Güzel arkadaşlarım benim , ben yokken serdiniz mi iyice
Arada girip bakıyorum , ünite bildiren var mı diye ama yazmaya keyfim yok pek .
Ben hastayım o ayrı da , Yusuf yeniden hastalandı . Gece acildeydik hep , sürekli kustu . Bugün biraz daha iyi , ama hali yok , o koltuktan o koltuğa yuvarlıyor kendini yavrum.En sevdiği oyunları sayıyorum ama ıı ıhhh istemiyorum diyor.
Yarın tekrar randevu aldım ikimize de.Ben başka bir hastalığımdan dolayı asla ilaç kullanamıyorum , o sebeble de atamadım bu virüsü bu sefer vücudumdan .Ama böyle olmayacak , evde ben hasta iken maalesef Yusuf'ta iyileşemiyor.Artık ne olursa olsun ilaç kullanacağım.Dua edin bana , kullandığım ilaçlar diğer hastalığımı nüksettirmesin yine .
Hadi sizde çalışın bakayım , gözüm üzerinizde
Güzel arkadaşlarım benim , ben yokken serdiniz mi iyice
Arada girip bakıyorum , ünite bildiren var mı diye ama yazmaya keyfim yok pek .
Ben hastayım o ayrı da , Yusuf yeniden hastalandı . Gece acildeydik hep , sürekli kustu . Bugün biraz daha iyi , ama hali yok , o koltuktan o koltuğa yuvarlıyor kendini yavrum.En sevdiği oyunları sayıyorum ama ıı ıhhh istemiyorum diyor.
Yarın tekrar randevu aldım ikimize de.Ben başka bir hastalığımdan dolayı asla ilaç kullanamıyorum , o sebeble de atamadım bu virüsü bu sefer vücudumdan .Ama böyle olmayacak , evde ben hasta iken maalesef Yusuf'ta iyileşemiyor.Artık ne olursa olsun ilaç kullanacağım.Dua edin bana , kullandığım ilaçlar diğer hastalığımı nüksettirmesin yine .
Hadi sizde çalışın bakayım , gözüm üzerinizde
2 gündür bayram temizliğinden dolayı anneme yardım ediyorum..
ders çalışamıyorum.. :18:
haftansonum cam silmek, perde asmak, yerleri silmekle geçti.
inşallah pazartesi 1 yada çalışa bilirsem 2 dersi çalışıp bitirmek istiyorumm..
haydiiiiiiiii aöf hanımlar neredesiniz kimse yok buralar da..
evet yaa önce temizlik sonra misafir sonra yine temizlik ne ara ders calışcez bilemiyorum. 10 ayın çoğu böyle geçecek neyse ki sınav 12 ayda mola ve moral depolayalım bol bol sınav öncesi
dün ite kaka bir ünite daha bitirdim
ders çalışma aşkım nerelerdesin
bayram temizliğiydi alışverişiydi hepten ipin ucu kaçacak şimdi
mrhbbnide ilahiyat önlisans 1.sınıf olarak listenze ekleyebilirsinz böle bir topik oldugunu hiç farketmemişim gazele buradan cok teşekkr ediorm ben daha konularımın cok başındayım nası yapacam bilmiorum şuanda da işteyim birde
Auscum çok geçmiş olsun canım. Ben de hiç çalışamadım ama aklım hep sizdeydi, eyvah dedim ben çok geri kaldım, kızlar şimdiye kaç ünite ekletmiştir diye düşünüyordum
Şanlıurfa ve Mardin gezisi yaptık grup olarak. Becerebilirsem blokta yazmayı düşünüyorum inşallah. Bu arada gitmeden bir ünite daha bitirmiştim, ama beş gündür hiç terarımda. yok. Yarından itibaren inşallah şarj olup çalışmaya devam edeceğim. Herkese sevgiler arkadaşlar
Loliscim kesinlikle gidin görün, nasıl bir memlekette yaşıyoruz farkında değiliz canım. Özellikle bir grupla rehberle gidin, tek başınıza gidince fazla keyif alamaz biilgi ediemez ve yerlerini bulmakta zorlanırsınız canımDerslere fena halde aklım takıldı ama inanılmaz yorgunum. Yarın kesinlikle başlamam lazım :)
çok geçmiş olsun asu
inşallah sende yusuf da hemen sağlığınıza kavuşursunuz...
