2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Aus fadıl takipte :82::82::82:

Aşağıda alıntı yaptığım sevgili arkadaşlar ;

Kiminizden hiç haber alınamıyor , kiminizden sorumlu olunan ünite sayılarınız bekleniyor :26:

Artık korkarım ders çalışmayanların kapısına dayanacağım :KK52:

İyileştim de zaten artık ...:21:

:))) yakalandıkk walla 64 ünite var ama simdi baslayamıorum su bayramı bi atlatalım inş 2 ünite 2 ünite bitirmeyi düşünüorumm

:))) yakalandıkk walla 64 ünite var ama simdi baslayamıorum su bayramı bi atlatalım inş 2 ünite 2 ünite bitirmeyi düşünüorumm

Tamam canım , ben öyle nacizane hatırlatayım dedim :KK16::KK16:

Bayramdan sonra şenlensin burası .

selam kızlar
ablacım ben dün çalışamadım
ünitesini bitiripte çözemediğim soruları çözdüm
beynim bu ara çok dolu
son senem ya
bitecek ya
herşey üst üste geliyor
masal okur gibi okuyorum artık üniteleri
sinirlerim çok bozuk
bu akşam bitiririm inşallah 1 ünite o da çok uzundu ama bakalım

Ausummm :) Kızma ya :KK5: Şaka yaptım :18: :KK17: :KK1:

Tamam sen tek çalışta çalışkan hatunum benim :KK52: :KK52:

Kızar mıyım hiç ben çalışkan öğrencilerime :KK16::KK16:

Hani güzel hatrınız için kitabı elime alayım diyorum ama ben şimdi çalıştığım herşeyi unuturum yahu :KK31:

amin canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin:KK16: herkesin evi bebeklerinin sesleriyle neşelensin :emir_bebek:

Canım benim , hayırlı olsun . Topiğin ikinci bebek haberi oldu bu sene , Rabbim kolay bir hamilelik nasip etsin sana , sağlıkla kucağına al yavrunu.

Uzat ayaklarını şöyle koltuğa , al eline aöf kitabını , hem dinlen hem çalış :KK52:

oy piyonistim sende mi burdasın bebeğim:KK54: çok kıskandım bi ünite haaaa:KK19: kızım olmasaydı yanımda bende bitirirdim ülen:KK53:

sormaa tatlımmm bende düştüm buralara :KK9: benim teyzemin kızı 2 tane çocuk varken gece onları uyutup ders çalışıyordu benden erken mezun oldu valla. sen ben bahane arıyoruz çalışmamak için. hele ben bahane bile bulamıyorum püff tembelim işte ne yapayım. okul sıralarında çok dirsek çürüttümde ne oldu sanki. millet baba parasıyla bitirdi 4 yıllık özel üniversiteyi 7 yılda ve şimdi benden üst konumda çalışıyor ben hala açıktan okumaya çalışıyorum. düzene isyanım var kardeş içimden gelmiyor :KK14::KK14:

sormaa tatlımmm bende düştüm buralara :KK9: benim teyzemin kızı 2 tane çocuk varken gece onları uyutup ders çalışıyordu benden erken mezun oldu valla. sen ben bahane arıyoruz çalışmamak için. hele ben bahane bile bulamıyorum püff tembelim işte ne yapayım. okul sıralarında çok dirsek çürüttümde ne oldu sanki. millet baba parasıyla bitirdi 4 yıllık özel üniversiteyi 7 yılda ve şimdi benden üst konumda çalışıyor ben hala açıktan okumaya çalışıyorum. düzene isyanım var kardeş içimden gelmiyor :KK14::KK14:

ayhh ben akşam öle yaptım, çocuklar uyuttum, ders çalıştım:21::21::21:
:KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37: ama kafanda kaldmı de :KK53:

oy piyonistim sende mi burdasın bebeğim:KK54: çok kıskandım bi ünite haaaa:KK19: kızım olmasaydı yanımda bende bitirirdim ülen:KK53:

mesaj tekrarı olmuş.

kaldı mı aklında? hangi derse çalıştın sen? neticede 4. sınıfım çalıştırayım seni :KK9:

