2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

canım en azından elinden gelir artık yavrunu korumak
alerjik çok illet birşey ya
benimde bu tarz şeylere alerjim var
ama ileri değil
anneannemde alerjik astım var
dediğin gibi yün, toz, deterjan,kokular falan çk etkiliyor
kendiside tam bir temizlik hastası olduğundan çok hastalanıyor
özellikle kokulu deterjanlar yumoşlar falan kullanma
temizlik yaparkende dikkatli ol
cam pencere açarak yap temizliğini
Allah yardımcınız olsun

ünitelerinede gelinc emaşallah valla ya
çok iyi gidiyorsun
azcık benide dürt sen:KK1:
hiç ders çalışma isteğim yok
ama mecbur çalışıcam
niye eşek gibi yayıyorum anlamıyorum:KK19:
hadi se yine ders çalışıyormuşsun
ben onuda yapmıyorum evde de birşey yaptığım yok:KK52:
günlük işler harici kılımı kıpırdatmıyorum
üzerimde bir ağırlık var bir atabilsem:KK37:

evet canım yün ve pamuk yorganları kaldırdım, bazanın altına....elyaf yorgan vardı ou kullanıcaz artık...burağa da yeni bir yorgan ve yastık alıcam inşallah elyaf..
zaten burak evdeyken temzilik yapmıyorum...daha doğrusu halı süpürmüyorum..çünkü halıda çok yaşarmış akarlar...
babası dışarı götürüyor öyle süpürüyorum camları açıp,
biraz zor olacak ama kollamaya çalışıyorum gözdem, takdir rabbimden artık..inşallah düzelir ya bilmiyorum...
kimisi diyor 7 yaşından sonra düzelir, kimisi diyor ömür boyu gider :KK5:
bilmiyorum üzgün haldeyim biraz ama yine de şükrediyorum rabbim dermansız dert vermesin...

evet canım yün ve pamuk yorganları kaldırdım, bazanın altına....elyaf yorgan vardı ou kullanıcaz artık...burağa da yeni bir yorgan ve yastık alıcam inşallah elyaf..
zaten burak evdeyken temzilik yapmıyorum...daha doğrusu halı süpürmüyorum..çünkü halıda çok yaşarmış akarlar...
biraz zor olacak ama kollamaya çalışıyorum gözdem, takdir rabbimden artık..inşallah düzelir ya bilmiyorum...
bilmiyorum üzgün haldeyim biraz ama yine de şükrediyorum rabbim dermansız dert vermesin...

canım arkadaşım üzülme
düzelir mi düzelmez mi inan bilmiyorum
ama dikkat ettikten sonra hiçbirşeycik olmaz
inan bana
sen çok dikkatli bir annesin
korup kollarsan hiç hastalanmaz inanıyorum ben:KK16:

canım arkadaşım üzülme
düzelir mi düzelmez mi inan bilmiyorum
ama dikkat ettikten sonra hiçbirşeycik olmaz
inan bana
sen çok dikkatli bir annesin
korup kollarsan hiç hastalanmaz inanıyorum ben:KK16:

inşallah gözdecim inşallah dediğin gibi olur...rabbim kimseyi evladıyla eşiyle sevdikleriyle hastalıkla acıyla hasretle imtihan etmesin...
bu arada farkındamısın bizim mutfak topiğine uğramaz olduk :KK1:
bu aralar ne hamurişi ne özel bi yemek yaptığım yok valla, karnımız doysun yeter diyorum :KK1:
malum dersler vs derken..zaman kalmıyor günler de çok kısa zaten...

Aus başın sağolsun.. ALLAH(C.C) günahlarını affetsin o arkadaşın ve ailesine, sevenlerine sabırlar versin RABBİM(C.C)... :KK5:
İnsan etkilenmez mi tabi ki etkilenir...:KK5:

Gökçe arkadaşım seninde başın sağolsun bebeğini kaybetmişsin..:KK5: ALLAH(C.C) sabırlar versin inşaALLAH(C.C) amin...

