2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

Merhaba bende aranıza yeni katıldım. Benide eklermisiniz Çeko 4.sınıfı 36 ünite çalışılan 18
selam hoşgeldin
maşallah hızlı başlamışsın

gözünaydın canım
Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin

Tünaydın canım .
Nazarlara gelme diye kurşun döktüreceğim sana
ahh sağol canım benim

Dur yahu acelen ne

Bayramdan sonra da epey zaman var , bak daha hiç başlamayanlar var aramızda , etme eyleme
çalışmayaaan çalışmayaaan...hiç çalışmayan kim vardı yaaa:76::76::76:

hiiiiç kusura bakma biberoncum, yediğin yemek içtiğin su gibi düşüeceksin bizleri ihmal ettiğin anda hemen dedikodu kazanını kaynatıveririz haberin ola
bu da demek oluyor ki, bizi unutursan senin adına hiç iyi olmaz...

bu arada evet kitapları aldım ama sorma biberonum ya, bir ders daha varmış benim dikkatimden kaçmış, 38 olan ünitem, oldumu 44 :84::84::84::84::84:
yandım ki ne yandım...allah yardımcımız olsun inşallah, yoksa işimiz zor...
bayramda nasıl çalışacaksın canım ya, gelen giden derken fırsat bulabilecekmisin? ben şimdilik günde bir ünite gidiyorum ama şu elimdeki dersi bi bitirebilsem dini derslere geçicem ve onlar biraz hızlı gider sanıyorum, imam hatipten bu yana bildiğimiz şeyler olunca okuyup geçicem sadece...
bi ders var bu sene, herkes ondan korkuyor bütün ilahiyat forumlarında herkes bundan yakınıyor, islam düşünce tarihi diye bi ders...
kafayı sıyırtan bi dersmiş...arapçadan korkuyordum birde bu eklendi...
aynı şu hellen tarihi doğu roma tarihi vs varya, ona çok benziyor,...bütün dönemlerin islami düşünürlerini almış ve diğer filozoflarla karşılaştırma eşleştirme ve kıyas yapmış..anlayacağın çok zor görünüyor...filozofların tüm düşüncelerini ve teorilerini ezberlemek zaten bir işkenceyken, birde islami düşünürlerle kıyaslamak ve soruları cevaplamak of allahım, napıcam bilmem...çok ezber var yaa

biraz hızlı başlamışım sanırım bende geç gidiyorum diye düşünüyordum hem iş hem dersler biraz zor oluyor akşam ve haftasonu 1 gün ancak böyle

hoşbulduk :) tşk ederim inş hep buhızla gider son günlere tam çıkarz :)

Canım benim, tahmin ettim zaten arkadaşlarım merak etmiştir beni dedim ama teknik aksaklık yakamı bırakmadı.( Giriyorum, girdiğim gibi düşüyorum, bir şey yazmak ne kelime, okuyamadım bile...

Ausum, sen de dikkat et kendine, tabii hastalık eve girince çıkana kadar herkesi dolaşıyor.( Havalar da bir öyle bir böyle, zaten facebookda biri yazmış çok hoşuma gitti; mevsimlerin tanımı değişti: ilkbahar/yaz/bu ne lan/kış diye. Bu bayram hanımlar tatil, beylere de azıcık destek olmak düşüyor, ne yapalım artık.

Gazelim, bayramda kaçıyorum ben buralardan, kısmetse yazlığa gideceğim, kafa dinleyeceğim. Fazladan ünite moralini bozmuş ama geçen seneyi hatırla, sen nelerin altından kalktın, eski şeflerimden birinin lafı vardı: biz ne savaşlar gördük, bunlar sadece manevra derdi. Seninki de o hesap, geçen sene de ünitelerin çoktu, arapça vardı, hatta yine islam düşünce tarihi gibi bir dersin vardı çekindiğin...Ama ne oldu? Gittin ondan 100 aldın. Demek ki bu sefer de aynısı olacak, sen yeter ki moralini bozma, hepsinin hakkından gelirsin.

Bu arada yakın bir arkadaşım da sosyolojiye başladı; o da istanbul auzefe kaydolmuş. Ben bir dükkana girince de böyle olur ama, girdiğimde bomboştur, çıkarken adım atacak yer bulamam. Hepimize uğurlu gelsin bu sene de, herkes emeğinin karşılığını süper notlarla alır umarım...

ALLAH(C.C) sağlıklı,sıhhatli kucağına almayı nasip etsin ALLAH(C.C) analı babalı büyütsün inşaALLAH(C.C)...

aus'cum 2 ünite daha bitti canım..

hanımlar burada bende bi derse adapte olamama çabuk unutma oluyor..
neden acaba okuduğumu on kere okuyorum..
eskiden böyle değildi ne oldu bana beynim mi tembelleştii? :44: :44:
ne oluyor bana sizde böyle olduğu oluyor mu?:18:

Son düzenleme:
aus bana da 2 ünite
1 ünite daha bitirmek istiyodum ama bugün bitmez galiba

eftelyacım bi süre ara verince bende de öyle oluyor ama bi kaptırdınmı anlama kapasitesi artıyor...

aus 1 ünite daha eklermisin....çok zorluyorum ama 2 üniteye çıkamıyorum aus ya, ünitelerim çok uzun ondanmı acaba...kaç saatte bir üniteyi bitiremiyorum...
bu gidişle günde 2 ünite bitirmek hayal olacak sanki :26:
maşallah biberon eftelya ne güzel 2 ünite bitirmiş,
kızlar sizin üniteler mi kısa??

eftelyacım bi süre ara verince bende de öyle oluyor ama bi kaptırdınmı anlama kapasitesi artıyor...

Günaydın gazelcimm..
evet galiba ara verince beyin de error veriyor..
ama sinir oluyorum bu duruma gazel...
hep oku oku aynı şeyi beyinsiz misin? kızım diyorum kendime.
kendimi dövesim var...

gazel ben okul kitaplarından çalışmıyorum, yardımcı kitaptan çalışıyorum özet çıkarıyorum sonra da okul kitabını okuyorum sadece ve
eksik olan yerleri de küçük küçük kağıtlara yazıp yapıştırıyorum hepsi bu senin üniteler hem ağır hem uzun gazelcim.
Allah kolaylık versin.
Kısa ünitelerin de gelir inşallahhhhh

Evet canım, benim istatistik üniteleri kısa...Ama ders zor, dengeliyor işte...:)) İkisini de bitirdim ünitelerin, ama matematik bazlı olmasına rağmen o kadar çok tanım ve alt kategori var ki, sınava kadar birkaç tekrar daha yapmam gerekiyor. Şimdi hepsi aklımda, ama diğer dersler üzerine binince ne yazık ki hatırlaması zor olacak, beynime iyi yerleşmesi lazım...Bir de Atatürk aöf'de kitap olmadığı için soru bankası da yok. En dezavantajlı olduğum kısım bu, ben alıştım soru çözerek pekiştirmeye, şimdi elimde soru yok o kadar, sadece ünite sonlarındaki 10 soru var. Ne yapacağım bilmiyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…