evet o kız benim eğitim hakkımı elimden alıyormuş da haberim yokmuş, meğerse ben ders çalışma aşkıyla yanıp tutuşan biriymişim görüyonmu ausum hahaa
içimdeki bu aşk nasıl da alevleniverdi kitapları görünce...
eğitim şart, eğitim şarttt.....
aus benim üniteleri değiştirirmisin sana zahmet
38 değil 44 müş...bir ders fazlamız varmış bu yıl...dikkatimden kaçmış...üf ya moralim bozuldu iyimi
Canım benimHastalık eve girince ne moral kalıyor ne takat .Hele insanın çocuğu hasta olunca
Ama geldim geldim , yarın okula başlar oğlum belki , o zaman geeel aus dediğiniz her mesajdan pişman olacaksınız
Değiştirdim canım , ama dön başa gibi oldun , kalan ünite 37 :26:
aus'cummm hoşgeldin canımmm geçmişler olsun inşallah sende yusufcukta daha iyi olacaksınız...
gell asu gell ders çalışmaz olduk biz..
senmişsin bizim motivasyonumuzzz ayyyy
aussss geldihadi derse başlayın....
hiç sorma aus yaa, yeni başlamış gibi oldum, oysa koca koca 7 üniteyi devirmiş idim
tüh bee
Mehaba Hanımlarr :)
2 ünite daha bitirdim. Kursa başladım dün o yüzden giremiyorum öyle çok . Beni unutmayın olur mu :*
Eki Görüntüle 826360
Gözüm üzerinizde külyutmaz aus geldi
Olsun canıım ya , sen şimdi bu gazla bu akşam 1 ünite daha bitirirsin , bitirirsin değil mi ? Bitirirsin bitirsin
üniteye başlarım ama bitermi bitmezmi bilmem artık, okuyabildiğim yere kadar bakalım :44:
bu arada biberon nerelerde hiç görmedim ne zamandır...:26: yine mi bıraktı gitti yoksa
Aus ,2 tane ünite ekler misin? Yavaş gidiyorumHem dershane hem kpss ALLAH(C.C) yardımcımız olsun... (Amin)
Bu arada sana tekrardan geçmiş olsun canımALLAH(C.C) yavrununda şifasını versin inşaALLAH(C.C)...:2:
Ha gayret 1 ünite daha çalışayım ben
Hoşgeldin elizcim , bizde de bu ara işler kesattı zaten , pek kimseler girmedi .
Hemen ekliyorum .
Kurs nasıl gidiyor ?
ÖĞRENCİ ADI BÖLÜM / SINIF SORUMLU OLUNAN ÜNİTE SAYISI(VİZE) ÇALIŞILAN ÜNİTE SAYISI KALAN ÜNİTE SAYISI HAL ve GİDİŞAT 01 Ausencia Uluslararası İlişkiler 4 26
26 Hasta ve mutsuz 02 GzdBky
Okul Öncesi Öğretmenliği 3/4
61 17 44 Son günlerde yılmayan , aöfün son mohikanı gözde . 03 gazeldustubaglara
İlahiyat 2
44 7 37
Kitaplarına kavuşan gazel , tam gaz devammm 04 sedulu
İşletme 4
24
24
Sedulunun son 1 ayı çalışmaya başlamak için. 05 december90
Kamu Yönetimi 3/4
33
33 Henüz çalışmaya adapte olamadı 06 Gareng
Dış Ticaret 2
24
24
Neden gittin bilmiyorum ama geri dön lütfen. 07 Biberon
Türk Dili Ve Edebiyatı 2
23
3 20
Edebiyata ara veren biberon , sosyoloji ile devam
etmekte08 glsen
İşletme 1
32
9 23
Haber alınamıyor:26: 09 mmis
Sosyoloji 1
27
2 25
Taşınma telaşı devam eden mmis den bir müddet daha ünite bitimi duyamayacağız . 10 DatluCadu
Sosyoloji 1
Uzaktan Eğitimden çok sevgili Misafir sanatçımız 11 piyonist
İşletme 4
24
2 22
Tüm gün kk dayım , ne vakit çalışayım ki diyen öğrenci modeli 12 z_e_l_i_s
Ç.E.K.O 4
30
30
İş Sağlığı ve Güvenliği dersi ile çalışmaya başladı. 13 kgokce
Adalet 2
30
30
Hamilelik haberi ile topiğimizi şenlendiren gökçeye hayırlı doğumlar diliyoruz 14 5February
Kamu Yönetimi 3/4
42
3 39 Siftah benden , bereketi Allahtan diyerek çalışmaya başladı 15 eftelya__
