aynen gözdecim aynen yan gel osman
amam bende şimdi 1 ünite bitirdim
topikciğime gelip bu haberi vereyim dedim 1 ünite 1 ünitedir demi ama
sende çalışmışsın ne güzel aynen böyle devamm canımmmm
kimse kızmadan kenardan kenardan çalışalım ..
Sağol eftelya , evet maalesef vardı . Uyuşturucu .
Tedavi olmadan çıkıyordu hastaneden , sonra dön başa.
Anne yüreği işte koca adamda olsa dayanamıyordu , çıkarıyordu hastaneden oğlu durmak istemiyor diye ama düzelemiyordu tabii.
işletme yönetimi 3. sınıf, daimi 3. sınıflardan :)))))
5 dersten dc ile kaldım...adaletin bu mu dünya....
Kızlar merhaba
bende geldim aranıza
Yokluğumu fırsat bilmeyin , hadi çalışın da mutlu edin beni :26:
Hemen ekliyorum .
tamam aus'cum çalışmaya devam...
ee kasımda geldi sende aramıza katılırsın artık demi :)
Daimi 3. sınıf
Vizede sorumlu olduğun ünite sayısını yazarsan tabloya adını ekleyeyim ve beraber çalışalım burada . Böylece 3. sınıf kabusunu burada kırmış olursun .
bakınca söylerim bu kadar konu sayısını yazıp da açıkçası gözümü korkutmak istemiyorumşuan çalışmaya başlamadım.kitabım eksik bugün ya da yarın almayı planlıyorum kalan kitaplarımı da.
Daimi 3. sınıf
Vizede sorumlu olduğun ünite sayısını yazarsan tabloya adını ekleyeyim ve beraber çalışalım burada . Böylece 3. sınıf kabusunu burada kırmış olursun .
Hoşgeldin .
Bölümünü , kaçıncı sınıf olduğunu ve vizede sorumlu olduğun ünite sayısını yazarsan hemen tabloya eklerim .
Bu arada çalışıp bitirdiğin ünite var ise onları da alayım .
Arkadaşlar kusura bakmayın , bir iki gündür girip ilgilenemedim .
Maalesef iki gündür can sıkıntısı var evimizde .Eşimin yakın bir arkadaşı intihar etti . Ben çok yakinen tanımazdım ama fazla etkilendim .
Eşim zaten kötü durumda . 36 yaşında annesi mutfakta kendini asmış bulmuş . Bugün cenaze evine gideceğim .Otopsi , adli tıp falan uzun sürdü defin işlemleri . Çok içim sıkıldı .
Yahu zaten kafam bir dünya , bir isim değiştirmişsin , Allah Allah dedim kim bu
Katılıcağım canım , son bir hafta çalışma sistemini bu sene rafa kaldıracağım , son 2 hafta çalışacağım
Okuma kitapları mı ayırıyordum içlerinde bi baktım canım babamın bana hediye ettiği kitap ve not yazmış onu görünce çok fena oldum anlatamamgözümün önünden resmen film şeridi gibi geçti herşey çok zor bi durum,atlatmaya çalışıyosun,hayat bi şekilde devam ediyo diyosun ve hayat devam ediyo tabiki ama eksik bi şekilde en ufak bi şeyde bile hemen keşke babam olsaydı diyosun ve aşırı hassas oluyomuş insan evet gerçekten hassasım ve küçük bi çocuk gibi hissediyorum kendimi..Benim için annem ve babam çok önemliler ve hiç babamı bi gün kaybedeceğim hiç aklıma gelmedi hatta son anda bile yok benim babam çok mücadeleciydi bunuda atlatıcak ve eve döncez diyordum.. öyle işte cnacuncum..hem gripte olmak üzereyim :2: hemde regl olmak üzereyim..yani anlaşıldığı üzere toplu olarak gidik durumdayım bu aralar..
Arkadaşlar kusura bakmayın , bir iki gündür girip ilgilenemedim .
Maalesef iki gündür can sıkıntısı var evimizde .Eşimin yakın bir arkadaşı intihar etti . Ben çok yakinen tanımazdım ama fazla etkilendim .
Eşim zaten kötü durumda . 36 yaşında annesi mutfakta kendini asmış bulmuş . Bugün cenaze evine gideceğim .Otopsi , adli tıp falan uzun sürdü defin işlemleri . Çok içim sıkıldı .
Arkadaşlar, benim istatistik dersiyle başım dertte. Şöyle ki logaritma bilmem gerekiyor ve lisede çok iyi olan logaritmamdan şimdi (üzerinden 20 sene geçtiğinden olsa gerek :)) hiçbir şey hatırlamıyorum. Aranızda matematik dersi gören, ya da lise bilgileri taze olan var mıdır, sorum şu, log12, log18 vb. karşılığını nasıl hesaplıyorduk? Geometrik ortalama alabilmem için lazım bana, bunun bir formülü var mıdır yoksa log1 den log9'a kadar 10'luk düzende karşılıklarını ezbere bilmem mi gerekiyor? Yardımcı olabilecek olan varsa çok sevinirim...
keşke sana yardımcı olabilsem biberonum, ama matematik yok bende....
dini derslerle gel bana, sabaha kadar anlatırım
Canımsın benim, bilmez miyim az mı yardımcı oldun osmanlıcada bana...
Ben de sosyoloji gibi tamamen sözel bir derste bu kadar matematik olmasına şaşırdım, logaritma da nerden çıktı şimdi?
Arkadaşlar, benim istatistik dersiyle başım dertte. Şöyle ki logaritma bilmem gerekiyor ve lisede çok iyi olan logaritmamdan şimdi (üzerinden 20 sene geçtiğinden olsa gerek :)) hiçbir şey hatırlamıyorum. Aranızda matematik dersi gören, ya da lise bilgileri taze olan var mıdır, sorum şu, log12, log18 vb. karşılığını nasıl hesaplıyorduk? Geometrik ortalama alabilmem için lazım bana, bunun bir formülü var mıdır yoksa log1 den log9'a kadar 10'luk düzende karşılıklarını ezbere bilmem mi gerekiyor? Yardımcı olabilecek olan varsa çok sevinirim...
bronşit olmasının sebebi alerjikmiş..yani alerjik astım
şükür basit olan astımdan, tozlara akarlara rutubete falan alerjisi varmış...ve sık sık bronşitin sebebi de buymuş..
fıs fıs verdi doktor, onu kullanıcakmışız bakalım, nekadar kullanıcaz...yün ve pamuk yorgan yastık kullanmayacaz, özellikle akarlar yünde pamukta yaşıyormuş...kimi insana hiç etki etmezken kimisine de böyle alerji yapıyormuş...
inşallah geçer zamanla....rabbim başka dert vermesin...
sabahları uyandığında hapşurur dururdu, bende üşüdü heralde diye yelek falan giydirirdim, meğer alerji olduğundanmış..
rabbim dermansız dert vermesin inşallah...en kötüsü bu olsun...
şükür binlerce. kez...elhamdülillah....
bu arada ben fena gitmiyorum...23 ünitem bitti, ama baya yorgunum, evle falan ilgilenemiyorum süpür sil yapamadım 2 gündür, malum derslere gömülünce iş güç kalıyor, ev harman yerine dönüyor...
bi fırsat bulabilirsem perdeleri falan yıkayacam, lavaboları sürtecem, sil süpür işlerim var ama zamanım yok inanırmısın...