2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

Ewet cnm anadolu biraz karistirdimda kitabi dedigin gibi ileriki konular daha iyi elimden geleni yapicam insallah bakalim ne notlar cikicak ortaya:18:

sağol canım benim
2 karpuzcuk şimdilik
ama madalyayı biberon hakediyo,maşallah 28 ünite bitirmiş yaaaa

Lolissim, mecburen, yoksa yetişmeyecek. Bir de sosyolojinin özetini çıkararak ve yazarak gidiyorum ama türk dili ve edebiyatı için aynısını yapamayacağım, gücüm yok o kadarına...Onun da özetlerini kendim için tutmayı çok istiyorum, belki yavaş yavaş yazın deftere geçirebilirim onu da...

Ewet cnm anadolu biraz karistirdimda kitabi dedigin gibi ileriki konular daha iyi elimden geleni yapicam insallah bakalim ne notlar cikicak ortaya:18:

Benim de anadolu olsaydı keşke...En azından kitaplarım olurdu, her hafta ünite yayınlanmasını beklemezdim. İyi notlar çıkacak hiç merak etme sen, burasının mistik bir havası var, listeye adını her yazdıran geçiyor sınıfını, umarım bu sene de bu gelenek bozulmaz...

Aaa seninkinde kitap yok mu :26: kiyamam zor olur oyle yaaa ama kitabin olmasada supersin ahhh ahh insallah bende o gecenlerden olurum

selam ahali;

kgokçe başın sağolsun, umarım test sonuçları iyi çıkar.

gazeldüştübağlara geçmiş olsun.

ausencia bana bi ünitecik ekle şekerim, yavaştan gidiyom, helen ve roma tarihi sistemimi bozdu, hazmedemiyom. kitap kitap değil ansiklopedik bilgi yığını. insan tarih kitabına bi harita koyar, haritasız tarih kitabımı olur yav?

Balım mı valla öyle yapmışsın :44:

tünaydınlarrr efenimmmmm :)) dinlenioyrum ama ders çalışmıyorum hiççç istek yok

Tekrarlara geçtin ama işin kolay kısmındasın haftaiçi çalışmanın yorgunluğuda var iyi yapmışsın dinlenmekle benimde 4ünitem kaldı sonra ver elini tekrarlar murat yayınlarını alcam soru çözmek için sadece tekrar yapmayla içime sinmiyo sorularla dahada bi pekişiyo bence

AUSCUM evet son bi ders kaldı o el çırpan ellerin dert görmesin inşallah anaam hanım teyzeler gibi hissettim listede en az ünite sayısı benimde bi çırpıda da bitiremedim :26:

Ausum günaydınlar,

Bana 4 ünite daha yaz canım Sosyal Güvenlik dersini de tamamladım.

Kolay derslerden başladım bu sefer

Sadece yardımcı kitaptan özetleri okuyup soruları çözüp bitiriyorum çünkü zaman yok bu saydıklarımı da serviste yapabiliyorum ancak

Bu seneye kadar hep tüm ders kitaplarını okuyup özet çıkararak çalışmıştım ama bu sene mümkün değil

İnşallah geçerim tüm derslerimi

Günaydın hatta tünaydın herkeseee :))

Ausum, haftaya hızlı başladım, sosyolojiye 4 ünite daha ekler misin, toplamda 32 ünite oldu..

Son düzenleme:
selamlar
sadece ünite bildirimi için geliyoruz buraya yaa
auzum 1 ünite bebeem..kaldı ingilizce
bu arada gazel hanımla gözde hanımlar nerelerde acaba:44:
dersleri askıya aldılar da bizim mi haberimiz yok

Son düzenleme:
Merhaba kızlar ,

nasılsınız?

Auscuğum bana 1 ünite ekler misin?

Geçen hafta lisans tamamlamaya kayıt yaptırırken sorun yaşadım. ATM harç paramı yuttu Ben üzgün bir kaç gün geçirdim paramı tekrar aldım ama psikolojikmen etkilendim... Kayıt yaptıramayıp sene kaybedeceğim sandım.. Sonuçta cuma günü son gündü ama ertesi gün halledildi Panik yaptım ama haklı olduğumu düşünüyorum ALLAH(C.C) yardım etti çok şükür RABBİM(C.C)'e... Kpss çalışmalarım vardı ve aöf ye bugün çalışmaya tekrardan başladım.. Sizleri de özledim

Son düzenleme:
selamlar
sadece ünite bildirimi için geliyoruz buraya yaa
auzum 1 ünite bebeem..kaldı ingilizce
bu arada gazel hanımla gözde hanımlar nerelerde acaba:44:
dersleri askıya aldılar da bizim mi haberimiz yok

Aleykümselam...

Kpss çalışmaların nasıl gidiyor ? ALLAH(C.C) yardımcın olsun...

Slmmmmmmm nasilsiniz kizlaarrr? Bugun ben daha iyiyim esimle benim dunyam filmine gittik agla agla gözlerim pörtledi filmin orjinali black daha once izlemistim o yuzden black kadar iyi bulmadim ama yinede agladim unutelere baktimda simdide kendime aglayasim geldi

AUSCUM Ünite bildirimi yapamıyorum son 4 konum kaldı ama canım çok sıkkın kendimi toparlıyım hemen başlıycam

canlarım ciğerlerim
güzel ablalarım kardeşlerim
ben geldim

şöyleeee okkalı bir azar işitmeye gelmiş bulunmaktayım
ciddi anlamda ders çalışamama problemi yaşıyorum ben bu ara
neden diceksiniz
ama bir nedenide yok
niye bilmiyorum çok fena bir tembellik var üzerimde
bir ton ders
bir ton kitap
hepsi gözüme bakıyor
ama ben çalışamıyorum
hiç isteğim yok hiç
haftasonu ingilizce kursuna gidip geliyorum
bir ingilizcede yavaştan yavaştan ilerliyorum işte
diğer dersler nanay

dersler falan bitti sankide bu ara birde hobi buldum kendime
keçe işine sardım çok fena
bozdum kafayı desem yeridir
ama bu akşamdan itibaren bırakmadan çalışıcam
bu sefer kesin karar verdim
bir an önce bitireyim diye daha çok çalışacağıma çocuk gibi yaydım valla
zaten aralık başı staj başlıyor
kasım ayı içinde tüm ünitelerimin bitmesi lazım:18:

bu arada geçmişe falan hiç bakamadım
sizler nasılsınız
aus abla
gazel
loliss
mmis
betül
ve diğer arkadaşlar hepiniz iyisinizdir inşallah
şu garip kulunuza bir gaz verin nefes amadan ders çalışmam gerek:26:

gökçem canım arkadaşım bebeğini kaybetmişsin çok üzüldüm
başın sağolsun
çok geçmiş olsun
dualarım seninle
Rabbim inşallah en kısa zamanda yeni yavrular verir sana

gazelim sana ne oldu yahu
anaam hasretime dayanamadında terk mi ettin buraları
valla şaka bir yana yine noldu acaba
bu ara niye hep ceza alıyorsun sen ya:26:
çabuk dönersin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…