Hoşgeldin , listeye ekledim ama ünite sayını yazmadım , netleşince yazarız .
Hemde geçen sene ilk senemdi ve hep son hafta çalıştım hatta son 5 gün . Sonuçlar iyiydi ama aynen gecem gündüzüme karışıyordu . Sınav günü cuma- cumartesi neredeyse hiç uyumuyordum .Bu sene bende 1 ay kala başlama niyetindeyim ama kısmet .
Tamamdır ekledim .
OLsun bende daha hiç bitirmedim
Evet büroya gittiğinde kitaplarınıda alacaksın .
Bilgilerinide o zaman yazarız .
Canın sıkılıyordu senin değil mi ? Al sana eğlence ...Kpss aöf çıldırır durursun bu sene .
Ekledim canım , 49 da çokmuş be
Gözde canım benim , bende de bu sene İng 3 var ama hiç bilgim yok , sen söyleyince şimdi inceledim kitabı , 3-4 yazardı ama yok , ya da 7 üniteden itibaren 4.sınıf yazardı o da yok .
O zaman bu kitabın ilk 6 ünitesinden vizede , 12 sinden de finalde sorumluyuz.
Ekledim canım .
Önümüzdeki hafta keisn tamamlanır kitaplar merak etme .
Daralmasın için hemen , en kötü bu arada 1 -2 ünite pdf çalışırsın . Sonra içine sinmezse kitaplar gelince tekrar edersin .
Önceliğim kpss tabi ki başladım bile çalışmaya canım ordan arta kalan zamanlarda aöf
Artık bu sene nasıl geçer ben bile bilmiyorum
aynen canım zor bi ders benide zorluyo bide çalışıyorum 7ye kadar işler nanay benim nereye kayıt oldun kurs için off tam bitti derken yine başladık bu formülleere ıyy:120:
yine sen alabilmişsin, ben daha 2 tanesini alabildim, gerisi yok...
Bende şansa aldım, bi yere giderken uğramıştım bu seferde bütün kitapları verecekleri tuttu.. Gerçi aldım da ne oldu
Ee şimdi naptın aldın mı bari?
arkadaşlar sosyoloji 4. sınıf ingilizce güz döneminden ilk 6 inite mi yoksa ilk 3 üniteden mi sorumluyuz?
bana verilen okulun kitabında ingilizce3 12 ünite egem in yardımcı kitabında ise ingilizce3 6 ünite olarak gösterilmiş kafam karıştı:26:
burda geçen bi arkadaş da sormuştu(gözde galiba)
sitede vizede 3 finalde 6.üniteye kadar yazıyo
http://eogrenme.anadolu.edu.tr/Documents/2012-13-DersListesi.pdf
ama bu durumda ing.4 kitabı olmaması lazım:44:
vaay aus ablam, tablonun güzelliği ne öyle bana atıf mı yapıyorsun seninkinden güzel diye
merhabalaarrr. haber alınamıyor olmuşum aşkolsun ausenica sordunda söylemedik mi
hiç demiyosun bu kız sürekli kk'da ne ara ders çalışıcak hakli tabi diye
benim klan konumu 22 olarak güncellemeni rica ederim çok şükür 1 tane daha bittiböylece 2 gitti kaldı 22
paso konusunda en son cevaplanmadı diye yeniden mail attım aöf ye. kahrolsun devlet ten gelecek hayır demeye getireceğim yakında. çok sinirleniyorum böyle şeylere
Aynen başladın ya artık kimse tutamaz seni gör bakohhhh sonunda geldim valla kaç gündür gelmeye yüzüm yok kiibaşladım çalışmaya matematiksel iktisat ünite bi türlü bitmiyo formülleri yazıyorum not alıyorum derken sonunda 1 ünite bitirdim:119 sanki dersi bitirmiş gibi konuşuyorum ama çookzoor yaaa ne yapayımm )
neyse bi ünite düş ausçummmbaşlamış iş bitmiş iştirrrr o kadarr yavaş yavaş bende hep son on beş gün çalıştığım için tabi bünye zorlanıyo erkenden
merhabalar
ausum 3 ünite bitirdim geldim
hava sizlerin oralarda da soğuk mu
biz elektrikli sobayı yaktık valla
Auscuğum , dün yazamadım biraz rahatsızdım ve başladığım üniteyi bitiremedim bile. :2:
Dün yarım kalan ünitemi bugün bitirdim ve bugünkü çalışmam gereken yeri de çalıştım aferin banaa:13::13:
Toplamda 2 ünite bitirmiş oldum ekler misin canım ?
Bugün hiç keyfim yok, bir ünite ekler misin auscuğum sosyolojiye...Herkese iyi akşamlar...
arkadaslar ben bu sene ılahıyat okuyacagım yardımcı kıtap almak ıstıyorum hangı yayını onerırısınız ? ben duymustum soru bankası olarak murat yayınlarıkonu anlatımı olarak egem dıye sızce hangısı?
bu sene topikte ilahiyatlı patlaması var maşallah maşallah, rabbim daha nice nice versin inşallah :)
ahsenti senle birlikte 4 kişi olduk ilahiyatlı, bol bol dertleşiriz artık
ben geçen sene hep murat yayınlarının yardımcısından çalıştım çok da iyiydi puanlarım ama bu sene murat yayınları konu anlatımlı kitap çıkarmamış, sadece soru bankaları var, ve ilk iki sayfayı özet anlatmış...ben o yüzden almadım, sadece bir tane soru bankası aldım...
aöf nin kitaplarından çalışıyorum bu sene...
egem ve karacan yayınlarının da kitaplarını bulamadım ben, içeriği nasıl bilmiyorum....aslına bakarsan aöf kitaplarına çalışmak her zaman iyidir, detaylardan soru çok geliyor ama açıkçası yardımcı kitap bulabilseydim alırdım kesin...
aöf kitapları çok uzun...ben mecburen aöf den çalışacam artık..
sen eğer bulabilirsen karacan ve egem yayınlarının kitaplarının içeriğini bi incelermisin? nasıl bişey...
çok kısa özetmi geçmişler, yoksa geçen yıllarki gibimi?
Ahhh canımın içi sevgim , keşke sen yapaydın da yine ben gelip bugün yine çalışmadım diyeydim
Arkadaşları motive edeyim diye notlar yazayım dedim tabloya.
Sen kpss çalışmaya devam değil mi ?
Ben keyifsizsem zaten mutlaka sende öylesindir
Ekliyorum canım , istersen deşelim sebeblerini
benım kuzenım bana murat yayınlarının soru bankasını verdı,suan yanımda aöf kıtablarıda var, ben her ıkıısndende calısmak ıstıyorum konu anlatım olarak egemı ıyı olarak duydum ama yınede bakıcam bıde hıkmet cucen dıye bı hocanın aöf arapça kıtabı var onada bakıcam yardımcı oldugun ıcın cok sagol ıyı geceler...
burda geçen bi arkadaş da sormuştu(gözde galiba)
sitede vizede 3 finalde 6.üniteye kadar yazıyo
http://eogrenme.anadolu.edu.tr/Documents/2012-13-DersListesi.pdf
ama bu durumda ing.4 kitabı olmaması lazım:44: