2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

2 yasinda atesini dusuremedik hastaneye giderken yolda gecirdi :KK43:(( 2. Nobetinden beri noroloji takibimiz var ama yine oluyo yine oluyo Rabbim beterinden saklasin ama cok uzuluyorum :KK43:((((((

çok geçmiş olsun canım, bırakma kendini...seni iyi anlıyorum benim oğlumda bir kaç hafta önce hastalanmıştı, bronşiti var tekrarlayıp duruyor...bende yıprandım üzüntüden burda arkadaşların desteğiyle toparlandım inan...
dualarımız seninle ve bebişinle inşallah iyileşecek bu günlerde geçicek...şükret ki dermansız dertte olanlar var...onları düşündükçe rahatlıyorsun, şükür diyorsun allaha...
allah onlara sabırlar ihsan etsin dermanlarını versin inşallah...
koyverme kendini bol dua et, birde biraz gözüaçık bir anne olacaksın diğerlerine nazran...evde düşürmeye çalışmak yerine direk doktora koşacaksın....
allah muhafaza sık sık olan birşeyin evde çabalaması olmaz...hemen doktora gidin...

1 kasıma kadar sosyolojiyi bitirmek için epey çalışman gerekecek ama , ya çalışır çalışılmasına aslında , ben son haftaya bıraktığım da bir günde 4-5 ünite çalışıyordum hatırlarsın .

Ama hepi topu 25 üniteydi .

Seninkiler birbirine karışacak diye korkuyorum ben :26:

Hemen ekliyorum canım , duyanlar duymayanlara iletsin , yatmadan önce 2 ünite bitirmeye başladı birileri , huuuu gazel hanım , duy duy .

Sen hala mangalın başında köftelerle ilgilen . Yarışmaya katıldı bu gazel , bir de beni sponsor yaptı
:119:

ben 3 gündür ders çalışamadım ausum haklısın, ama ne köftelerle ilgilendim nede boş boş yattım inan doktorlardayız...
şükür yeni bişey yok ama şu alerji testimiz vardı ya, onla uğraşıyoruz...
yarın nasipse gidiyoruz bursaya, acıbademden randevu almıştık dün....
doktorumuza telefon ettik, buraya gelin görüşelim diyeceklerim var dedi...
apar topar gittik, meğer doktorumuzun kendi çocuğunda da alerji varmış..uzun uzun konuştuk...
kendisi özel bir doktora yönlendirdi...acıbademden randevu almıştık biz oysa ama orası git gel yapar durur, defalarca gidip gelirsiniz net sonucu hemen söylemiyorlar dedi...acıbadem de 400 liraya yapılıyormuş test, gözümüz para falan görmüyor keşke sonuçlansa hayırlısıyla ama doktor dedi, size çok daha fazlaya patlar, bu doktora gidin buda o civarda tutar ama en azından tek seferde çözer dedi..bütün testi yapıp aynı gün teslim ediyormuş bu doktor...
kendi hekim arkadaşına yolladı bizi...bakalım ne olacak,aslına bakarsan eşim doktora kızıdğı için onun gönderdiğine gitmek istemiyor ama bende defalarca şu soğuk havada gidip gelip duyrmayalım tek seferde çözülsün istiyorum.....ama bir gönlümde git acıbademe diyor kararsız kaldık...birazdan eşim gelicek telefon edecek o adama, bi konulayım içime sinmezse acıbademe giderim dedi...siz olsanız ne yapardınız bu durumda kızlar, tıkandık artık bi akıl verin lütfen...duygularımıza hakim olup doktorun yolladığı hekime mi gidelim, yoksa acıbademe mi??? emin olmamakla birlikte yarın gidiyoruz inşallah, dualarınızı esirgemeyin kızlar :KK14:
kötü birşey çıkmaz inşallah....rabbim herkesin evladını korusun hastalıklarıyla imtihan etmesin inşallah...

Aaaaa bilmez miyim canım benim , o piknik banklarında az çekirdek çitliyip yusufun parktan sıkılmasını beklemişliğim çoktur .

