2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

Güzel arkadaşlarım benim , ben yokken serdiniz mi iyice :KK52:

Arada girip bakıyorum , ünite bildiren var mı diye ama yazmaya keyfim yok pek .

Ben hastayım o ayrı da , Yusuf yeniden hastalandı . Gece acildeydik hep , sürekli kustu . Bugün biraz daha iyi , ama hali yok , o koltuktan o koltuğa yuvarlıyor kendini yavrum.En sevdiği oyunları sayıyorum ama ıı ıhhh istemiyorum diyor.

Yarın tekrar randevu aldım ikimize de.Ben başka bir hastalığımdan dolayı asla ilaç kullanamıyorum , o sebeble de atamadım bu virüsü bu sefer vücudumdan .Ama böyle olmayacak , evde ben hasta iken maalesef Yusuf'ta iyileşemiyor.Artık ne olursa olsun ilaç kullanacağım.Dua edin bana , kullandığım ilaçlar diğer hastalığımı nüksettirmesin yine .

Hadi sizde çalışın bakayım , gözüm üzerinizde :KK16:

ablam ya çok geçmiş olsun
inşallah hemencecik toparlanırsınız
hem anne hem yavrusu hasta olunca ne kötü oluyor dimi
dualarım sizinle:KK16:
iyileşte gel hemen aramıza
valla sen olmayınca kimse çalışmıyor
bende çalışmıyorum gündür
bugün çalışayım diyorum artık yoksa zor yetişirim:KK19:

Güzel arkadaşlarım benim , ben yokken serdiniz mi iyice :KK52:

Arada girip bakıyorum , ünite bildiren var mı diye ama yazmaya keyfim yok pek .

Ben hastayım o ayrı da , Yusuf yeniden hastalandı . Gece acildeydik hep , sürekli kustu . Bugün biraz daha iyi , ama hali yok , o koltuktan o koltuğa yuvarlıyor kendini yavrum.En sevdiği oyunları sayıyorum ama ıı ıhhh istemiyorum diyor.

Yarın tekrar randevu aldım ikimize de.Ben başka bir hastalığımdan dolayı asla ilaç kullanamıyorum , o sebeble de atamadım bu virüsü bu sefer vücudumdan .Ama böyle olmayacak , evde ben hasta iken maalesef Yusuf'ta iyileşemiyor.Artık ne olursa olsun ilaç kullanacağım.Dua edin bana , kullandığım ilaçlar diğer hastalığımı nüksettirmesin yine .

Hadi sizde çalışın bakayım , gözüm üzerinizde :KK16:

ahretim çok geçmiş olsun..çok üzüldüm yaa, bu sene kış fena geldi yaa, hastalığın biri bitmeden biri geliyor allah yardımcımız olsun....
sen zaten hastayım dediğinde yusufa da bulaşacağını söylemiştim, çünkü eve virüs girdimi ev ahalisini ziyaret etmeden gitmiyor körolası hastalık....
rabbim şifanızı versin canım,..
ilaca çok dayanma yine de bol ıhlamur ve tarçın....ben çok faydasını gördüm geçen burak hastalandığında...

2 gündür bayram temizliğinden dolayı anneme yardım ediyorum..
ders çalışamıyorum.. :18:
haftansonum cam silmek, perde asmak, yerleri silmekle geçti. :KK52:
inşallah pazartesi 1 yada çalışa bilirsem 2 dersi çalışıp bitirmek istiyorumm.. :KK31:

:KK3::KK3::KK3:

haydiiiiiiiii aöf hanımlar neredesiniz kimse yok buralar da.. :21:

evet yaa önce temizlik sonra misafir sonra yine temizlik ne ara ders calışcez bilemiyorum. 10 ayın çoğu böyle geçecek neyse ki sınav 12 ayda mola ve moral depolayalım bol bol sınav öncesi

dün ite kaka bir ünite daha bitirdim
ders çalışma aşkım nerelerdesin:KK14:
bayram temizliğiydi alışverişiydi hepten ipin ucu kaçacak şimdi:KK19:

mrhb :nazar: bnide ilahiyat önlisans 1.sınıf olarak listenze ekleyebilirsinz böle bir topik oldugunu hiç farketmemişim gazele buradan cok teşekkr ediorm :KK55::emir_bebek::KK1: ben daha konularımın cok başındayım nası yapacam bilmiorum şuanda da işteyim birde:KK52:

evet yaa önce temizlik sonra misafir sonra yine temizlik ne ara ders calışcez bilemiyorum. 10 ayın çoğu böyle geçecek neyse ki sınav 12 ayda mola ve moral depolayalım bol bol sınav öncesi