Son düzenleme:
ben sosyoloji okuyom kuzum. sen hangi bölümdesin:KK31:

wuhuuu çok asortikk. benimki bildiğin işletme. sıradan işte eskiden sosyolojimi vardı. bi iktisat bide işletme. iktiast benim neyime diyerekten işletmeyi seçtim. hoş işletme neyimeyse :KK31: dedim 4 yıllık bi diplomam bulunsun işime yaramasada :KK9:

wuhuuu çok asortikk. benimki bildiğin işletme. sıradan işte eskiden sosyolojimi vardı. bi iktisat bide işletme. iktiast benim neyime diyerekten işletmeyi seçtim. hoş işletme neyimeyse :KK31: dedim 4 yıllık bi diplomam bulunsun işime yaramasada :KK9:

:KK31: bulunsun bulunsun. faydası olur zararı olmaz

Son düzenleme:
Kızar mıyım hiç ben çalışkan öğrencilerime :KK16::KK16:

Hani güzel hatrınız için kitabı elime alayım diyorum ama ben şimdi çalıştığım herşeyi unuturum yahu :KK31:

Canım benim , hayırlı olsun . Topiğin ikinci bebek haberi oldu bu sene , Rabbim kolay bir hamilelik nasip etsin sana , sağlıkla kucağına al yavrunu.

Uzat ayaklarını şöyle koltuğa , al eline aöf kitabını , hem dinlen hem çalış :KK52:

nerdee canımm çalışışan kadınım 7de eve gidiyorum sonrada yemekti ütüydü bulaşıktı 1 saat vakit kalıyo:KK19: onuda eşimle geçiriyorum ne yapçan ihmal etmeemk lazım :KK9: AMİİİİNN canım benim Allah razı olsun iyi dileklerin için..:KK16:

nerdee canımm çalışışan kadınım 7de eve gidiyorum sonrada yemekti ütüydü bulaşıktı 1 saat vakit kalıyo:KK19: onuda eşimle geçiriyorum ne yapçan ihmal etmeemk lazım :KK9: AMİİİİNN canım benim Allah razı olsun iyi dileklerin için..:KK16:

Doğru ya unutmuşum canım , o zaman bebek sana öyle bir zihin açıklığı getirsin ki bir okuduğunu hiç unutma :KK34:

Belki akşam 1 saat daha geç yatsan bayramdan sonra falan başlasan , o saatte de sadece okusan ....

İnşallah ağrısız , bulantısız geçer de , bir de onun sıkıntısı olmaz .

Ben de kitaplarımı yeni alabildim sayılır . . ünite bildiriminde geciktiğim için özür dilerimm. :KK17: 5 dersim var ve her dersten 4 ünite = toplam 20 ünite var. ben 2 gün oldu kitabı açıyorum oku oku bitmiyor daha 6.sayfadayım yaaa :KK43: nasıl çalışıyorsunuz siz var mı basit bir yöntemi ? ben çalışıyorum dükkanım var gün içinde okumaya çalışıyorum ama okudukça uyku basıyo bana :KK52: başka bişeycikler olmuyo.. :KK1:

Ben de kitaplarımı yeni alabildim sayılır . . ünite bildiriminde geciktiğim için özür dilerimm. :KK17: 5 dersim var ve her dersten 4 ünite = toplam 20 ünite var. ben 2 gün oldu kitabı açıyorum oku oku bitmiyor daha 6.sayfadayım yaaa :KK43: nasıl çalışıyorsunuz siz var mı basit bir yöntemi ? ben çalışıyorum dükkanım var gün içinde okumaya çalışıyorum ama okudukça uyku basıyo bana :KK52: başka bişeycikler olmuyo.. :KK1:

ALLAH(C.C) yardımcın olsun sende her güne 1 ünite çalış olmaz mı? :KK34:

mrbalar arkadaslar.
unite sayısı 35 calıstığım : 21 3 ders toplam 14 ünite kaldı.. sınava daha varmış o zamana kadar biter inş. da tekrara gecerim.

bişey sorcam cıkmış sorulardan çıkıyormu tekrar tecrübeli arkadaslara soruyorum..

X