Gelin ya baharda falan , çok ciddiyim . Bizim buralar gerçekten güzel .

hıhh oralar çok güzelmiş bıdı bıdı bıdı.... :63: birde utanmadan anlatıyor....:63:
benim hatırladığım da bizim buraların güzel olduğu ve gelicem diye verilen sözler vaadler hıhh :63:

çok geçmiş olsun canım, bırakma kendini...seni iyi anlıyorum benim oğlumda bir kaç hafta önce hastalanmıştı, bronşiti var tekrarlayıp duruyor...bende yıprandım üzüntüden burda arkadaşların desteğiyle toparlandım inan...
dualarımız seninle ve bebişinle inşallah iyileşecek bu günlerde geçicek...şükret ki dermansız dertte olanlar var...onları düşündükçe rahatlıyorsun, şükür diyorsun allaha...
allah onlara sabırlar ihsan etsin dermanlarını versin inşallah...
koyverme kendini bol dua et, birde biraz gözüaçık bir anne olacaksın diğerlerine nazran...evde düşürmeye çalışmak yerine direk doktora koşacaksın....
allah muhafaza sık sık olan birşeyin evde çabalaması olmaz...hemen doktora gidin...

ben 3 gündür ders çalışamadım ausum haklısın, ama ne köftelerle ilgilendim nede boş boş yattım inan doktorlardayız...
apar topar gittik, meğer doktorumuzun kendi çocuğunda da alerji varmış..uzun uzun konuştuk...
kendisi özel bir doktora yönlendirdi...acıbademden randevu almıştık biz oysa ama orası git gel yapar durur, defalarca gidip gelirsiniz net sonucu hemen söylemiyorlar dedi...acıbadem de 400 liraya yapılıyormuş test, gözümüz para falan görmüyor keşke sonuçlansa hayırlısıyla ama doktor dedi, size çok daha fazlaya patlar, bu doktora gidin buda o civarda tutar ama en azından tek seferde çözer dedi..bütün testi yapıp aynı gün teslim ediyormuş bu doktor...
kendi hekim arkadaşına yolladı bizi...bakalım ne olacak,aslına bakarsan eşim doktora kızıdğı için onun gönderdiğine gitmek istemiyor ama bende defalarca şu soğuk havada gidip gelip duyrmayalım tek seferde çözülsün istiyorum.....ama bir gönlümde git acıbademe diyor kararsız kaldık...birazdan eşim gelicek telefon edecek o adama, bi konulayım içime sinmezse acıbademe giderim dedi...siz olsanız ne yapardınız bu durumda kızlar, tıkandık artık bi akıl verin lütfen...duygularımıza hakim olup doktorun yolladığı hekime mi gidelim, yoksa acıbademe mi??? emin olmamakla birlikte yarın gidiyoruz inşallah, dualarınızı esirgemeyin kızlar :KK14:
kötü birşey çıkmaz inşallah....rabbim herkesin evladını korusun hastalıklarıyla imtihan etmesin inşallah...

Gazel canım , Acıbadem e mesafe uzun . Eğer sürekli gidip gelmek gerekecekse , ben orayı şimdilik B planı yapar , önce her ne kadar gıcık olsam da zamanında doktorumuzun dediği doktora giderdim .
Sonuçta o da evladını aynı durumdan o doktora götürüyormuş .
Eğer memnun kalmazsan test sonuçlarını alıp bu seferde Acıbademe giderdim . İnşallah öyle bir memnuniyetsizlik olmaz da bir an önce hayırlı sonuca ulaşırsınız canım

hıhh oralar çok güzelmiş bıdı bıdı bıdı.... :63: birde utanmadan anlatıyor....:63:
benim hatırladığım da bizim buraların güzel olduğu ve gelicem diye verilen sözler vaadler hıhh :63:
:KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:

Hemen vur emi yüzüme , hiç içine atma :KK9:

Ya bu benim adam habire çalışıyor gazelim bu ara , adamın yüzünü görsem , şuraya gidelim diyeceğiim de ... Bir gün evde , onda da miskinlik :KK14:

Canım benim, aslında doktorun hakkı var bir yerde. Hastane işin içine girince hem çok git gel olabilir hem de test parasının üzerine başka maliyetler de çıkabilir. Elbette sen maliyetine bakmadan evladının iyi olmasını düşünüyorsun, burada benim de aklıma takılan daha çok sonuca ulaşmanız için süre uzar mı endişesi. İstersen onun tavsiye ettiği doktora bir görün, sonrasında içine sinmezse gidersin hastaneye. Çünkü önce hastaneye gittiğinde de acaba diğer doktora görünelim mi diye aklının bir köşesinde kalacak sanki. Sağlık sözkonusu olunca ve iki alternatif olunca böyle, insanın haklı olarak kafası karışıyor...Tekrar geçmiş olsun canım benim, önemli olan en kısa sürede testi netleştirip tedaviye geçebilmek...

