6:30 7:30 insanın pestili çıkarAlllah kolaylıklar versin ama herşeye rağmen çalışmak güzel bi duygu olsa gerek kendi alnının teriyle kazandığın para ve bi işe yarayabildiğini hisssetmek bunları anlatırken kendimi lokantanın camından bakan ciğerci kedilerine benzettim bende 2 gündür hastayım midem felaket yedik içtik şimdide şikayet faslına geçtik
Bayanlar nasilsiniz? Ben pek iyi degilimbayramin 3. Gunu gece oglum havale gecirdi bagirsak enfeksiyonu vardi kuzum atese dayanamiyo yolda 40 derece atesle havale gecirdi bu 6. Oldu depakin kullaniyoruz ama ise yaramadi ilacin ml.ini yukseltti doktorumuz ya cevresind oglum gibi havale geciren var mi? Moralim sifir cok kotuyum ya
Merhaba arkadaşlaaaar :)))
Ben geldim, bir döndüm pir döndüm.:))) Dün akşam geldim ama yorgunluktan kafayı vurup yattım, bugün de daha dinlenemeden çamaşır, ütü olayına daldım. Onlar bitince ders çalışmaya başlayacağım, ama şimdiden ünite bildirimimi yapayım ausum, toplamda sosyoloji 18 ünite oldu. Fena değil değil mi, üstelik hepsinin özetini çıkarttığım düşünülürse...:)))
Bu arada Yusuf'un doğumgünü kutlu, mutlu olsun, minik çaydanlığın daha nice gösterilerini, mezuniyetlerini görelim beraber ausum benim.Bir de tipik kova burcu arkadaşım, karşında tipik bir kova burcu daha duruyor, gerçi kova kovayla anlaşamaz derler ama bak biz bu önyargıyı da yıktık. Hatta neden aynıyız daha bir anlaşılıyor işte.:)))
Ben de bayramda iki gün İzmir yaptım, malum bayram ziyaretleri...Bu arada geri dönüş yolunda Bursa'da gazel'e, Kocaeli'nde de sana bol bol öpücük yolladım, umarım almışsınızdır.:))) Şimdi çamaşırları çıkart biberon, yenilerini koy, sonra da biraz daha bilgisayarda takıl ütü yaparken. :))) Birazdan görüşürüz...
geçmiş olsun canım çok üzüldüm...
kaç yaşında oğlun...hemen doktora yetiştiremediniz mi, evde mi düşürmeye çalıştınız?
çok tehlikeli olduğunu biliyorum canım, allah muhafaza....
ateş düşürmek için çabalamaktan ziyade doktora yetiştirin...
üstelik daha öncede defalarca olmuş....daha temkinli olun...geçmiş olsun...bebekmi daha?
Herkese selam
mmis geçmiş olsun çok üzüldüm yavruna
Allah acil şıfa versin inşallah
Benim bu konuda bi fikrim yok ama okuyup gecmek istemedim
sizin icin dua edicem sıkma sakın canını en kısa zamanda iyilesir inşallah yavrun
bu arada gelmişken ünite bildirimimide yapayım
dün başladım çalışmaya 2unitem daha bitti
toplamda 20 ünitem bitmiş oldu
ama daha çok var
cok çalışmam lazım cok
eklersen sevinirim ablacım
Bayanlar nasilsiniz? Ben pek iyi degilimbayramin 3. Gunu gece oglum havale gecirdi bagirsak enfeksiyonu vardi kuzum atese dayanamiyo yolda 40 derece atesle havale gecirdi bu 6. Oldu depakin kullaniyoruz ama ise yaramadi ilacin ml.ini yukseltti doktorumuz ya cevresind oglum gibi havale geciren var mi? Moralim sifir cok kotuyum ya
Amanda aman AUS mu gelmiiiiş HOŞGELMİİİŞ gözümüz topiklerde kaldıne güzel ailenle yusufunla zaman geçirmişsin aman iyi olda bende ortalıklarda göremeyince meraklanmıştım :18: yoksam dedim bizi bıraktı ne haliniz varsa görün yürüyün gidin sizin çalışmalarınızdan bıktım usandım mı dedi dedim acaba 3 güne biter demişsinde güzel hoşta daha bi dersin 2 ünitesi diğer dersinde 4 ünitesi var ammmmaaa ben haaaaasssssstttttaaaaaa ooooolduuuuum :84: ne geliyosa başıma zaten şu yemekten geliyo dün dışarda isim vermiyim kızarmış davuk yedim hay yemez olaydım aaaaabbbbooooovvvvv gece bi mide bulantısı karın ağrısı hortladım :44: ve ayrıca midemde felaket ağrıyor sonuç bütün gün manyak gibiydim evde
bugün matematikten 2 ünite daha bitirdim böylece matematik tamamen bitmiş oldu
sözellere nasıl çalışcam hala kara kara onu düşünüyorum. oku oku içim çıkıyor.
