2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

aynen canım zor bi ders benide zorluyo bide çalışıyorum 7ye kadar işler nanay benim nereye kayıt oldun kurs için off tam bitti derken yine başladık bu formülleere ıyy:120:

karacana yazıldım..dersler 26 ekımde baslıycak haberın olsun..ben bırıncı sınıfta matematık harıcı kursa gıtmedım bu sene bu dersı gorunce sınırlerım bozulmadı desem yalan olur..ben gecen sene bu zamanlar calısıyordum calısırken zor gercekten aöf kolay calısmadan oluyor yada az calısmayla oluyor soru coz tamam dıyenlerı hafıfe alanlara sınır oluyorum pekı oluyorsa ben nıye kaldım zekam mı dusuk yoksa ay sınırlendım yıne..çalışıp gecıcez ınsallah seneyede son sınıf olucaz allahın ıznıyle..))

merhabalar
ausum 3 ünite bitirdim geldim
hava sizlerin oralarda da soğuk mu
biz elektrikli sobayı yaktık valla

Auscuğum , dün yazamadım biraz rahatsızdım ve başladığım üniteyi bitiremedim bile. :2:

Dün yarım kalan ünitemi bugün bitirdim ve bugünkü çalışmam gereken yeri de çalıştım aferin banaa :13::13:

Toplamda 2 ünite bitirmiş oldum ekler misin canım ?

arkadaşlar sosyoloji 4. sınıf ingilizce güz döneminden ilk 6 inite mi yoksa ilk 3 üniteden mi sorumluyuz?
bana verilen okulun kitabında ingilizce3 12 ünite egem in yardımcı kitabında ise ingilizce3 6 ünite olarak gösterilmiş kafam karıştı:26:

Bende şansa aldım, bi yere giderken uğramıştım bu seferde bütün kitapları verecekleri tuttu.. Gerçi aldım da ne oldu
Ee şimdi naptın aldın mı bari?

malesef hala alamadım anzercim...sinir küpü modundayım ha patladım ha patlıyacam yani
aöf artık telefonları da açmıyor....eee artık bitti para işleri, yoldular bütün tavukları, şimdi ziyafet çekiyorlar...
neden açsınlarki telefonları, eşşek gibi bekleyeceksin demek istiyorlar açıkça....
herkes yarıladı üniteleri ben böyle bir elimde cımbız ötekinde ayna umurumda mı dünya, öf be sinirim zıpladı gene...

burda geçen bi arkadaş da sormuştu(gözde galiba)
sitede vizede 3 finalde 6.üniteye kadar yazıyo
http://eogrenme.anadolu.edu.tr/Documents/2012-13-DersListesi.pdf
ama bu durumda ing.4 kitabı olmaması lazım:44:

arkadaslar ben bu sene ılahıyat okuyacagım yardımcı kıtap almak ıstıyorum hangı yayını onerırısınız ? ben duymustum soru bankası olarak murat yayınlarıkonu anlatımı olarak egem dıye sızce hangısı?

Bugün hiç keyfim yok, bir ünite ekler misin auscuğum sosyolojiye...Herkese iyi akşamlar...

evt bende az önce bu linkten baktım 1-3 3-6 diyor
yalnız kitapta neden 3 yazıyor
eğer ki bu dönem 3 ü göreceksek 4 ne oluyor..
kitap 12 dönem linkdeki ünitelere göre ayırırsak bu kitap 4. sınıfı kapsıyor tamam peki kitap 3 yazması 8. dönemde ing 4 olması offff
o zaman kitabın üzerine 4 de yazmalılardı ne saçma

vaay aus ablam, tablonun güzelliği ne öyle bana atıf mı yapıyorsun seninkinden güzel diye

Ahhh canımın içi sevgim , keşke sen yapaydın da yine ben gelip bugün yine çalışmadım diyeydim

Arkadaşları motive edeyim diye notlar yazayım dedim tabloya.

Sen kpss çalışmaya devam değil mi ?

40 kez arasan belki 41.de lütfen cevap verirler , sen sakin ol yine de ...

Aynen başladın ya artık kimse tutamaz seni gör bak
merhabalar
ausum 3 ünite bitirdim geldim
hava sizlerin oralarda da soğuk mu
biz elektrikli sobayı yaktık valla

Hemde ne soğumak , sonbahar yaşamadan direkt kış sanki...
Kombiyi yakmaya başladım bugün

Geçmiş olsun canım , bende hastayım , sık girip bakamıyorum buraya da , idare edin artık beni

Bugün hiç keyfim yok, bir ünite ekler misin auscuğum sosyolojiye...Herkese iyi akşamlar...

Ben keyifsizsem zaten mutlaka sende öylesindir

Ekliyorum canım , istersen deşelim sebeblerini

bu sene topikte ilahiyatlı patlaması var maşallah maşallah, rabbim daha nice nice versin inşallah :)
ahsenti senle birlikte 4 kişi olduk ilahiyatlı, bol bol dertleşiriz artık
ben geçen sene hep murat yayınlarının yardımcısından çalıştım çok da iyiydi puanlarım ama bu sene murat yayınları konu anlatımlı kitap çıkarmamış, sadece soru bankaları var, ve ilk iki sayfayı özet anlatmış...ben o yüzden almadım, sadece bir tane soru bankası aldım...
aöf nin kitaplarından çalışıyorum bu sene...
egem ve karacan yayınlarının da kitaplarını bulamadım ben, içeriği nasıl bilmiyorum....aslına bakarsan aöf kitaplarına çalışmak her zaman iyidir, detaylardan soru çok geliyor ama açıkçası yardımcı kitap bulabilseydim alırdım kesin...
aöf kitapları çok uzun...ben mecburen aöf den çalışacam artık..
sen eğer bulabilirsen karacan ve egem yayınlarının kitaplarının içeriğini bi incelermisin? nasıl bişey...
çok kısa özetmi geçmişler, yoksa geçen yıllarki gibimi?

benım kuzenım bana murat yayınlarının soru bankasını verdı,suan yanımda aöf kıtablarıda var, ben her ıkıısndende calısmak ıstıyorum konu anlatım olarak egemı ıyı olarak duydum ama yınede bakıcam bıde hıkmet cucen dıye bı hocanın aöf arapça kıtabı var onada bakıcam yardımcı oldugun ıcın cok sagol ıyı geceler...

Auscuğum ,çok ama çok geçmiş olsun ... Aman sen iyi ol da ALLAH(C.C) şifamızı versin... (amin) Bende şu anda sıcak su torbası ile duruyorum..Kendimize dikkat mi etmiyoruz ne? anlamadım gitti

Son düzenleme:
Ahhh canımın içi sevgim , keşke sen yapaydın da yine ben gelip bugün yine çalışmadım diyeydim

Arkadaşları motive edeyim diye notlar yazayım dedim tabloya.

Sen kpss çalışmaya devam değil mi ?

evet ablam, çalışmaya çalışıyorum. bazen motivasyonum düşüyor ama silkeniyorum
Her ne kadar mutluluk varsada hayatta üzüntüde var mecbur kabullenmek lazım :106:

Sana da çok geçmiş olsun

Son düzenleme:

Ben keyifsizsem zaten mutlaka sende öylesindir

Ekliyorum canım , istersen deşelim sebeblerini

Çok çok geçmiş olsun tatlımcım benim...

Canımsın, beni de şaşırtmadı senin keyifsiz olman...Bilmem neden, bir içim sıkılıyor, bir daraldım. Ne buraya yazasım, ne özet çıkarasım, hatta televizyona bile bakasım yok. Uyumak da istemiyorum, öyle bir tuhafım. Yarın geçer umarım...

Son düzenleme:

ben egeme hiç çalışmadım nasıl olduğunu bilmiyorum ama murattan vazgeçmem çok güzel bir kitap...ama bulamadım işte..kısmet...aöf den devam edecem bakalım bunalacakmıyım yoksa bi gayret deyip bitirecekmiyim bilmiyorum...

ahretim geçmiş olsun ya, geçmişi okumadan direk yazıp geçmiştim kusura bakma...
şimdi gözüme çarptı, allah şifanı versin havalar ani soğudu, bizim uludağa da kar yağmış buraya nasıl soğuğu geliyor bi bilsen..bugün bi çarşıya gittik donduk valla, aman dikkat et yusuf paşaya bulaşmasın...

bu konuyu hala bir açıklığıa kavuşturamadık arkadaşım
sitede öyle yazıyor ama 4. kitapta var
büroda da gördüm hatta
bize vermemeleri gibi bir durumda söz konusu olamaz
ne yapcaz bilemedim
pazartesi bürodan öğrenicem yazarım burayada

bu arada herkese selam
nasılsınız iyimisiniz
aus ablacım rahatsızmışsın çok geçmiş olsun
havalar çok feci soğudu
donuyorum resmen donuyorummmmmmm
yarında kursum başlıyor
nasıl geçecek bakalım heyecan yaptım

bu arada aus ablacım ben 2 ünite daha bitirdim
giremedim buraya o yüzden yazamamıştım
dün 1 ünite önceki günde 1 ünite bitirdim
yani ünitesiz gün bitirmiyorum çok şükür
bu akşamda 1 ünite çalışırım çünkü yeni dersim çok feci uzun
herkese kolay gelsin diyorum
öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…