- 19 Eylül 2013
- 2.166
- 1.823
Atalım canım benim , geçen sene ben adaydım o kategoriyeOrada kazanamadım ama iki kategoride 1. seçilmiştim , yılın en iyi çıkış yapan üyesi(o sene üye olmuştum ) ve en şair ruhlu üye
Şiir sayfam bile var
Ya bende dilimi ısırayım Sarp için ve benim küçük çaydanlığı da öyle göreyim inşallah .
Bugün dedesi gitmiş kreşe ziyarete , 3 dakika durmuş adamın yanında , hadi hoşçakal demiş içeri koşmuş
Ausum kazanmayacak da kim kazanacak zatenn. :)))Ben bdv'ye yazmadıkça benim işim zor. Ama ben orada hem okurken hem de yazarken daralıyorum. Şiir sayfanı görmek isterim canımcım, ben şiir gerçekten çok severim. Bak, imzamı bile şiirle değiştirdim.:)
Göreceksin bir tanem, hem de çok yakında. Bu modeller çabuk büyüyüp olgunlaşıyorlar, bir an geliyor ben ne yapacağım diye dövünürken bir bakıyorsun melek olmuşlar bir kanatları eksik.Biliyorsun daha bir kaç güne kadar burada dert yanıyordum bağırıyor, çığlık atıyor diye. O kadar azaldı ki sana anlatamam, ve günler içinde oldu bu değişim. Gerçi bir kere süper dadıyı seyretti, orada aynı kendi gibi bir çocuk vardı, onu görünce bir şok oldu, kendine geldi. Yani süper dadıya ne kadar teşekkür etsem az. Kadın bizim eve gelmeden uzaktan halletti gerçekten. Yusuf'un okulu sevmesi de çok güzel, arkadaşlarından, öğretmeninden ayrı kalamıyor baksana.:))
Bende uzun zamandır ilk kez bugün bdv de yorum yazdım , bakmıyorum , okumuyorum bile orayı artık .Eskiden çok takılırdım da , Artık Bdv gazelden sorulur
Ben ya burdayım , ya siyasette, ya yemek topiklerinde
Şu süper dadı hangi kanalda , saat kaçta ? Belki bizde de etki eder .
Yavaş yavaş kaçıyorum ben , sende 1 ünite daha bitirirsin bu gece artık , daha saat erken
beni de listeye eklermisiniz ilahiyat önlisans 1sınıf 7 ders var sıkı çalışıyorum hedefim başarılı bir 1yıl geçirmek hepinize allah zeyin açıklığı versin inşş
biraz gaz vermemiz lazım gözdem, yavaş ilerliyoruz valla, geçen sene daha bi tempoluyduk sanki..2 den aşağı ünite bitirince bile az görüyorduk...şimdi günler ünitesiz geçiyor
zaman var diyemi böyleyiz acaba
Canım bu sene erken başladk calışmaya
yani ben gecen 2seneye göre baya erken başladım :)
Cok sıkmaya gerek gormuyorum ya
daha zaman cok
Ben yetiştirirsem herkes yetistirir zaten :)
Bu arada aus ablacım 1unite bitirdim oldu 13 :):)
merhaba hoşgeldin aramıza
ünite sayılarınıda yazarsan aus abla tabloya ekleme yapar beraber çalışır bitiririz Allahın izniyle
merhaba lilas hoşgeldin..
benim bölümümden birini görmek ne güzel yaaa çok sevindim
Hoş geldin haber alınamayan öğrenci
Daha sık gel aramıza , burada ünite bildirenleri gördükçe hızlanırsın .
Hoşgeldin sevinç , hemen ekliyorum listeye .
Ünite bildirimlerini de bekliyorum .
Merhabalar lilas , panik iyidir ya , ders çalışma hızını tetikler
Vizeden sorumlu olduğun üniteleri yazarsan listeye ekliyorum adını .
merhabalar sanirim çalişmam gereken toplam ünite sayısını soruyorsunuz 32 ve ben henüz hiç ünite bitirmedim
Listeye baktım ama Halkla İlişkiler bölümünde kimse yok şuan için , listeye girip bizimle çalışmak istersen ilk Halkla İlişkilercimiz olabilirsin ama
tabiki isterim :) ama önce kayıt yaptırmam gerek :) sanırım kitaplarımı o zaman verecekler(çok bilgim yokta) ama şuara ales e hazırlanıyorum şimdilik o derslere bakabilecek miyim emin değilim :)
yağmurlu bir istanbul sabahından herkese günaydın
bugün harman yerine dönen dolaplarımızı toplıycam inşallah
öğlene kadar işimi bitirirseeem akşama 2 ünite bitirmeyi planlıyorum İNŞALLAH
herkese kolaylıklar diliyorum
hayırlı sabahlar
biberoncum burdaymış :)
kepenkleri açtık biberonum, sfitahı bizden bereketi allahtan
nasılsın, nasıl gidiyor çalıştınmı geceden sonra...bende hala tık yok
Selam herkese... Aus'cuğum 49 ünite ekler misin. Ne ara çalışıcaksam ben daha kpss çalışacağım...
benimde yatak odam darmadağın lolis yaa
dün gece yazlık kışlık meselelerine bi giriştim, ama bitiremedim hala..huyum kurusun dolap yerleştirmeye başladım mı işin içinden çıkamıyorum, inci gibi olana kadar uğraşıyorum..çok vaktimi alıyor bende bugün dolaplarla uğraşacam
tesadüf..istersen önce sen bana gel yardıma, sonra sana gidip senin dolapları düzenleyelim
ardından oturur aöf çalışırız
benimki tam manada yazlık kışlık ayrımı olmadı aslında
kızın(bu arada niye hep kız diyosam adı yok sanki)Miray'ın kışlık pek bişeyi yok bu yıl için
ay başında çıkıp alıcaz
sadece örgü hırkalar yelekler var
ben baya kolayladım sadece nevresimler kısmı kaldı,ben sana gelirim
Günaydın gazelim, ben özet çıkarmakla uğraşıyorum. Bugün de 2 ünite hedefim var, bakalım olacak mı...Eğer olursa sosyolojiden tek dersim kalmış olacak önümüzdeki haftaya...Bakalım hayırlısı, sana da kolay gelsin, hiç sevmem yazlık-kışlık olayını, daha önce yazmıştım.
Adacığım, kararını verdin mi, resmen bölümdaş ve okuldaş olduk mu? :)) Dersler açıldı mı sende? Ben başladım, ilk üniteler gayet eğlenceli ve zevkli, bakalım ilerleyen haftalarda neler olacak?? :)))