ders çalışan yokta ondandır sessizlik
aus ablamda hasta
keyfi yok belli ondan uğramıyor buralara
bende dün erkenden yattım ders çalışamadım bir günde tatil olsun dedim
bugünde erkenden kalktım ingilizce kursuna gittim
gitmez olaydım anaaaamm rezillik herşeyi unutmuşum 1 senedir ingilizce kullandığım yok ki
ing3-4 çok zorlayacak bizi
özelliklede 4 çok zormuş
evet bi dersi bitirip ikinci derse öyle geçiyorum ben
maşallah sen de baya kolaylamışsın dersleri
hayır canım çok olurmu, elbette soracaksın, bende geçen sene hiç bişey bilmiyordum...zamanla çok daha tecrübe edersin..
temel bilgi teknolojilerine inan doğru dürüst hiç çalımadım, sadece sınava birkaç gün kala hızlıca okudum geçtim, çok korkmana gerek yok, bu kadar vasat çalıştığım AA almıştım...
TBT ilk kez geçen yıl başladığı için çıkmış soru yoktu...sıfırdan başladı sorular..ama bu sene geçen yılın sorularından bir kaç tane olurmu bilmiyorum.. sen yine de hiç çalışmamazlık etme, en azından bi kere oku hızlıca...
sınavdan sonra sorulara hiç bakmadım, çünkü çok süpriz sorular vardı, yani senin ders çalışırken şurdan kesin soru gelir diye su gibi ezberlediğin yerlerin tam zıttı önemsiz yerden sorular vardı...
arapçada evet bir iki tane vardı çıkmış soru, ama bir iki soru için oturup bütün yılların sorularını ezberlemeye değmez inan, onun yerine arapça tercümeye ve kelime ezberlemeye önem ver...daha başarılı olursun...
benim en komik geçen yıldan hatıram şuydu, islam sanat tarihi dersinden çok korkmuştum, çünkü aşırı zor bi ders, ve tamamen ezber, eserler ve yazarları....ama nasıl korkuyordum bi görsen :)
korkumdan öyle bi ders çalışmışım ki 100 aldım islam sanattan
en korktuğun ders en iyi not aldığın ders oluyor...
arkadaslar ben bu sene ılahıyat okuyacagım yardımcı kıtap almak ıstıyorum hangı yayını onerırısınız ? ben duymustum soru bankası olarak murat yayınlarıkonu anlatımı olarak egem dıye sızce hangısı?
ilahyat okuyablmek için imam hatip lisesi mezunu olmak şart mı bir ara öyle bir şey duyduğumu hatırlıyorum da
ben tekrar dönmek için 2 ünite bırakıyorum hem tekrar amaç hemde hatırlamak iştee öyle
valla en korktuğum ders arapça inş dediğin gibi olur. elimden geldiğince çalışıyorum gerisi allaha kalmış. cevaplar için sagol soru işaretlerini gidermiş oldum. 12 ayda bakalım neler olcek
ben yardımcı kitap almadım ama bi arkadaştan istedik 2 ci sınıfa geçmiş kendisi egem den almış bende ona çalışıyorum güzel kitap hem ders kitabı gibi uzun uzun oyalamıyor hemde güzel anlatmış ben memnun kaldım.murat yayınlarınıda bir kuran kursu hocası tavsiye etmişti. egem iyidir murat yayınını bilmiyorum cnm
ilahiyat okuyabilmek için imam hatipli olmak sart değil ben ticaret lisesi okudum şimdi önlisans ilahiyat okuyorum.direk geçiş yapamazsın o olur en fazla.
canım facebook dan ilahiyat sayfasını arattır grupları beğen...ben herşeyi ordan öğrendim ve hala da öğreniyorum...aklına takılan her şeyin cevabını anında sorup alıyorsun...
çok memnun kalırsın..
malesef hala alamadım anzercim...sinir küpü modundayım ha patladım ha patlıyacam yani
aöf artık telefonları da açmıyor....eee artık bitti para işleri, yoldular bütün tavukları, şimdi ziyafet çekiyorlar...
neden açsınlarki telefonları, eşşek gibi bekleyeceksin demek istiyorlar açıkça....
herkes yarıladı üniteleri ben böyle bir elimde cımbız ötekinde ayna umurumda mı dünya, öf be sinirim zıpladı gene...
hanımlarrrrrrrrr nasılsınızzzzz ne var ne yokhu hu asu gazel gözdeeee naberrr bende daha 1 kitap bile yok bu hafta çarşmba uğrayacam inşlh gelmiştirde alırımm o dehşet eserleri :)
Güzel arkadaşlarım benim , ben yokken serdiniz mi iyice
Arada girip bakıyorum , ünite bildiren var mı diye ama yazmaya keyfim yok pek .
Ben hastayım o ayrı da , Yusuf yeniden hastalandı . Gece acildeydik hep , sürekli kustu . Bugün biraz daha iyi , ama hali yok , o koltuktan o koltuğa yuvarlıyor kendini yavrum.En sevdiği oyunları sayıyorum ama ıı ıhhh istemiyorum diyor.
Yarın tekrar randevu aldım ikimize de.Ben başka bir hastalığımdan dolayı asla ilaç kullanamıyorum , o sebeble de atamadım bu virüsü bu sefer vücudumdan .Ama böyle olmayacak , evde ben hasta iken maalesef Yusuf'ta iyileşemiyor.Artık ne olursa olsun ilaç kullanacağım.Dua edin bana , kullandığım ilaçlar diğer hastalığımı nüksettirmesin yine .
Hadi sizde çalışın bakayım , gözüm üzerinizde