2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

Amin

Tabii ki eklerim , hoşgeldin . Vizede 7 dersten kaç üniteden sorumlusun , onu da yazar mısn ?

1-.İSLAM AHLAK ESASLARI 10 .ÜNİTE 4 ÜNİTE BİTİDİM.
2 .İSLAM İBADET ESASLARI 10. NÜİTE 4 ÜNİTE BİTİRDİM.
3.TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİSİ 8.ÜNİTE HENÜZ BASLAMADIM
4.ARAPÇA 10 .ÜNİTE HENÜZ BASLAMADIM
5.İLK DÖNEM İSLAM TARİHİ 10.ÜNİTE 4 ÜNİTE BİTTİ.
6.İSLAM SANAT TARİHİ 0.ÜNİTE 4 ÜNİTE BİTTİ.
7.İSLAM İNAAÇ ESASLARI 10.ÜNİTE 1 ÜNİTEDEYİM.
TOPLAM ÜNİTE : 68 . 16 BİTTİ.

VİZEDE BİR KİTAPTAN 6 ÜNİTE SORUMLUYUM. biraz ayrıntılı oldu ama şimdilik okul heycanı var. inşş dersten kalmadan geçeriz. tüm arkadaşlarıma başarılar . birbirimizi yüreklendirelim

açikcasi henuz başlamadim sadece ing bikaç sayfasina göz attım matematik hiç anlamam o bayagi zorlayacak sizce dersler nasil zormu

matematik mi dediniz ben hiç yapamam ki off off
diğer derslere çalışırsan kolay daa..
iktisat ve terminoloji zor bide iş sağlığı dersi çok uzun oku oku bitmiyor..

Evet ya senin yolladığın aöf linkinde tek kitap gözüküyor .

Değişti o zaman gözde.

O 4 eski kitap demek .

ben 1.sınıftaykende bu sorumlu olduğumuz üniteler kısmı yine yanlıştı
o zamanda 1 ve 2 olarak iki tane kitap almıştım
bence yine 3 ve 4 ayrı kitap
linkte hata var gibime geliyor
tabi inşallah doğrudurda az çalışırız
zaten zor anlayacağız

maşallah maşallah bütün üniteler yarıya inmiş ne güzel... (darısı hepimizin başına yaaaa ) arkadaşa göre biz çok gerideyiz ayol
ayy ben hemen çıkıyorum çalışmaya başlayım ..

maşallah maşallah bütün üniteler yarıya inmiş ne güzel... (darısı hepimizin başına yaaaa ) arkadaşa göre biz çok gerideyiz ayol
ayy ben hemen çıkıyorum çalışmaya başlayım ..

sizi teşvik oldulmasına sevindim sanırım bu durum okul günlerime olan özlemi gösteriyo ders çalışırken bile sanki sınıftaymış gibi hissediyorum bebişim yok bazı seylerin boşluğunu bir diğer şeyle yani ders çalışmakla dolduruyorum .. başarılar cnm sen ne okuyosun

auuuuuuuuussssssss
1 ünite bitirdiiiimm
tam 35 sayfaydı gözlerim na bööyle şaşı oldu
not almaktan vazgeçebilsem iyi olcak galiba

ne güzel istekli çalışıyorsunuz derslerinize bu hızla sınava kadar bütün üniteler biter canım ama bolbol tekrar yap ki untmayasın .hep böyle olur inşallah..
sağlık kurumları işletmeciliği okuyorum 1..sınıf

auuuuuuuuussssssss
1 ünite bitirdiiiimm
tam 35 sayfaydı gözlerim na bööyle şaşı oldu
not almaktan vazgeçebilsem iyi olcak galiba

not almak akılda kalıcı olmasını saglıyo bi de tekrarlarda kolaylık sağlıyor. çok gerilerdeysen alma ama almaktada fayda var mola verr arada :)) şişirme gözlerini

ee kolay gelsin ozaman üniteleri yetiştiririmde inş unutmam tekrar yapmamda lazım evt .ilk yıl hevesi olmaz inş sonunda bitse ayşş odemem umarım

şükür allaha alttan dersim yok canım...
korkma o kadar arapçadan, bende geçen yıl çok korkuyordum hatta kesin kalırım diyordum, ama 70 ve 80 civarı notlar almıştım :) ben bile şaşırdım kendime
okadar aşırı zor değil birinci sınıf....

