- 25 Ağustos 2011
- 18.322
- 13.422
Bende alıcam bu yıl fosforlu kalem
Siyah renk alıp kitabı tümden yok etmeyi düşünüyorum
Sesli kitap indireyim ben ya bi iki dersin vardı. En azından yolda giderken falan dinleyebilirsem vizeleri kolaylıkla atlatırım.
günaydınlarr. bende kitaplarımı aldım geldim. kitaplar incelmiş süper olmuş. ama 2. dönem içinde büroya gitmek sıkınıt. hoş bana yürüme mesafesinde ama işten izin almak ve metrobüs yolları canımı sıkıyor.
öğrenci kartımda bandrol yeri kalmamıştı 4 kasımda gelecekmiş bana kart vermediler. birde paso(indirimlikart) 4 yıllık ünide 7 yılı doldurduğum için verilmeyecekmiş ama benm 7 yıl olmadıkiaöf ye mail atayım ben en iyisi.
hem murattan test hemde aöf kitaplarım var şimdi. ikisinede bakacağım. kitaptan ilk olacağı için önceliğim kitap sonra murat. şimdi derse kaçayım ufakten. hepinize sevgiler
Fena gaza geldim haa , bende sosyoloji okuyacağım , sonra kursa gideceğim , sonra aile danışmanı olacağım , sonra da ofisimi Erenköye biberonun ofisinin karşına açacağım
Yaşam koçluğunda da iyi para var , onu mu düşünsem yoksa?
Gücü içinde ara , pes etme , sende var olan potansiyeli keşfet dedim mi oldu bitti işte
gazel geçmiş olsun. ben geçen yıl hiç kitap alamamıştım bu yıl aldım. sınava 1 hafta kala gel demişlerdi. e ben ne zamn çalışıcam o kitaplara!! şikayetvara şikayet ettim, aöf ye yazdım ama sonuç değişmedi. devler erkanıya bunlar burunlarından kıl aldırmıyorlar. diyorki yok yetişmedi, yok kaç kişi kayıt yaptıracak bilmediğimizden basmadık falan fişman hep haklılar zaten.
şimdi de paso için şikayet edicem işte. hem yeniden murat hemde kitap aldım ve buradaki işlerimden ve geri kalan zamanlardaki düşük çenemden ötürü sayfasını bile açmadım kitabın. umarım akşam az bakarım..
kızl
canım sen şimdi aöf verdiği kitapları çalışıp sonrada muratın SORU bankasındanmı çalışıyosun?
ben nasıl çalışıp geçtiğinizi öğrenmek istiyorumda:S
aynen o çok büyük sıkıntı. ben izin alamadım. bayram sonra gidicem kitap kalmışmı kalmamış onlarda sorun.
geçen sene mesela bi kitabı almak için kaç kez gidip gelmiştim. kalmadı haftaya gelcek vs vs :S
kızlar maşALLAH iyi ilerlemişsiniz. benim zor derslerim var..
muhasebe finansal muhasebe vs bunlar ban agır geliyor. bende diğer dersleri ii çalışıp ortalamayla geçerim diye ümit ed,yorm.
neler tavsiye edersiniz.
25 de çok uzunmuş be gazelcim..Allah yardımcımız olsun...
okurken insan sıkılıyordur, ama yılmak yok, örtmenimiz başımıza geldi, bizim ders çalışma aşkı da geldi
benim de üniteler uzun ama seninki kadar yok tabi daha bakmadığım kitaplar var benimkilerde öyledir kesin
huyu kurusun aöf'nin..
ne demiş aus örtmenimiz:
ff yasakk
Naber kızçeler
Çalışmıyorum diye buraya da yazmadım hiç
Ben hala aynı tas aynı hamam
Çalışmaya başlamak için son 20 günüm
Hava değişiminden dolayı grip beni de vurdu :2:
Elimde mendilimle geziniyorum ortalarda :2:
Prison break aşkı bastırdı ben de uzun bir aradan sonra yeniden izlemeye başladım tabi detaylara daha fazla dikkat ederek.
başımın üstünde yeri var ablacımm , kapım açık , misafir ağırlamaya çalışırım yeni yeni öğreniyoruz işte senin topicinde
İyi yapıyorsun ablacım , bu dönem tüm dersleri vermem lazımmmm:18:
bayramdan sonra artık başlamalıyım gerçekten yoksa yetişmicek dersler daha çok zorlanacağım
bütün kızlar iyi akşamlaraçıköğretim başlığını görünce çokta iyi olmuş yani konuyu açan arkadaşı tebrik ediyorum..banada yardımcı olursanız çok memnun olcam inanınki..şimdi işletme son sınıftayım hatta tekrar..güz döneminden 3 dersim var bahar dönemindende 1tane..sözün kısası ana kitabın yanı sıra soru için yardımcı kitap önerecek var mı?geçen sene nokta atıştan hüsrana uğradımda
kızlar merhaba. size sormamak için ilk 20sf okudum ama sanırım yine soru sorcam
sesli kitabı bende bulamadım. e öğretnme hizmetlerine girdim. sen baktınmı işe yararmı
bu arada kasıma az kaldı:) gönlünce olcak herşey inşALLAH
canım sen şimdi aöf verdiği kitapları çalışıp sonrada muratın SORU bankasındanmı çalışıyosun?
ben nasıl çalışıp geçtiğinizi öğrenmek istiyorumda:S
ause cim sen ne tavsiye edersin çalışmak için
aynen o çok büyük sıkıntı. ben izin alamadım. bayram sonra gidicem kitap kalmışmı kalmamış onlarda sorun.
geçen sene mesela bi kitabı almak için kaç kez gidip gelmiştim. kalmadı haftaya gelcek vs vs :S
kızlar maşALLAH iyi ilerlemişsiniz. benim zor derslerim var..
muhasebe finansal muhasebe vs bunlar ban agır geliyor. bende diğer dersleri ii çalışıp ortalamayla geçerim diye ümit ed,yorm.
neler tavsiye edersiniz.
kızlar merhaba. size sormamak için ilk 20sf okudum ama sanırım yine soru sorcam
sesli kitabı bende bulamadım. e öğretnme hizmetlerine girdim. sen baktınmı işe yararmı
bu arada kasıma az kaldı:) gönlünce olcak herşey inşALLAH
Günaydınlaaaaar
Bayram öncesi çalışmaya devam edenler için son günler , okuduklarınızı sular seller gibi ezberleyin inşAllah
Bayramda çalışacaklar , çoluğu çocuğu eşine devredecekler hazırladınız mı fosforlu kalemlerinizi
Bayram sonrası çalışacaklar , hazır mısınızzzzz ? Sloganımız neydi bu sene ff yok
Evet canım aynen öyle , seneye bende yokum , kimlere emanet ederim sizi kaldığınız derslerle beraber
Geçmiş olsun sedulum , aman dikkat bu sene ki virüs fena bir şey .
Biliyorum , gözüm takvimde , 3 haftan var
Gazeli şoka sokmuşsun gece gece prison break diyerek , kadın inegölde kendi halinde bir hanımı olduğunu unutuyor bu dizinin ismini duyunca , tünel planları falan yapmaya başlıyor evden
Eşi kaç kez duvarlara harita çizerken yakalamış gazeli
Listede adını göremedim evladım
Canım merhabalar , bizimle çalışmak istersen listeye adını yazayım , kayıt parası , dosya masrafı yok
Bölüm , sınıf , vize ünite sayısı ?
Bu arada çalışma tavsiyesi demişsin ama inan ben son hafta çalışanlardanım , o sebeble burada harıl harıl planlı çalışan arkadaşların tavsiyeleri çok daha faydalı olacaktır senin için
Canım sesli kitap çok saçma o kadar itici bir anlatım var ki aöf bence kolaya kaçmayalım diye böyle yapmış
İndirmeye değmez. Robot sesinden beterdi gerisini sen düşün
Evet kasıma az kaldı bakalım kadrolar bi açıklansa ona göre yolumu çizmeyi planlıyorum bende hayırlısı ne ise o olacak
anladım saol
ben uzak durayım ozamansen aöf çalışıyomusun? tavsiye topluyorum toplamak
sen istanbul istiyodun dımı. şehir dışı falan düşünüyomusun.
Aöf daha çalışmaya başlamadım. Sınava var nasılsa kasım ayı girince rahat rahat bitiririm konuları son sınıfım aöfte
İstanbul pek istemiyorum ama tabi kadro açılırsa mecbur yazarım orayı da İstanbul da geçim çok zor maalesef o yüzden son tercihim olur büyük ihtimal
ben buraya yeni düştüm( kendimi kötü yola düşmüş gibi hissettim )
bayramdan sonra çalışmaya başlarım. nasıl başlasam faydalı olur kızlarda bi el atsa pek memnun olurum:)
işletme 4.sınıf bu dönem derslerimi verirsem güz dönemi bitecek benim için
ama 3.sınıf bahardan var alttan derslerim
Buradan iyi yol bulamazsın aöf e giden
Çizelge yapanlar var , ona uyanlar .
Genelde günde 1 ünite mutlaka çalışmayı planla bence.
Kaç üniteden sorumlusun vizede ? Onu da yazıyorum listeye .Sonra sen çalıştıkça düşüyoruz tablodan , böylece 0 giden yolun dayanılmaz hafifliğini yaşıyoruz hep beraber
toplamda 7dersim var..sanırım ilk 10 ünideden sorumluyuz dımı?
70 ünitem var :)
FİNANSAL YÖNETİM
İŞLETMELERDE SOSYAL SORUMLULUK VE ETİK
DENETİM
SERMAYE PİYASALARI VE FİNANSAL KURUMLAR
STRATEJİK YÖNETİM I
GENEL MUHASEBE I
MALİYET MUHASEBESİ
derslerim
her ders 10 ünite ise 5er 5er sorumludursun arkadaşım
70 ünite yoktur yani
finalde 70inden de sorumludursun
günaydın millet
nasılsınız bugün
bende ünite bildirimi mi yapayım diye geldim
dün koskocaaaa 1 üniteyi bitirdim
toplamda 18 oldu ablacım
yavaş yavaşta olsa artıyor biten ünite sayılarım ne güzel
şunu demekm istedim
her her 10 ünite ise 7 dersim varsa
7*10= 70 ünite:)
Bir ders kaç ünite ise onun yarısından vizede sorumlusun sadece .
10 ünite ise her ders 10 / 2 = 5 * 7 = 35 ünite vizede .
Fazladan çalışma boşuna , derslerinin ünitelerinin yarısına çalış , finalde hepsinden .
Günaydınlaaaaar
Bayram öncesi çalışmaya devam edenler için son günler , okuduklarınızı sular seller gibi ezberleyin inşAllah
Bayramda çalışacaklar , çoluğu çocuğu eşine devredecekler hazırladınız mı fosforlu kalemlerinizi
Bayram sonrası çalışacaklar , hazır mısınızzzzz ? Sloganımız neydi bu sene ff yok
Evet canım aynen öyle , seneye bende yokum , kimlere emanet ederim sizi kaldığınız derslerle beraber
Geçmiş olsun sedulum , aman dikkat bu sene ki virüs fena bir şey .
Biliyorum , gözüm takvimde , 3 haftan var
Gazeli şoka sokmuşsun gece gece prison break diyerek , kadın inegölde kendi halinde bir ev hanımı olduğunu unutuyor bu dizinin ismini duyunca , tünel planları falan yapmaya başlıyor evden
Eşi kaç kez duvarlara harita çizerken yakalamış gazeli
Aynen kuzum , bayram sonrası , tam gaz ders ... Sevdiceğinden moral motivasyon dopinglerini alıp alıp derse oturacaksın ona göre
Cevapsız kalmak istemedim ama hiç yardımcı kitap kullanmadım ben , bazı arkadaşlar geçen sene sadece yardımcıdan çalışmıştı , onlar gelince daha detaylı bilgi verirler.
Listede adını göremedim evladım
Canım merhabalar , bizimle çalışmak istersen listeye adını yazayım , kayıt parası , dosya masrafı yok
Bölüm , sınıf , vize ünite sayısı ?
Bu arada çalışma tavsiyesi demişsin ama inan ben son hafta çalışanlardanım , o sebeble burada harıl harıl planlı çalışan arkadaşların tavsiyeleri çok daha faydalı olacaktır senin için