2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

sorma sorma insanların huyuymuş hiçbişeyden memnun kalmamak
güzel duygu tabi cnm ailende olsa kimseye muhtaç olmadan paranı kaazanıp kendi isteğine göre harcamak bi başka.. tavsiye ediyorum yani hergüzellliğin bir kötülüğü oluyor işte uzun saatler çalışmak ve ist. istanbul trfaiğini çekmek....

çok geçmiş olsun cnm yediklerin dokunmuş okudum başka yazında. dikkat et kendine

Bayanlar nasilsiniz? Ben pek iyi degilim bayramin 3. Gunu gece oglum havale gecirdi bagirsak enfeksiyonu vardi kuzum atese dayanamiyo yolda 40 derece atesle havale gecirdi bu 6. Oldu depakin kullaniyoruz ama ise yaramadi ilacin ml.ini yukseltti doktorumuz ya cevresind oglum gibi havale geciren var mi? Moralim sifir cok kotuyum ya

geçmiş olsun canım çok üzüldüm...
kaç yaşında oğlun...hemen doktora yetiştiremediniz mi, evde mi düşürmeye çalıştınız?
çok tehlikeli olduğunu biliyorum canım, allah muhafaza....
ateş düşürmek için çabalamaktan ziyade doktora yetiştirin...
üstelik daha öncede defalarca olmuş....daha temkinli olun...geçmiş olsun...bebekmi daha?

hoşgeldin kuzum özledik yahu...
güzel geçmiş bayramın ne mutlu sana...
biz evdeydik öyle geçti şükür bi yaramazlık yok....öpücük yollmaışsın, haber etseydin yanağımı çevirirdim izmirr yönüne doğru
ben kocaman kocaman öptüm seni
benimde dağ gibi birikmiş bir ütüm var ama hiç oralı değilim az daha birikirse belki toplu katliam hesabı topunu da yakabilirim
bu arada yemek yarışmasına katıldım, hiç haberin yok dimi

Son düzenleme:

2 yasinda atesini dusuremedik hastaneye giderken yolda gecirdi (( 2. Nobetinden beri noroloji takibimiz var ama yine oluyo yine oluyo Rabbim beterinden saklasin ama cok uzuluyorum ((((((

Herkese selam
mmis geçmiş olsun çok üzüldüm yavruna
Allah acil şıfa versin inşallah
Benim bu konuda bi fikrim yok ama okuyup gecmek istemedim
sizin icin dua edicem sıkma sakın canını en kısa zamanda iyilesir inşallah yavrun

bu arada gelmişken ünite bildirimimide yapayım
dün başladım çalışmaya 2unitem daha bitti
toplamda 20 ünitem bitmiş oldu
ama daha çok var
cok çalışmam lazım cok
eklersen sevinirim ablacım

Allah razi olsun cnm ewet duaya cok ihtiyacimiz var Rabbim kuzuma yardim eder insallah elim kolum kalkmiyo sanki

Selam Kızlar
sormak istediğim birşey var açıköğretimlerin yüksek lisans ihtimali düşük oluyormuş örgünler seçiliyormuş doğru mu bu?

Auscum ilk ünite bildirimimi yapmak istiyorum. Gururla :))))

Evveet 4 ünite (İş Sağlığı ve Güvenliği) bitti. Kayıtlara geçmesini rica ediyorum. :))))

çok geçmiş olsun mmis Allah birdaha yaşatmasınnn inşallahhh

Geçmiş olsun canım .

Bende de regl ağrısı var 3 gündür.Bu sefer fena vurdu , menapoza mı giriyorum neeee

bugün matematikten 2 ünite daha bitirdim böylece matematik tamamen bitmiş oldu
sözellere nasıl çalışcam hala kara kara onu düşünüyorum. oku oku içim çıkıyor.

Sözel çalışmak sayısal öğrencileri için zor olsa gerek , bende sabaha kadar okuyayım hiç sıkılmam .

Hemen ekliyorum listeye .

Hoşgeldin zeliş , gözümüz yollarda kalmıştı .

Son sene diye boşlama dersleri , son sene uzamasın bir de okul Allah muhafaza .

Evet canım , 14-15 Aralıkta her birimizin en az 79 ler 80 ler alacağı vizeler

vallla nazar değdi galiba tm isteklerimmm uçtu gitttttiiiii araya iş girince bide eve gel yemekti giyim kuşamdı derken insanın uykusu geliyor 1 ünite tekrarı bile yapamadan hop yatak

Hadi bakalım hemen toparlan bugün , bak çok güzel başlamıştın . Öyle aman nazar değdi diyerek çalışmamazlık yok artık

Hem ünite bitirerek yatağa hooop atlamanın dayanılmaz keyfi bir başkadır

Oooooooooo kimler gelmiş efendim

Aaa o sen miydin yahu , bende sağa sola öpücük ata ata arabada giden bu kadın da kim diyordum

Mola verseydiniz ya Karamürselde , bir kahvemi içerdiniz .

Amin canım arkadaşım , 4 oldu ama inatla 4,5 oldum diyor Yusuf

Hemen ekliyorum toplamda 18 üniteni canım

Teşekkür ederiz , seninde geçmiş bayramını kutluyoruz .

Ohhh ne güzel 8 olmuş , hemencecik o 8 ler 18 , 28 oluversin hadi bakalım .

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin .

Hadi çabuk çabuk , artık o iki ders bitsin de tekrarlara geç .

Bugün senden ünite bitirme haberi bekliyorum

Çok çok geçmiş olsun canım ya .

Havale konusunda pek bilgim yok , ama ateş çok az yükselince bile tekrar geçirmesini önlemek için hemen doktora götürmek gerekir sanırım .

Rabbim bir daha yaşatmasın canım .

Gözdecim kuzum ya , ama ama ama aus ablan çok özlüyor seni . Arada geliver canım ya .

Hadi Allah zihin açıklığı versin , çizelgene bol bol çizikler atılsın bundan sonra .

Selam Kızlar
sormak istediğim birşey var açıköğretimlerin yüksek lisans ihtimali düşük oluyormuş örgünler seçiliyormuş doğru mu bu?

Eşim aöf den mezun , yüksek yapıyor ama belediye personeli olduğu için böyle bir sıkıntı yaşamadı .

Biraz araştırayım bende , net bir bilgi edinirsem yazarım . Seneye bende düşünüyorum yüksek lisans , umarım yoktur böyle bir durum .

Auscum ilk ünite bildirimimi yapmak istiyorum. Gururla :))))

Evveet 4 ünite (İş Sağlığı ve Güvenliği) bitti. Kayıtlara geçmesini rica ediyorum. :))))

Bende gururla hemen listeye ekliyorum canım .

Hadi bakalım gelsin yeni dersler yani üniteler

Canım benim, çok çok geçmiş olsun. Benim de çok yakınımın oğlu böyle havale geçirdi birkaç kere, ama şimdi büyüdü kocaman oldu, geçiyor geçmesine de olan anne-babaya oluyor. Sormamı istediğin bir şey olursa çekinme söyle, ben sorarım ona, dediğim gibi çok yakınım. Çok üzüldüğünü biliyorum, sen metanetli ol, bugünler de geçecek, sen moralini yüksek tut canım benim...

Ben de sizi çok çok özledim, anacım ev işi de bitmedi ki, tatil iyi hoş da sonrası işkence.:)) Dün çamaşırları halledeyim derken bir baktım Sarp'ın yazlıklarını kaldırıyorum, kışlıklarını indiriyorum.:)) Küçülenleri ayırdım, yazlıkları yıkayıp kaldırdım ama ben de bittim gerçekten. Akşam sırt ağrısından kımıldayamadım. Yaşlanıyor muyum nedir, bir türlü kabullenemiyorum.:)))

Yemek yarışmasına şimdi ışık hızıyla bakıyorum canım benim, kimbilir neler döktürdün yine.

Ne münasebet yaşlanmak efendim , seneler geçtikçe gençleşiyoruz baksana

Hem akıllı , hem tecrübeli , hem genç ... Ben bayıldım ya bu 30 lu yaşlara

Biberoncum moralini bozmak gibi olmasın da şimdi listeye geçerken gördüm , çok üniten var senin yaaa Artık 2 şerli , 3 erli m, çalışman lazım her gün .

Canım benim, demek gördün öpücüklerimi, sevindim. Aslında yalova'da durduk, normalde körfezi dolaşa dolaşa gidiyoruz ama bu sefer feribota binelim dedik. Sıra olmaz dedi eşim ama yine bekledik 45 dakika kadar. Allahtan Sarp arıza çıkarmadı fazla, yolda biraz mızmızlandı yine, molaları da ona göre ayarlamak zorunda kalıyoruz. Çok sinirli durumlarında burnumuzu arabadan çıkarmadan sıfır molayla döndüğümüzü biliyorum. Bu sefer de biraz sıkıldı arabada, ama sonradan düzeldi şükür, eve varabildik. :)))

Benimkine de soruyorum yaşını, 5 oldun diyorum hayır ben hala bebeğim olmadım 5 diyor şımardığı zaman bazen. Bizimkinin de doğumgünü aralıkta, yay burcu işte tipik yay gibi gergin daima.

