2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

aus'cum çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine havalar birden soğudu tabii kalın giyinmek lazım..
buarada 2 ünite daha bitti canım.

Ben bugün kayıt işlerimle uğraştım bir tek banka işim kaldı onuda ayın 20 sinde yatıracağım inşaALLAH(C.C)....Yani ne aöf çalışabildim ne kpss Sabahta dersanem var yani bugün benden ünite bildirimi yok

selam aöfcü arkadaşlar bu yıl aöfye kayıt yaptırmak istiyorum ama bir türlü karar veremedim önerebileceğiniz bölümler neler

ilahyat okuyablmek için imam hatip lisesi mezunu olmak şart mı bir ara öyle bir şey duyduğumu hatırlıyorum da

kızlar selam üsrekli giremiyorum nasılsınz derslr nasıl gidiyor... ausencia be hala üniteler hakkında sağlam bi bilgi edinemedim ama 7 olduğu söylrniyo yani 7*7 49 ünitem var toplamda ve be herhafta 7 ünite çalışmayı hedefliyorum pazr günleride bildirim yapmayı hadi bana kolay gelsiiiiiin iyi geceler hepinize.....

ders çalışan yokta ondandır sessizlik

aus ablamda hasta
keyfi yok belli ondan uğramıyor buralara

bende dün erkenden yattım ders çalışamadım bir günde tatil olsun dedim
bugünde erkenden kalktım ingilizce kursuna gittim
gitmez olaydım anaaaamm rezillik herşeyi unutmuşum 1 senedir ingilizce kullandığım yok ki
ing3-4 çok zorlayacak bizi
özelliklede 4 çok zormuş

benimde arapça üç dört den ödüm kopuyor gözdem, :26:
bütün forumlarda falan herkes arapça üç dörtten kalmışlar...

evet bi dersi bitirip ikinci derse öyle geçiyorum ben
maşallah sen de baya kolaylamışsın dersleri

ben tekrar dönmek için 2 ünite bırakıyorum hem tekrar amaç hemde hatırlamak iştee öyle

valla en korktuğum ders arapça inş dediğin gibi olur. elimden geldiğince çalışıyorum gerisi allaha kalmış. cevaplar için sagol soru işaretlerini gidermiş oldum. 12 ayda bakalım neler olcek

ben yardımcı kitap almadım ama bi arkadaştan istedik 2 ci sınıfa geçmiş kendisi egem den almış bende ona çalışıyorum güzel kitap hem ders kitabı gibi uzun uzun oyalamıyor hemde güzel anlatmış ben memnun kaldım.murat yayınlarınıda bir kuran kursu hocası tavsiye etmişti. egem iyidir murat yayınını bilmiyorum cnm

ilahyat okuyablmek için imam hatip lisesi mezunu olmak şart mı bir ara öyle bir şey duyduğumu hatırlıyorum da

ilahiyat okuyabilmek için imam hatipli olmak sart değil ben ticaret lisesi okudum şimdi önlisans ilahiyat okuyorum.direk geçiş yapamazsın o olur en fazla.

canım facebook dan ilahiyat sayfasını arattır grupları beğen...ben herşeyi ordan öğrendim ve hala da öğreniyorum...aklına takılan her şeyin cevabını anında sorup alıyorsun...
çok memnun kalırsın..

selam aöf'li canlar
kızım hasta dünden beri,çok mızmızlığı yok Allah'a şükür
benden ünite bildirimi yok,2gündür kpss çalışıyorum
zaten kimse çalışmıyo bugünlerde galiba

aynen bende öyle yaptım .bundan sonrası artık çalışmaya kalmış. teşekkürler

2 gündür bayram temizliğinden dolayı anneme yardım ediyorum..
ders çalışamıyorum.. :18:
haftansonum cam silmek, perde asmak, yerleri silmekle geçti.
inşallah pazartesi 1 yada çalışa bilirsem 2 dersi çalışıp bitirmek istiyorumm..

haydiiiiiiiii aöf hanımlar neredesiniz kimse yok buralar da..

hanımlarrrrrrrrr nasılsınızzzzz ne var ne yok hu hu asu gazel gözdeeee naberrr bende daha 1 kitap bile yok bu hafta çarşmba uğrayacam inşlh gelmiştirde alırımm o dehşet eserleri :)

Netteki kitaplardan çalışmaya başlasan hani çok geri kalıyorum diyorsan? Biraz ilerlemiş olursun hiç değilse..

hanımlarrrrrrrrr nasılsınızzzzz ne var ne yok hu hu asu gazel gözdeeee naberrr bende daha 1 kitap bile yok bu hafta çarşmba uğrayacam inşlh gelmiştirde alırımm o dehşet eserleri :)

selam gökçecim
bu ara tembel tenekeler olarak takılıyoruz burda
bende 2 gündür ders çalışmıyorum
1 gün ara verince öbür günde seriyor gerçekten insan ya
bir başlayınca bırakmamak lazım
gazelde iyi bildiğim kadarıyla
aus abla hasta
pek gelmiyor buralara
öyle işte yuvarlanıp gidiyoruz
sen napıyorsun
bebişin nasıl
ayy alışamadım ben hala
sen alışabildin mi
sende bir an önce al kitaplarını başla ufaktan

aa bu arada aklımdayken söyleyeyim
artık büronun telefonlarına ulaşamayacakmışız
zaten çok ulaşıyorduk yaaa
hepsi iptal olmuşmuşş
444 10 26daki huysuz ve tatsız kadınla muhattap olacakmışız artık

Güzel arkadaşlarım benim , ben yokken serdiniz mi iyice

Arada girip bakıyorum , ünite bildiren var mı diye ama yazmaya keyfim yok pek .

Ben hastayım o ayrı da , Yusuf yeniden hastalandı . Gece acildeydik hep , sürekli kustu . Bugün biraz daha iyi , ama hali yok , o koltuktan o koltuğa yuvarlıyor kendini yavrum.En sevdiği oyunları sayıyorum ama ıı ıhhh istemiyorum diyor.

Yarın tekrar randevu aldım ikimize de.Ben başka bir hastalığımdan dolayı asla ilaç kullanamıyorum , o sebeble de atamadım bu virüsü bu sefer vücudumdan .Ama böyle olmayacak , evde ben hasta iken maalesef Yusuf'ta iyileşemiyor.Artık ne olursa olsun ilaç kullanacağım.Dua edin bana , kullandığım ilaçlar diğer hastalığımı nüksettirmesin yine .

Hadi sizde çalışın bakayım , gözüm üzerinizde

çok geçmiş olsun asu
inşallah sende yusuf da hemen sağlığınıza kavuşursunuz...
aman dikkat et kendine.. temkinli ol. inşallah ikinizde tez vakitte iyileşirsiniz..

sensiz buraların tatı yok ve....
sen yokken başımızda öğretmenimiz yok ki biz hepimiz serdik kimse çalışmıyor.
sen hemen iyileş bize bi el at
tekrar geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…