2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

günaydın

p..o...k var sanki seninkiler kurmasa benimkiler yazmasa olmazdı

Ben kitaptaki resimlerinden tutuyorum aklımda hep canım , hepsini ya tipinden , ya adından ya da kuramının özelliklerinden bir tanıdığıma benzetiyorum . O şekilde sınavda geliyor aklıma

Ben kitaptaki resimlerinden tutuyorum aklımda hep canım , hepsini ya tipinden , ya adından ya da kuramının özelliklerinden bir tanıdığıma benzetiyorum . O şekilde sınavda geliyor aklıma

bizim kitaplarda hiç resim yok ki

Yazlıklarda çalışmak biberon hanıma iyi geldi heralde , dönmedi hala

Gazel hanımlarda yarışma topiğinden buralara hiç bakmamış bile

Gözde hanımları görenin cennette hurma ağacı altında yeri hazır zaten

Bugünlük bu kadar sitem yeter , yarın kaldığım yerden devam

auscum dönüşün pek muhteşem oldu hakkaten
şimdi düşündüm de biz ne güzel takılıyorduk lay lay lom, dönmese miydin acaba
şaka şaka
külyutmaz geldi halimiz duman yani...

auscum dönüşün pek muhteşem oldu hakkaten
şimdi düşündüm de biz ne güzel takılıyorduk lay lay lom, dönmese miydin acaba
şaka şaka
külyutmaz geldi halimiz duman yani...

Koskoca 48 saat şarja taktım kendimi şekerim .

Hadi bakalım hadi yeter bu kadar mola , herkes dersinin başına

Koskoca 48 saat şarja taktım kendimi şekerim .

Hadi bakalım hadi yeter bu kadar mola , herkes dersinin başına

aus çatladım gülmekten kız hal ve gdişata ne yazmışsın öyle
allah da seni güldürsün emi...
neşe kaynağım
kalkıcam zaten, yemek yok, onu yapıp oturacağım derse...yani inşallah

manda döşü mü
Allah iyiliğini versin aus
hee bu arada bana 1 ünite lütfen
neşe kaynağım

neşe kaynağım

manda döşü mü
Allah iyiliğini versin aus
hee bu arada bana 1 ünite lütfen

Lolisss ablaya çek bir acılı üniteeeeeeee

mesai başladı çalışma isteği sıfırlandııııııııı

Aaaaaa kurşun topiği de açayım hemen , nazar mı değdi ne canım ya

canım hakkımda kısmına gel, ordan kişisel tercihlerde çizelge die birşey var oraya tıkla, ben lilypie.com sitesinden yaptım url olarak kopyalayıp o çizelgeye yapıştırdım sonuç aşağıdaki gibi

TEŞEKKÜRLER güzelde olmuş yani seninki neler yaptın nasıl geçti günün

Amanda aman AUS mu gelmiiiiş HOŞGELMİİİŞ gözümüz topiklerde kaldı ne güzel ailenle yusufunla zaman geçirmişsin aman iyi olda bende ortalıklarda göremeyince meraklanmıştım :18: yoksam dedim bizi bıraktı ne haliniz varsa görün yürüyün gidin sizin çalışmalarınızdan bıktım usandım mı dedi dedim acaba 3 güne biter demişsinde güzel hoşta daha bi dersin 2 ünitesi diğer dersinde 4 ünitesi var ammmmaaa ben haaaaasssssstttttaaaaaa ooooolduuuuum :84: ne geliyosa başıma zaten şu yemekten geliyo dün dışarda isim vermiyim kızarmış davuk yedim hay yemez olaydım aaaaabbbbooooovvvvv gece bi mide bulantısı karın ağrısı hortladım :44: ve ayrıca midemde felaket ağrıyor sonuç bütün gün manyak gibiydim evde

bugün matematikten 2 ünite daha bitirdim böylece matematik tamamen bitmiş oldu
sözellere nasıl çalışcam hala kara kara onu düşünüyorum. oku oku içim çıkıyor.

Ahh ahhhh ben bu durumlara düşecek kadınmıydım. Şimdiye kadar çoooktan dersleri bitirip tekrarlara başlamış olurdum. Son sene ya ağırdan alıyorum ama olmaz ki böyle.

Hemen ama hemen başlıyorum çalışmaya.

Vee an be an buradan paylaşıp gaza getiriyorum kendimi.

Bu arada sınav tarihleri 14-15 aralık değil mi?

Lolisss ablaya çek bir acılı üniteeeeeeee

Aaaaaa kurşun topiği de açayım hemen , nazar mı değdi ne canım ya

vallla nazar değdi galiba tm isteklerimmm uçtu gitttttiiiii araya iş girince bide eve gel yemekti giyim kuşamdı derken insanın uykusu geliyor 1 ünite tekrarı bile yapamadan hop yatak

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlaaaar :)))

Ben geldim, bir döndüm pir döndüm.:))) Dün akşam geldim ama yorgunluktan kafayı vurup yattım, bugün de daha dinlenemeden çamaşır, ütü olayına daldım. Onlar bitince ders çalışmaya başlayacağım, ama şimdiden ünite bildirimimi yapayım ausum, toplamda sosyoloji 18 ünite oldu. Fena değil değil mi, üstelik hepsinin özetini çıkarttığım düşünülürse...:)))

Bu arada Yusuf'un doğumgünü kutlu, mutlu olsun, minik çaydanlığın daha nice gösterilerini, mezuniyetlerini görelim beraber ausum benim. Bir de tipik kova burcu arkadaşım, karşında tipik bir kova burcu daha duruyor, gerçi kova kovayla anlaşamaz derler ama bak biz bu önyargıyı da yıktık. Hatta neden aynıyız daha bir anlaşılıyor işte.:)))

Ben de bayramda iki gün İzmir yaptım, malum bayram ziyaretleri...Bu arada geri dönüş yolunda Bursa'da gazel'e, Kocaeli'nde de sana bol bol öpücük yolladım, umarım almışsınızdır.:))) Şimdi çamaşırları çıkart biberon, yenilerini koy, sonra da biraz daha bilgisayarda takıl ütü yaparken. :))) Birazdan görüşürüz...

Auscumm forum arkadaşlarım merhabaa.. Herkesin gemiş bayramını kutluyorum... Auscum şeytanın belini kırdım 3 ünite daha bitirdim etti mi 8 ünite :) Bir buçuk ay kalmış hanımlar hadi hep birlikte derslere odaklanıyoruuuzzz

rica ederim canım

valla bildiğin iş güçç işteeee tatilden sonra 6.30da kalkıp eve akşam 7.30 da gelmek pekte iç açıcı olmadı :S

6:30 7:30 insanın pestili çıkar Alllah kolaylıklar versin ama herşeye rağmen çalışmak güzel bi duygu olsa gerek kendi alnının teriyle kazandığın para ve bi işe yarayabildiğini hisssetmek bunları anlatırken kendimi lokantanın camından bakan ciğerci kedilerine benzettim bende 2 gündür hastayım midem felaket yedik içtik şimdide şikayet faslına geçtik

merhaba arkadaşlar.
canım hiç ders çalışmak istemiyor..
amma bi baktım bu böyle olmuyor olmuyor karpuz yata yata büyür sadece :82:
onun için acilen kendime çeki düzen verip bu akşamdan itibaren başlıyorum çalışmalara
ayyyy daha 2 derse hiç dokunmadım Allahım sen öğrenci kullarına zihin açıklığı ver.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…