Amin
Tabii ki eklerim , hoşgeldin . Vizede 7 dersten kaç üniteden sorumlusun , onu da yazar mısn ?
açikcasi henuz başlamadim sadece ing bikaç sayfasina göz attım matematik hiç anlamam o bayagi zorlayacak sizce dersler nasil zormu
Evet ya senin yolladığın aöf linkinde tek kitap gözüküyor .
Değişti o zaman gözde.
O 4 eski kitap demek .
1-.İSLAM AHLAK ESASLARI 10 .ÜNİTE 4 ÜNİTE BİTİDİM.
2 .İSLAM İBADET ESASLARI 10. NÜİTE 4 ÜNİTE BİTİRDİM.
3.TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİSİ 8.ÜNİTE HENÜZ BASLAMADIM
4.ARAPÇA 10 .ÜNİTE HENÜZ BASLAMADIM
5.İLK DÖNEM İSLAM TARİHİ 10.ÜNİTE 4 ÜNİTE BİTTİ.
6.İSLAM SANAT TARİHİ 0.ÜNİTE 4 ÜNİTE BİTTİ.
7.İSLAM İNAAÇ ESASLARI 10.ÜNİTE 1 ÜNİTEDEYİM.
TOPLAM ÜNİTE : 68 . 16 BİTTİ.
VİZEDE BİR KİTAPTAN 6 ÜNİTE SORUMLUYUM. biraz ayrıntılı oldu ama şimdilik okul heycanı var.inşş dersten kalmadan geçeriz. tüm arkadaşlarıma başarılar . birbirimizi yüreklendirelim
maşallah maşallah bütün üniteler yarıya inmiş ne güzel... (darısı hepimizin başına yaaaa ) arkadaşa göre biz çok gerideyiz ayol
ayy ben hemen çıkıyorum çalışmaya başlayım ..
sizi teşvik oldulmasına sevindim sanırım bu durum okul günlerime olan özlemi gösteriyo ders çalışırken bile sanki sınıftaymış gibi hissediyorum bebişim yok bazı seylerin boşluğunu bir diğer şeyle yani ders çalışmakla dolduruyorum .. başarılar cnm sen ne okuyosun
auuuuuuuuussssssss
1 ünite bitirdiiiimm
tam 35 sayfaydıgözlerim na bööyle şaşı oldu
not almaktan vazgeçebilsem iyi olcak galiba
ne güzel istekli çalışıyorsunuz derslerinize bu hızla sınava kadar bütün üniteler biter canım ama bolbol tekrar yap ki untmayasın .hep böyle olur inşallah..
sağlık kurumları işletmeciliği okuyorum 1..sınıf
en azından yalnız değilmişim sevindimm. ben çalışmaya başladım sınav 12 aydaymış 7 ders var sen biliyosun tabi. tek sıkıntım arapca beni korkutuyo henüz hiç bakmadım ben 7 dersi 4 ünite 4 .4.4 sekinde çalışıyorum yani bir kitabın 4üncü üniteden sonra bırakıyorum hepsi 4 olunca en son 2 de ekleyip üniteleri bitirmeyi planlıyorum. biraz karışık anlattım galiba ama
senin dersler nasıl alttan dersin varmı ?
1-.İSLAM AHLAK ESASLARI 10 .ÜNİTE 4 ÜNİTE BİTİDİM.
2 .İSLAM İBADET ESASLARI 10. NÜİTE 4 ÜNİTE BİTİRDİM.
3.TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİSİ 8.ÜNİTE HENÜZ BASLAMADIM
4.ARAPÇA 10 .ÜNİTE HENÜZ BASLAMADIM
5.İLK DÖNEM İSLAM TARİHİ 10.ÜNİTE 4 ÜNİTE BİTTİ.
6.İSLAM SANAT TARİHİ 0.ÜNİTE 4 ÜNİTE BİTTİ.
7.İSLAM İNAAÇ ESASLARI 10.ÜNİTE 1 ÜNİTEDEYİM.
TOPLAM ÜNİTE : 68 . 16 BİTTİ.
VİZEDE BİR KİTAPTAN 6 ÜNİTE SORUMLUYUM. biraz ayrıntılı oldu ama şimdilik okul heycanı var.inşş dersten kalmadan geçeriz. tüm arkadaşlarıma başarılar . birbirimizi yüreklendirelim
not almak akılda kalıcı olmasını saglıyo bi de tekrarlarda kolaylık sağlıyor. çok gerilerdeysen alma ama almaktada fayda var mola verr arada :)) şişirme gözlerini
şükür allaha alttan dersim yok canım...
korkma o kadar arapçadan, bende geçen yıl çok korkuyordum hatta kesin kalırım diyordum, ama 70 ve 80 civarı notlar almıştım :) ben bile şaşırdım kendime
okadar aşırı zor değil birinci sınıf....
ne güzell alttan dersin yokmuş inş bende bırakmamsen baya güzel bi puan almışsın arapcadan umarım bende şaşırırım.
sana bakınca geçen seneki heyecanlı hallerim geliyor aklıma :) bende kitapları alır almaz hızlı hızlı çalışıp tüketmiştim üniteleri
bu sene daha bi saldım çayıra mevlam kayıra modundayım
bu arada sana tavsiyem, islam tarihine çok çalış, baya zor sorular geliyor...hem onun kredisi de çok yüksek, 7 olması lazım...bütün genel toplamı islam tarihi etkiliyor aklında bulunsun...
sormak istediğin bişey varsa çekinme sor, her konuda yardımcı olurum canım...çok güzel ve özel bir bölüm okuyoruz canım, rabbim tamamına erdirsin bizleri...
ne yapsam vazeçemem zaten not almaktan
Allaha şükür çok geride de değilim,bu bitince 3. dersim bitmiş olcak
bütün üniteyi bitirim ikinci kitaba öyle mi geçiyosun ?
matematik mi dediniz ben hiç yapamam ki off off
diğer derslere çalışırsan kolay daa..
iktisat ve terminoloji zor bide iş sağlığı dersi çok uzun oku oku bitmiyor..
evet islam tarihi dersinin kredisi 7 ve önemli elimden geldiğince çalışıyorum çıkmış soru vs çözdüm iyi idi hayırlısı. evet bölümümüz güzel ve özel hem dinini öğren hemde lisansını yükselt . temel bilgi teknolojisi nasıl hiç başlamadım ama sınavda soruları nasıldı. bide ünitelerin sonunda sorular var kendimizi sınayalım ordan soru çıktımı ? gecen sene hiç aa şura var deyip sınavdan sonra kaçırdığın sorulara baktın mı? aklında kalanı söylermisin .arapcada bi arkadaşım eski yıllardan sorular oluyor demişti.inş öyle olur birazda ikinci sınıf dersleri neler sen neye çalışıyorsun çok mu soru oldu
kızlar merhaba...
matematıksel ıktısat benı zorlayacağı ıcın kursa kaydoldum tek dersten.. buda aradan cıktı..26 ekımde kurs başlıyormuş..
neler yapıyorsunuz kımler bir işte çalışıyor..kımler evde yanı çalışmıyor? ben suan çalışmıyorum ılerleyen gunlerde neler olur bılınmez ama evde olan nasılsa evdeyım dıyor ev ısı su bu derken gunler gecıyor çalışırken daha programlı olabılır ama elverıslı bır işte..geçen senelerde hep kaldım ust uste işim aşırı zordu yorucuydu çalışamıyordum..şimdi evdeyım degerlendırmem lazım bu sene kalmak yok