Sağlık Kurumları İşltmeciliği1
28 6 22 Bu ara ünite bildirimi nanay 16 Biberon part 2 Sosyoloji 1 49 7 44 Bayramda eşinden paşaya bakma sözü alan biberon , çalışma rekoru kıracak gibi. 17 anzer_bali Adalet 2 37
37 Henüz hiç çalışası yokmuş 18 loliss Türk Dili ve Edebiyatı 4 27 16 11 Kem gözlerden uzak Çok çok iyi gidiyor lolisscim . 19 Fountain İktisat 3 34 4 30 Yakında hızlanacağım diyen fountain , kursa da başladı. 20 GamzeLi İşletme 4
Ünite sayısı bildirimi bekleniyor 21 cglaa16 İşletme 2 64
64 Ders çalışmaya bayramdan sonra başlayacakmış. 22 ozdn İktisat 4
Ünite sayısı bildirimi bekleniyor. 23 do_major İşletme 4 12 1 12 Artık hızlansam iyi olacak diyerek siftahı yaptı 24 hayatiyasamak İşletme 3/4 28
28 Bu sene azimliyim dedi , 10 gündür ses yok. 25 EMLEB İktisat 3 51 1 50 Başlamış iş bitmiş iştir felsefi ile çalışmaya başladı 26 destanhanim İşletme 3
Ünite sayısı bildirimi bekleniyor. 27 _ada_ Sosyoloji 1 49
49 Ada da bu sene hem kpss hem aöfçü.. 28 eliz16 Maliye 1 28 5 23 Kitap kapaklarını açtım , artık beni kimse tutamaaaaz dedi 29 Probisss Türk Dili ve Edebiyatı 1 23 5 18 Aramızda ünitelerini ilk bitirecek kişi olacak gibi 30 Pantera14 Ç.E.K.O 3 Ünite sayısı bildirimi bekleniyor. 31 kays_ İlahiyat 1 Ünite sayısı bildirimi bekleniyor. 33 LiLiquM Kamu Yönetimi 3 48 7 41 Hızlı bir çalışma temposu ile başladı 34 betulyakup Kamu Yönetimi 3 28 8 20 Aöf ve kpss ve kurs ve ehliyet arasında mekik dokuyor . 35 sevinccc Maliye 1 40
40 37 lilas85 Sağlık Kurumları İşltmciliği1 32 32 38 beren660 İlahiyat 1 68 16 52 Müthiş bir tempo ile başladı 39 arzu_91_03 Felsefe 4 Ünite sayısı bildirimi bekleniyor 40 7esra4 İlahiyat 1 Ünite sayısı bildirimi bekleniyor. 41 Korkakfare İşletme 4 /2 Ünite sayısı bildirmi bekleniyor. 42 idilhira Adalet 1 Ünite sayısı bildirimi bekleniyor. 43 cnacun Ç.E.K.O 4 36 18 18 18 ünite ile sıkı bir giriş yaptı 44 45
Aus, 2 ünite dedim ama yatmadan 1 tane daha bitirdim. :119: Toplamda 3 ünite ekler misin?
günaydın
aus bana da 2 ünite
bende tabloya dahil olmak istıyorum
adalet 1. sınıf. canımı dişime taktım hen kpss hem aöf... hadi hayırlısı...
Herkese merhabalar :)
Umarım herkes iyidir.:))) Son iki gündür ne hikmetse internet fecaat bir durumdaydı burada. Bir türlü giremedim hiçbir yere, deli oldum. Ders özeti çıkaracağım, açılmadı sayfa sinir oldum.(
Ausum, çok çok geçmişler olsun tekrar, küçük çaydanlığın da yanaklarından sıkıver benim yerime bir zahmet. :))Gazelim, kitaplarını aldığına çok sevindim, kim tutar seni şimdi...:)) Ama burada olmadığım süre dahilinde yine bırakıp gitti filan demeler; cık cık cık...:)))
Bende 2 ünite var ausum, eklersen sevinirim. Bugün hızlanmam lazım, ama bayramda eşimden söz aldım, o bizim yaramazla ilgilenirken ben ders çalışacağım kısmetse...
Valla iyi gidiyor ablam ya nasıl olsun orda çok yazı yazıyoruz öyle böyle değil ödevde veriyorlarUff nasıl kafam karıştı birde sürücü kursum var 2 kasımda onunda sınavı var . Valla hangisine çalışacagımı çok fena şaşırdım ya
Merhaba bende aranıza yeni katıldım. Benide eklermisinizÇeko 4.sınıfı 36 ünite çalışılan 18