Aaa yay erkeğine laf söyletmem , eşimde yay

Çok iyi aile erkeği olurlar , eve bağlı ama bir o kadar da kendi sınırlarını kendi çizecek , özgürlüklerine ses edilmeyecek .

Ya topçulardan bindiyseneniz tam buraya gelememişsiniz demek , körfezi dolaştığınızda bir daha ki sefere bekliyorum . Karamürselde zaten mecbur içinden geçiyorsunuz çarşının , ışıklarda kaparım öpücüğünğ sonra da hemen kahve ısmarlarım .

Moralini bozmak gibi olmasından sonra gelen smileyle beni benden aldın ausum. Ben de izmirdeyken bir plan yaptım, asıl sıkışmam şimdi değil de vizeler sonrası olacak. Çünkü vizelerle dönem sonu arası hem kısa hem de sosyolojiden yine 49 ünite geliyor, hem de türk dilinin kalan üniteleri olacak. Yazarak gittiğim için vakit alıyor, ama 1 kasım itibariyle türk diline başlayacağım. 23 ünitem var, 1,5 ay yani 45 gün de vaktim olacak. Türk dilini yazarak çalışmayacağım, fosforlularımla çizip bol bol soru çözmeyi düşünüyorum. Nasıl olsa anadolu aöf'nin soru bankaları var, diğerini yazmam lazım çünkü önümde hiç örnek soru yok. Mecburen satır satır bilmem gerekiyor. Bu nedenle eşimle bir anlaşma yaptım, pazar günleri odadan hiç çıkmadan ders çalışacağım. Hafta içi özet için çalışırım, pazar günü de yazıya geçiririm diye düşündüm. Umarım her şey planladığım gibi gider.

Bu arada 2 ünite daha eklersen sosyolojiye ausum sevinirim, onları da dün akşam yatmadan çalıştım. :)))

1 kasıma kadar sosyolojiyi bitirmek için epey çalışman gerekecek ama , ya çalışır çalışılmasına aslında , ben son haftaya bıraktığım da bir günde 4-5 ünite çalışıyordum hatırlarsın .

Ama hepi topu 25 üniteydi .

Seninkiler birbirine karışacak diye korkuyorum ben :26:

Hemen ekliyorum canım , duyanlar duymayanlara iletsin , yatmadan önce 2 ünite bitirmeye başladı birileri , huuuu gazel hanım , duy duy .

Sen hala mangalın başında köftelerle ilgilen . Yarışmaya katıldı bu gazel , bir de beni sponsor yaptı
:119:

Biz diyoruz ki, Sarp biraz büyüyünce aynen şöyle olacak: Alacak sırtına çantasını, hadi ben gidiyorum deyip çekip gidecek tatile, seyahate. Ben de sinir krizleri geçireceğim telefonun başında, nerelere gitti diye. Dediğin çok doğru ausum, sınırlarını bu yaşta bile kendi belirliyor, biz figüran kalıyoruz o zaman. :)))

Evet, hep dolaşırız, bu sefer feribot maceramız oldu. En çok da neyi seviyorum biliyor musun, size yakın mı bilmiyorum, deniz kenarında piknik için banklar var. Her geçişimizde aileler orada piknik yapıyor, çok özeniyorum. Hatta eşim dalga geçiyor benle, seni getireceğim bir gün merak etme, piknik için şehir değiştiren ilk aile biz oluruz diyor.

Aaaaa bilmez miyim canım benim , o piknik banklarında az çekirdek çitliyip yusufun parktan sıkılmasını beklemişliğim çoktur .

Gelin ya baharda falan , çok ciddiyim . Bizim buralar gerçekten güzel .

1 kasıma kadar bitmiyor ki ausum işin kötü tarafı. Her hafta başı 7 ünite veriyorlar, istesen de gerisi yok. Yani 18 kasıma kadar mecbur ikisi beraber gidecek. Ama tek tesellim sosyolojinin ilk sınavlarının internetten olması. Bir de yüzeysel soruyorlarmış aldığım duyumlara göre, anadolu kadar ayrıntılı değilmiş. Ben de ikisi birbirine karışır diye korkuyordum ama özellikle kültür dersim türk dilinde gördüklerimle birebir aynı, üstelik kredisi en yüksek ders.:)) Bakalım alnımızın akıyla çıkacağız inşallah, bu sene onur belgelerini unuttum, bitirmeye bakıyorum.:))

Dur şu gazelin yemek yarışmasını bulayım, senin profilinden iz süreyim bakalım.:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…