neden yarıda bırakıyorsun , hepsi birbirine karışmıyor mu ?

Pazartesi senden planlı programlı bir çalışma bekliyorum , aaaaa sen böyle değildin , ne oldu yahu ?

[video=youtube;b24zEYNqlkA]http://www.youtube.com/watch?v=b24zEYNqlkA[/video]

Dolma canım doğum günün kutlu olsun , mutlu olsun , huzurlu olsun , olsun da olsunnnnnn ...

Bu videoda da bizden sana gelsin , sağdaki benim :KK9::KK9:

Kızlar ben de katıldım aranıza. Adalete kayıt oldum ben de bu yıl ikinci üniversite olarak. Ama çok yüksek tutmam lazım notlarımı, sadece mezun olmak yetmeyecek bana. Hukuk fakültesine geçmek için kaydoldum çünkü. Ben henüz başlamadım çalışmaya. Sınavlarım ve birtakım meşguliyetlerim vardı. Bugün yada yarın başlayacağım. Normalde 1 hafta kala çalışmaya başlayarak rahatlıkla yetiştiririm derslerimi ama dediğim gibi hedefim yüksek bu defa. O yüzden benim için oldukça erken bir başlangıç aslında. :)

Kitaplarımın hepsi elime geçmedi. 4 dersimin kitabı var yalnızca. Adalet okuyanlar bu mesajıma bir tepki verebilir mi? Danışmak istediklerim var. :44:

Sen bitirmişte gelmişsin zaten , tebrikler .

Hoş geldin , ekledim listeye . Finallerde de buradayız :KK34:

Hoşbuldum teşekkür ederim.
:KK42:
Üniteler bitmek üzere de.. Daha tekrar var soru bankaları var. geçmiş yıl soruları var.:KK6:
gün geçtikçe panik oluyorum. bir yandan da kpss var.
:KK14:

Merhaba arkadaşlar bu ders çalışma sayfası nedir biriniz yardımcı olur musunuz bana :KK43: bende işletme 2. Sınıftayım ünite sayım 19 düzenli çalışamıyorum bir de evli çocuklu ve çalışan biriyim yardım ederseniz mutlu olurum

Dur ben sana yollayayım o aşktan :KK55: Ben de çok var herkese yeter :KK36:

Canım ya neden yarıda bırakıyorsun , hepsi birbirine karışmıyor mu ?

Pazartesi senden planlı programlı bir çalışma bekliyorum , aaaaa sen böyle değildin , ne oldu yahu ?

gönder ablacım gönder :KK9:
bilmiyorum yarıda kalıyor bi şey oluyor bırakıyorum:KK37:
bu ünitelere aöf kitaplarından dan çalışıyorum çok uzun birde ondan mıdır nedir:KK52:
ayyy evet ben böyle değildim:KK9:
tamam canım pazartesi günü şu uzun konuları bi çalışıpta öyle geleyim de :KK31:
hal ve gidişatım değişsin demiiiiiiii :21::KK1::KK34:

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar bu ders çalışma sayfası nedir biriniz yardımcı olur musunuz bana :KK43: bende işletme 2. Sınıftayım ünite sayım 19 düzenli çalışamıyorum bir de evli çocuklu ve çalışan biriyim yardım ederseniz mutlu olurum

merhaba dreamnight,
bizim topiğimiz diğer topiklere hiç benzemez..
öncelikle bölümünü ve konu sayını konu sahibemiz sevgili aus'a :KK54: bildiriyorsun
seni ilk sayfadaki tabloya ekliyor..
sonra sen ders çalışıyorsun çalıştıkça söylüyosun auscum onları eksiltiyor..:KK31:
ama burada sadece ders değil herşey var..
hasta oluruz burada moral buluruz..
dertleniriz topiğimizde neşeleniriz..
doğum günü kutlarız..
derslerinde kafana takılanları sorabilirsin..
ne ararsan var muhteşem topiğimiz de..:KK9:

dolmacım dogum günün kutlu olsun canımmm :KK54:

Son düzenleme:
Kızlar ben de katıldım aranıza. Adalete kayıt oldum ben de bu yıl ikinci üniversite olarak. Ama çok yüksek tutmam lazım notlarımı, sadece mezun olmak yetmeyecek bana. Hukuk fakültesine geçmek için kaydoldum çünkü. Ben henüz başlamadım çalışmaya. Sınavlarım ve birtakım meşguliyetlerim vardı. Bugün yada yarın başlayacağım. Normalde 1 hafta kala çalışmaya başlayarak rahatlıkla yetiştiririm derslerimi ama dediğim gibi hedefim yüksek bu defa. O yüzden benim için oldukça erken bir başlangıç aslında. :)

Kitaplarımın hepsi elime geçmedi. 4 dersimin kitabı var yalnızca. Adalet okuyanlar bu mesajıma bir tepki verebilir mi? Danışmak istediklerim var. :44:

Hoş geldin.

listeye baktım , adalette okuyan 3 arkadaş daha var , geldiklerinde okuyup cevaplar sen sorularını girdiğinde yaz bence .

Toplam ünite sayısını da yazar mısın vizede çalışacağın ?

Hoşbuldum teşekkür ederim.
:KK42:
Üniteler bitmek üzere de.. Daha tekrar var soru bankaları var. geçmiş yıl soruları var.:KK6:
gün geçtikçe panik oluyorum. bir yandan da kpss var.
:KK14:

Hepsi için bol bol zihin açıklığı dilerim sana .

Merhabalar ,

Çalışma sayfamız özel bir kuralı yok , sadece bölüm / sınıf / ünite bilgilerini listeye ekliyorum , sonra çalıştıkça listeden düşüyoruz .

Bunun dışında asıl önemli olan fırsat buldukça burada birbirimizi motive etmemiz , hevi sağolsun çok güzel yazmış yukarıda , sohbet edip , aklımıza takılanları konuşup sınavlara en iyi şekilde hazırlanmaya çalışıyoruz .

Sloganımız ; Bu sene FF yok :KK1:

Hoş geldin.

listeye baktım , adalette okuyan 3 arkadaş daha var , geldiklerinde okuyup cevaplar sen sorularını girdiğinde yaz bence .

Toplam ünite sayısını da yazar mısın vizede çalışacağın ?

[/B]

Malesef bilmiyorum sorumlu olduğum ünite sayısını henüz. :KK43: Elimde sadece dört kitabım var. Onlar toplam 19 ünite eğer yanlış saymadıysam. Diğer kitaplar gelince tam sayıyı söylerim ben.

Adalet okuyan arkadaşlara sorum da yardımcı kaynak tavsiyesi olacaktı. Çoğu aşina olduğum dersler zaten ama isteğim sınıf geçmek değil derece yapmak benim. Soru bankası önerileri isteyecektim.

Malesef bilmiyorum sorumlu olduğum ünite sayısını henüz. :KK43: Elimde sadece dört kitabım var. Onlar toplam 19 ünite eğer yanlış saymadıysam. Diğer kitaplar gelince tam sayıyı söylerim ben.

Adalet okuyan arkadaşlara sorum da yardımcı kaynak tavsiyesi olacaktı. Çoğu aşina olduğum dersler zaten ama isteğim sınıf geçmek değil derece yapmak benim. Soru bankası önerileri isteyecektim.

Adalet 1 . sınıf idilhira şuan topikte eğer okursa mutlaka yardımcı olacaktır arkadaşım sana .

Auscuğum, 9 ünite daha ekler misin edebiyata, 3 dersim daha bitti böylece, sadece 2 dersim kaldı ama ne iki ders...Orhun Türkçesi ve Osmanlıca..Onları da önümüzdeki hafta sonuna bıraktım, şimdi hafta içi sosyoloji olacak yine. Ama iyi gidiyorum değil mi?? :)))

Dolmacığım, doğumgünün kutlu olsun, yeni yaşın sana daha çok sağlık, mutluluk ve huzur getirsin...

Aramıza yeni katılan arkadaşlara da kocaman bir merhaba...:)))

iyi akşamlar bende 2.universite kapsamında ilahiyat okuyorum.1.sınftayım.40 unite ve 7 ders var tam manası ile aşlayamadım sayılır
ahlak esasları 2 ünite bitirdim.ibadet esaslarında 1 ünite bitirdim.arapçadan korkuyorum calışmakistiyorum ama cok zor

X