Biberoncum harikasın maşallah:))) Başarılarının devamını diliyorum. Her gün bir farklı ders çalışma fikri harika, tam bir haftaya denk geliyor. Özet çıkartmaya devam edeyim canım. Biraz tarih ve isimleri ezberlememde sıkıntı var, inşallah onlarda göz aşinalığı olur halledebilirm
Sağol canım benim, hepimiz başaracağız, elele verdik bir yola baş koyduk.:)) Canım, tarihleri oku bil ama çok takılma. Çünkü genelde tarih sormuyorlar, ya da geçen sene sormadılar diyeyim. Bu sene ne yaparlar bilemem. Geçmiş sorulara da bak mutlaka, aöf'nin sayfasında var ama şimdi yayınevleri de çok cüzi fiyata çıkartmışlar bu sene, 2 lira gibi birşeydi yanılmıyorsam, onu da edinebilirsin. Geçmiş sorulardan da özellikle osmanlıcadan tekrar sordukları çok oluyor. Ama isimler önemli, onları çalış mutlaka çıkar isimlerden....
az önce geldik doktordan canım..başka bir hastaneye gittik, farklı bi doktordu...dua ederek gittim allahım anlayışlı vicdanlı bi doktora denk gelelim diye..randevu almıştık zaten...içeri girdik, doktora dedim doktor bey eğer vaktinizden çalmış olmazsam ben baştan anlatayım durumu dedim.tabi dedi sağolsun dinledi...epeyce anlattım detaylı detaylı...
dedim bize ilaç verip yollayacaksanız nolur biz gidelim..bunaldık ilaçlardan..lütfen bize bi çare olun artık dedim...ama moralim de bozuk, doktorunda telefona çıkmadığını söyledim tedavimizi yarım bıraktı dedim....tamam üzülmeyin ben bi muayene edeym dedi...ilaçları falan söylemiştim kullandıklarımızı...hepsini kesin ilaçların..bu çocuğun şuan ilaca ihtiyacı yok dedi..
ciğerleri temiz görünüyor, dedi, epey ilgilendi sağolsun....
alerji meselesini de şu ilaçların vücuttan atılımı olsun ondan sonra gidersiniz dedi..isterseniz bana gelin ben yollayayım, yada kendi doktorunuza gidin o yollasın dedi...
teşekkür ettik allah razı olsun dedik geldik..ilaçların çöpe attım gelir gelmez...
şimdi bekeleyecez bakalım, 10 gün falan geçsin, kararsızım acaba kendi doktorumuza mı gitsek, yoksa bu doktora mı? emin değilim..siz olsanız napardınız kızlar :26: kendi doktorumuzun umuruna takmayın tedavimizi yarım bırakması ilgilenmemesi bizi mahfetti...hiç ona gitmek istemiyorum...
Gazelim, ahhh ahh o kadar haklısın ki, ne diyeceğimi bilemedim. Benim Sarp'tan evvel bir düşüğüm var, o sırada gittiğim doktor o kadar ilgisizdi ki, her gün evde ondan tahlil sonucumu öğrenmek için kıvranıp dururdum. Üstelik hassas bir dönem, hamileliğin başı, ben bilgisizim, insan doktoruna daha bir dört elle sarılmak istiyor. Sonunda düşük yaptım, ama o süreçte her gün aramama rağmen doktorla yalnızca 1 kere konuşabildim 1 hafta içinde. Hemen doktor değiştirdim, ikinci hamileliğimdeki doktorumu da hala yere göğe koyamıyorum. Kanamam oldu, nöbetçi doktora gittim diye beni azarlamıştı, saat kaç olursa olsun beni niye aramıyorsun diye...O nedenle ben doktorunu değiştirmen taraftarıyım. Önemli olan senin rahat hissetmen, derdini anlatabilmen, oğluşuna iyi bakan bir doktor olması...
ausencia slm tabi diğer kızlarda selam... bu atatürk ünv pek anlayamadım ben ya dersle haftalık ünite şeklinde yayınlanacakmış yani toptan değil ilk üniteler bu gün yayınlandı şöyle bi gözz gezdirdim ümitliyim kendimden inşaallah... ausencia sitenin mahiyetini inşaallah çöözecem ozaman tam ünite sayısnı bildirirm olurmu bu uzun sürmez inşaallah ama 7 dersim var.......
Canım, ben de sosyoloji bölümünün facebook sayfasında okudum, 7 ders var; 1.dönem 7'şer ünite, 2.dönem 7'şer ünite var. Her dönem için 49 ünite yapıyor. Ama resmi sayfada bununla ilgili bilgi bulamadım, ya da bu sadece sosyoloji için mi geçerli yoksa genel mi onu da bilemiyorum. Ama genel olduğunu tahmin ediyorum. Her hafta pazartesi günü her dersin 1 ünitesi yayınlanacak, bu süreç 7 hafta sürecek diye düşünüyorum...
Gözde ablam oh maşallah
bende sözümü tuttum 2unite bitirdim ve artık yatagmdayım
herkese iyi geceler
d
Canım benim, senin hızına yetişmeye çalışıyorum işte, ama ne mümkün.
Sosyolojide üniteler biraz kısa, bir de ingilizce faktörü var, onun için bu kadar hızlı oldu.:)))
biberonum maşallah, hayırdır ne bu hal böyle,
olan var olmayan var dimi ama, cık cık cık hiç yakıştıramadım ayıp ayıp...
bugün benden ders bildirimi yok, niye mi, çünkü kitabım yok...bu elimdekini bitirirsem kitapsız kalıp sinir olacağım için yavaştan alıyorum ağır ağır okuyorum...bitmesin diye...
Gazelim, sen demedin mi yemek kaynayana kadar ünite bitirirsin diye, ben de 3 çeşit yemek yaptım işte.
Hem benim de kitabım yok sayılır, sosyolojiyi bilgisayardan çalışıyorum mecburen. Allahtan kısa üniteler, yoksa ben de ekrana o kadar uzun bakınca çok yoruluyorum...