ALLAH(C.C) çocuğunun şifasını versin gazelciğim... (AMİN) :2:

kıyamam sana ya :KK14: Allah sabır versin kuzu gün geçsede unutumayacak bi acı :KK14:

Allah razı olsun canım saolasın :KK43: hem grip hem regl üst üstede çok fena oldu anlatamam yani yatak yorgan durumundayım herşeyin başı sağlıkmış yine bu durumda onu anlıyorum :2: sen neler yapıyosun nasıl gidiyo tekrarlar?

Arkadaşlar, benim istatistik dersiyle başım dertte. Şöyle ki logaritma bilmem gerekiyor ve lisede çok iyi olan logaritmamdan şimdi (üzerinden 20 sene geçtiğinden olsa gerek :)) hiçbir şey hatırlamıyorum. Aranızda matematik dersi gören, ya da lise bilgileri taze olan var mıdır, sorum şu, log12, log18 vb. karşılığını nasıl hesaplıyorduk? Geometrik ortalama alabilmem için lazım bana, bunun bir formülü var mıdır yoksa log1 den log9'a kadar 10'luk düzende karşılıklarını ezbere bilmem mi gerekiyor? Yardımcı olabilecek olan varsa çok sevinirim...

mrb biberon tam olarak soruyu yazarmısın?o soruya göre yardım etmem daha kolay olucak

arkadaşlar demir eksikliği mi dikkat dağınıklığı yapar
bu konu da rahatsız olmuş olan var mı acaba...
kafama takıldı kaç gündür böyleyim yaaa

Ausum bana 1 ünite daha ekler misin? Toplamda 16 ünite bitti :KK55:

Hadi şimdi Kpss Tarih çalışayım En Büyük TÜRKİYE :KK52:

ALLAH(C.C) yardımcımız olsun inşaALLAH(C.C) (Amin)...

Son düzenleme:
inşallah gözdecim inşallah dediğin gibi olur...rabbim kimseyi evladıyla eşiyle sevdikleriyle hastalıkla acıyla hasretle imtihan etmesin...
bu arada farkındamısın bizim mutfak topiğine uğramaz olduk :KK1:
bu aralar ne hamurişi ne özel bi yemek yaptığım yok valla, karnımız doysun yeter diyorum :KK1:
malum dersler vs derken..zaman kalmıyor günler de çok kısa zaten...

Amin guzel yurekli arkadasım benim amin
evet ben hiç ugramıyorum mutfak topigine
zaten nete pek girmiyorum
aynen senin gibi karnımız doysun diyip geciyorum bende :)
Ben bide hala geç kalkıyorum
her sabah daha dogrusu öglen oluo :) kendime söve söve kalkıyorum yataktan desem yeridir
Uyanıyorum 8gibi
ama yok kalkamıyorum sanki çekio beni yatak
Sonra bi bakmısım 11olmuş
zaten 5te hava kararmaya baslıo
gunden hic bisey anlamıyorum valla
acilen erken kalkmaya alışmam lazım

arkadaşlar demir eksikliği mi dikkat dağınıklığı yapar
bu konu da rahatsız olmuş olan var mı acaba...
kafama takıldı kaç gündür böyleyim yaaa

Canım demir eksikligi hersey yapar
Halsizlik, yorgunluk, uyku hali, sersemlik, çabuk yorulma, unutkanlık vs
bende hem demir eksikligi hem b12 eksikligi var
ikiside beni bitiriyor
bildigin tembel bi insan oluyorum
B12 icin degilde demir eksikligi icin senelerdir ilaç kullanıyorum ama hiç fayda etmedi
sende bi baktır kan degerlerine
en iyisi dogal takviye
Pekmez, bal, ceviz, fındık bol bol ye

Dolma sanada geçmis olsun arkadasım

aus ablacım bana 1unite daha eklermisin
toplam 22 oldu

mrb biberon tam olarak soruyu yazarmısın?o soruya göre yardım etmem daha kolay olucak