üff hiç sorma beren, bende temizliğe gömüldüm bitmedi bi türlü :KK6:

valla gözdem çok doğru dedin, ite kaka da olsa gidiyorsun bak ben hiç istifimi bozmuyorum yaa :KK14:
iyice serdim biliyomusun, aus da yok azcık azarı yiyince işe yarıyordu :)
saçlarımızın yolunma vakti gelmiş de geçiyor dimi :KK1:

mrhb :nazar: bnide ilahiyat önlisans 1.sınıf olarak listenze ekleyebilirsinz böle bir topik oldugunu hiç farketmemişim gazele buradan cok teşekkr ediorm :KK55::emir_bebek::KK1: ben daha konularımın cok başındayım nası yapacam bilmiorum şuanda da işteyim birde:KK52:

rica ederim canım benim ne demek, hoşgeldin aramıza :KK34:
bölümdaşımı görmek beni de çok sevindirdi :KK16:
topik sahibimiz biraz hasta, pek giremedi bugünlerde, gelince listeye ekler senide...
çalışmaya başlasan iyi olur canım zaman geçip gidiyor, sınav zamanı sıkışırsın, arapçaya biraz ağırlık ver....allah yardımcımız olsun cnm...

bende varim, bende varim :KK3::KK3::KK3:
isletme 3. sinifin derslerini verdim ama 2 den iktisatim kaldigi icin 4ten ders alamadim :KK14:
isin kotu tarafi 2 sene de ara verince donemlilik sisteminden hic bisy anlamz halde buldum kendimi.
simdi benim 2 tane dersim var biri mikro iktisat biri de supriz olarak yeni eklenen uluslararasi isletmecilik.
tabloya beni de ekleyin ama kac uniteden sorumlu oldugumu bulamadim hala orasi ayri bi dert

öpuyorum hepinizi ve basarilar diliyorum kizlarrrr:KK16::KK54:

Auscum çok geçmiş olsun canım. Ben de hiç çalışamadım ama aklım hep sizdeydi, eyvah dedim ben çok geri kaldım, kızlar şimdiye kaç ünite ekletmiştir diye düşünüyordum :KK8:

Şanlıurfa ve Mardin gezisi yaptık grup olarak. Becerebilirsem blokta yazmayı düşünüyorum inşallah. Bu arada gitmeden bir ünite daha bitirmiştim, ama beş gündür hiç terarımda. yok. Yarından itibaren inşallah şarj olup çalışmaya devam edeceğim. Herkese sevgiler arkadaşlar :KK16:

iyi akşamlar hanımlar:KK3:
gözde'den başka çalışan,ünite bildiren yok galiba:KK1:
valla ben çalıştım ama coğrafya:KK53:
Auscum çok geçmiş olsun canım. Ben de hiç çalışamadım ama aklım hep sizdeydi, eyvah dedim ben çok geri kaldım, kızlar şimdiye kaç ünite ekletmiştir diye düşünüyordum :KK8:

Şanlıurfa ve Mardin gezisi yaptık grup olarak. Becerebilirsem blokta yazmayı düşünüyorum inşallah. Bu arada gitmeden bir ünite daha bitirmiştim, ama beş gündür hiç terarımda. yok. Yarından itibaren inşallah şarj olup çalışmaya devam edeceğim. Herkese sevgiler arkadaşlar :KK16:

ayy ne güzel yapmışınız
eşim de oraları çoook merak ediyo özellikle mardin'i
kısmet olursa birgün biz de gitmek istiyoruz,inşallah...:KK31:

Loliscim kesinlikle gidin görün, nasıl bir memlekette yaşıyoruz farkında değiliz canım. Özellikle bir grupla rehberle gidin, tek başınıza gidince fazla keyif alamaz biilgi ediemez ve yerlerini bulmakta zorlanırsınız canım :KK16: Derslere fena halde aklım takıldı ama inanılmaz yorgunum. Yarın kesinlikle başlamam lazım :)

Loliscim kesinlikle gidin görün, nasıl bir memlekette yaşıyoruz farkında değiliz canım. Özellikle bir grupla rehberle gidin, tek başınıza gidince fazla keyif alamaz biilgi ediemez ve yerlerini bulmakta zorlanırsınız canım :KK16: Derslere fena halde aklım takıldı ama inanılmaz yorgunum. Yarın kesinlikle başlamam lazım :)

inşallah probiss ablacım:KK31:
vizeye daha çok var yetiştiririz inşallah...
ben bugün yine 2 üniteye niyetliyim ama bakalım :KK31:

Selamlar ey ahali !!:KK3:

Duydum ki ben yokken kimsecikler ders çalışmaz olmuş , hatta buralara hiç uğramayanlar :KK52:

Az kaldı , bugün iyileşme sinyalleri gelmeye başladı bizim evde , Allahın izni ile yakında külyutmaz aus sahalara geri dönüyor :KK1:

çok geçmiş olsun asu
inşallah sende yusuf da hemen sağlığınıza kavuşursunuz...
aman dikkat et kendine.. temkinli ol. inşallah ikinizde tez vakitte iyileşirsiniz..

sensiz buraların tatı yok ve....
sen yokken başımızda öğretmenimiz yok ki biz hepimiz serdik kimse çalışmıyor.
sen hemen iyileş bize bi el at
tekrar geçmiş olsun..

Canım benim :KK16: Hastalık eve girince ne moral kalıyor ne takat .Hele insanın çocuğu hasta olunca :KK14:

Ama geldim geldim , yarın okula başlar oğlum belki , o zaman geeel aus dediğiniz her mesajdan pişman olacaksınız :KK53:

ablam ya çok geçmiş olsun
inşallah hemencecik toparlanırsınız
hem anne hem yavrusu hasta olunca ne kötü oluyor dimi
dualarım sizinle:KK16:
iyileşte gel hemen aramıza
valla sen olmayınca kimse çalışmıyor
bende çalışmıyorum gündür
bugün çalışayım diyorum artık yoksa zor yetişirim:KK19:

Kuzum benim :KK19:

Yine ne varsa sen de var , tek ünite bildirimi senden geldi .

İyi gibiyiz bugün biraz , kusmaları durdu gibi Yusufun .Rabbim şifa versin dua edin de . :KK16:

ahretim çok geçmiş olsun..çok üzüldüm yaa, bu sene kış fena geldi yaa, hastalığın biri bitmeden biri geliyor allah yardımcımız olsun....
sen zaten hastayım dediğinde yusufa da bulaşacağını söylemiştim, çünkü eve virüs girdimi ev ahalisini ziyaret etmeden gitmiyor körolası hastalık....
rabbim şifanızı versin canım,..
ilaca çok dayanma yine de bol ıhlamur ve tarçın....ben çok faydasını gördüm geçen burak hastalandığında...

Amin canım benim :KK16:

Ne oldu senin kitaplar ? Bak sıkışacaksın sonra , benden söylemesi ...

PDF den okumaya başla biraz biraz , en kolay , en sevimli gelen dersi çalış pc den ,tabii varsa öyle bir ders :KK9:

Kaçmasın canım benim , sen topiğin bir numaralı öğrencisisin aman senin de ucun kaçmasın :KK34:

Hoşgeldin arkadaşım :KK16:

Hastalık dolayısıyla yoktum bu ara .Hemen ekliyorum .

üff hiç sorma beren, bende temizliğe gömüldüm bitmedi bi türlü :KK6:

valla gözdem çok doğru dedin, ite kaka da olsa gidiyorsun bak ben hiç istifimi bozmuyorum yaa :KK14:
iyice serdim biliyomusun, aus da yok azcık azarı yiyince işe yarıyordu :)
saçlarımızın yolunma vakti gelmiş de geçiyor dimi :KK1:

Canın azar istiyor demek haaa :KK14:

Bekle bekle geliyorummmmmm.

bende varim, bende varim :KK3::KK3::KK3:
isletme 3. sinifin derslerini verdim ama 2 den iktisatim kaldigi icin 4ten ders alamadim :KK14:
isin kotu tarafi 2 sene de ara verince donemlilik sisteminden hic bisy anlamz halde buldum kendimi.
simdi benim 2 tane dersim var biri mikro iktisat biri de supriz olarak yeni eklenen uluslararasi isletmecilik.
tabloya beni de ekleyin ama kac uniteden sorumlu oldugumu bulamadim hala orasi ayri bi dert

öpuyorum hepinizi ve basarilar diliyorum kizlarrrr:KK16::KK54:

Teşekkür ederiz , hemen ekliyorum .

2 dersin kitapları elinde ise , her dersin yarı ünitesinden sorumlusun .Bunu bildirirsen tabloya eklerim ünite sayısını da , sonra gelsin çalışmalaaaar.

Teşekkür ederim . Geçiyor inşallah .

Ohhh ne güzel gezmişsiniz , benim çok görmek istediğim yerlere gitmişsiniz hemde .

Bu ara herkes bir rehavet içinde .