aman dikkat et kendine.. temkinli ol. inşallah ikinizde tez vakitte iyileşirsiniz..
sensiz buraların tatı yok ve....
sen yokken başımızda öğretmenimiz yok ki biz hepimiz serdik kimse çalışmıyor.
sen hemen iyileş bize bi el at
tekrar geçmiş olsun..
ablam ya çok geçmiş olsun
inşallah hemencecik toparlanırsınız
hem anne hem yavrusu hasta olunca ne kötü oluyor dimi
dualarım sizinle
iyileşte gel hemen aramıza
valla sen olmayınca kimse çalışmıyor
bende çalışmıyorum gündür
bugün çalışayım diyorum artık yoksa zor yetişirim
ahretim çok geçmiş olsun..çok üzüldüm yaa, bu sene kış fena geldi yaa, hastalığın biri bitmeden biri geliyor allah yardımcımız olsun....
sen zaten hastayım dediğinde yusufa da bulaşacağını söylemiştim, çünkü eve virüs girdimi ev ahalisini ziyaret etmeden gitmiyor körolası hastalık....
rabbim şifanızı versin canım,..
ilaca çok dayanma yine de bol ıhlamur ve tarçın....ben çok faydasını gördüm geçen burak hastalandığında...
dün ite kaka bir ünite daha bitirdim
ders çalışma aşkım nerelerdesin
bayram temizliğiydi alışverişiydi hepten ipin ucu kaçacak şimdi
mrhbbnide ilahiyat önlisans 1.sınıf olarak listenze ekleyebilirsinz böle bir topik oldugunu hiç farketmemişim gazele buradan cok teşekkr ediorm ben daha konularımın cok başındayım nası yapacam bilmiorum şuanda da işteyim birde
üff hiç sorma beren, bende temizliğe gömüldüm bitmedi bi türlü
valla gözdem çok doğru dedin, ite kaka da olsa gidiyorsun bak ben hiç istifimi bozmuyorum yaa
iyice serdim biliyomusun, aus da yok azcık azarı yiyince işe yarıyordu :)
saçlarımızın yolunma vakti gelmiş de geçiyor dimi
bende varim, bende varim
isletme 3. sinifin derslerini verdim ama 2 den iktisatim kaldigi icin 4ten ders alamadim
isin kotu tarafi 2 sene de ara verince donemlilik sisteminden hic bisy anlamz halde buldum kendimi.
simdi benim 2 tane dersim var biri mikro iktisat biri de supriz olarak yeni eklenen uluslararasi isletmecilik.
tabloya beni de ekleyin ama kac uniteden sorumlu oldugumu bulamadim hala orasi ayri bi dert
öpuyorum hepinizi ve basarilar diliyorum kizlarrrr
Auscum çok geçmiş olsun canım. Ben de hiç çalışamadım ama aklım hep sizdeydi, eyvah dedim ben çok geri kaldım, kızlar şimdiye kaç ünite ekletmiştir diye düşünüyordum
Şanlıurfa ve Mardin gezisi yaptık grup olarak. Becerebilirsem blokta yazmayı düşünüyorum inşallah. Bu arada gitmeden bir ünite daha bitirmiştim, ama beş gündür hiç terarımda. yok. Yarından itibaren inşallah şarj olup çalışmaya devam edeceğim. Herkese sevgiler arkadaşlar
Arkadaşlar bu ara sık giremediğim için tabloda eksik gedik , hata olmuş olabilir .
Sayfaya girdiğinizde tabloyu kontrol edip , hata varsa bildirirseniz sevinirim .
Eklemeyi unuttuğum biri varsa affola ve o da tekrar bilgilerini bildirirse yine sevinirim .
Ünite sayısını bildirmeyen arkadaşlar öğrenir öğrenmez bildirirse çok sevinirim.
Çalışmaya başlayıp , 2 ünite bitirdim aus ekler misin demeye artık başlarsanız da çok çok sevinirim .