sana bakınca geçen seneki heyecanlı hallerim geliyor aklıma :) bende kitapları alır almaz hızlı hızlı çalışıp tüketmiştim üniteleri
bu sene daha bi saldım çayıra mevlam kayıra modundayım
bu arada sana tavsiyem, islam tarihine çok çalış, baya zor sorular geliyor...hem onun kredisi de çok yüksek, 7 olması lazım...bütün genel toplamı islam tarihi etkiliyor aklında bulunsun...
sormak istediğin bişey varsa çekinme sor, her konuda yardımcı olurum canım...çok güzel ve özel bir bölüm okuyoruz canım, rabbim tamamına erdirsin bizleri...

not almak akılda kalıcı olmasını saglıyo bi de tekrarlarda kolaylık sağlıyor. çok gerilerdeysen alma ama almaktada fayda var mola verr arada :)) şişirme gözlerini

ne yapsam vazeçemem zaten not almaktan
Allaha şükür çok geride de değilim,bu bitince 3. dersim bitmiş olcak

evet islam tarihi dersinin kredisi 7 ve önemli elimden geldiğince çalışıyorum çıkmış soru vs çözdüm iyi idi hayırlısı. evet bölümümüz güzel ve özel hem dinini öğren hemde lisansını yükselt . temel bilgi teknolojisi nasıl hiç başlamadım ama sınavda soruları nasıldı. bide ünitelerin sonunda sorular var kendimizi sınayalım ordan soru çıktımı ? gecen sene hiç aa şura var deyip sınavdan sonra kaçırdığın sorulara baktın mı? aklında kalanı söylermisin .arapcada bi arkadaşım eski yıllardan sorular oluyor demişti.inş öyle olur birazda ikinci sınıf dersleri neler sen neye çalışıyorsun çok mu soru oldu

hayır canım çok olurmu, elbette soracaksın, bende geçen sene hiç bişey bilmiyordum...zamanla çok daha tecrübe edersin..
temel bilgi teknolojilerine inan doğru dürüst hiç çalımadım, sadece sınava birkaç gün kala hızlıca okudum geçtim, çok korkmana gerek yok, bu kadar vasat çalıştığım AA almıştım...
TBT ilk kez geçen yıl başladığı için çıkmış soru yoktu...sıfırdan başladı sorular..ama bu sene geçen yılın sorularından bir kaç tane olurmu bilmiyorum.. sen yine de hiç çalışmamazlık etme, en azından bi kere oku hızlıca...

sınavdan sonra sorulara hiç bakmadım, çünkü çok süpriz sorular vardı, yani senin ders çalışırken şurdan kesin soru gelir diye su gibi ezberlediğin yerlerin tam zıttı önemsiz yerden sorular vardı...

arapçada evet bir iki tane vardı çıkmış soru, ama bir iki soru için oturup bütün yılların sorularını ezberlemeye değmez inan, onun yerine arapça tercümeye ve kelime ezberlemeye önem ver...daha başarılı olursun...
benim en komik geçen yıldan hatıram şuydu, islam sanat tarihi dersinden çok korkmuştum, çünkü aşırı zor bi ders, ve tamamen ezber, eserler ve yazarları....ama nasıl korkuyordum bi görsen :)
korkumdan öyle bi ders çalışmışım ki 100 aldım islam sanattan
en korktuğun ders en iyi not aldığın ders oluyor...

merhabalaarrr. haber alınamıyor olmuşum aşkolsun ausenica sordunda söylemedik mi
hiç demiyosun bu kız sürekli kk'da ne ara ders çalışıcak hakli tabi diye

benim klan konumu 22 olarak güncellemeni rica ederim çok şükür 1 tane daha bitti böylece 2 gitti kaldı 22

paso konusunda en son cevaplanmadı diye yeniden mail attım aöf ye. kahrolsun devlet ten gelecek hayır demeye getireceğim yakında. çok sinirleniyorum böyle şeylere

Son düzenleme:
vaay aus ablam, tablonun güzelliği ne öyle bana atıf mı yapıyorsun seninkinden güzel diye

ohhhh sonunda geldim valla kaç gündür gelmeye yüzüm yok kii başladım çalışmaya matematiksel iktisat ünite bi türlü bitmiyo formülleri yazıyorum not alıyorum derken sonunda 1 ünite bitirdim:119sanki dersi bitirmiş gibi konuşuyorumama çookzoor yaaa ne yapayımm )
neyse bi ünite düş ausçummm başlamış iş bitmiş iştirrrr o kadarr yavaş yavaş bende hep son on beş gün çalıştığım için tabi bünye zorlanıyo erkenden

aynen canım zor bi ders benide zorluyo bide çalışıyorum 7ye kadar işler nanay benim nereye kayıt oldun kurs için off tam bitti derken yine başladık bu formülleere ıyy:120:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…