Merhaba dolmacığım, soru şöyle: 10-12-18-20 sayılarının geometrik ortalaması nedir? Sorunun açıklamasında bunların hepsinin logaritması alınıp sonra toplanıyormuş ve burada 4 sayı olduğu için 4'e bölünüyormuş. Buraya kadar anladım, ama logaritmalarını alırken hiç bilgi vermemişler. Yani log10+log12+log18+log20 olması gerekiyor. Ama mesela log12'yi nasıl bulduğunu anlatmamış, cevapta sadece log12'nin eşit olduğu sayıyı vermiş. Şimdi benim hatırladığım kadarıyla log12 dendiğinde 10 tabanında oluyor. Ama ben log12'ye ulaşırken log1 ile log9 arasındaki sayı değerlerini ezberlemek zorunda mıyım, yoksa mesela log3'ü bulabileceğim bir formül var mı? Biraz uzun oldu ama kusura bakma dolmacığım, sabahtan beri araştırıyorum, bir arpa boyu ilerleyemedim.:KK43:( Yardımların ve ilgin için çok çok teşekkürler...:KK16:

bugün bir ünite bitirdim ama hala isteksizlik var gündüzleri çalışmak en iyisi bu arada arkadaşlar akşam gözümüz yorulup uyku gelebiliyor tecrübeyle sabittir :)) artık tek tek te olsa çalışıyorum sınav tarihide yaklaşıyor.

Auscuğum, sabırlar diliyorum.:KK43:( Etkilenmez mi insan. :KK43:( Allah hepimizi, hepimizin yavrularını korusun, başka bir şey diyemiyorum...Canım benim, tekrar sabırlar diliyorum, ne zaman konuşmak, rahatlamak istersen ben buradayım, bir telefon uzağındayım sakın unutma...

ahretim başınız sağolsun...çok üzüldüm ya, rabbim hayırlı ölüm versin çok zor böyle intihar olayları vs...
etkilenmez olurmu insan ya,, samimi olmaya hatta tanımaya bile lüzum yok insan etkileniyor yinede..
inanırmısın ben günlerdir aklıma geldikçe ağladığım bi olay var...duymuşsunuzdur, bi öğretmen anne, 2 aylık bebeğini bırakıp memlketine 9 günlük tatile gitmiş...bebek beşikte açlıktan ölmüş...:KK14::KK14::KK14::KK14:
inanamadım günlerdir çok üzgünüm...tanımaya ne lüzum var ki, insan olan kişi duyduğu an üzülüyor...rabbim hakkımızda hayırlısını versin....tekrar başınız sağolsun canım, her an yanındayım unutma, bir telefon uzağında...

günaydın canlar...
aus ne denir bu durumda bilmiyorum,allah sabır versin..
bugün kapss çalışcam:KK31:

ayy biberonum benim mat -1 :KK53:
işletmeci iktisatçı arkadaşlar bi el atıverin biberona:KK9:

Aus başın sağolsun.. ALLAH(C.C) günahlarını affetsin o arkadaşın ve ailesine, sevenlerine sabırlar versin RABBİM(C.C)... :KK5:
İnsan etkilenmez mi tabi ki etkilenir...:KK5:

Gökçe arkadaşım seninde başın sağolsun bebeğini kaybetmişsin..:KK5: ALLAH(C.C) sabırlar versin inşaALLAH(C.C) amin...

başınız saolsun aus :KK50: allah kolaylıklar versin

Hepiniz sağolun arkadaşlar , kendimi toparlayacağım , kısa zamanda aranızdayım .

Neden bu kadar etkilendim derseniz ? Kendimi sorumlu hissediyorum , keşke diyorum daha çok yanında olsa idi eşim , bende görüşme şu adamla demeseydim .

Neyse , vicdan muhasebemi tamamlar tamamlamaz aranızdayım , belki aklımı dağıtmak için ders çalışmaya bile başlarım belli mi olur .

Ünite bildirimlerini yazdım listeye , yeni gelen arkadaşları da ekledim . Hepsine tekrar hoş geldiniz diyorum .

Hadi bakalım güzel güzel çalışın tamam mı :KK1:

Çok öpüyorum herkesi :KK19:

X