Ahh ahhhh ben bu durumlara düşecek kadınmıydım. Şimdiye kadar çoooktan dersleri bitirip tekrarlara başlamış olurdum. Son sene ya ağırdan alıyorum ama olmaz ki böyle.
Hemen ama hemen başlıyorum çalışmaya.
Vee an be an buradan paylaşıp gaza getiriyorum kendimi.
Bu arada sınav tarihleri 14-15 aralık değil mi?
vallla nazar değdi galiba tm isteklerimmm uçtu gitttttiiiiiaraya iş girince bide eve gel yemekti giyim kuşamdı derken insanın uykusu geliyor 1 ünite tekrarı bile yapamadan hop yatak
Merhaba arkadaşlaaaar :)))
Ben geldim, bir döndüm pir döndüm.:))) Dün akşam geldim ama yorgunluktan kafayı vurup yattım, bugün de daha dinlenemeden çamaşır, ütü olayına daldım. Onlar bitince ders çalışmaya başlayacağım, ama şimdiden ünite bildirimimi yapayım ausum, toplamda sosyoloji 18 ünite oldu. Fena değil değil mi, üstelik hepsinin özetini çıkarttığım düşünülürse...:)))
Bu arada Yusuf'un doğumgünü kutlu, mutlu olsun, minik çaydanlığın daha nice gösterilerini, mezuniyetlerini görelim beraber ausum benim.Bir de tipik kova burcu arkadaşım, karşında tipik bir kova burcu daha duruyor, gerçi kova kovayla anlaşamaz derler ama bak biz bu önyargıyı da yıktık. Hatta neden aynıyız daha bir anlaşılıyor işte.:)))
Ben de bayramda iki gün İzmir yaptım, malum bayram ziyaretleri...Bu arada geri dönüş yolunda Bursa'da gazel'e, Kocaeli'nde de sana bol bol öpücük yolladım, umarım almışsınızdır.:))) Şimdi çamaşırları çıkart biberon, yenilerini koy, sonra da biraz daha bilgisayarda takıl ütü yaparken. :))) Birazdan görüşürüz...
Auscumm forum arkadaşlarım merhabaa.. Herkesin gemiş bayramını kutluyorum... Auscum şeytanın belini kırdım 3 ünite daha bitirdim etti mi 8 ünite :) Bir buçuk ay kalmış hanımlar hadi hep birlikte derslere odaklanıyoruuuzzz
merhaba arkadaşlar.
canım hiç ders çalışmak istemiyor..
amma bi baktım bu böyle olmuyor olmuyor karpuz yata yata büyür sadece :82:
onun için acilen kendime çeki düzen verip bu akşamdan itibaren başlıyorum çalışmalara
ayyyy daha 2 derse hiç dokunmadım Allahım sen öğrenci kullarına zihin açıklığı ver.
Herkese selam
mmis geçmiş olsun çok üzüldüm yavruna
Allah acil şıfa versin inşallah
Benim bu konuda bi fikrim yok ama okuyup gecmek istemedim
sizin icin dua edicem sıkma sakın canını en kısa zamanda iyilesir inşallah yavrun
bu arada gelmişken ünite bildirimimide yapayım
dün başladım çalışmaya 2unitem daha bitti
toplamda 20 ünitem bitmiş oldu
ama daha çok var
cok çalışmam lazım cok
eklersen sevinirim ablacım
Selam Kızlar
sormak istediğim birşey var açıköğretimlerin yüksek lisans ihtimali düşük oluyormuş örgünler seçiliyormuş doğru mu bu?
Auscum ilk ünite bildirimimi yapmak istiyorum. Gururla :))))
Evveet 4 ünite (İş Sağlığı ve Güvenliği) bitti. Kayıtlara geçmesini rica ediyorum. :))))
hoşgeldin kuzumözledik yahu...
güzel geçmiş bayramın ne mutlu sana...
biz evdeydik öyle geçti şükür bi yaramazlık yok....öpücük yollmaışsın, haber etseydin yanağımı çevirirdim izmirr yönüne doğru
ben kocaman kocaman öptüm seni
benimde dağ gibi birikmiş bir ütüm var ama hiç oralı değilimaz daha birikirse belki toplu katliam hesabı topunu da yakabilirim
bu arada yemek yarışmasına katıldım, hiç haberin yok dimi
Canım benim, çok çok geçmiş olsun. Benim de çok yakınımın oğlu böyle havale geçirdi birkaç kere, ama şimdi büyüdü kocaman oldu, geçiyor geçmesine de olan anne-babaya oluyor. Sormamı istediğin bir şey olursa çekinme söyle, ben sorarım ona, dediğim gibi çok yakınım. Çok üzüldüğünü biliyorum, sen metanetli ol, bugünler de geçecek, sen moralini yüksek tut canım benim...
Ben de sizi çok çok özledim, anacım ev işi de bitmedi ki, tatil iyi hoş da sonrası işkence.:)) Dün çamaşırları halledeyim derken bir baktım Sarp'ın yazlıklarını kaldırıyorum, kışlıklarını indiriyorum.:)) Küçülenleri ayırdım, yazlıkları yıkayıp kaldırdım ama ben de bittim gerçekten. Akşam sırt ağrısından kımıldayamadım. Yaşlanıyor muyum nedir, bir türlü kabullenemiyorum.:)))
Yemek yarışmasına şimdi ışık hızıyla bakıyorum canım benim, kimbilir neler döktürdün yine.
Oooooooooo kimler gelmiş efendim
Aaa o sen miydin yahu , bende sağa sola öpücük ata ata arabada giden bu kadın da kim diyordum
Mola verseydiniz ya Karamürselde , bir kahvemi içerdiniz .
Amin canım arkadaşım , 4 oldu ama inatla 4,5 oldum diyor Yusuf
Hemen ekliyorum toplamda 18 üniteni canım
Canım benim, demek gördün öpücüklerimi, sevindim.Aslında yalova'da durduk, normalde körfezi dolaşa dolaşa gidiyoruz ama bu sefer feribota binelim dedik. Sıra olmaz dedi eşim ama yine bekledik 45 dakika kadar. Allahtan Sarp arıza çıkarmadı fazla, yolda biraz mızmızlandı yine, molaları da ona göre ayarlamak zorunda kalıyoruz. Çok sinirli durumlarında burnumuzu arabadan çıkarmadan sıfır molayla döndüğümüzü biliyorum. Bu sefer de biraz sıkıldı arabada, ama sonradan düzeldi şükür, eve varabildik. :)))
Benimkine de soruyorum yaşını, 5 oldun diyorum hayır ben hala bebeğim olmadım 5 diyor şımardığı zaman bazen. Bizimkinin de doğumgünü aralıkta, yay burcu işte tipik yay gibi gergin daima.
