Arkadaşlar ben lisans tamamlama için başvuru yapacağım nasipse. Ben kapalı bir bayanım başvuruda fotoğrafı kapalı çektirmemde sakınca var mı? Böyle başvuru yapan var mı?
benden gelen geç bir günaydın sizlere
geç uyandım bugün hemde çok geç
azcık tembellik yaptım olsun o kadar
bu arada 40 sayılara ulaşmışım ablacım ben
ooyyy bir sevindim ki
buna bile sevinir oldum
bugünde 2 ünitebitirip yazarım buraya inşallah
Hayır , hiçbir sakınca yok .
Fotoğraf denen şey zaten tanınmak içindir , o sebeble sen dışarıda nasılsan fotoğrafında öyle olmalıdır
merhaba kızlar, aranızda halkla ilişkiler okuyan var mı? dersler hakkında bişeyler soracaktım zor mu çok kasıyor mu diye :)
Teşekkür ederim canım önceden sorun oluyordu ya o yüzden soruyorum...
Ausencia [B .!.:Eskidendi o canım , rahat ol sen .[/B]
Sağol canım. ALLAH(C.C) senden razı olsun.
Amin
Güzel poz ver fotoğrafta
Auscuğum, ben şimdi 3 ünite bitirdim ya, herhalde benden perşembeye kadar ünite bildirimi istemiyorsundur.
Zira şimdi durumum an itibariyle şu şekilde::126: Özet çıkarmaktan bir hal oldum...
ahret bende tık yok hala
kızlar s.a nasılsınz dün çalışma planımı oluşturdum ve dersleri çalışmaya başladım ufak notlar alarak ve şunu aladım drs çalışmayı çoookk özlemişim vize final gecesi sabahlamayı bile özlediğimi farkettim.....
Perşembeye kadar mııı
Yarın son gün , yarın gece 1 ünite bekliyorum senden balım
Seni kıracağıma kafamı kırarım ausum..:)) Bir çizik daha alayım o zaman sosyolojiye, mümkünse, rica etsem...:)
beni de listeye eklermisiniz ilahiyat önlisans 1sınıf 7 ders var sıkı çalışıyorum hedefim başarılı bir 1yıl geçirmek hepinize allah zeyin açıklığı versin inşş
Bugün beni çok gururlandıran bir şey oldu arkadaşlar, sizinle paylaşmak istedim. Oğlumu markete götürdüm, ben dışarıda sebze seçerken o da içeride hemen kapının önünde duruyordu. Bir ara baktım, bayağı yaşlıca bir amcayla konuşuyor. Neler konuşuyorlar duyamadım kapı kapalı olduğu için, ama çıkışta amca bana döndü, sizin oğlunuz mu dedi. Evet dedim, çok güzel Türkçe konuşuyor, bazı yetişkinler bile onun kadar düzgün Türkçe konuşamıyor dedi. Tebrik ederim, maşallah dedi. Ben de teşekkür ettim, diyemedim anası kendisi edebiyat bölümlerinde parçalıyor, o kadarcık olsun diye.Ama çok gururlandım oğlumla bir kez daha...
Doğru söyle biberon , çocuğada edebiyat ve Türk dili çalıştırıyor musuun
Tatlım , evde konuşulan telafuz çok önemli , sen Türkçeyi çok çok güzel kullanan biri annesin (eşini bilemem) o sebeble Sarpında güzel konuşması kaçınılmaz .
Onun ağzını burnunu ısırırım ben ama adam olmuşta , marketlerde sohbete mi başlamış ?
Birde yaramaz dersin , ben nerdeeee sebze seçerken , Yusuf öyle kapının orda dikilip beni bekleyecek
Tabii, bizim evde her akşam güzel konuşma ve yazma dersi var, 20:30-21:00 arası.Sağol canımcım benim, elimden geldiğince iyi kullanmaya çalışıyorum, bu bölüme girmeden önce de dikkat ederdim. Her sene şu kk'da Türkçe'yi en güzel kullanan kategorisine aday olmak istiyorum, ama popülarite eksik, hiç kısmet olmadı. Bu sene bir el atın ausum, hayalimi gerçekleştirin. Ama dediğin doğru elbette, çocukcağız ne duyuyorsa onu kapıyor.
Isır aus teyzesi, bu aralar bir yemelik ki sorma.O sebze seçerken beklemede yeni yeni valla, ben de hayretler içinde kalıyorum ve hep dilimi ısırıyorum Allah bozmasın diye...:)) Yusuf da öyle olacak bak gör, 1 senesi kaldı maksimum küçük çaydanlığın. :)) Belki kreş faktörü çok çok daha kısaltacaktır süreyi...