Gazel canım , Acıbadem e mesafe uzun . Eğer sürekli gidip gelmek gerekecekse , ben orayı şimdilik B planı yapar , önce her ne kadar gıcık olsam da zamanında doktorumuzun dediği doktora giderdim .
Sonuçta o da evladını aynı durumdan o doktora götürüyormuş .
Eğer memnun kalmazsan test sonuçlarını alıp bu seferde Acıbademe giderdim . İnşallah öyle bir memnuniyetsizlik olmaz da bir an önce hayırlı sonuca ulaşırsınız canım

bende öyle düşünüyorum ausum ama eşim istemiyor...hadi yaz günü olsa git git gel mesele olmaz ama kış günü zaten havalar soğuk, birde bronşite hassasiyeti olan bir çocuk elimizde...daha beter hasta ederiz diyorum ama inat etti...kızdığı için sanırım...ama ikna edicem yoksa hem bize sıkıntı hem burağa...

:KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:

Hemen vur emi yüzüme , hiç içine atma :KK9:

Ya bu benim adam habire çalışıyor gazelim bu ara , adamın yüzünü görsem , şuraya gidelim diyeceğiim de ... Bir gün evde , onda da miskinlik :KK14:

enişte dünyayı mı kurtaracakmış ausum yaa, bu ne çalışma aşkıdır böyle...:KK1: gezmeye de zaman ayırsın biraz...
yada şantaj yap, sen gelmezsen alırım paşamı giderim de :KK1: mecbur gelir o zaman...

bende öyle düşünüyorum ausum ama eşim istemiyor...hadi yaz günü olsa git git gel mesele olmaz ama kış günü zaten havalar soğuk, birde bronşite hassasiyeti olan bir çocuk elimizde...daha beter hasta ederiz diyorum ama inat etti...kızdığı için sanırım...ama ikna edicem yoksa hem bize sıkıntı hem burağa...

enişte dünyayı mı kurtaracakmış ausum yaa, bu ne çalışma aşkıdır böyle...:KK1: gezmeye de zaman ayırsın biraz...
yada şantaj yap, sen gelmezsen alırım paşamı giderim de :KK1: mecbur gelir o zaman...

Dünyayı değil de bizim evin ekonomisini kurtarma derdinde adam :KK52:

Bende çalışmak istiyorum ama burası küçük kafama göre iş bulmak zor .

Bütün gün evde Yusufsuz sıkılmaya başladım açıkcası :KK31:

Sen ikna et canım mutlaka eşini , çünkü burnunun dibindekine gitmek kolay , beğenmezseniz bile yol çekmiş olmayacaksınız , en fazla bir kaç gün kaybedeceksiniz .Ama acıbademe gidip memnun kalmaz ve bu dr. a giderseniz hemen zaman kaybı olacak hem de onca yolu boşuna gitmiş olacaksınız .

Canım benim, aslında doktorun hakkı var bir yerde. Hastane işin içine girince hem çok git gel olabilir hem de test parasının üzerine başka maliyetler de çıkabilir. Elbette sen maliyetine bakmadan evladının iyi olmasını düşünüyorsun, burada benim de aklıma takılan daha çok sonuca ulaşmanız için süre uzar mı endişesi. İstersen onun tavsiye ettiği doktora bir görün, sonrasında içine sinmezse gidersin hastaneye. Çünkü önce hastaneye gittiğinde de acaba diğer doktora görünelim mi diye aklının bir köşesinde kalacak sanki. Sağlık sözkonusu olunca ve iki alternatif olunca böyle, insanın haklı olarak kafası karışıyor...Tekrar geçmiş olsun canım benim, önemli olan en kısa sürede testi netleştirip tedaviye geçebilmek...

bende aynı sizin gibi düşünüyorum biberoncum, hatta acaba benmi yanlış düşünüyorum diye size sorayım dedim ama bak aklın yolu bir...
ama gelde bunu eşime anlat...
birde bu elrji testi için 20 gün falan çocuğun hiç ilaç kullanmamış olması gerekiyormuş, hazır ilaçsız hastalıksız geçen günlerimizi değerlendirelim diyorum ne kadar çabuk okadar iyi diye....acıbademe gidersek onların verdiği tarihe git gel yaparken tekrar hasta olursa burak, bu sefer testi de yapamazlar...
bu doktoru ben çok istiyorum ama üff valla eşim de inat etti...
inşallah ikna olur...
çok teşekkür ederim kızlar...aynı fikirdeyiz demekki...bu kocaları napsak bilmem...:KK50:

Dünyayı değil de bizim evin ekonomisini kurtarma derdinde adam :KK52:

Bende çalışmak istiyorum ama burası küçük kafama göre iş bulmak zor .

Bütün gün evde Yusufsuz sıkılmaya başladım açıkcası :KK31:

Sen ikna et canım mutlaka eşini , çünkü burnunun dibindekine gitmek kolay , beğenmezseniz bile yol çekmiş olmayacaksınız , en fazla bir kaç gün kaybedeceksiniz .Ama acıbademe gidip memnun kalmaz ve bu dr. a giderseniz hemen zaman kaybı olacak hem de onca yolu boşuna gitmiş olacaksınız .

ikna edicem inşallah, yoksa kendi bilir napıyım, pişman olup benim lafıma döner nasılsa...acıbadem baya uzakmış arkadaşımda söylemişti...
hayırlısı bakalım...
bu arada çaydanlığın kreş ne alemde isteyerek gidiyormu?
bizim burağa karar veremedik hala yaa, çünkü merkeze çok uzak olduğumuzdan götür getir meselesi var...:26:
aslında çok istiyorum yarım gün sırf oyun için...yavrum yalnız evde çocuk yok arkadaş yok sıkılıyor ama bronşit olması ve uzak olması beni tedirgin ediyor, havalarda soğuyor iyice...kollayın dedi doktor, birde çocuklardan grip falan bulaşırsa yine başa döneriz bronşit yüzünden...şimdilik bekliyoruz bakalım ama bir kaç arkadaşı olsa iyi olurdu :KK43:

bende 4ncü sınıfımmm buyıl mezun olmam zor ama bakalım alttan 2dersm var toplamda bu dönem 9 ders :KK50:

Çalışıyor musun? Ne iş yapıyorsun?

Benim şükür alttan dersim yok. Hatta sölemesi ayıp geçen yıl Onur Belgesi aldım. :KK17::KK17::KK17:

Ama bu sene hem geç kaldım çalışmaya hemde çalışma stilimi mecburen değiştirdim zaman yaratamadığım için muhtemelen ve en kötü ihtimalle ortalamadan dolayı mezun olurum diye düşünüyorum ama bakalım bi terslik olmazsa.

İstanbuldayım ben sen?

Canım benim, çok çok geçmiş olsun. Benim de çok yakınımın oğlu böyle havale geçirdi birkaç kere, ama şimdi büyüdü kocaman oldu, geçiyor geçmesine de olan anne-babaya oluyor. Sormamı istediğin bir şey olursa çekinme söyle, ben sorarım ona, dediğim gibi çok yakınım. Çok üzüldüğünü biliyorum, sen metanetli ol, bugünler de geçecek, sen moralini yüksek tut canım benim...

Ben de sizi çok çok özledim, anacım ev işi de bitmedi ki, tatil iyi hoş da sonrası işkence.:)) Dün çamaşırları halledeyim derken bir baktım Sarp'ın yazlıklarını kaldırıyorum, kışlıklarını indiriyorum.:)) Küçülenleri ayırdım, yazlıkları yıkayıp kaldırdım ama ben de bittim gerçekten. Akşam sırt ağrısından kımıldayamadım. Yaşlanıyor muyum nedir, bir türlü kabullenemiyorum.:)))

Yemek yarışmasına şimdi ışık hızıyla bakıyorum canım benim, kimbilir neler döktürdün yine.:KK16::KK16::KK16:

Biberon cnm tesekkurler aynen oyle cok uzuluyorum ama buna sukur daha dikkatli olucam Allahin izniyle kurtulucak oglum

Hrpinizin iyi dilekleri icin Tesekkur ederim yakinlarimdan daha iyi destek oldunuz:KK43: bazi akrabaglarim (olmaz olsunlar) okul o bu diye havale gecirtip duruyosun cocuga dediler ne kadar uzuldum anlatamam dondura bilirsem varsa aof dondurucam unv.

Çalışıyor musun? Ne iş yapıyorsun?

Benim şükür alttan dersim yok. Hatta sölemesi ayıp geçen yıl Onur Belgesi aldım. :KK17::KK17::KK17:

Ama bu sene hem geç kaldım çalışmaya hemde çalışma stilimi mecburen değiştirdim zaman yaratamadığım için muhtemelen ve en kötü ihtimalle ortalamadan dolayı mezun olurum diye düşünüyorum ama bakalım bi terslik olmazsa.

İstanbuldayım ben sen?

istanbuldayım bende canım özel bir firmada destek uzmanı olarak çalışıyorum.

açıkcası iş hayatını bahane ederek pek ders çalışmak içimden gelmiyor. benim birde fark derslerim iktisat gibi onlarda olunca artıyr derssayım :KK53: ((( altan para banka ve iktisat var )))

tebrik ederim benm erkek ardaşımda çeko okuyor oda aldı geçitiğimiz yıl onur belgesi :KK1:

sen çalışıyormusun?

Son düzenleme:
6 ünite daha yaz dostum:) ing. bitti şükür. 2 ders kaldı sonra bastan tekrar lazım. ben bitirdim sayılır da benim adam hala baslamadı. 3. sınıfa baslıyo maliye... de tey tey teyyy.. :)

istanbuldayım bende canım özel bir firmada destek uzmanı olarak çalışıyorum.

açıkcası iş hayatını bahane ederek pek ders çalışmak içimden gelmiyor. benim birde fark derslerim iktisat gibi onlarda olunca artıyr derssayım :KK53: ((( altan para banka ve iktisat var )))

tebrik ederim benm erkek ardaşımda çeko okuyor oda aldı geçitiğimiz yıl onur belgesi :KK1:

sen çalışıyormusun?

Evet canım bende çalışıyorum hemde ne çalışmak.

Sabah 6:30 da evden çıkıp akşam 20:00 gibi dönüyorum evliyim 2. sınıfa giden bir oğlum var ki onun ödevleri en önemli sıkıntımız çünkü ben yaptırıyorum akşamlar. Düşün ev, iş, okul birde üstüne bu hafta kursa başlayacağım KPSS, YGS ve Ales için haftada 1 günüm de oraya gidecek. Yani derse ayıracak zaman kalmıyor.

Evet canım bende çalışıyorum hemde ne çalışmak.

Sabah 6:30 da evden çıkıp akşam 20:00 gibi dönüyorum evliyim 2. sınıfa giden bir oğlum var ki onun ödevleri en önemli sıkıntımız çünkü ben yaptırıyorum akşamlar. Düşün ev, iş, okul birde üstüne bu hafta kursa başlayacağım KPSS, YGS ve Ales için haftada 1 günüm de oraya gidecek. Yani derse ayıracak zaman kalmıyor.

inşallah altından kalkabilirsin. ben evli değilim ama ailem yazlıktaydı evli gibi hissediyordum kendimi şükür bugün dönüyorlar yemek temizlik derdinden kurtulcam :)

özel sektörr feci ya bende 6.30 sabah çıkış akşsam 7.30eve girişşş:KK14:
aileni işini okulunu bi arada götürmek ve başarılı olmak süperrr :KK1:

inşallah altından kalkabilirsin. ben evli değilim ama ailem yazlıktaydı evli gibi hissediyordum kendimi şükür bugün dönüyorlar yemek temizlik derdinden kurtulcam :)

özel sektörr feci ya bende 6.30 sabah çıkış akşsam 7.30eve girişşş:KK14:
aileni işini okulunu bi arada götürmek ve başarılı olmak süperrr :KK1:

Yeşilpınardayım ben sen nerdesin?

X