2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

ablam ya çok geçmiş olsun
inşallah hemencecik toparlanırsınız
hem anne hem yavrusu hasta olunca ne kötü oluyor dimi
dualarım sizinle
iyileşte gel hemen aramıza
valla sen olmayınca kimse çalışmıyor
bende çalışmıyorum gündür
bugün çalışayım diyorum artık yoksa zor yetişirim

ahretim çok geçmiş olsun..çok üzüldüm yaa, bu sene kış fena geldi yaa, hastalığın biri bitmeden biri geliyor allah yardımcımız olsun....
sen zaten hastayım dediğinde yusufa da bulaşacağını söylemiştim, çünkü eve virüs girdimi ev ahalisini ziyaret etmeden gitmiyor körolası hastalık....
rabbim şifanızı versin canım,..
ilaca çok dayanma yine de bol ıhlamur ve tarçın....ben çok faydasını gördüm geçen burak hastalandığında...

evet yaa önce temizlik sonra misafir sonra yine temizlik ne ara ders calışcez bilemiyorum. 10 ayın çoğu böyle geçecek neyse ki sınav 12 ayda mola ve moral depolayalım bol bol sınav öncesi

dün ite kaka bir ünite daha bitirdim
ders çalışma aşkım nerelerdesin
bayram temizliğiydi alışverişiydi hepten ipin ucu kaçacak şimdi

mrhb bnide ilahiyat önlisans 1.sınıf olarak listenze ekleyebilirsinz böle bir topik oldugunu hiç farketmemişim gazele buradan cok teşekkr ediorm ben daha konularımın cok başındayım nası yapacam bilmiorum şuanda da işteyim birde

evet yaa önce temizlik sonra misafir sonra yine temizlik ne ara ders calışcez bilemiyorum. 10 ayın çoğu böyle geçecek neyse ki sınav 12 ayda mola ve moral depolayalım bol bol sınav öncesi

üff hiç sorma beren, bende temizliğe gömüldüm bitmedi bi türlü

valla gözdem çok doğru dedin, ite kaka da olsa gidiyorsun bak ben hiç istifimi bozmuyorum yaa
iyice serdim biliyomusun, aus da yok azcık azarı yiyince işe yarıyordu :)
saçlarımızın yolunma vakti gelmiş de geçiyor dimi

rica ederim canım benim ne demek, hoşgeldin aramıza
bölümdaşımı görmek beni de çok sevindirdi
topik sahibimiz biraz hasta, pek giremedi bugünlerde, gelince listeye ekler senide...
çalışmaya başlasan iyi olur canım zaman geçip gidiyor, sınav zamanı sıkışırsın, arapçaya biraz ağırlık ver....allah yardımcımız olsun cnm...

bende varim, bende varim
isletme 3. sinifin derslerini verdim ama 2 den iktisatim kaldigi icin 4ten ders alamadim
isin kotu tarafi 2 sene de ara verince donemlilik sisteminden hic bisy anlamz halde buldum kendimi.
simdi benim 2 tane dersim var biri mikro iktisat biri de supriz olarak yeni eklenen uluslararasi isletmecilik.
tabloya beni de ekleyin ama kac uniteden sorumlu oldugumu bulamadim hala orasi ayri bi dert

öpuyorum hepinizi ve basarilar diliyorum kizlarrrr

Auscum çok geçmiş olsun canım. Ben de hiç çalışamadım ama aklım hep sizdeydi, eyvah dedim ben çok geri kaldım, kızlar şimdiye kaç ünite ekletmiştir diye düşünüyordum

Şanlıurfa ve Mardin gezisi yaptık grup olarak. Becerebilirsem blokta yazmayı düşünüyorum inşallah. Bu arada gitmeden bir ünite daha bitirmiştim, ama beş gündür hiç terarımda. yok. Yarından itibaren inşallah şarj olup çalışmaya devam edeceğim. Herkese sevgiler arkadaşlar

iyi akşamlar hanımlar
gözde'den başka çalışan,ünite bildiren yok galiba
valla ben çalıştım ama coğrafya

ayy ne güzel yapmışınız
eşim de oraları çoook merak ediyo özellikle mardin'i
kısmet olursa birgün biz de gitmek istiyoruz,inşallah...

Loliscim kesinlikle gidin görün, nasıl bir memlekette yaşıyoruz farkında değiliz canım. Özellikle bir grupla rehberle gidin, tek başınıza gidince fazla keyif alamaz biilgi ediemez ve yerlerini bulmakta zorlanırsınız canım Derslere fena halde aklım takıldı ama inanılmaz yorgunum. Yarın kesinlikle başlamam lazım :)

inşallah probiss ablacım
vizeye daha çok var yetiştiririz inşallah...
ben bugün yine 2 üniteye niyetliyim ama bakalım

Selamlar ey ahali !!

Duydum ki ben yokken kimsecikler ders çalışmaz olmuş , hatta buralara hiç uğramayanlar

Az kaldı , bugün iyileşme sinyalleri gelmeye başladı bizim evde , Allahın izni ile yakında külyutmaz aus sahalara geri dönüyor

Canım benim Hastalık eve girince ne moral kalıyor ne takat .Hele insanın çocuğu hasta olunca

Ama geldim geldim , yarın okula başlar oğlum belki , o zaman geeel aus dediğiniz her mesajdan pişman olacaksınız

Kuzum benim

Yine ne varsa sen de var , tek ünite bildirimi senden geldi .

İyi gibiyiz bugün biraz , kusmaları durdu gibi Yusufun .Rabbim şifa versin dua edin de .

Amin canım benim

Ne oldu senin kitaplar ? Bak sıkışacaksın sonra , benden söylemesi ...

PDF den okumaya başla biraz biraz , en kolay , en sevimli gelen dersi çalış pc den ,tabii varsa öyle bir ders

Kaçmasın canım benim , sen topiğin bir numaralı öğrencisisin aman senin de ucun kaçmasın

Hoşgeldin arkadaşım

Hastalık dolayısıyla yoktum bu ara .Hemen ekliyorum .

Canın azar istiyor demek haaa

Bekle bekle geliyorummmmmm.

Teşekkür ederiz , hemen ekliyorum .

2 dersin kitapları elinde ise , her dersin yarı ünitesinden sorumlusun .Bunu bildirirsen tabloya eklerim ünite sayısını da , sonra gelsin çalışmalaaaar.

Teşekkür ederim . Geçiyor inşallah .

Ohhh ne güzel gezmişsiniz , benim çok görmek istediğim yerlere gitmişsiniz hemde .

Bu ara herkes bir rehavet içinde .

Arkadaşlar bu ara sık giremediğim için tabloda eksik gedik , hata olmuş olabilir .
Sayfaya girdiğinizde tabloyu kontrol edip , hata varsa bildirirseniz sevinirim .
Eklemeyi unuttuğum biri varsa affola ve o da tekrar bilgilerini bildirirse yine sevinirim .
Ünite sayısını bildirmeyen arkadaşlar öğrenir öğrenmez bildirirse çok sevinirim.
Çalışmaya başlayıp , 2 ünite bitirdim aus ekler misin demeye artık başlarsanız da çok çok sevinirim .
Hadi sevindirin şu garibi hasta hasta

lan sizi bana sayıyla mı verdiler dedim

Gazel ben burdan itibaren koptum ahretim yaa

Hay Allahım ya , nasıl olur da gelmiş kitaba , bir de taa 20 gün sonrasının tarihini verir gelecek diye . Gerçekten en ufağından büyüğüne oturulan koltuğun hakkı verilerek çok az sayıda insan işini yapıyor .Hep mesai doldurma telaşında ...

Neyse , yine de gözün aydın diyeyim ,kavuşmuşsun kitaplarına .

Başlarsın artık harıl harıl çalışmaya , bayrama kadar bir ders bitirmeni bekliyorum haberin ola

sorma aus ya, gerçekten sinirim doldu taştı artık hele birde o kadının günlük bin kişiyle uğraşıyorum demesi son damla oldu...
demekki o bin kişiye hep aynı şeyi söylüyor, belkide çoğu bekleyecekler 28 ekime kadar..yazık yaa...
iyiki numara istemişim de aramışım, yoksa bende bekleyecektim aus körü körüne beklicektim napıyım...
adamın da rahatlığına bakarmısın, santraldeki sekreterlerin haberi olmayabilir vs..bu nedemek yahu, zaten bütün telefonları kaldırmışlar aöf büroları aşırı aranıyor diye, birtek sekreterler kalıyor muhatab olabileceğimiz, onlarda işini savsaklama yolunda maşallah....eeee nolacak bunca öğrenci..zıkkım olsun valla diyecek bi cümle bulamıyorum....
şükür kitaplarım geldi sabah, tek tek baktım biraz ilgilendim kitapcıklarımla maşallah hepsi de pek bir uzun
şevkle okurum inşallah
bugün tekrar bismillah diyorum ahret, inşallah bayrama kadar bitiririm bir ders...böylece 3 dersim bitmiş olur....

ausum sen de iyileş de bizi sevindir artık
hem bak benden duymuş olma da1:)
bizim dersleri asmamıza biraz da sen sebepsin,alınmaca darılmaca yok bacım
derse başlayalım diyoz amaaaan daha aus bile başlamamış ben niye başlayım ki diye vazgeçiyoz
sen göstermelik de olsa 1 ünite çalış da biz de gaza gelelim
gazelcim çok şükür kavuştun kitaplarına buna şükür
artık seni kimse tutamaz gelsin ünite bildirimleri

Aaaa aaaa aaaaa üstüme iyilik sağlık ( bu ara pek ihtiyacım var zaten )

Bir aus klasiğidir canım benim , son bir hafta ders çalışmaya başlanır , stresten kramplar girer yetişmeyecek diye...

Ama bu sene sırf burda bu işi üstlendim , canım cancağızım arkadaşlarıma ayıp olmasın diye 1 kala başlayacağım , planım bu yönde .
Hani daha 40 günüm var tembel tembel dolanmaya.

Siz bana bakmayın , benim kafa ancak son dakkada alıyor .

ben söyliyim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…