2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

arkadaşlar demir eksikliği mi dikkat dağınıklığı yapar
bu konu da rahatsız olmuş olan var mı acaba...
kafama takıldı kaç gündür böyleyim yaaa
mrb 23hevi..abim doktor bu sorunu abime sordum..evet demir eksikliği dikkat dağınıklığı yapar ama dikkat dağınıklığını bi tek buna bağlamamak gerekiyor..sen daha iyi bilirsin kafana taktığın bişey varsa bu bile insanın dikkatini dağıtabiliyor..ama yok ben biliyorum bundan kaynaklanmıyor diyorsan deir eksikliği bi çok vitaminin eksikliğine bağlı olarak oluyor..MOLİBDEN VİTAMİNİ eksikliği dikkat dağınıklığına neden oluyor..bu vitaminde en çok kerevizde bulunuyor..bol bol yeşil sebze tüketmeni öneririm ve yaptırmadıysan geniş kapsamlı bi kan tahlili yaptır..geçmiş olsun

dün terkrarlara başladım canm iyi gidiyor 1 bucuk ders tekrar ettim sınava kadar ezber boyutuna gelirim sanırım. son haftada çalışmadıgım o 2 gıcııkkkk dersime bakcam belkii geçerim die

estağfirullah biberon sen sadece sorunu daha iyi anlatabilmek için açıklamısın..bende elimden geldiği kadarıyla yardımcı olıyım o zaman...
Evet log12 dendiğinde 10 tabanında oluyor..log12=log10+log2 .. Log10 daima 1'e eşittir.. Log2 0,33 tür sonuç..1+0,33=1,3..
şimdi gelelim log1 ile log9 arasındaki değerleri ezberlemem mi gerekiyor demişsin evet ezberlemen gerekiyor..
Kolay gelsin logaritma hadi biraz ama türev integral korkulu rüyamdı lisedeyken :18:

dün terkrarlara başladım canm iyi gidiyor 1 bucuk ders tekrar ettim sınava kadar ezber boyutuna gelirim sanırım. son haftada çalışmadıgım o 2 gıcııkkkk dersime bakcam belkii geçerim die
Beni dinlersen son iki hafta o iki derse hiç bakma kafanıda iyice çorba etme derim..insan böyle durumlarda aç gözlü oluyo bitirmişken e bide geçerim belki son bıraktığım derslerede bi bakıyım diyor..ama inanki bulamaç oluyor diğer derslerine bak güzel güzel kalan zamanını o derslere ayır riske atma derim ama bi arkadaş tavsiyesi tabbiki

çalışmıcam zaten dolmacım bakıcam üstün körü geçen sene üstün körü bakarak 2 dersi vermiştim şansa ya tutarsa dicem yani

Herkese merhaba. İyi çalışmalar..
Ablacım 30 ünite daha bitirdim ekler misin..

çalışmıcam zaten dolmacım bakıcam üstün körü geçen sene üstün körü bakarak 2 dersi vermiştim şansa ya tutarsa dicem yani

VAAAY bu işi iyi biliyosun o zaman sen ben daha tekrarlara geçmeyi bırak üniteleri bitiremedim aha ah bi iyileşiyim hayırlısıyla tam gaz gidicem inşallah öylede gitmem gerkiyor çünkü sınavada az kaldı ama hem karın ağrısı hem bademcikler çoook zor

sağol canım bir doktora gitsem iyi olacak galiba okuduğumu anlayamıyorum bazen bön bön bakıyorum unutuyorum aklımda kalmıyor bilgiler son zamanlarda çok oldu

sen o kadar ilaç aldın bi etkisi olmadı mı ??

merhaba dolma
çok teşekkür ederim..
sorduğun için daha iyi bilgi almış oldum bunun için dahiliye'ye gitmem gerekiyor değil mi?
en kısa zamanda gideyim..
neyim eksik bi öğreneyim yaa
yeter artık

Herkese merhaba. İyi çalışmalar..
Ablacım 30 ünite daha bitirdim ekler misin..

yemin ediyorum gözlerim pörtledi birden
naptın seeeeeeennnnnnnnnnnnnn ne ettiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn
30 üniteyi birden mi bitirdin naptın öyle ya
ayy maşallah diyeyim gözüm kaldı

sağol canım bir doktora gitsem iyi olacak galiba okuduğumu anlayamıyorum bazen bön bön bakıyorum unutuyorum aklımda kalmıyor bilgiler son zamanlarda çok oldu

sen o kadar ilaç aldın bi etkisi olmadı mı ??

aynı belirtiler bende de var canım
ben 4 sene çok az aralık vererek hep demir ilaçları kullandım
ama yok bir faydasını göremedim
kan değerlerim hiç normale çıkmadı
ama benim regl dönemlerim çok kötü geçerdi
o yüzden toparlayamazdım bir türlü
yani ilaçla takviye yapıp regl dönemlerimde yine başa dönüyordum
aşırı kanamayı azaltmak için tedavi görüyorum ben şimdi 5 aydır
kan ilaçlarımıda bıraktım
eskiye nazaran daha iyiyim sanki
en azından ayakta durabiliyorum
eskiden ruh gibi dolaşırdım yaprak gibi sallanırdım bildiğin
ama ilaçtan çok doğal takviye önemli
sen bir baktır değerlerine
dahiliyeye gitceksin
anlat böyle böyle diye kan testi yapar zaten çıkar ne var ne yok
eğer demir eksikliği çıkarsa bol bol pekmez kara üzüm falan ye
ben hiçbirini yiyemiyorum
b12 çıkarsada bol bol et sür yumurta balık
ben bunlarıda yiyemiyorum
daha bende ne olmasın dimi

Son düzenleme:

Rica ederim evet dahiliye'ye gitmen gerekiyor..çok geçmiş olsun en kısa zamanı bırak bir an evvel git bence ve sonuçtan benide haberdar edersen sevinirim

geçmiş olsun arkadaşım da gördüğüm kadarıyla da sende hemen hemen hiçbir şey yemiyor muşsun

pekmez, yumurta, balık ağzıma sürmem
annem hep der yumurta yeme balık yeme ondan kafan çalışmıyor diye

İşin açıkçası balık bende yiyemiyorum..yumurta desen yapılışına göre değişir,pekmez desen yemem ama annemin çok harika yaptığı bi tatlı var onu arada bir yiyebiliyorum...aaa bende senin gibiymişim meğer kısmen ceviz ve kırmızı et tüket o zaman ve yeşil sebze ben söylüyorum amma ceviz hiç sevmem yemiyorum

gözdem iki gündür tık yok bende de...
bi ara iyi sarmıştım arka arkaya ünite bitiriyordum, ama iki günüdr kitap açmadım
bu arada balık yumurta vs hiç yemediğimden anlamyorum heralde okuduklarımı bende

Ausum 1 ünite daha ekler misin?

Toplamda 17 ünite bitti Biraz dinleneyim kpss çalışmayı düşünüyorum

ahhh canım sende aç gezme bari yaa bişeyler yee
çok geçmiş olsun senin ki daha zor..
inşallah gidersem ilaçlar işe yarar bende
annelerin fiks lafı bişey yemezsen kafan çalışmaz tabiii gözdecimmmm:)

Rica ederim evet dahiliye'ye gitmen gerekiyor..çok geçmiş olsun en kısa zamanı bırak bir an evvel git bence ve sonuçtan benide haberdar edersen sevinirim

tabi canım gideceğim seni de haberdar ederim
ilgin için çok teşekkür ederim dolmacımm..

30 mu
tövbe bismillah....biri beni cimdiklesin....

gazel canımmm ay çok güldümmmm sana

ama arkadaş çok iyi birikitirmiş çalışmış çalışmış sonrada herhalde bir anda söyleyivermiş
bizde 1 2 diye diye bağıralım burda ne fayda ahh ahhh
gazelcim kalk kalk 2 gündür yatma derse başla canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…