Arkadaşlar bu ara sık giremediğim için tabloda eksik gedik , hata olmuş olabilir .
Sayfaya girdiğinizde tabloyu kontrol edip , hata varsa bildirirseniz sevinirim .
Eklemeyi unuttuğum biri varsa affola ve o da tekrar bilgilerini bildirirse yine sevinirim .
Ünite sayısını bildirmeyen arkadaşlar öğrenir öğrenmez bildirirse çok sevinirim.
Çalışmaya başlayıp , 2 ünite bitirdim aus ekler misin demeye artık başlarsanız da çok çok sevinirim .
Hadi sevindirin şu garibi hasta hasta :KK8:

Arkadaşlar bu ara sık giremediğim için tabloda eksik gedik , hata olmuş olabilir .
Sayfaya girdiğinizde tabloyu kontrol edip , hata varsa bildirirseniz sevinirim .
Eklemeyi unuttuğum biri varsa affola ve o da tekrar bilgilerini bildirirse yine sevinirim .
Ünite sayısını bildirmeyen arkadaşlar öğrenir öğrenmez bildirirse çok sevinirim.
Çalışmaya başlayıp , 2 ünite bitirdim aus ekler misin demeye artık başlarsanız da çok çok sevinirim .
Hadi sevindirin şu garibi hasta hasta :KK8:
[/QUOTE

ahretim dönmene çok sevindim, sensiz tadımız tuzumuz kaçmıştı valla :KK14: allah şifanızı versin canım...geçmişler olsun...
cuma günü 444 lü numarayı ısrarla aradım da aradım, ordaki sekreter hanfendiyle epeyce bir tartıştık vs..28 ekimde gelecek kitaplarınız deyince benim şafak attı :KK53::KK53:
lan sizi bana sayıyla mı verdiler dedim, epeyce saydım...
resmen dolandırıyorsunuz insanları, şu gün gelecek diyonuz yok bugün gelecek yok, neden yalan söylüyorsunuz yazık günah bunca insan arkanızdan lanet okuyor kimse hakkını helal etmiyor dedim, benim elimden bişey gelmez vs dedi, senin elinden gelmezse o zaman şu gün gelecek diye insanları yanlış yönlendirmeyin dedim, takdir edin ki bende hergün bin kişiye laf anlatıyorum falan dedi,
doğru düzgün iş yapsanız o bin kişiye laf anlatmak zorunda kalmazsınız dedim, çok kızıdım ama sinirlendim...
birde aöf telefonlarına cevap verilmiyor, her yoldan kapatıyorsunuz önümüzü ulaşmak ne mümkün yazık günah epeyce saydım ama..
sınava az kaldı daha kitap namına bişey yok dedim, gereken heryere mail attım zaten dedim,..bana ulaşabileceğim yetkili birinin numarasını verin veya mailini dedim, sizinle konuşa konuşa akraba olduk ama hala tık yok, be yetkiliye anlatıcam derdimi dedim...
size ben öğrenci işlerinin numarasını verebilir, başkada elimden bişey gelmez dedi, aldım numarayı aradım...
ordaki görevli bağladı osmangazi bürosuna, bi adam çıktı, sordum kitaplar neden gelmiyor diye, hanfendi kitaplarınız geldi dedi :KK53::KK53::KK53:
şok oldum, ne zaman geldi dedim bir haftayı geçti geleli dedi...neden o zaman 28 ekimden sonra gelecek diye bildiri yayınlanıyor dedim, sekreterlerin haberi olmayabilir dedi, nasıl yani bizi onlarla muhatab bırakıyorsunuz, ben o bayanın lafıyla günlerdir bekliyorum dedim, kusura bakmayın ben buraya ibare düşecem vs zırvalamaya başladı...
eşim gitti sabah bursaya aldı geldi bütün kitapları...
yazık günah vallahi ben artık bişey demiyorum, günlerdir haftalardır bekliyorum...bi sekreterin işbilmezliği yüzünden bu kadar mağduriyete helal olsun ne diyim artık..haram olsun hakkım...şimdiye kadar iki üç dersim bitmiş olurdu...
sizin yaptığınız yapacağınız işe yazıklar olsun...

lan sizi bana sayıyla mı verdiler dedim

Gazel ben burdan itibaren koptum ahretim yaa :KK9::KK9:

Hay Allahım ya , nasıl olur da gelmiş kitaba , bir de taa 20 gün sonrasının tarihini verir gelecek diye . Gerçekten en ufağından büyüğüne oturulan koltuğun hakkı verilerek çok az sayıda insan işini yapıyor .Hep mesai doldurma telaşında ...

Neyse , yine de gözün aydın diyeyim ,kavuşmuşsun kitaplarına .

Başlarsın artık harıl harıl çalışmaya , bayrama kadar bir ders bitirmeni bekliyorum haberin ola :KK14:

Gazel ben burdan itibaren koptum ahretim yaa :KK9::KK9:

Hay Allahım ya , nasıl olur da gelmiş kitaba , bir de taa 20 gün sonrasının tarihini verir gelecek diye . Gerçekten en ufağından büyüğüne oturulan koltuğun hakkı verilerek çok az sayıda insan işini yapıyor .Hep mesai doldurma telaşında ...

Neyse , yine de gözün aydın diyeyim ,kavuşmuşsun kitaplarına .

Başlarsın artık harıl harıl çalışmaya , bayrama kadar bir ders bitirmeni bekliyorum haberin ola :KK14:

sorma aus ya, gerçekten sinirim doldu taştı artık hele birde o kadının günlük bin kişiyle uğraşıyorum demesi son damla oldu...
demekki o bin kişiye hep aynı şeyi söylüyor, belkide çoğu bekleyecekler 28 ekime kadar..yazık yaa...
iyiki numara istemişim de aramışım, yoksa bende bekleyecektim aus körü körüne beklicektim napıyım...
adamın da rahatlığına bakarmısın, santraldeki sekreterlerin haberi olmayabilir vs..bu nedemek yahu, zaten bütün telefonları kaldırmışlar aöf büroları aşırı aranıyor diye, birtek sekreterler kalıyor muhatab olabileceğimiz, onlarda işini savsaklama yolunda maşallah....eeee nolacak bunca öğrenci..zıkkım olsun valla diyecek bi cümle bulamıyorum....
şükür kitaplarım geldi sabah, tek tek baktım biraz ilgilendim kitapcıklarımla :KK1: maşallah hepsi de pek bir uzun :KK51:
şevkle okurum inşallah :KK52:
bugün tekrar bismillah diyorum ahret, inşallah bayrama kadar bitiririm bir ders...böylece 3 dersim bitmiş olur....

ausum sen de iyileş de bizi sevindir artık
hem bak benden duymuş olma da:-)1:)
bizim dersleri asmamıza biraz da sen sebepsin,alınmaca darılmaca yok bacım:KK9:
derse başlayalım diyoz amaaaan daha aus bile başlamamış ben niye başlayım ki diye vazgeçiyoz:KK53:
sen göstermelik de olsa 1 ünite çalış da biz de gaza gelelim:KK52:
gazelcim çok şükür kavuştun kitaplarına buna şükür
artık seni kimse tutamaz gelsin ünite bildirimleri:KK55::KK9:

ausum sen de iyileş de bizi sevindir artık
hem bak benden duymuş olma da:-)1:)
bizim dersleri asmamıza biraz da sen sebepsin,alınmaca darılmaca yok bacım:KK9:
derse başlayalım diyoz amaaaan daha aus bile başlamamış ben niye başlayım ki diye vazgeçiyoz:KK53:
sen göstermelik de olsa 1 ünite çalış da biz de gaza gelelim:KK52:
gazelcim çok şükür kavuştun kitaplarına buna şükür
artık seni kimse tutamaz gelsin ünite bildirimleri:KK55::KK9:

Aaaa aaaa aaaaa üstüme iyilik sağlık ( bu ara pek ihtiyacım var zaten :KK37: )

Bir aus klasiğidir canım benim , son bir hafta ders çalışmaya başlanır , stresten kramplar girer yetişmeyecek diye...

Ama bu sene sırf burda bu işi üstlendim , canım cancağızım arkadaşlarıma ayıp olmasın diye 1 kala başlayacağım , planım bu yönde .
Hani daha 40 günüm var tembel tembel dolanmaya.

Siz bana bakmayın , benim kafa ancak son dakkada alıyor .:KK28:

Aaaa aaaa aaaaa üstüme iyilik sağlık ( bu ara pek ihtiyacım var zaten :KK37: )

Bir aus klasiğidir canım benim , son bir hafta ders çalışmaya başlanır , stresten kramplar girer yetişmeyecek diye...

Ama bu sene sırf burda bu işi üstlendim , canım cancağızım arkadaşlarıma ayıp olmasın diye 1 kala başlayacağım , planım bu yönde .
Hani daha 40 günüm var tembel tembel dolanmaya.

Siz bana bakmayın , benim kafa ancak son dakkada alıyor .:KK28:

ben söyliyim de:KK14:
:KK9::KK9:

X