çalışmayaaan çalışmayaaan...hiç çalışmayan kim vardı yaaa:76::76::76:
Kim bu çalışmayan acaba?
Aus mu acaba ?
Canım benim, tahmin ettim zaten arkadaşlarım merak etmiştir beni dedim ama teknik aksaklık yakamı bırakmadı.( Giriyorum, girdiğim gibi düşüyorum, bir şey yazmak ne kelime, okuyamadım bile...
Ausum, sen de dikkat et kendine, tabii hastalık eve girince çıkana kadar herkesi dolaşıyor.( Havalar da bir öyle bir böyle, zaten facebookda biri yazmış çok hoşuma gitti; mevsimlerin tanımı değişti: ilkbahar/yaz/bu ne lan/kış diye. Bu bayram hanımlar tatil, beylere de azıcık destek olmak düşüyor, ne yapalım artık.
Canım teşekkür ederimbir şey diyeceğim hal ve gidişatıma ehliyeti neden yazdın? :44: Ben ehliyete hazırlanmıyorum ki
aus'cum 2 ünite daha bitti canım..
2 ünite daha bitirdim.(sosyoloji)
aus bana da 2 ünite
1 ünite daha bitirmek istiyodum ama bugün bitmez galiba
aus 1 ünite daha eklermisin....
Ablacım nerelerdesin? :2:
1 ünite daha bitirdim ben.
Aus, 1 ünite daha ekler misin?:126::119:
İkinize birden
Bir başlayacağım çalışma hızımdan ne olduğunu şaşıracak topik göreceksin o zaman
Harbiden bu ne lan ? Güzelmiş ...
Neyse ki çaydanlık bu sabah okula başladı , hatta yarın Eylül ayında öğrendiklerinin gösterisi var , yavrum epey gidemedi eksikleri var ama çok hevesli .
Çok pardon canım yaaaa , devreler karışmış bende hemen düzelyityorum
Teker teker gelin yahu
Anaaaaam çoşmuş bizim hatunlar , kızlar
Hemen ekliyorum hepsini
selamlar bende geldimmm :))
Selamlar herkese bu yıl bende ilk defa bu sayfayı takip edeceğim. Çalışılan ünite bildirimleri her gün mü yapılıyor. Birde sorumlu olduğumuz üniteler nerden bakacağız acaba bilgisi olan var mı, tek tek sayacak mıyız yoksa :)
Slmmm bende araniza katilmak istiyorum bolumum sosyoloji yeni kayit 7 tane kitap verdiler galiba ilk sinaw aralik ayinda peki ilk sinawa kadar 7 kitabin hepsine mi calisicam tardimci olursaniz sevinirim
haydi benide ekleyiver Aus, ama bi haberim herşeyden ya . bi konsatrasyonumu tamamlayamadım. inş. bi hafta içinde kalemimi defterimi silgimi , kitabımı tammalyıp tastamam olcem örtmenim
Adalet 2.sınıftayım 37 ünitem var..
Benide eklerseniz sevinirim :)
Ausu ablacım benim 8 dersim var . Dün kayıt yenilemeyi yaparken baktım sadece 1 ders kalmış onu da alayım güz dönemine seneye ders bırakmıyım dedim . inşallah hiç ders bırakmam .ünite sayılarını bir ara toplayıp söyleyeceğim
EE Ne zaman ders çalışmaya başlıyouzzzzz
Merhaba arkadaşlar. bende işletme 4.siniftayim.9 aylikta bir bebeğim var bu sene nasıl ders caliscam hic bilmiyorum:) krediliye gecince yardımcı kitaplar kalkmış diye duydum dogru mu buben hep yardımcı kitaplardan çalışarak geçtim
Mrb arkadaşlar,bende yarın kayıtt yenileyip çalışma maratonuna başlayacağım inş
Size bişey sormak istiyorum ben gazi çocuğum bizden ücret almıyorlarmış ama bunun belgesi varmış nerden alabilirim? daha önceki yatırdıklarımı geri alabilirmiyim acaba ? :26: Tşk ederim şimdiden
kızlar merhaba benşde alın aranıza motive olmaya ihtiyacım var..3.sınıf iktisatım alttan bir dersem var..bu yıl toplam 8 ders alıcam ünite sayım toplam 68 diye biliyorum...
üzüldüğüm takıldığım nokta şu;iktisat bölümünü seçerek hata mı yaptım birinci sınıfta zar zor kursa giderek matematık dersini geçtım bu yıl matematıksel iktisat var şok oldum..matematıksel ikitsat dersını nasıl vericem taktım kafaya..diğer derslerde zor olanlar var..kursa gidicem bu dersten ama verebilecek mıyım..bu dersı alan gecen varsa bana yazsın derdime ortak olsun..
listeye benıde ekleyın lutfen takıpteyım bende unıte sayılarım düştüğünü
gördukçe motıve olucam topiği açan arkadaş çok ıyı yapmış..
merhaba cagla ben işletme fakultesi 2. sınıfım güz dönemine 64 ünitem var calısmam gerekenn Allah yardımcımız olsun:))
mrhaba ,
iktisat 4. sınıfım
henüz hiç ders çalışmaya başlamadım
mazeretim var 8 aylık hamile koca göbekliyim
bende varımm
işletme 4 toplam ünite sayım 12 galiba emin değilim :)
açıklandı mı sorumlu olduğumuz ünite sayıları?
benim 3 dersim varda.
daha hiç başlamadım umarım bu akşam başlarım :)
destanhanim - işletme - 3.sınıf
ama kaç ünitem olduğunu kitapları alınca yazarım .
ben geçen sene evlilikti , şehir değişikliği filan kayıt tarihlerini unuttum , bahar dönemini de es geçtim derken ben baya geri kaldım anlayacağınız. Sizinle bu yıl inşallah sınıfımı iftiharla geçmek istiyorum.
mrhbbnide ilahiyat önlisans 1.sınıf olarak listenze ekleyebilirsinz böle bir topik oldugunu hiç farketmemişim gazele buradan cok teşekkr ediorm ben daha konularımın cok başındayım nası yapacam bilmiorum şuanda da işteyim birde
burda hiç felsefe bölümünden olan yok galiba o biri ben olabilirmiyim acaba..4. sınıf 7. dönem 9 dersim var yalnız kitaplarımın hepsini alamadım o yüzden kaç üniteden sorumluyum bilmiyorum yaklaşık 30 35 arası ünitem var tahminen vize için... hiç ders çalışasımda yok belki dürtelerseniz bişiler yaparım sizlerden destek alıp... her dönem son iki hafta deliler gibi çalışıp geçiyorum deliler derken harbiden öyle ama hırpalıyorum yani kendimi hiç uyumuyorum verimlide çalışıyorum aslında bu şekilde ama bu dönem zorlamıcam kendimi az erken başlayayım diyorum çalışmaya kasımın ortasında felan başlasam anca işte..
bende varim, bende varim
isletme 3. sinifin derslerini verdim ama 2 den iktisatim kaldigi icin 4ten ders alamadim
isin kotu tarafi 2 sene de ara verince donemlilik sisteminden hic bisy anlamz halde buldum kendimi.
simdi benim 2 tane dersim var biri mikro iktisat biri de supriz olarak yeni eklenen uluslararasi isletmecilik.
tabloya beni de ekleyin ama kac uniteden sorumlu oldugumu bulamadim hala orasi ayri bi dert
öpuyorum hepinizi ve basarilar diliyorum kizlarrrr
Selamlar,
Maliye 1.sınıf 40 ünitem var 1nci ünitedeyim..:)
Ayy ben de varım, gecen sene dikey geçiş ile işletmeye geçtim ama hiç çalışmayınca(yatarak geçilir sandım niyeyse) tüm derslerden kaldım neredeyse... ben de 4.sınıf derslerini almadım bu yıl 3. sınıf dersleri 7 tane olunca onları bi bitireyim önce dedim kpss ve dgsye de çalışıyorum çünkü. Beni de tabloya eklerseniz sevinirimm ama sınıf olarak 3 yazmayın 4 de sayılmaz ama en azından 3/4 yazın moral bozmayalım
Sorumlu onunan üniteyi nasıl biliyosunuz? Her dersten 4 üniteyse eğer, 28 ünitedir herhalde benimki :26:
merhaba :)
ben son sınıf iktisat okuyorum
son 2 dersim kaldı
mezun olucam :)
iktisadi kalkınma bide iktisat tarihi
çalışmaya henüz başlamadım
bölümüm çeko
sınıf 3
ünite sayımı bilmiyorum toplam 9 dersim var :26:
merhabalar ben yeniyim saglik kurumlari işletmeciligi 1.sinif henuz başlamadim buradaki msj okuyunca bi an panikledim en iyisi bende hemen başlayayim
Aus fadıl takipte :82::82::82:
Aşağıda alıntı yaptığım sevgili arkadaşlar ;
Kiminizden hiç haber alınamıyor , kiminizden sorumlu olunan ünite sayılarınız bekleniyor :26:
Artık korkarım ders çalışmayanların kapısına dayanacağım
İyileştim de zaten artık ...
Günaydın Aussssssenciiaa ve sevgili kk arkadaşlarım
Ausencia çokk geçmiş olsun kendine dikkat et sen olmazsan bizi kim takip edip motive edicek
İşlerim bu ara yoğun baya bayram tatili öncesi hem ev hem iş birde dersler derken baya sıkıştım
6 ünite yazabilirsin bana
Kiminizden hiç haber alınamıyor , kiminizden sorumlu olunan ünite sayılarınız bekleniyor :26:
:18::18::18::18: elektriğimiz gitti örtmenim, sular akmıyo örtmenim.
hepsi bahane tabi, ama hiç çalışamıyom ya . bide aöf ten farklı bir sistem ya, kitap yok bişey yok. iyice saldım kendmi. indirdiğim ders notlarına bakıyom ara ara
Günaydın canım
Kabus gibi peşinizdeyim ona göreBu sene derslerden kalmak yok , yasak
Toplamda 13 ünite olmuş o zaman çalıştığın değil mi ? Önceden de 7 vardı :26:
tatlı kabusssGerçekten benim için buraya katılmak çok iyi oldu,bazen aklıma geliyorsunuz sen ve bu sayfadaki arkadaşlar hemen başlıyorum harıl harıl ders çalışmaya
Evett doğru Ausenciacığım 13 oldu,sadece vizede sorumlu olduğum üniteleri bitiricem sonrada soru çözmeye bbaşlıcam,bende kalmadan geçmek istiyorum zaten bir sene dondurmak zorunda kalmıştım evleniyorum zor olur diye ordan bir kaybım var
auuusssss ben sana mesaj yazdım posta kutun doluymuş gülüm, silermisin
çok utanıyorum topiğe yazmaya. 1 değil ama 0.5 ünite çalıştım buçuk sayılır mı
ablacımmm başımızın tacı , tatlı belasııııı
Ben kendimi iyice saldım çayıra mevlam kayıra durumundayım ...
hiç çalışasım yok kitaplarımıda almadım daha
bayramdan sonra inşallah
Cıks , sayılmaz . Hemen bu akşam tam sayı haline çevirelim onu
Biliyorum canım senin durumu , senin hal ve gidişatına misafir sanatçı yazdım zaten
Ama sana da bir sesleneyim dedim canım
inşallah o zaman. zaten birinin beni iteklemesi laızm ders çalışmak için. bu görevide sen aldın tebrikler
yemekten geldikten sonra 1 ünite bitireceğime söz veriyorum
dur size bir şarkı söyleyim ozaman
gidiyorum gündüz gece gündüz gece oyyyyyyy
eli maşalı valla bu kız :)
ders çalışmazsak hepimizi sıra dayağından geçirecek gibi :)
Bak hiç üşenmedim , erinmedim , bir dolu alıntı yaptım , sesimi duyun da bir bakıverin buralara diye
Her şey sizin için canım benim
Bekliyorum çalışmalarınızı .Sende daha çalışılmış 1 ünite görüyorum