2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

burda hiç felsefe bölümünden olan yok galiba o biri ben olabilirmiyim acaba.. 4. sınıf 7. dönem 9 dersim var yalnız kitaplarımın hepsini alamadım o yüzden kaç üniteden sorumluyum bilmiyorum yaklaşık 30 35 arası ünitem var tahminen vize için... hiç ders çalışasımda yok belki dürtelerseniz bişiler yaparım sizlerden destek alıp... her dönem son iki hafta deliler gibi çalışıp geçiyorum deliler derken harbiden öyle ama hırpalıyorum yani kendimi hiç uyumuyorum verimlide çalışıyorum aslında bu şekilde ama bu dönem zorlamıcam kendimi az erken başlayayım diyorum çalışmaya kasımın ortasında felan başlasam anca işte..

Ausum kazanmayacak da kim kazanacak zatenn. :))) Ben bdv'ye yazmadıkça benim işim zor. Ama ben orada hem okurken hem de yazarken daralıyorum. Şiir sayfanı görmek isterim canımcım, ben şiir gerçekten çok severim. Bak, imzamı bile şiirle değiştirdim.:)

Göreceksin bir tanem, hem de çok yakında. Bu modeller çabuk büyüyüp olgunlaşıyorlar, bir an geliyor ben ne yapacağım diye dövünürken bir bakıyorsun melek olmuşlar bir kanatları eksik. Biliyorsun daha bir kaç güne kadar burada dert yanıyordum bağırıyor, çığlık atıyor diye. O kadar azaldı ki sana anlatamam, ve günler içinde oldu bu değişim. Gerçi bir kere süper dadıyı seyretti, orada aynı kendi gibi bir çocuk vardı, onu görünce bir şok oldu, kendine geldi. Yani süper dadıya ne kadar teşekkür etsem az. Kadın bizim eve gelmeden uzaktan halletti gerçekten. Yusuf'un okulu sevmesi de çok güzel, arkadaşlarından, öğretmeninden ayrı kalamıyor baksana.:))

Son düzenleme:

Bende uzun zamandır ilk kez bugün bdv de yorum yazdım , bakmıyorum , okumuyorum bile orayı artık .Eskiden çok takılırdım da , Artık Bdv gazelden sorulur

Ben ya burdayım , ya siyasette , ya yemek topiklerinde

Şu süper dadı hangi kanalda , saat kaçta ? Belki bizde de etki eder .

Yavaş yavaş kaçıyorum ben , sende 1 ünite daha bitirirsin bu gece artık , daha saat erken

Ben bu aralar sadece buralardayım. Bazen de eğlenmek için gidip okuduğum topikler var, adları bende saklı.

Süper dadı trt1'de canımcım, hafta içi geç saatte (22:45 olması lazım) ama hafta sonu akşamüstü (tam saatini bilmiyorum ama 16:00-17:00 gibi) tekrarları var, ben kaçırmadan seyretmeye gayret ediyorum, gerçekten çok şey öğreniyorum...

Beni özet bekler, bugün çalıştığım ünitenin vakit kaybetmeden özetini çıkarayım da birikmesin.

Sana iyi geceler canımcım, ben de kepenkleri kapatırım birazdan.:))

beni de listeye eklermisiniz ilahiyat önlisans 1sınıf 7 ders var sıkı çalışıyorum hedefim başarılı bir 1yıl geçirmek hepinize allah zeyin açıklığı versin inşş

beren canım hoşgeldin ya valla sevindim :) bölümdaşız senle..geçen sene yapayalnızdım koca topikte tek ilahiyatlı bendim...bu sene senle beraber üç kişi olduk...
bende önlisansım 2. sınıfım....dertleşiriz muhabbet ederiz
hayırlı olsun bu arada....

Canım bu sene erken başladk calışmaya
yani ben gecen 2seneye göre baya erken başladım :)
Cok sıkmaya gerek gormuyorum ya
daha zaman cok
Ben yetiştirirsem herkes yetistirir zaten :)

Bu arada aus ablacım 1unite bitirdim oldu 13 :):)

gözdem maşallahın var tebrik ederim valla
benim kitap olmayınca ağırdan gidiyorum... yetişeceksin hiç telaş etme...ama bu hızla gitmen lazım....
ara verdimi insan kopuveriyor hemen, yani ben öyleyim bugün çalışmadıysam yarın da canım istemiyor ara açılıp gidiyor...günü ünitesiz geçirmemek lazım...

merhaba hoşgeldin aramıza
ünite sayılarınıda yazarsan aus abla tabloya ekleme yapar beraber çalışır bitiririz Allahın izniyle

hoşbulduk her kitabin 4 ünitesine kadar sorumluymuşuz burdada aöf dede yeni oldugum için sanirim pek bişey anlamadim ekleme yapmak ne demek

hayırlı sabahlar
biberoncum burdaymış :)
kepenkleri açtık biberonum, sfitahı bizden bereketi allahtan
nasılsın, nasıl gidiyor çalıştınmı geceden sonra...bende hala tık yok

yağmurlu bir istanbul sabahından herkese günaydın
bugün harman yerine dönen dolaplarımızı toplıycam inşallah
öğlene kadar işimi bitirirseeem akşama 2 ünite bitirmeyi planlıyorum İNŞALLAH
herkese kolaylıklar diliyorum

benimde yatak odam darmadağın lolis yaa
dün gece yazlık kışlık meselelerine bi giriştim, ama bitiremedim hala..huyum kurusun dolap yerleştirmeye başladım mı işin içinden çıkamıyorum, inci gibi olana kadar uğraşıyorum..çok vaktimi alıyor bende bugün dolaplarla uğraşacam
tesadüf..istersen önce sen bana gel yardıma, sonra sana gidip senin dolapları düzenleyelim
ardından oturur aöf çalışırız

Son düzenleme:
Selam herkese... Aus'cuğum 49 ünite ekler misin. Ne ara çalışıcaksam ben daha kpss çalışacağım...

hayırlı sabahlar
biberoncum burdaymış :)
kepenkleri açtık biberonum, sfitahı bizden bereketi allahtan
nasılsın, nasıl gidiyor çalıştınmı geceden sonra...bende hala tık yok

Günaydın gazelim, ben özet çıkarmakla uğraşıyorum. Bugün de 2 ünite hedefim var, bakalım olacak mı...Eğer olursa sosyolojiden tek dersim kalmış olacak önümüzdeki haftaya...Bakalım hayırlısı, sana da kolay gelsin, hiç sevmem yazlık-kışlık olayını, daha önce yazmıştım.

Selam herkese... Aus'cuğum 49 ünite ekler misin. Ne ara çalışıcaksam ben daha kpss çalışacağım...

Adacığım, kararını verdin mi, resmen bölümdaş ve okuldaş olduk mu? :)) Dersler açıldı mı sende? Ben başladım, ilk üniteler gayet eğlenceli ve zevkli, bakalım ilerleyen haftalarda neler olacak?? :)))

benimki tam manada yazlık kışlık ayrımı olmadı aslında
kızın(bu arada niye hep kız diyosam adı yok sanki)Miray'ın kışlık pek bişeyi yok bu yıl için
ay başında çıkıp alıcaz
sadece örgü hırkalar yelekler var
ben baya kolayladım sadece nevresimler kısmı kaldı,ben sana gelirim

bizim burağında bişeyi kalmamıştı kış için..geçen yıl aldığımız yepyeni kıyafetler şimdi kısacık kalmış, tshirtlerin kolları kısacık, pantolonların da paçaları
çok da kaliteli şeylerdi ya üzüldüm, havalarda aniden soğudu, bir an önce bişeyler alıcam bende...
çok fena yoruldum ya kanepeye yığıldım kaldım,
yatak yorgan çarşafları değiştirdim, bazanın altını sildim yerleştirdim, dolapları indirdim ayarladım halim kalmadı, az soluklanayım da süpürüp silip çıkacam odadan
hiç ders çalışmadım, daha yemeğimde yok
şu saat oldu aha işte gün bitiveriyor hemen akşama çalışabilirim inşallah

Evet canım kayıt yaptırdım hem bölümdaş hem okuldaşız yani sınıf arkadaşıyız bir nevi
Ama ders çalışmaya başlamadım şöyle bir baktım sadece çalışmak lazım Sen başladın mı canım çalışmaya. İkimizde bölüm 1. olalım sen baştan 1. , ben sondan 1.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…