2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

kızlar bu arada yardımcı kitap gelmiş ama şok oldum yaa, sadece iki sayfa konu anlatımı var, gerisi soru bankası şeklince...:KK53:
ya ben zaten soru bankası almıştım 3000 soruluk....bana konu anlatımlısı lazımdı...bu sene böyle çıkmış, 2 sayfacık özetmi olur yaa...
benim yardımcı kitap hayali suya düştü iyimi :KK43:
ben şimdi aöf kitaplarını öpüp başıma mı koyacağım...
elimde olsa hadi öpeyim de, kitaplarda yok ki, gelmemiş büroya halaaaaa...allahım delirecem ben yaaaa bu neeeeee
:KK22::KK22::KK22::KK22::KK22::KK22::KK22::KK22::KK22::KK22:

yasakladılar ya artık daha fazla yapamıyorlar ki
valla 2 sayfa özet koymaları bile ilginç artık ona şükreder hala geldik:KK52:
okulun kitaplarını bir an önc ealabilseydin keşke
valla benim tek tesellim bu sene bitirip kurtuluyor olmam

merhabalar ben yeniyim saglik kurumlari işletmeciligi 1.sinif henuz başlamadim buradaki msj okuyunca bi an panikledim en iyisi bende hemen başlayayim

merhaba hoşgeldin aramıza:KK16:
ünite sayılarınıda yazarsan aus abla tabloya ekleme yapar beraber çalışır bitiririz Allahın izniyle

konu ne olursa olsun asla 1 doktora bağlı kalınmamasını öneriyorum canım ben
bende senelerce bir doktora tedavi oldum
özeldeydi
sürekli gelmem için olur olmaz şeyler söyledi canımı sıktı
ama ben doktorumu değiştirdim şimdi çok memnunum
en azından beni anlıyor derdimi dinliyor
şu ilacı al kullan diyip kestirip atmıyor
artılarını eksilerini her türlü şeyini konuşabilmen lazım doktorla
üstelik bu ufacık çocuk
ilaçları kesmenizde çok iyi olmuş
ilaç bağımlısı olacak yavrucak
vücut kendi kendini toparlasın biraz
ilacı kesince şimdi yine düzeni allak bullak olabilir
yine rahatsızlanadabilir
ama hemen ilaca sarılma
bir 10 gün dinlensin vücudu
iyice temizlensin
sonra bence yeni doktora gidin yine

ben zaten ilaca çok karışıyım gözdem biliyorsun, kaç gündür ilaç içirmek istemiyorum diye isyan edecektim artık....
genelde hastalıklarımızda falan ilaca hiç sarılmam bitkisel çaylar falan kullanırım...
ama bu doktor bizi mahfetti ya,
her grip diye götürüşümüze hastaneye yatırdı, derumlar iğneler vs..
sık sık bronşit olması artık kafamı kurcaladığı için şüphelendim de test istedim zaten,
doktora kalsak gerek yok diyordu...
bu yeni doktora alerjinin sonucunu göstermeden bile alerjik bronşit olduğu belli dedi adam bildi hemen,
sonra ben test kağıdını gösterince şaşırmadı zaten...
valla diyecek bişeyim yok gözdem, insan hayatı çok basit olmuş artık..hele ki çocuk bu yaa..nasıl bir vicdan bu?
anlamıyorum, anlayamıyorum...

yasakladılar ya artık daha fazla yapamıyorlar ki
valla 2 sayfa özet koymaları bile ilginç artık ona şükreder hala geldik:KK52:
okulun kitaplarını bir an önc ealabilseydin keşke
valla benim tek tesellim bu sene bitirip kurtuluyor olmam

merhaba hoşgeldin aramıza:KK16:
ünite sayılarınıda yazarsan aus abla tabloya ekleme yapar beraber çalışır bitiririz Allahın izniyle

kitabı görünce almadan çıktım zaten...o kadar beklediğim boşa gitti...
soru bankası şeklinde yapıp, ilk iki sayfayı özet şeklinde yapmışlar, yardımcı kitap diye yutturuyorlar..
bende zaten soru bankası var, 25 liraya almıştım...2 sayfacık özet için tekrardan aynı kitabı 35 lira verip almak istemedim açıkçası...bendekinin aynısı, sadece 2 sayfa özet var...önceden ne güzeldi özet kitaplar 10 veya 15 civarı sayfa vardı, devamında da 20 civarı soru vardı..tek bir kitap yetiyordu...
üff boş yere beklemişim...
aöf kitaplarını alabilseydim bari...şimdi 3 üniteyi bitirsem türk dilinden, elimde kitap yok napıcam ben, beklicekmiyim ekim sonuna kadar :KK53:
pdf olarak çalışayım desem, gözlerim kaldırmaz ki ya, hemen ağrımaya başlar...30 sayfa en az bir ünite...:KK14::KK14: ekrana baka baka dersmi çalışlır yaa...

