2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

selamm kızlarr artık bende baslıorumm ders calısmaya inşş bakalımm hayırlısıı

senin doğum gününe az kalmııışşşşşşşşşşşşşş akreplerle iyi anlaşırımmmm bennn aynı türdeniz yengeç akrep

Evet az kaldı haftasonu çalışıyorumsun yani hem genel olrak soruyorum hem bu 9 günlük tatil için soruyorum ve bide ailen geldi mi?onuda soruyım yoksa halen tekmisin?

Bugün buralarda göremedim seni auscum bayram bitişi dinlenmeye mi geçtin Ayyyy hal ve gidişatıma çok gaza geleceğim şey yazmışssın çok hoşuma gitti motiven için çoook mersi iyiki varsın varolmaktasın diyorum ve bugünde 1 ÜNİTE çalıştığımı bildiriyorum

Evet az kaldı haftasonu çalışıyorumsun yani hem genel olrak soruyorum hem bu 9 günlük tatil için soruyorum ve bide ailen geldi mi?onuda soruyım yoksa halen tekmisin?

haftada 6 gün çalışıyorum canım bayramda evdeydim ailem gelmedi yazlıktalar onlar bakalım nezaman gelirlerse artıkk

haftada 6 gün çalışıyorum canım bayramda evdeydim ailem gelmedi yazlıktalar onlar bakalım nezaman gelirlerse artıkk

nerede yazlığınız cnacuncum daha ailen gelmemiş brova sana cesaretle evde tek başınayı oynayaraktan supernaturalleri izliyosun valla biz de ne çok ödlekmişiz :18:

nerede yazlığınız cnacuncum daha ailen gelmemiş brova sana cesaretle evde tek başınayı oynayaraktan supernaturalleri izliyosun valla biz de ne çok ödlekmişiz :18:

alıştım DoLmA'cım sorun olmuyor çanakkaledeler canımcım. evde tek değilim abimde var sorun olmuyor yani

alıştım DoLmA'cım sorun olmuyor çanakkaledeler canımcım. evde tek değilim abimde var sorun olmuyor yani

TRUVA atı varda bi çanakkaleye gidipte göremedik yani bi arkadaşım gitmiştide tahtadan süs eşyası olarak oranın bi hatırısı olarak getirmiş burada nasıl güzel bi hava anlatamam güneş olunca direktmen insanın ruh halide nasıl değişiyor kışın ne yapcaz böyle güneşlere alıştık...ama kışında evin içinde polarları giyip karın yağışını izlemek çok hoşuma gidiyor sende yarın iş başı yapıyosun hazırmısın?diycem hazır ol yada olma zaten gidiceksin

çanakkale güzel şehir ya bir gün fırsatın olursa mutlaka git gezilcek önemli yerleri var
aynennn öle alış yada alışma gitmek zorundayız

selam.......
Aus bana 1 üntie ekler misin sana zahmet
ayyy bayılazaaamm bu şairler yüzünden

çanakkale güzel şehir ya bir gün fırsatın olursa mutlaka git gezilcek önemli yerleri var
aynennn öle alış yada alışma gitmek zorundayız

Kesinlikle öyle kısmet olursa inşallah oralar gidip gezip görmeyi istiyorum Allah kolaylıklar versin tatilin üstüne sabah uynıp kalkmanın ayrı bi heyecanı vardır bu arada cnacuncum nasıl anlatsam tarif etsem bilemedim de şu msj yazdığımızda kendi hanemize ait olan yerde mesale sen de sonbaharımı bahar yaparımın....yazmışsın o nereden yapılıyo bide biz yapalım bakalım

gerçektende nerelerdesin aus ya iyimisin 2 gündür yoksun merak ettim?1 ünite daha çalıştım bugün rapor veriyoruz ama sen yoksun bunun da pek zevki olmuyor ya

Kızlar merhaba ,

Son sayfaları okuyamadım hemen yazıp çıkayım dedim

Hepiniin geçmiş kurban bayramını en içten dileklerimle kutluyorum... ALLAH(C.C) tekrarını sağlıkla huzurla versin inşaALLAH(C.C)... (amin)...

