2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

Yokluğumu fırsat bilmeyin , hadi çalışın da mutlu edin beni :26:

Hemen ekliyorum .

ahhh ahh o lanet şeyler insanları nerelere sürüklüyor işte ne acı bir durum..
koca adamda olsa evladı ama keşke tedavisini bitirseydi belki sonu böyle olmazdı..

bizimde bi komşu böyle intihar etmişti o aklıma geldi insan çok etkileniyor..

Allah günahlarını affetsin canım
ne denir ki..

işletme yönetimi 3. sınıf, daimi 3. sınıflardan :)))))
5 dersten dc ile kaldım...adaletin bu mu dünya....

Daimi 3. sınıf

Vizede sorumlu olduğun ünite sayısını yazarsan tabloya adını ekleyeyim ve beraber çalışalım burada . Böylece 3. sınıf kabusunu burada kırmış olursun .

Kızlar merhaba

bende geldim aranıza

Hoşgeldin .

Bölümünü , kaçıncı sınıf olduğunu ve vizede sorumlu olduğun ünite sayısını yazarsan hemen tabloya eklerim .

Bu arada çalışıp bitirdiğin ünite var ise onları da alayım .

tamam aus'cum çalışmaya devam...
ee kasımda geldi sende aramıza katılırsın artık demi :)

Yahu zaten kafam bir dünya , bir isim değiştirmişsin , Allah Allah dedim kim bu

Katılıcağım canım , son bir hafta çalışma sistemini bu sene rafa kaldıracağım , son 2 hafta çalışacağım

Merhaba canım işletme 4.sınıfım. Bu dönem 3 dersim kaldı Denetim,Türk vergi ve stratejik yönetim vizede toplam 12 üniteden sorumluyum .Ders çalışmaya ise henüz başlamadım bugünden itibaren başlıcam inş

Auscuğum, sabırlar diliyorum.( Etkilenmez mi insan. ( Allah hepimizi, hepimizin yavrularını korusun, başka bir şey diyemiyorum...Canım benim, tekrar sabırlar diliyorum, ne zaman konuşmak, rahatlamak istersen ben buradayım, bir telefon uzağındayım sakın unutma...

mmisciğim, sorunu gördüm, unuttum sanma sakın, yine ulaşır ulaşmaz sorup öğreneceğim canım benim..

benim lisansımı bitirmem gerek arkadaşlar nişanlım şirket açacak ve lisans diploması olmadan açma yetkisi yok, şuan açarsa kendi üzerine açamıyor, diplomamız olursa açabiliyor, ve benim yıl kaybetmeden bitirmem lazım...:/

kıyamam sana ya Allah sabır versin kuzu gün geçsede unutumayacak bi acı

Arkadaşlar, benim istatistik dersiyle başım dertte. Şöyle ki logaritma bilmem gerekiyor ve lisede çok iyi olan logaritmamdan şimdi (üzerinden 20 sene geçtiğinden olsa gerek :)) hiçbir şey hatırlamıyorum. Aranızda matematik dersi gören, ya da lise bilgileri taze olan var mıdır, sorum şu, log12, log18 vb. karşılığını nasıl hesaplıyorduk? Geometrik ortalama alabilmem için lazım bana, bunun bir formülü var mıdır yoksa log1 den log9'a kadar 10'luk düzende karşılıklarını ezbere bilmem mi gerekiyor? Yardımcı olabilecek olan varsa çok sevinirim...

ahretim başınız sağolsun...çok üzüldüm ya, rabbim hayırlı ölüm versin çok zor böyle intihar olayları vs...
etkilenmez olurmu insan ya,, samimi olmaya hatta tanımaya bile lüzum yok insan etkileniyor yinede..
inanırmısın ben günlerdir aklıma geldikçe ağladığım bi olay var...duymuşsunuzdur, bi öğretmen anne, 2 aylık bebeğini bırakıp memlketine 9 günlük tatile gitmiş...bebek beşikte açlıktan ölmüş...
inanamadım günlerdir çok üzgünüm...tanımaya ne lüzum var ki, insan olan kişi duyduğu an üzülüyor...rabbim hakkımızda hayırlısını versin....tekrar başınız sağolsun canım, her an yanındayım unutma, bir telefon uzağında...

keşke sana yardımcı olabilsem biberonum, ama matematik yok bende....
dini derslerle gel bana, sabaha kadar anlatırım

keşke sana yardımcı olabilsem biberonum, ama matematik yok bende....
dini derslerle gel bana, sabaha kadar anlatırım

Canımsın benim, bilmez miyim az mı yardımcı oldun osmanlıcada bana...

Ben de sosyoloji gibi tamamen sözel bir derste bu kadar matematik olmasına şaşırdım, logaritma da nerden çıktı şimdi?

Canımsın benim, bilmez miyim az mı yardımcı oldun osmanlıcada bana...

Ben de sosyoloji gibi tamamen sözel bir derste bu kadar matematik olmasına şaşırdım, logaritma da nerden çıktı şimdi?

o şaşkınlık çok normal canım bende ilahiyat bölümünde türk dilini görünce aynen höhh oldum
ama oluyormuş işte....
bu arada osmanlıcayı ne yaptın? geri şuan sosyolojiyle uğraşıyorsun sanırım, ama osmanlıca konusunda bak unutma bir tık uzağındayım...eşimde bende, her daim uzun uzun anlatırız takıldığın yeri..
bak hiç ekinme biberonum, ne zaman istersen, rahatsız etmiyim vs diye düşünme...sen biraz ince fikirlisin kesin düşünürsün böyle şeyler sakın bak duymayım
elimizden geldiğince detaylı detaylı anlatırım eşimde bende...sakın unutma tamammı?

günaydın canlar...
aus ne denir bu durumda bilmiyorum,allah sabır versin..
bugün kapss çalışcam

ayy biberonum benim mat -1
işletmeci iktisatçı arkadaşlar bi el atıverin biberona

canım en azından elinden gelir artık yavrunu korumak
alerjik çok illet birşey ya
benimde bu tarz şeylere alerjim var
ama ileri değil
anneannemde alerjik astım var
dediğin gibi yün, toz, deterjan,kokular falan çk etkiliyor
kendiside tam bir temizlik hastası olduğundan çok hastalanıyor
özellikle kokulu deterjanlar yumoşlar falan kullanma
temizlik yaparkende dikkatli ol
cam pencere açarak yap temizliğini
Allah yardımcınız olsun

ünitelerinede gelinc emaşallah valla ya
çok iyi gidiyorsun
azcık benide dürt sen
hiç ders çalışma isteğim yok
ama mecbur çalışıcam
niye eşek gibi yayıyorum anlamıyorum
hadi se yine ders çalışıyormuşsun
ben onuda yapmıyorum evde de birşey yaptığım yok
günlük işler harici kılımı kıpırdatmıyorum
üzerimde bir ağırlık var bir atabilsem

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…