Arkadaşlar bu ara sık giremediğim için tabloda eksik gedik , hata olmuş olabilir .
Sayfaya girdiğinizde tabloyu kontrol edip , hata varsa bildirirseniz sevinirim .
Eklemeyi unuttuğum biri varsa affola ve o da tekrar bilgilerini bildirirse yine sevinirim .
Ünite sayısını bildirmeyen arkadaşlar öğrenir öğrenmez bildirirse çok sevinirim.
Çalışmaya başlayıp , 2 ünite bitirdim aus ekler misin demeye artık başlarsanız da çok çok sevinirim .
Hadi sevindirin şu garibi hasta hasta [/QUOTE
ahretim dönmene çok sevindim, sensiz tadımız tuzumuz kaçmıştı valla
allah şifanızı versin canım...geçmişler olsun...
cuma günü 444 lü numarayı ısrarla aradım da aradım, ordaki sekreter hanfendiyle epeyce bir tartıştık vs..28 ekimde gelecek kitaplarınız deyince benim şafak attı
lan sizi bana sayıyla mı verdiler dedim, epeyce saydım...
resmen dolandırıyorsunuz insanları, şu gün gelecek diyonuz yok bugün gelecek yok, neden yalan söylüyorsunuz yazık günah bunca insan arkanızdan lanet okuyor kimse hakkını helal etmiyor dedim, benim elimden bişey gelmez vs dedi, senin elinden gelmezse o zaman şu gün gelecek diye insanları yanlış yönlendirmeyin dedim, takdir edin ki bende hergün bin kişiye laf anlatıyorum falan dedi,
doğru düzgün iş yapsanız o bin kişiye laf anlatmak zorunda kalmazsınız dedim, çok kızıdım ama sinirlendim...
birde aöf telefonlarına cevap verilmiyor, her yoldan kapatıyorsunuz önümüzü ulaşmak ne mümkün yazık günah epeyce saydım ama..
sınava az kaldı daha kitap namına bişey yok dedim, gereken heryere mail attım zaten dedim,..bana ulaşabileceğim yetkili birinin numarasını verin veya mailini dedim, sizinle konuşa konuşa akraba olduk ama hala tık yok, be yetkiliye anlatıcam derdimi dedim...
size ben öğrenci işlerinin numarasını verebilir, başkada elimden bişey gelmez dedi, aldım numarayı aradım...
ordaki görevli bağladı osmangazi bürosuna, bi adam çıktı, sordum kitaplar neden gelmiyor diye, hanfendi kitaplarınız geldi dedi
şok oldum, ne zaman geldi dedim bir haftayı geçti geleli dedi...neden o zaman 28 ekimden sonra gelecek diye bildiri yayınlanıyor dedim, sekreterlerin haberi olmayabilir dedi, nasıl yani bizi onlarla muhatab bırakıyorsunuz, ben o bayanın lafıyla günlerdir bekliyorum dedim, kusura bakmayın ben buraya ibare düşecem vs zırvalamaya başladı...
eşim gitti sabah bursaya aldı geldi bütün kitapları...
yazık günah vallahi ben artık bişey demiyorum, günlerdir haftalardır bekliyorum...bi sekreterin işbilmezliği yüzünden bu kadar mağduriyete helal olsun ne diyim artık..haram olsun hakkım...şimdiye kadar iki üç dersim bitmiş olurdu...
sizin yaptığınız yapacağınız işe yazıklar olsun...