2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

selam
kim hasta göremedim kusura bakmayın ama çoooook geçmiş olsun,Allah şifa versin
ben ders çalışmıyorum 2 gündür hiç içimden gelmiyo

Son düzenleme:
ben ümraniyede çalışıyorumm :) sende ing varmıııı

İngilice ders olarak soruyorsan evet var. Bu dönem İngilizce 3 var.

Dil olarak soruyorsan eh işte desrleri geçemeye yetecek kadar

Sende ne durumda İngilizce :)

Son düzenleme:
Arkadaşlar bana bi yardım edin..
2. sınıftan tek dersim ticaret hukuku kalmıştı..
Ve ben onu bu yıl verip önlisans diplomamı alacaktım..
Fakat şimdi 2. sınıfa başka dersler de eklenmiş..
Kredili sisteme geçildiği için..
Benim yeni 2. sınıf derslerini de mi vermem gerekiyor?
Ticaret hukuku ikiye ayrılmış, biri güz biri bahar döneminde okutuluyor..
Ben güz ve bahar döneminde bunları verip önlisans diploması alamaz mıyım?
Belli bi kredi toplamak önemli mi önlisans diploması almak için?
Bilen biri yok mu? Kimseden cevap alamıyorum....

Bence sorunuza burdan cevap aramak yerine Anadolu Üniversitesi öğrenci işlerini arayıp sorun. Daha net bilgi alırsınız. Hatta telefonunuda yazayım: 444 10 26

İngilice ders olarak soruyorsan evet var. Bu dönem İngilizce 3 var.

Dil olarak soruyorsan eh işte desrleri geçemeye yetecek kadar

Sende ne durumda İngilizce :)

ders olarak sormuştum
lisede ünide ne öğrendiysek okadar yabancı diziler izliorum ve anlıyorum ancak konu derse gelince geçebilceğimi sanmıyorum en azından bu dönemde

senin gibi aynı durumda olan arkdaşlarımdan duymuştum. yeni verilen bütün dersleri almadan mezun olamıyorsun ancak sen yine de aöf bürosuna danış canım

supernatural ve merlin favorimmmmmm onun dışında iseee how i met your mother gosip girl.. daha aklıma gelmeyenlerde var

ahhh bende çok seviyorum yabancı dizileri ama maalesef zamanım yok neyse ilerde hepsini toptan izlicem inşallah :))))

Ben lost'un tamamını, Vampir günlüklerini geçen sezon bıraktım, how ı meet your mother ilk 2 sezonu ve adını hatırlayamadığım şu hapishaneden kaçışı anlatan bir dizi vardıya onun ilk 2 sezonunu izledim.

Teşekkür ederim ilgilendiğin için. Benim bir arkadaş yüksek lisans yapıyodu kontenjana alınanlardan hepsi örgündü dedi

Son düzenleme:
Hrpinizin iyi dilekleri icin Tesekkur ederim yakinlarimdan daha iyi destek oldunuz bazi akrabaglarim (olmaz olsunlar) okul o bu diye havale gecirtip duruyosun cocuga dediler ne kadar uzuldum anlatamam dondura bilirsem varsa aof dondurucam unv.

canım sakın dondurma sakın...geçen her sene senin aleyhinedir...
bende çok duydum çevremden, hani sabah yazmıştım ya benim oğlumda sık sık bronşit oluyor diye, 3 yaşında henüz..hastalandığında hep duyuyorum çevremden okulla dersle uğraşmaktan hasta oluyor çocuk vs diye, ama hepsine cevabı yapıştırıyorum, ve emin ol bunu diyenler hep seni çekemeyenlerdir...
üstelik ben sınava memlekete gidiyorum, sekiz saatlik yol, o yüzden de hasta oluyor olabilir...ama rabbim mecbur etmedikçe asla dondurmam elimden geldiğince...
sende dondurma herkes nederse desin, hakkaten bazı akrabaların yaptığını akrep yapmaz...

prison break, prison break
bende hayranıyım, dört sezonu bir ayda bitirdim, hatta birde tekrar izledim...
çok seviyorum tekrar izlesem yine bıkmam

evet evet prison break güzeldi ama bitiremedim. Neyse uygun bir zamanda hepsini ard arda izlicem :))))

TEŞEKKÜR EDİYORUM CNACUNCUM hiç sorma valla yediklerim dokunmuş ama nasıl yemek öyle dokunmaması mümkün değildi yani neyseki biraz daha iyiyim

çok saolasın auscum sanada çok geçmiş olsun merak etme sırada benim regl geliyor zaten hep böyle oluyor birbiri ardını kovalıyo sanki yarın çalışmaya başlıycam biraz daha iyi hissediyorum kendimi auscum sende kocaelinde mi oturyosun?erkek arkadaşım oranın köftesine bayılmış bayılmış izmitin neresinde yemiş bilmiyorum da her oraya gidişinde mutlaka yer ve utanmadanda söyler insan bi porsiyonda getirir dimi yiyen yiyemeyen var dimi urda haksızmıyım yaanne

bu arada diğer yazılarında okudum gördüm ailen gelmiş hadi gözün aydın üzerinden ne büyük yük kalkmıştır şimdi dimi

AUSCUM YAY ERKEĞİ hakkında güzel hoş demişsinde bide Kova erkeği hakkında de bakıyım ne diyceksin ne yapar ne eder nasıldır hemen şimdi istiyorum cevaplarını bu arada eşin ne iş yapıyor bayramda da çalışmıştı dimi merak ettim kes sesini çokta merak iyi değil bas git yürü git diyip ani bi çıkış yapıyomuşsun şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…