2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

evet canım yün ve pamuk yorganları kaldırdım, bazanın altına....elyaf yorgan vardı ou kullanıcaz artık...burağa da yeni bir yorgan ve yastık alıcam inşallah elyaf..
zaten burak evdeyken temzilik yapmıyorum...daha doğrusu halı süpürmüyorum..çünkü halıda çok yaşarmış akarlar...
babası dışarı götürüyor öyle süpürüyorum camları açıp,
biraz zor olacak ama kollamaya çalışıyorum gözdem, takdir rabbimden artık..inşallah düzelir ya bilmiyorum...
kimisi diyor 7 yaşından sonra düzelir, kimisi diyor ömür boyu gider
bilmiyorum üzgün haldeyim biraz ama yine de şükrediyorum rabbim dermansız dert vermesin...

canım arkadaşım üzülme
düzelir mi düzelmez mi inan bilmiyorum
ama dikkat ettikten sonra hiçbirşeycik olmaz
inan bana
sen çok dikkatli bir annesin
korup kollarsan hiç hastalanmaz inanıyorum ben

canım arkadaşım üzülme
düzelir mi düzelmez mi inan bilmiyorum
ama dikkat ettikten sonra hiçbirşeycik olmaz
inan bana
sen çok dikkatli bir annesin
korup kollarsan hiç hastalanmaz inanıyorum ben

inşallah gözdecim inşallah dediğin gibi olur...rabbim kimseyi evladıyla eşiyle sevdikleriyle hastalıkla acıyla hasretle imtihan etmesin...
bu arada farkındamısın bizim mutfak topiğine uğramaz olduk
bu aralar ne hamurişi ne özel bi yemek yaptığım yok valla, karnımız doysun yeter diyorum
malum dersler vs derken..zaman kalmıyor günler de çok kısa zaten...

Aus başın sağolsun.. ALLAH(C.C) günahlarını affetsin o arkadaşın ve ailesine, sevenlerine sabırlar versin RABBİM(C.C)...
İnsan etkilenmez mi tabi ki etkilenir...

Gökçe arkadaşım seninde başın sağolsun bebeğini kaybetmişsin.. ALLAH(C.C) sabırlar versin inşaALLAH(C.C) amin...

ALLAH(C.C) çocuğunun şifasını versin gazelciğim... (AMİN) :2:

Auscum bi unite daha eklermisin toplam 4 oldu rezil bi durumdayim yaw

kıyamam sana ya Allah sabır versin kuzu gün geçsede unutumayacak bi acı

Allah razı olsun canım saolasın hem grip hem regl üst üstede çok fena oldu anlatamam yani yatak yorgan durumundayım herşeyin başı sağlıkmış yine bu durumda onu anlıyorum :2: sen neler yapıyosun nasıl gidiyo tekrarlar?

mrb biberon tam olarak soruyu yazarmısın?o soruya göre yardım etmem daha kolay olucak

arkadaşlar demir eksikliği mi dikkat dağınıklığı yapar
bu konu da rahatsız olmuş olan var mı acaba...
kafama takıldı kaç gündür böyleyim yaaa

Ausum bana 1 ünite daha ekler misin? Toplamda 16 ünite bitti

Hadi şimdi Kpss Tarih çalışayım

ALLAH(C.C) yardımcımız olsun inşaALLAH(C.C) (Amin)...

Son düzenleme:

Amin guzel yurekli arkadasım benim amin
evet ben hiç ugramıyorum mutfak topigine
zaten nete pek girmiyorum
aynen senin gibi karnımız doysun diyip geciyorum bende :)
Ben bide hala geç kalkıyorum
her sabah daha dogrusu öglen oluo :) kendime söve söve kalkıyorum yataktan desem yeridir
Uyanıyorum 8gibi
ama yok kalkamıyorum sanki çekio beni yatak
Sonra bi bakmısım 11olmuş
zaten 5te hava kararmaya baslıo
gunden hic bisey anlamıyorum valla
acilen erken kalkmaya alışmam lazım

arkadaşlar demir eksikliği mi dikkat dağınıklığı yapar
bu konu da rahatsız olmuş olan var mı acaba...
kafama takıldı kaç gündür böyleyim yaaa

Canım demir eksikligi hersey yapar
Halsizlik, yorgunluk, uyku hali, sersemlik, çabuk yorulma, unutkanlık vs
bende hem demir eksikligi hem b12 eksikligi var
ikiside beni bitiriyor
bildigin tembel bi insan oluyorum
B12 icin degilde demir eksikligi icin senelerdir ilaç kullanıyorum ama hiç fayda etmedi
sende bi baktır kan degerlerine
en iyisi dogal takviye
Pekmez, bal, ceviz, fındık bol bol ye

Dolma sanada geçmis olsun arkadasım

aus ablacım bana 1unite daha eklermisin
toplam 22 oldu

mrb biberon tam olarak soruyu yazarmısın?o soruya göre yardım etmem daha kolay olucak

Merhaba dolmacığım, soru şöyle: 10-12-18-20 sayılarının geometrik ortalaması nedir? Sorunun açıklamasında bunların hepsinin logaritması alınıp sonra toplanıyormuş ve burada 4 sayı olduğu için 4'e bölünüyormuş. Buraya kadar anladım, ama logaritmalarını alırken hiç bilgi vermemişler. Yani log10+log12+log18+log20 olması gerekiyor. Ama mesela log12'yi nasıl bulduğunu anlatmamış, cevapta sadece log12'nin eşit olduğu sayıyı vermiş. Şimdi benim hatırladığım kadarıyla log12 dendiğinde 10 tabanında oluyor. Ama ben log12'ye ulaşırken log1 ile log9 arasındaki sayı değerlerini ezberlemek zorunda mıyım, yoksa mesela log3'ü bulabileceğim bir formül var mı? Biraz uzun oldu ama kusura bakma dolmacığım, sabahtan beri araştırıyorum, bir arpa boyu ilerleyemedim.( Yardımların ve ilgin için çok çok teşekkürler...

bugün bir ünite bitirdim ama hala isteksizlik var gündüzleri çalışmak en iyisi bu arada arkadaşlar akşam gözümüz yorulup uyku gelebiliyor tecrübeyle sabittir :)) artık tek tek te olsa çalışıyorum sınav tarihide yaklaşıyor.

günaydın canlar...
aus ne denir bu durumda bilmiyorum,allah sabır versin..
bugün kapss çalışcam

ayy biberonum benim mat -1
işletmeci iktisatçı arkadaşlar bi el atıverin biberona

başınız saolsun aus allah kolaylıklar versin

Hepiniz sağolun arkadaşlar , kendimi toparlayacağım , kısa zamanda aranızdayım .

Neden bu kadar etkilendim derseniz ? Kendimi sorumlu hissediyorum , keşke diyorum daha çok yanında olsa idi eşim , bende görüşme şu adamla demeseydim .

Neyse , vicdan muhasebemi tamamlar tamamlamaz aranızdayım , belki aklımı dağıtmak için ders çalışmaya bile başlarım belli mi olur .

Ünite bildirimlerini yazdım listeye , yeni gelen arkadaşları da ekledim . Hepsine tekrar hoş geldiniz diyorum .

Hadi bakalım güzel güzel çalışın tamam mı

Çok öpüyorum herkesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…