Hadi sevindirin şu garibi hasta hasta[/QUOTE
ahretim dönmene çok sevindim, sensiz tadımız tuzumuz kaçmıştı vallaallah şifanızı versin canım...geçmişler olsun...
cuma günü 444 lü numarayı ısrarla aradım da aradım, ordaki sekreter hanfendiyle epeyce bir tartıştık vs..28 ekimde gelecek kitaplarınız deyince benim şafak attı
lan sizi bana sayıyla mı verdiler dedim, epeyce saydım...
resmen dolandırıyorsunuz insanları, şu gün gelecek diyonuz yok bugün gelecek yok, neden yalan söylüyorsunuz yazık günah bunca insan arkanızdan lanet okuyor kimse hakkını helal etmiyor dedim, benim elimden bişey gelmez vs dedi, senin elinden gelmezse o zaman şu gün gelecek diye insanları yanlış yönlendirmeyin dedim, takdir edin ki bende hergün bin kişiye laf anlatıyorum falan dedi,
doğru düzgün iş yapsanız o bin kişiye laf anlatmak zorunda kalmazsınız dedim, çok kızıdım ama sinirlendim...
birde aöf telefonlarına cevap verilmiyor, her yoldan kapatıyorsunuz önümüzü ulaşmak ne mümkün yazık günah epeyce saydım ama..
sınava az kaldı daha kitap namına bişey yok dedim, gereken heryere mail attım zaten dedim,..bana ulaşabileceğim yetkili birinin numarasını verin veya mailini dedim, sizinle konuşa konuşa akraba olduk ama hala tık yok, be yetkiliye anlatıcam derdimi dedim...
size ben öğrenci işlerinin numarasını verebilir, başkada elimden bişey gelmez dedi, aldım numarayı aradım...
ordaki görevli bağladı osmangazi bürosuna, bi adam çıktı, sordum kitaplar neden gelmiyor diye, hanfendi kitaplarınız geldi dedi
şok oldum, ne zaman geldi dedim bir haftayı geçti geleli dedi...neden o zaman 28 ekimden sonra gelecek diye bildiri yayınlanıyor dedim, sekreterlerin haberi olmayabilir dedi, nasıl yani bizi onlarla muhatab bırakıyorsunuz, ben o bayanın lafıyla günlerdir bekliyorum dedim, kusura bakmayın ben buraya ibare düşecem vs zırvalamaya başladı...
eşim gitti sabah bursaya aldı geldi bütün kitapları...
yazık günah vallahi ben artık bişey demiyorum, günlerdir haftalardır bekliyorum...bi sekreterin işbilmezliği yüzünden bu kadar mağduriyete helal olsun ne diyim artık..haram olsun hakkım...şimdiye kadar iki üç dersim bitmiş olurdu...
sizin yaptığınız yapacağınız işe yazıklar olsun...
lan sizi bana sayıyla mı verdiler dedim
Gazel ben burdan itibaren koptum ahretim yaa
Hay Allahım ya , nasıl olur da gelmiş kitaba , bir de taa 20 gün sonrasının tarihini verir gelecek diye . Gerçekten en ufağından büyüğüne oturulan koltuğun hakkı verilerek çok az sayıda insan işini yapıyor .Hep mesai doldurma telaşında ...
Neyse , yine de gözün aydın diyeyim ,kavuşmuşsun kitaplarına .
Başlarsın artık harıl harıl çalışmaya , bayrama kadar bir ders bitirmeni bekliyorum haberin ola
ausum sen de iyileş de bizi sevindir artık
hem bak benden duymuş olma da1:)
bizim dersleri asmamıza biraz da sen sebepsin,alınmaca darılmaca yok bacım
derse başlayalım diyoz amaaaan daha aus bile başlamamış ben niye başlayım ki diye vazgeçiyoz
sen göstermelik de olsa 1 ünite çalış da biz de gaza gelelim
gazelcim çok şükür kavuştun kitaplarına buna şükür
artık seni kimse tutamaz gelsin ünite bildirimleri
Aaaa aaaa aaaaa üstüme iyilik sağlık ( bu ara pek ihtiyacım var zaten)
Bir aus klasiğidir canım benim , son bir hafta ders çalışmaya başlanır , stresten kramplar girer yetişmeyecek diye...
Ama bu sene sırf burda bu işi üstlendim , canım cancağızım arkadaşlarıma ayıp olmasın diye 1 kala başlayacağım , planım bu yönde .
Hani daha 40 günüm var tembel tembel dolanmaya.
Siz bana bakmayın , benim kafa ancak son dakkada alıyor .