2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

bizim burağında bişeyi kalmamıştı kış için..geçen yıl aldığımız yepyeni kıyafetler şimdi kısacık kalmış, tshirtlerin kolları kısacık, pantolonların da paçaları :KK1:
çok da kaliteli şeylerdi ya üzüldüm, havalarda aniden soğudu, bir an önce bişeyler alıcam bende...
çok fena yoruldum ya :KK14: kanepeye yığıldım kaldım,
yatak yorgan çarşafları değiştirdim, bazanın altını sildim yerleştirdim, dolapları indirdim ayarladım halim kalmadı, az soluklanayım da süpürüp silip çıkacam odadan :KK1:
hiç ders çalışmadım, daha yemeğimde yok :KK37:
şu saat oldu aha işte gün bitiveriyor hemen :KK34: akşama çalışabilirim inşallah

Kolay gelsin gazelcim benim öyle kışlık yazlık derdim yok. Zaten iki kişiyiz dolabım hayli geniş ve büyük. Kaldırmıyorum yani mevsim değişikliklerinde. Sadece çıkarılıyor yıkanıp ütülenip geri yerleştiriliyor. Onu da parça parça yaptığım için zorlamıyor

Evet canım kayıt yaptırdım hem bölümdaş hem okuldaşız yani sınıf arkadaşıyız bir nevi :KK52:
Ama ders çalışmaya başlamadım şöyle bir baktım sadece çalışmak lazım :KK53: Sen başladın mı canım çalışmaya. İkimizde bölüm 1. olalım sen baştan 1. , ben sondan 1. :KK36:

Başladım canım çalışmaya...Ama göz korkutacak bir şey yok, ilk konular kolay hem de zevkli...Olmaz öyle birincilik, anca beraber kanca beraber, hem ben bu sene iki bölümü de takıntısız geçeyim yeter bana zaten.:)))

ben ünite sayım için 68 dedım ama.. ılk sınavda konuların yarısı 34 unıteden gırıcem..ıkıncı sınavda hepsınden 68 olucak ...yanlıs bılgı vermıs olmıyım..

kızlar selam
direk konuya dalıcam kusura bakmayın
ingilizce 3 ve 4 ün kitabı ayrı değil mi?
ben öyle biliyorum ama aynı kitap olduğunu söyleyenler var
yani o benim verdiğim linkteki ünite sayıları doğruymuş
vizeye kadar 1-3 arası finale kadar 1-6 arasından sorumluymuşuz
sonrada yani bahar döneminde de aynı kitaptan 7-9 finalde de 7-12 arası sorumluymuşuz
ama ben büroda ing 4 kitabını gördüm
salak gibi hissediyorum kendimi valla
doğru düzgün bilende yok

ben 1. sınıfta ing 1 ve 2 yi ayrı kitap olarak almıştım
üstelik bir dönem 12 ünite diğer dönemde 12 üniteden sorumluydum
kafam karıştı bilen var mı?

1 ünite daha bitirdim şükür...ahretlik eklermisin sana zahmet...
benim kitaplar hala gelmemiş napıcam ben yaaa :KK14: çok sinirim bozuluyor yaa, ben pdf çalışamam hayır olmaz yapamam ki..:KK14:
benim gözlerim çabuk yorulur, birde sanki hiç anlamıyormuşum gibi olur yaa, kitabı elime almadan nasıl olcak öyle...öf içim daralıyor valla yaa :26::26:

bende pdf çalışamıyorum ne olacak bu böyle eskişehirin kitaplarıyl aşağı yukarı aynı bende onlaraa bakıyorum sonrada karşılaştırma yapıp aradaki farkları not alıyorum

benim kitaplar hala gelmemiş napıcam ben yaaa :KK14: çok sinirim bozuluyor yaa, ben pdf çalışamam hayır olmaz yapamam ki..:KK14:
benim gözlerim çabuk yorulur, birde sanki hiç anlamıyormuşum gibi olur yaa, kitabı elime almadan nasıl olcak öyle...öf içim daralıyor valla yaa :26::26:

sabret canım önümüzdeki hafta gelir gibime geliyor
olmadı ara sürekli 444 10 26 yı
şikayet etmek istiyorum falan de
boş boş oturmasınlar

:KK14::KK14: ben biraz tembellik yaptığım için yine 1.sınıftayım tabi :KK31:
nasl çalışmaya başladınız mı? hangi ders zorluyor seni?

açikcasi henuz başlamadim sadece ing bikaç sayfasina göz attım matematik hiç anlamam o bayagi zorlayacak sizce dersler nasil zormu

gözdem maşallahın var tebrik ederim valla :nazar:
benim kitap olmayınca ağırdan gidiyorum...:KK43: yetişeceksin hiç telaş etme...ama bu hızla gitmen lazım....
ara verdimi insan kopuveriyor hemen, yani ben öyleyim bugün çalışmadıysam yarın da canım istemiyor ara açılıp gidiyor...günü ünitesiz geçirmemek lazım...

sağol canım yavaşta olsa ünitesiz gün bitirmemeye çalışıyorum
o gün çalışamazsamda ertesi gün 2 ünite koyuyorum
bu arada staj tarihlerimde açıklanmış
geçen seneki gibi 8 hafta gidicekmişim yine
2 aralıktan 24 ocağa kadar
haftada 1 kez
yani toplamda 8 kez gidicem
sevindim valla yine az olmasına
staj beni çok zorluyor
istanbuldan nefret ediyorum her yola çıktığımda
taa anasının gözüne veriyorlar kışın göbeğinde dona dona bir hal olmuştum geçen sene
bir atlatsam şu stajları ders mers umrumda değil öylede böylede yaparım yani

hoşbulduk her kitabin 4 ünitesine kadar sorumluymuşuz burdada aöf dede yeni oldugum için sanirim pek bişey anlamadim ekleme yapmak ne demek:KK17:

arkadaşım atlamışım kusura bakma
her kitabın 4 ünitesinden sorumlu değilsin
mesela 10 üniten varsa bir kitanından 5inden sorumlusun
link vardı bir yerlerde
dur bulayımda atarım bakarsın kendi bölümünden
kaç üniten var yazarsın
ona göre ekleme yapar aus abla tabloya

burda hiç felsefe bölümünden olan yok galiba o biri ben olabilirmiyim acaba.. :nazar: 4. sınıf 7. dönem 9 dersim var yalnız kitaplarımın hepsini alamadım o yüzden kaç üniteden sorumluyum bilmiyorum yaklaşık 30 35 arası ünitem var tahminen vize için... hiç ders çalışasımda yok belki dürtelerseniz bişiler yaparım sizlerden destek alıp... her dönem son iki hafta deliler gibi çalışıp geçiyorum deliler derken harbiden öyle ama hırpalıyorum yani kendimi hiç uyumuyorum verimlide çalışıyorum aslında bu şekilde ama bu dönem zorlamıcam kendimi az erken başlayayım diyorum çalışmaya :KK70: kasımın ortasında felan başlasam anca işte..:KK42:

Hoşgeldin , listeye ekledim ama ünite sayını yazmadım , netleşince yazarız .
Hemde geçen sene ilk senemdi ve hep son hafta çalıştım hatta son 5 gün . Sonuçlar iyiydi ama aynen gecem gündüzüme karışıyordu . Sınav günü cuma- cumartesi neredeyse hiç uyumuyordum .Bu sene bende 1 ay kala başlama niyetindeyim ama kısmet .

merhabalar sanirim çalişmam gereken toplam ünite sayısını soruyorsunuz 32 ve ben henüz hiç ünite bitirmedim

Tamamdır ekledim .
OLsun bende daha hiç bitirmedim :KK1:

tabiki isterim :) ama önce kayıt yaptırmam gerek :) sanırım kitaplarımı o zaman verecekler(çok bilgim yokta) ama şuara ales e hazırlanıyorum şimdilik o derslere bakabilecek miyim emin değilim :)

Evet büroya gittiğinde kitaplarınıda alacaksın .
Bilgilerinide o zaman yazarız .

Selam herkese... Aus'cuğum 49 ünite ekler misin. Ne ara çalışıcaksam ben daha kpss çalışacağım...:KK52:

:KK52:
Canın sıkılıyordu senin değil mi ? Al sana eğlence ...Kpss aöf çıldırır durursun bu sene .
Ekledim canım , 49 da çokmuş be :KK14:

kızlar selam
direk konuya dalıcam kusura bakmayın
ingilizce 3 ve 4 ün kitabı ayrı değil mi?
ben öyle biliyorum ama aynı kitap olduğunu söyleyenler var
yani o benim verdiğim linkteki ünite sayıları doğruymuş
vizeye kadar 1-3 arası finale kadar 1-6 arasından sorumluymuşuz
sonrada yani bahar döneminde de aynı kitaptan 7-9 finalde de 7-12 arası sorumluymuşuz
ama ben büroda ing 4 kitabını gördüm
salak gibi hissediyorum kendimi valla
doğru düzgün bilende yok

ben 1. sınıfta ing 1 ve 2 yi ayrı kitap olarak almıştım
üstelik bir dönem 12 ünite diğer dönemde 12 üniteden sorumluydum
kafam karıştı bilen var mı?

Gözde canım benim , bende de bu sene İng 3 var ama hiç bilgim yok , sen söyleyince şimdi inceledim kitabı , 3-4 yazardı ama yok , ya da 7 üniteden itibaren 4.sınıf yazardı o da yok .
O zaman bu kitabın ilk 6 ünitesinden vizede , 12 sinden de finalde sorumluyuz.

Ekledim canım .
Önümüzdeki hafta keisn tamamlanır kitaplar merak etme .
Daralmasın için hemen , en kötü bu arada 1 -2 ünite pdf çalışırsın . Sonra içine sinmezse kitaplar gelince tekrar edersin .

Selammlar bu arada herkese :KK3:

Bugün hiç bakamadım buralara , geçmişe daldım o yüzden .

Atladığım kimse yoktur umarım :KK17:

ya abla bende öyle biliyorum
öyle olmasa kitabın üzerine 3-4 yazmaz mı bu adamlar
ya hadi yanlış biliyorum diyelim
ben illa da benim bildiğim doğru diyorum ya sanki facebookta bir gruba üye olmuştum kardeşimin hesaptan
ben facebook kullanmıyorum
arada o gruba bakıyorum ing çalışma grubu
oraya yazdım ben böyle böyle biliyorum diye
anaaaaammm demez olaydım:KK30::KK30::KK30:
tövbe yarabbi bir küfür yemediğim kaldı:KK52::KK52::KK52:
yanlışsam adam gibi yanlışsın kardeşim ben şurdan burdan biliyorum de de inanayım
yok efendim ağzı olan konuşurmuş falan filan
biride çıkıp demiyor ki ben bürodan sordum öğrendim diye
neyse bir öğrenelim şunu cidden canım sıkıldı
eğer 3-4 aynı kitapsa işimiz kolay
benimde işime gelir yani
fazla ünite çalışmak yerine:KK1:
ama sanmıyorumda 3 üniteden şimdi bizi sınav yapacaklarını
yoksa ben 1. sınıfta ing1den 12 ing2 den 12 üniteden niye sorumluydum saçmalık olur yani

beren canım hoşgeldin ya valla sevindim :) bölümdaşız senle..geçen sene yapayalnızdım koca topikte tek ilahiyatlı bendim...bu sene senle beraber üç kişi olduk...
bende önlisansım 2. sınıfım....dertleşiriz muhabbet ederiz :KK1:
hayırlı olsun bu arada....

en azından yalnız değilmişim sevindimm. ben çalışmaya başladım sınav 12 aydaymış 7 ders var sen biliyosun tabi. tek sıkıntım arapca beni korkutuyo henüz hiç bakmadım ben 7 dersi 4 ünite 4 .4.4 sekinde çalışıyorum yani bir kitabın 4üncü üniteden sonra bırakıyorum hepsi 4 olunca en son 2 de ekleyip üniteleri bitirmeyi planlıyorum. biraz karışık anlattım galiba ama :KK1: :KK1: :KK1: :KK1:
senin dersler nasıl alttan dersin varmı ?

ya abla bende öyle biliyorum
öyle olmasa kitabın üzerine 3-4 yazmaz mı bu adamlar
ya hadi yanlış biliyorum diyelim
ben illa da benim bildiğim doğru diyorum ya sanki facebookta bir gruba üye olmuştum kardeşimin hesaptan
ben facebook kullanmıyorum
arada o gruba bakıyorum ing çalışma grubu
oraya yazdım ben böyle böyle biliyorum diye
anaaaaammm demez olaydım:KK30::KK30::KK30:
tövbe yarabbi bir küfür yemediğim kaldı:KK52::KK52::KK52:
yanlışsam adam gibi yanlışsın kardeşim ben şurdan burdan biliyorum de de inanayım
yok efendim ağzı olan konuşurmuş falan filan
biride çıkıp demiyor ki ben bürodan sordum öğrendim diye
neyse bir öğrenelim şunu cidden canım sıkıldı
eğer 3-4 aynı kitapsa işimiz kolay
benimde işime gelir yani
fazla ünite çalışmak yerine:KK1:
ama sanmıyorumda 3 üniteden şimdi bizi sınav yapacaklarını
yoksa ben 1. sınıfta ing1den 12 ing2 den 12 üniteden niye sorumluydum saçmalık olur yani

Sen ver bakayım bana o adresi , ben onlara göstereyim ağzı olan mı konuşuyor , yoksa onlar başka yerlerinden mi konuşuyor :KK52:

Nefret ettiğim şeydir , klavye başında sağa sola saranlar .

Neyse kuzum , bende isterim tabii 3 ünite çalışayım keşke ama ,

$wb_covers.gif

Baktım şimdi bende ki kitap yeşil olan , 4 var işte .

Sen ver bakayım bana o adresi , ben onlara göstereyim ağzı olan mı konuşuyor , yoksa onlar başka yerlerinden mi konuşuyor :KK52:

Nefret ettiğim şeydir , klavye başında sağa sola saranlar .

Neyse kuzum , bende isterim tabii 3 ünite çalışayım keşke ama ,

Eki Görüntüle 820881

Baktım şimdi bende ki kitap yeşil olan , 4 var işte .

hehhhhhh al işteeeeeee
iyi kapak olur bu resimler onlara
ben diyorum büroda 4. kitabı gördüm diye
artık göz ve beyin sağlığımdan şüphe etmeye başlamıştım ya
4.kitap varsa mümkün değil onların dedikleri gibi olması
ben bir ekleyeyim şu resmi oraya:KK9::KK9::KK9:

hehhhhhh al işteeeeeee
iyi kapak olur bu resimler onlara
ben diyorum büroda 4. kitabı gördüm diye
artık göz ve beyin sağlığımdan şüphe etmeye başlamıştım ya
4.kitap varsa mümkün değil onların dedikleri gibi olması
ben bir ekleyeyim şu resmi oraya:KK9::KK9::KK9:

Seni savaşa hazırlıyorum kuzum benim , daha yetmezse videoda yollarız :KK52:

Seni savaşa hazırlıyorum kuzum benim , daha yetmezse videoda yollarız :KK52:

şu resim bir yüklense savaş çıkacak kesinde:KK52::KK52:
yüklenmiyor bir türlü
iyice kafam karıştı valla benim
sorumlu olduğumuz linkede bakarsak tek kitaptan çalışmamız gerek gibi
iyice sinir oldum ya
bir işide doğru yapsalar şaşarım

şu resim bir yüklense savaş çıkacak kesinde:KK52::KK52:
yüklenmiyor bir türlü
iyice kafam karıştı valla benim
sorumlu olduğumuz linkede bakarsak tek kitaptan çalışmamız gerek gibi
iyice sinir oldum ya
bir işide doğru yapsalar şaşarım

Evet ya senin yolladığın aöf linkinde tek kitap gözüküyor .

Değişti o zaman gözde.

O 4 eski kitap demek .

X