2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

Gazel özüne döndün gülüm farkında mısın

aus benim üniteleri değiştirirmisin sana zahmet
38 değil 44 müş...bir ders fazlamız varmış bu yıl...dikkatimden kaçmış...üf ya moralim bozuldu iyimi

Canım benim Hastalık eve girince ne moral kalıyor ne takat .Hele insanın çocuğu hasta olunca

Ama geldim geldim , yarın okula başlar oğlum belki , o zaman geeel aus dediğiniz her mesajdan pişman olacaksınız

aus'cummm hoşgeldin canımmm geçmişler olsun inşallah sende yusufcukta daha iyi olacaksınız...
gell asu gell ders çalışmaz olduk biz..
senmişsin bizim motivasyonumuzzz ayyyy

aussss geldi hadi derse başlayın....

Mehaba Hanımlarr :)

2 ünite daha bitirdim. Kursa başladım dün o yüzden giremiyorum öyle çok . Beni unutmayın olur mu :*

Gözüm üzerinizde külyutmaz aus geldi

hiç sorma aus yaa, yeni başlamış gibi oldum, oysa koca koca 7 üniteyi devirmiş idim
tüh bee

Olsun canıım ya , sen şimdi bu gazla bu akşam 1 ünite daha bitirirsin , bitirirsin değil mi ? Bitirirsin bitirsin

Mehaba Hanımlarr :)

2 ünite daha bitirdim. Kursa başladım dün o yüzden giremiyorum öyle çok . Beni unutmayın olur mu :*

Hoşgeldin elizcim , bizde de bu ara işler kesattı zaten , pek kimseler girmedi .

Hemen ekliyorum .

Kurs nasıl gidiyor ?

Eki Görüntüle 826360

Gözüm üzerinizde külyutmaz aus geldi

Olsun canıım ya , sen şimdi bu gazla bu akşam 1 ünite daha bitirirsin , bitirirsin değil mi ? Bitirirsin bitirsin

üniteye başlarım ama bitermi bitmezmi bilmem artık, okuyabildiğim yere kadar bakalım :44:
bu arada biberon nerelerde hiç görmedim ne zamandır...:26: yine mi bıraktı gitti yoksa

Aus ,2 tane ünite ekler misin? Yavaş gidiyorum Hem dershane hem kpss ALLAH(C.C) yardımcımız olsun... (Amin)

Bu arada sana tekrardan geçmiş olsun canım ALLAH(C.C) yavrununda şifasını versin inşaALLAH(C.C)...:2:

Ha gayret 1 ünite daha çalışayım ben

Son düzenleme:

Aus, 2 ünite dedim ama yatmadan 1 tane daha bitirdim. :119: Toplamda 3 ünite ekler misin?

bende tabloya dahil olmak istıyorum
adalet 1. sınıf. canımı dişime taktım hen kpss hem aöf... hadi hayırlısı...

Herkese merhabalar :)

Umarım herkes iyidir.:))) Son iki gündür ne hikmetse internet fecaat bir durumdaydı burada. Bir türlü giremedim hiçbir yere, deli oldum. Ders özeti çıkaracağım, açılmadı sayfa sinir oldum.(

Ausum, çok çok geçmişler olsun tekrar, küçük çaydanlığın da yanaklarından sıkıver benim yerime bir zahmet. :)) Gazelim, kitaplarını aldığına çok sevindim, kim tutar seni şimdi...:)) Ama burada olmadığım süre dahilinde yine bırakıp gitti filan demeler; cık cık cık...:)))

Bende 2 ünite var ausum, eklersen sevinirim. Bugün hızlanmam lazım, ama bayramda eşimden söz aldım, o bizim yaramazla ilgilenirken ben ders çalışacağım kısmetse...

Hoşgeldin elizcim , bizde de bu ara işler kesattı zaten , pek kimseler girmedi .

Hemen ekliyorum .

Kurs nasıl gidiyor ?

Valla iyi gidiyor ablam ya nasıl olsun orda çok yazı yazıyoruz öyle böyle değil ödevde veriyorlar Uff nasıl kafam karıştı birde sürücü kursum var 2 kasımda onunda sınavı var . Valla hangisine çalışacagımı çok fena şaşırdım ya

Merhaba bende aranıza yeni katıldım. Benide eklermisiniz Çeko 4.sınıfı 36 ünite çalışılan 18

canımcımlar merhabalarrr nasılsınız cümleten bakıyorum herkes üniteleri yazdırıyo benim ne olcak böyyle. bu dersle başlamam hiç iyi olmadı bideeee hamileyimmm:118: doktor falan derken anacak bi ünite daha bitirdim şu ders bitse hızlanıcam ama ne yapıcam bilmem önümüzde bayram bayram sonrası bahane bulmucam artık iş ciddileiyo iyice ausçum bi ünit yaz artık yava yavaş ilerliyom

umarım bayramda hepimizin biter :18:

Aus, 2 ünite dedim ama yatmadan 1 tane daha bitirdim. :119: Toplamda 3 ünite ekler misin?

Ekledim cancağızım , yavaş yavaş olur mu ? Çok iyi gidiyorsun

günaydın
aus bana da 2 ünite

Tünaydın canım .
Nazarlara gelme diye kurşun döktüreceğim sana

bende tabloya dahil olmak istıyorum
adalet 1. sınıf. canımı dişime taktım hen kpss hem aöf... hadi hayırlısı...

Hoşgeldin , ekledim . Vizede sorumlu olduğun ünite sayısını da bildirir misin ?

Canım arkadaşım bugün telefona gidiyordu artık elim , alıştırıyorsun sonra yok olma sakın ha

Süper bir söz almışsın , desene bayram çalışmakla geçecek senin için .

Çaydanlık iyi oldu canım , ama ben iyileşemedim hala . Ne yesem çıkarıyorum , kolum kalkmıyor resmen .Bana da bu bayram tatili iyi gelecek inşallah , eşim evdeyken ona yaslanırım azıcık

Sürücü kursu olmayaydı bari iyiydi , onunda sınavları az çok zaman istiyor , çalışma istiyor .

Kolay gelsin çok sana , böyle zihnin bir açılsın hiç kapanmadan tüm dersleri bitir

Merhaba bende aranıza yeni katıldım. Benide eklermisiniz Çeko 4.sınıfı 36 ünite çalışılan 18

Hoşgeldin ve sıkı geldin 18 ünite ile .

Ekledim hemen , devamını bekliyoruz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…