Auscuğum bu arada bana 1 ünite ekler misin? Bayramda daha çok ünite bitirecektim ama işler planladığım gibi gitmedi...

eski performansımla bir kaç güne aranıza döneceğim nasipse... ALLAH(C.C)'a emanet olun

merhabalar.. :)

bayramdan sonra demiştim.. hemen anneannemlere gidip geliriz, tatil bitmeden en azından odamda ki işleri yapar ardından başlarım sanıyordum ama il dışından teyzemler sürpriz yaptığı için tatil orada geçti.. maalesef gecikeceğim gibi biraz

iyi çalışmalar herkese...

canım hakkımda kısmına gel, ordan kişisel tercihlerde çizelge die birşey var oraya tıkla, ben lilypie.com sitesinden yaptım url olarak kopyalayıp o çizelgeye yapıştırdım sonuç aşağıdaki gibi

Günaydınlaaaar , ben geldiiiimmmmmmmm

Aile geçirilen bir hafta sonundan sonra teftişe başladım , bakalım kim ne çalışmış , Eeeee malum bayramdan sonra çalışma mesaisi başladı

Azıcık geçmişe gömüleyim :111:

Ya deme be ahretim , o smiley hiç bana yakışıyor mu

Benim baş tacım :119:

O olmadı alternatiflerim ; , , ,:124:, ...................

Bak bunlar bana çok yakışıyor değil mi ama şekerim

amann aman inşallah canım şu hastalığı da atlatayım da hemen çalışayım..:2:
hadi senden de atak bekliyoruz topik olarak isyan edeceğiz sonunda..

İsyan mıııııı ? Korkarım ama ben isyandan :18:

Ayaklanma başlatma eftelyam , şu Kasıma bir girelim hele ben de başlayacağım inşAllah .

şeyyyyyyyyyyyyyy auscum ben toplamda 28 oldummmm desemmmmm
azmin sonunu inş güzel görürüzzzzzz
vizelerde tatil çoktu iyi çalışıyoruzda final zamanı hiç tatil yokkkk iş okul nasıl gidicek bakalımmmm

Ne diyeceğimi bilemedim canım yaaa , kocamaaaaaan tebrikler sana

Aynen devam et canım , sonucu elbet göreceksin .

Selamlar , hemen ekliyorum .

Bende sana yeni dersinden kolaylıklar diliyorum .

Amiiiiiiiiin

Ya ben hiç denemedim ama pdf çalışmak çok sıkıcıdır eminim .

Bende illa kitap karalayacağım , yanına notlar yazıp çiçekler çizeceğim

Bu hafta alırsın inşAllah gökçecim kitaplarını ya , sen şimdi bir ünite çalıştın mı yani ?

Anaaam beni geçtin sende

selamm kızlarr artık bende baslıorumm ders calısmaya inşş bakalımm hayırlısıı

Hadi bakalım hayırlısı , bol zihin açıklığı ...

Fırtına hızıyla ünite bitirme haberlerini bekliyorum senden

Sende beni çok motive ediyorsun canım benim

1 üniteni hemen ekliyorum

auscum 1 ünite daha eklermisin, ünitem uzundu 2 ye çıkamadım bugün..hayırlısı...

Eklemez miyim ahretim , derhaaaaal

Şimdi yarışmana da bakacağım arkadaşım ,kim bilir neler neler döktürdün

Ama yarışma insanın aklını pek meşgul ediyor , derslerini ihmal etme sakın

selam.......
Aus bana 1 üntie ekler misin sana zahmet
ayyy bayılazaaamm bu şairler yüzünden

Sende şairler bende kuramcılar Bu sene de baktım yine varlar , yine varlar ...Kura kura koskoca siyaseti halledememişler .

Ekliyorum canım .

gerçektende nerelerdesin aus ya iyimisin 2 gündür yoksun merak ettim?1 ünite daha çalıştım bugün rapor veriyoruz ama sen yoksun bunun da pek zevki olmuyor ya

İyiyim canım benim , bomba gibiyim hatta

Ailemle geçirdiğim , özellikle Yusufla bol bol resimler çizdiğimiz bir hafta sonu oldu .

Malum tatil bitti , okullar açıldı , şimdi akşama kadar yalnız aus , hep başınızda

Ohhh bir ünite daha

Amin canım , seninde geçmiş bayramın mübarek olsun .

Bayram gezmekle geçti en çok heralde , ama sen şimdi tam performans dönersin eski tempona .

Teşekkürler.

Neyse ki daha vakit var , ama yavaş yavaş kendini çalışmaya konsantre etmeye başla bence . Daha misafirlik yok

bugun yemeğe amcamı çağıracammm karısı annesi hasta diye gittide eğer yemeğe gelmessee gidip kipatlarımı alacam tabi varsaaaa,tabi benim docammmm hala alacakkk ağır taşımayayım diye amaaa nerdeeee koca 9günlük tatil geçtiii nanayyy hiç bişey yokkkk... 1 ünite çalışmıştım sorularını bile çözdüydüm ama pdf olunca sanki aklımdada kalmadı gibi be bacım alam kipatları bende çizerimmmmm :)

Bunların hepsi mi nanay oluyor be şekerim

Sen söyle o enişte bey'e seni yormasın hiç , elini sıcak sudan soğuk suya sokmasın . Hatta alsın kitapları senin için özetler çıkarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…