2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

Aferin sana , bir de iyi bir şeymiş gibi gelip buralara yazıyorsun .:KK19:

Ahh ahh ben yokum tabii , sende gözde de iyice serdiniz :KK19:

aynen ausum bir elimde cımbız bir elimde ayna, umurumda mı dünya....:KK62::KK62::KK62::KK66::KK66::KK66::119::119::119::126::126::126::124::124::124:
smilelerim anlatıyor galesizliğimi :KK60:
bugünlerde böyle takılıyorum...bilmiyorum ne zaman toplancam :KK60:

aynen ausum bir elimde cımbız bir elimde ayna, umurumda mı dünya....:KK62::KK62::KK62::KK66::KK66::KK66::119::119::119::126::126::126::124::124::124:
smilelerim anlatıyor galesizliğimi :KK60:
bugünlerde böyle takılıyorum...bilmiyorum ne zaman toplancam :KK60:

Bak hala yazıyor :KK52::KK52:

Git ders çalışşşşşşşşşşşşşşşş :KK51: Sınava kaldı 40 gün , eee sen son haftalar memleketesin çalışamıyorsun da... Kaldı mı sana 35 gün :KK53::KK53::KK53:

Kaç üniten kaldı geride , 21 .

Bugün çalışmaya başlasan o uzuuuuuuun üniteleri , son 15 gün kalır tekrara ama o da her gün çalışırsan ....

Ehhh sen daha cımbızınla dolaş bakalım

etçil değilde otçulum ben:KK53:
ordan yırtıyorum işte biraz:KK1::KK1:
cevizde çok önemli gerçekten ya
aslında herkesin her sabah ceviz yemesi lazım
hep ihmallik işte
bizde de çok şükür evimiz çok boldur herşeyimiz var
ama gör yiyen yok
annemle babam sürekli kızar
meyveler falan hep ziyan oluyor çürüyor diye
az dikkat etsek böyle olmayacak işte:KK31:

sen bir açıldın tam açıldın sonrada duruldun gazelim
niye öyle yapıosun
bir yarım saat 40 dk ayırsan en az
benim maksimum 45 dk sürüyor bir ünitem
kendime çok kızıyorum aralarda çalışmadığım günler bir yarım saat ayıramadım mı diye
gerçi senin az kaldı ünitelerin
ben bu gazı önce kendime vereyim dimi:KK52::KK52::KK52:
Aynen öyle meyve filan yüzüne bakmıyorum ancak hasta olunca yemek zorunda kalıyorum şu an olduğu gibi elime mecbur aldım mandalina annem gördü:KK53: tabiiki şaşırdı diyoki ucuzluk olcak amn yarabbim neler görüyorum :KK9: benimde ilgi alanıma abur cubur giriyor ne geliyosa başımıza ondan geliyor ya zaten :KK53:

Bak hala yazıyor :KK52::KK52:

Git ders çalışşşşşşşşşşşşşşşş :KK51: Sınava kaldı 40 gün , eee sen son haftalar memleketesin çalışamıyorsun da... Kaldı mı sana 35 gün :KK53::KK53::KK53:

Kaç üniten kaldı geride , 21 .

Bugün çalışmaya başlasan o uzuuuuuuun üniteleri , son 15 gün kalır tekrara ama o da her gün çalışırsan ....

Ehhh sen daha cımbızınla dolaş bakalım

valla aus bende istiyorum çalışmak, bi an önce bitsin de sıkışmayayım diyorum ama elim kitaba gitmiyor hiç...havalarda güzel bu ara, sanırım ondan...kendimi sışarılara atasım var...:KK1:
bu gece çalışamam arkadaşımın kınası var oaraya gidecem nasipse, ama yarın allah izin verirse söz...yarın çalışacam..:KK6:

Tekrar teşekkür ederim dolmacığım, yani kaçış yok ezberden diyorsun.:) Bir de sağolsunlar, virgülden sonra 2 basamak değil 3 basamak dikkate alıyorlar dolayısıyla ben de öyle ezberlemek zorundayım.:KK43: Belki hiç girmem o işlere, varsın 1 soru kaçsın derim, o kadar çok ezberim var ki...:KK43: Bu arada geçmişler olsun, şimdi gördüm, dikkat et kendine, havaların sağı solu belli olmuyor, gündüz sıcak diyorsun güneş batınca buz gibi oluyor hava. Ben de bir üşüyorum bir terliyorum, umarım hastalık gelip beni bulmaz...

Ne demek ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :KK34: her zaman beklerim mat ing ne istersen sor amma sözel sorma sakın ha :KK9: :KK9:çook teşekkür ediyorum biberoncum hiç sorma fena şifayı kapmışız mecbur antibiyotik kullanıyorum ki ben ilaç kullanma karşıtıyım boş boşuna karaciğeri ve böbreği yormanın anlamı yok amma işte iltihaplanınca mecbur kullandım işte..sende dikkat et o zaman feleket bi salgın varmış ona göre tedarikli ol :2:

ausum bana ordan 4 ünite daha ekle canım. Haftayı böylece kapatıyorum hayırlısıyla.

"Türkiye'nin Toplumsal Yapısı" dersini bitirdim.

:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

ahhh canım sende aç gezme bari yaa bişeyler yee:KK9::KK9::KK9:
çok geçmiş olsun senin ki daha zor..
Inşallah gidersem ilaçlar işe yarar bende
annelerin fiks lafı bişey yemezsen kafan çalışmaz tabiii gözdecimmmm:)

tabi canım gideceğim seni de haberdar ederim
ilgin için çok teşekkür ederim dolmacımm..

Gazel canımmm ay çok güldümmmm sana :KK60::KK60:

Ama arkadaş çok iyi birikitirmiş çalışmış çalışmış sonrada herhalde bir anda söyleyivermiş:KK52:
Bizde 1 2 diye diye bağıralım burda ne fayda ahh ahhh
gazelcim kalk kalk 2 gündür yatma derse başla canımm:nazar:
sağlıktır hiç ihmale gelmez ama ben söylüyorum sanki gidiyormuyum hemen :KK9: Inşallah hayırlı haberler alırsın rica ederim :KK34:

Aaa abla ya ben çalışıyorum valla
sen gazele kız:KK1:
hem o bitirdikten sonra baya bi tekrarda yapıo
simdi yayılsın böyle sonra tekrara vaktim kalmadı diye aglayacak:KK52:
ben bugun yine gece çalısıcam
ing ödevim vardı onu falan yaptım bugun
çalısıyorum yani boş durmuyorum:KK1:
Ah ah gazel hanım gibi kınalarda gezmiyoruz biz:KK52:

Bu arada aus ablacım hatırlatma icin tesekkur ederim bende öyle yapmayı dusunuyordum zaten:KK1:
bide yazmıştm ama atladın galiba
sorumlu unitelerim 58olcak
biten 23
kalan 35:KK52:
duzeltirmisin onları azcık seviniyim 3unite eksildi ya :KK8:

Tamam canım hemen ekliyorum .

Nasıl gidiyor bakalım ?

Ausum , yoğunum ama memnunum halimden şikayetim yok :KK8: :KK6:

Kendini toparlamana sevindim... Sen hep iyi ol inşaALLAH(C.C) emi... :21:

Bu arada bana 1 ünite daha ekler misin? Toplamda 18 ünitem bitti :KK55: :KK55: :KK55:

Kpss çalışayım , sabahta dersanem var nasipse :93:

Hadi kızlar ALLAH(C.C) yardımcımız olsun (amin)

Gözde
Gazel
Loliss
Biberon ve adlarını bilmediğim diğer arkadaşlar... :KK17:

İyi çalışmalar ALLAH(C.C)'a emanet olun :93:

Son düzenleme:
ALLAH(C.C) razı olsun sağol... :21: :21: :21:

Yemem mi yerdim de sabah dersanem var :KK9: :KK9: :KK9:

Kokudan bayıltıyım milleti :KK53: :KK53: :KK53: :KK52: :KK52: :KK52:

Senden de Allah razı olsun :KK34: bende bu gibi etkenler olabileceği için amma..demiştim :KK53: dersanede herkese soğan dağıt kampanya var dersin arada kaynarsın :KK53: :KK53: :KK9: :KK9:

Senden de Allah razı olsun :KK34: bende bu gibi etkenler olabileceği için amma..demiştim :KK53: dersanede herkese soğan dağıt kampanya var dersin arada kaynarsın :KK53: :KK53: :KK9: :KK9:

Amin :21: :21: :21:

Bak bu güzel fikir :KK28: Sabah erken kalkıp soğanları ucuza kapatabilmem için bir toptancı bulayım :KK9: :KK9: :KK9: :KK53: :KK53: :KK35: :KK53:

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaslar bende araniza yeni katildim benide listenize ekler misiniz.
Adim Seda kamu yonetimi 7. Yariyil Turkiye'nin toplumsal yapisi toplamda 4 unite var tek ders. Sadece 1 unite bitirebildim. Bu arada benimle ayni bolumde okuyan var mi? Ve hangi kaynaklardan yararlaniyorsunuz kizlar???

Gecenin bu saati olmuş, ben hala pörtlek gözlerle edebiyat için özet sitesi, bloglar araştırıyorum...Sosyolojiden soru bankası olmayınca edebiyatı sona bıraktım, ama şansım yaver gidiyor. Şöyle bir orhun türkçesi kitabının 1. ünite özetine bakayım dedim, ufak çaplı bir dejavu yaşadım. Sosyolojideki kültür dersimin 2.ünitesiyle fotokopi gibiler. :21: Allah yüzüme gülüyor, ne diyeyim, ama bu hafta sonundan itibaren edebiyata başlamam şart, yoksa yetişmeyecek. :KK53: Herkese kolaylıklar diliyorum, yarın ve öbürgün benden ses çıkmayabilir, iyice gömüleceğim kitaplarıma...

X