- 25 Temmuz 2012
- 1.000
- 546
Huu huuu ausum gururla ekleyebilirsin tabloya: 28 ünite oldu sosyoloji.
mmisciğim, bana zevkli geldi konular, ama aralarında en sıkıcısı da sosyolojiye giriş maalesef.Biraz ilerleyen konuları daha iyi, toplumları anlattığı kısımlar mesela. Ama sen anadolu aöfdesin değil mi, benimki atatürk aöf, dersler ve içerikleri farklı olabilir. Yine de sıkma canını, biraz dikkatini toplarsan yapılmayacak gibi değil asla. Biraz da ezberledin mi, geçersin bütün derslerden hiç merak etme....
sağol canım benim
2 karpuzcuk şimdilik
ama madalyayı biberon hakediyo,maşallah 28 ünite bitirmiş yaaaa
Ewet cnm anadolu biraz karistirdimda kitabi dedigin gibi ileriki konular daha iyi elimden geleni yapicam insallah bakalim ne notlar cikicak ortaya:18:
Benim de anadolu olsaydı keşke...En azından kitaplarım olurdu, her hafta ünite yayınlanmasını beklemezdim. İyi notlar çıkacak hiç merak etme sen, burasının mistik bir havası var, listeye adını her yazdıran geçiyor sınıfını, umarım bu sene de bu gelenek bozulmaz...
Balım mıDers notları dediğin neydi ki tatlım ya :26:
Ama her durumda aöf kitapları tercihimdir benim , dip köşe her şey çıkabiliyor sınavda çünkü.
Ekliyorum tabloya ünitelerini.
Aaaaa alıntı almamış mıyım senden hiç balım ?
Telafi ederiz hemen
Bende akşama bekliyorum o zaman arkadaşım
Tünaydın bu arada
Canım , inan bu sayfa sadece ünite bildirimi ile geçsin diye yok , hepimiz her bir derdimizi , neşemizi paylaşalım diye var .
Bence de biran önce toparla kafanı , o kafa başta evladına lazım
Havale içinde tecrübeli kişilerden bilgi al ama tavsiyem nette falan araştırma fazla , bilgi kirliliği çok , kafan daha çok karışır .
Meraklanma canım ya , buralardayım ama bu ara pek giremiyorum .Üst üste gelen yoğunluklar oldu .Bugünde sabahın köründe kalktık zaten , Yusuf 7 gibi uyanır her sabah , eee saatler geri alınınca 05:50 de ayaktaydık
Şimdi uyudu , dayanamadı artık , bende geldim .
Ekliyorum canım hemen .
tünaydınlarrr efenimmmmm :)) dinlenioyrum ama ders çalışmıyorum hiççç istek yok
selamlar
sadece ünite bildirimi için geliyoruz buraya yaa
auzum 1 ünite bebeem..kaldı ingilizce
bu arada gazel hanımla gözde hanımlar nerelerde acaba:44:
dersleri askıya aldılar da bizim mi haberimiz yok
Aleykümselam...
Kpss çalışmaların nasıl gidiyor ? ALLAH(C.C) yardımcın olsun...
ALLAH(C.C)'a şükür benimde güzel canım...iyi canım ya Allah'a şükür
matematik zorluyo işte
senin nasıl