Ne münasebet yaşlanmak efendim , seneler geçtikçe gençleşiyoruz baksana
Hem akıllı , hem tecrübeli , hem genç ... Ben bayıldım ya bu 30 lu yaşlara
Biberoncum moralini bozmak gibi olmasın daşimdi listeye geçerken gördüm , çok üniten var senin yaaa Artık 2 şerli , 3 erli m, çalışman lazım her gün .
Moralini bozmak gibi olmasından sonra gelen smileyle beni benden aldın ausum.Ben de izmirdeyken bir plan yaptım, asıl sıkışmam şimdi değil de vizeler sonrası olacak. Çünkü vizelerle dönem sonu arası hem kısa hem de sosyolojiden yine 49 ünite geliyor, hem de türk dilinin kalan üniteleri olacak. Yazarak gittiğim için vakit alıyor, ama 1 kasım itibariyle türk diline başlayacağım. 23 ünitem var, 1,5 ay yani 45 gün de vaktim olacak. Türk dilini yazarak çalışmayacağım, fosforlularımla çizip bol bol soru çözmeyi düşünüyorum. Nasıl olsa anadolu aöf'nin soru bankaları var, diğerini yazmam lazım çünkü önümde hiç örnek soru yok. Mecburen satır satır bilmem gerekiyor. Bu nedenle eşimle bir anlaşma yaptım, pazar günleri odadan hiç çıkmadan ders çalışacağım. Hafta içi özet için çalışırım, pazar günü de yazıya geçiririm diye düşündüm. Umarım her şey planladığım gibi gider.
Bu arada 2 ünite daha eklersen sosyolojiye ausum sevinirim, onları da dün akşam yatmadan çalıştım. :)))
Aaa yay erkeğine laf söyletmem, eşimde yay
Çok iyi aile erkeği olurlar , eve bağlı ama bir o kadar da kendi sınırlarını kendi çizecek , özgürlüklerine ses edilmeyecek .
Ya topçulardan bindiyseneniz tam buraya gelememişsiniz demek , körfezi dolaştığınızda bir daha ki sefere bekliyorum . Karamürselde zaten mecbur içinden geçiyorsunuz çarşının , ışıklarda kaparım öpücüğünğ sonra da hemen kahve ısmarlarım .
Biz diyoruz ki, Sarp biraz büyüyünce aynen şöyle olacak: Alacak sırtına çantasını, hadi ben gidiyorum deyip çekip gidecek tatile, seyahate. Ben de sinir krizleri geçireceğim telefonun başında, nerelere gitti diye. Dediğin çok doğru ausum, sınırlarını bu yaşta bile kendi belirliyor, biz figüran kalıyoruz o zaman. :)))
Evet, hep dolaşırız, bu sefer feribot maceramız oldu. En çok da neyi seviyorum biliyor musun, size yakın mı bilmiyorum, deniz kenarında piknik için banklar var. Her geçişimizde aileler orada piknik yapıyor, çok özeniyorum. Hatta eşim dalga geçiyor benle, seni getireceğim bir gün merak etme, piknik için şehir değiştiren ilk aile biz oluruz diyor.
1 kasıma kadar sosyolojiyi bitirmek için epey çalışman gerekecek ama , ya çalışır çalışılmasına aslında , ben son haftaya bıraktığım da bir günde 4-5 ünite çalışıyordum hatırlarsın .
Ama hepi topu 25 üniteydi .
Seninkiler birbirine karışacak diye korkuyorum ben :26:
Hemen ekliyorum canım , duyanlar duymayanlara iletsin , yatmadan önce 2 ünite bitirmeye başladı birileri , huuuu gazel hanım , duy duy .
Sen hala mangalın başında köftelerle ilgilen . Yarışmaya katıldı bu gazel , bir de beni sponsor yaptı :119: