- 19 Eylül 2013
- 2.166
- 1.823
Ben de kitaplarımı yeni alabildim sayılır . . ünite bildiriminde geciktiğim için özür dilerimm.5 dersim var ve her dersten 4 ünite = toplam 20 ünite var. ben 2 gün oldu kitabı açıyorum oku oku bitmiyor daha 6.sayfadayım yaaa nasıl çalışıyorsunuz siz var mı basit bir yöntemi ? ben çalışıyorum dükkanım var gün içinde okumaya çalışıyorum ama okudukça uyku basıyo bana başka bişeycikler olmuyo..
mrbalar arkadaslar.
unite sayısı 35 calıstığım : 21 3 ders toplam 14 ünite kaldı.. sınava daha varmış o zamana kadar biter inş. da tekrara gecerim.
bişey sorcam cıkmış sorulardan çıkıyormu tekrar tecrübeli arkadaslara soruyorum..
sorumlu olduğum ünite sayısını açıklıyorum.... evet... taaaaam 35 başa bela ünitem var... ve gözümün ucuyla bile bakmadım henüz adlarını bile bilmiyorum derslerin ezbere...
mrb arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum ismim hilal yeni evlendim aöf muhasebe okuyorum bu sene başladım ilk defa gircm sinava ama daha hiç çalışmadım sadece işletmeden 10- 15 sayfa :26: evde bütün gün tek başımayim eşim işte oluyor
ders çalışmaya vaktim çok oluyor
ama şimdi ailemin yanına geldim memlekete 20gündür burdayim bayramdan bi hafta sonra evime doncm full çalışmayı düşünüyorum birbirimize destek olarak daha iyi gaza geliriz süper olur
Aus , 1 ünite daha ekler misin?
Sen yeter ki iste zevkle canım .
MaaşAllah canım sana ya , iyi tempo tutturdun .
Günaydın gazelcimm..
evet galiba ara verince beyin de error veriyor..
ama sinir oluyorum bu duruma gazel...
hep oku oku aynı şeyi beyinsiz misin? kızım diyorum kendime.
kendimi dövesim var...
gazel ben okul kitaplarından çalışmıyorum, yardımcı kitaptan çalışıyorum özet çıkarıyorum sonra da okul kitabını okuyorum sadece ve
eksik olan yerleri de küçük küçük kağıtlara yazıp yapıştırıyorum hepsi bu senin üniteler hem ağır hem uzun gazelcim.
Allah kolaylık versin.
Kısa ünitelerin de gelir inşallahhhhh
valla hiç sanmıyorum canım yaa, inan üşenmedim oturdum bütün derslerin ünitelerini saydım, 25 sayfadan az ünitem hiç yok :84:
allah yardımcımız olur inşallah...
bu arada maşallah yaa aus gelince topik coşmuş, okuya okuya bitiremedim geçmişi...
aus naptın sen kuzum
valla hiç sanmıyorum canım yaa, inan üşenmedim oturdum bütün derslerin ünitelerini saydım, 25 sayfadan az ünitem hiç yok :84:
allah yardımcımız olur inşallah...
bu arada maşallah yaa aus gelince topik coşmuş, okuya okuya bitiremedim geçmişi...
aus naptın sen kuzum
:119::119::119::119::119:
İyiyim gazelim sen ne yaptın
Hiç gelmediniz bugün , sende biberon da , gözde de bi ceee dedi çıktı .
Ne yapayım ahretim arkadaşlara duyuru yaptım , çağırdım , çığırdımGelsinler hep beraber çalışalım diye.
Bu sene bu topikte dersten kalmayı ff almayı falan yasakladım
Bende saydım ünitelerimi , zatn kitapları bir o zaman elime aldımEn az bir tane 24 var , 40 küsüre kadar da yolu olan var .
Ama ben alışığım geçen seneden , sen geçen sene yardımcıya çok alıştın ya sana ondan zor geliyor .Çünkü aöf kitaplarında laf salatası o kadar çok ki
25 de çok uzunmuş be gazelcim..Allah yardımcımız olsun...
okurken insan sıkılıyordur, ama yılmak yok, örtmenimiz başımıza geldi, bizim ders çalışma aşkı da geldi
benim de üniteler uzun ama seninki kadar yok tabi daha bakmadığım kitaplar var benimkilerde öyledir kesin
huyu kurusun aöf'nin..
ne demiş aus örtmenimiz:
ff yasakk
demekki ondan canım, bende geçen sene yardımcıya çalışıyordum ve günde 2 hatta 3 ünite bitirdiğim oluyordu, ama bu yıl bir üniteyi bile kaç defada zor bitiriyorum, 10 sayfa bi okuyorum, sonra bi dinleniyorum tekrar okuyorum derken inan kaç sefer kitabı alıp koyuyorum unutyorum..
zor bitecek bu yıl bana..hayırlısı olsun...
Dur ben sana gazeli yollayayım , biliyorsun topiğin saç yolma bakanı o
Tatlım benim , bende daha başlamadım ama , iyice sermeyin diye toparlamaya çalışıyorum sizi :26:
Bayramdan sonra bekliyorum kuzum
Naber kızçeler
Çalışmıyorum diye buraya da yazmadım hiç
Ben hala aynı tas aynı hamam
Çalışmaya başlamak için son 20 günüm
Hava değişiminden dolayı grip beni de vurdu :2:
Elimde mendilimle geziniyorum ortalarda :2:
Prison break aşkı bastırdı ben de uzun bir aradan sonra yeniden izlemeye başladım tabi detaylara daha fazla dikkat ederek.
prison break mı
kim
ne
kim izlemiş
ne zaman izlemiş...
michael....sara...
ben kimim?
burası neresi?
aşkolsun sedulu, prison izliyorsun ve bunu en son ben duyuyorum öylemi
ben 2 kez devirdim biliyomusun bu diziyi, dörder sezondan tam sekiz sezon eder koca koca
hala izleyesim var, özellikle sona sahnelerini çok sevdim ben...
sen hangi sezondasın?
Ben daha yeni başladım canım ya sindire sindire gidiyorum
1. sezondayım
ilk kez mi izliyorsun yoksa daha önce izledinmi?
Aşk olsun arkadaşım özür ne demek :26:
Ben gelin hep beraber çalışalım diye sesleniverdim hepinize .
İşleri yoğun olan bir dükkan mı ? Sürekli müşteri gelip gidiyorsa konsantre olman zor olur , daha sakinse işin uyuklaya uyuklaya da olsa iste çalışmak senin için daha kolay olacaktır .Eve gelince vaktin kalmaz çalışmaya.
Çalışan arkadaşlar genelde iş yerinde göz ucu ile çalışıyor bildiğim kadarı ile ya da evde akşam 1 saat fırsat buluyorlar.Ama senin kendi dükkanınmış bence bunu iyi değerlendir ,işte çalış .
Aman nazar değmesin , çok iyi çalışmışsın arkadaşım .
Benim bölümünde dersler yeni , müfredat baştan değişti ama eskiden geçmiş sorular çıkardı .Şimdi sistem ve sorular çok değişti .
Eskiden sadece çıkmış sorulara çalışarak sınava girenler vardı ama artık öyl değil bildiğim kadarı ile.
Bende göz ucuyla baktım sadece üniteler az mı çok mu , dersler kazık mı hoş mu diye , daha çalışma malışma hak getire
Bayramdan sonra hepimiz yavaş yavaş (lafın gelişi yavaş ) başlarız heralde.
Sonra ipun ucu feci kaçıyor
Hoşgeldin
Seni de bayram sonrası tarifesine alıyoruz o zaman
Listeye ekliyorum adını , Muhasebe 1 , vizede sorumlu olduğun ünite sayısını da yazar mısın ?