Son düzenleme:
ben zaten ilaca çok karışıyım gözdem biliyorsun, kaç gündür ilaç içirmek istemiyorum diye isyan edecektim artık....
genelde hastalıklarımızda falan ilaca hiç sarılmam bitkisel çaylar falan kullanırım...
ama bu doktor bizi mahfetti ya,
her grip diye götürüşümüze hastaneye yatırdı, derumlar iğneler vs..
sık sık bronşit olması artık kafamı kurcaladığı için şüphelendim de test istedim zaten,
doktora kalsak gerek yok diyordu...
bu yeni doktora alerjinin sonucunu göstermeden bile alerjik bronşit olduğu belli dedi adam bildi hemen,
sonra ben test kağıdını gösterince şaşırmadı zaten...
valla diyecek bişeyim yok gözdem, insan hayatı çok basit olmuş artık..hele ki çocuk bu yaa..nasıl bir vicdan bu?
anlamıyorum, anlayamıyorum...

doktorluk vicdan meselesi canım ya
körelmiş çoğunun vicdanları ne diyeyim
bırak boşver götürme bence eski doktoruna artık

soru bankası şeklinde yapıp, ilk iki sayfayı özet şeklinde yapmışlar, yardımcı kitap diye yutturuyorlar..
bende zaten soru bankası var, 25 liraya almıştım...2 sayfacık özet için tekrardan aynı kitabı 35 lira verip almak istemedim açıkçası...bendekinin aynısı, sadece 2 sayfa özet var...önceden ne güzeldi özet kitaplar 10 veya 15 civarı sayfa vardı, devamında da 20 civarı soru vardı..tek bir kitap yetiyordu...
aöf kitaplarını alabilseydim bari...şimdi 3 üniteyi bitirsem türk dilinden, elimde kitap yok napıcam ben, beklicekmiyim ekim sonuna kadar :KK53:
pdf olarak çalışayım desem, gözlerim kaldırmaz ki ya, hemen ağrımaya başlar...30 sayfa en az bir ünite...:KK14::KK14: ekrana baka baka dersmi çalışlır yaa...

valla canım çıktı al dicem
o da dünyanın parası yapıyor ya
ama belki anlaşırsın bir yerle
en azından bir iki kitabını bastır kitapçık gibi yapıyorlar
boş boş beklemekten iyidir
bilgisayardan çalışmak zaten işkence
ben hayatta yapamam
ben yatıyorum yuvarlanıyorum kitabı çiziyorum çiçek böcek yapıyorum:KK52::KK52::KK52:
ekrandan baka baka ders mi çalışılırmış ya:KK19:

ausencia slm tabi diğer kızlarda selam... bu atatürk ünv pek anlayamadım ben ya dersle haftalık ünite şeklinde yayınlanacakmış yani toptan değil ilk üniteler bu gün yayınlandı şöyle bi gözz gezdirdim ümitliyim kendimden inşaallah... ausencia sitenin mahiyetini inşaallah çöözecem ozaman tam ünite sayısnı bildirirm olurmu bu uzun sürmez inşaallah ama 7 dersim var.......

merhaba hanımlar:KK16:
bugün çalışma masası kurduk:KK6:
sabah da temizlik yapmıştım velhasıl kelam 2 saat ancak çalıştım
zaten bugün kpss günüydü,benden bugün de ünite bildirimi yok yani:KK53:

benim de 2 kitabım eksik ama gidip almaya hiç niyetim yok
yol parası vericem parayla yazıcının kartuşunu doldurup çıktı alıcam:KK53:
seninkileri de çıkarıyım mı bacım:KK19:

Son düzenleme:
valla canım çıktı al dicem
o da dünyanın parası yapıyor ya
ama belki anlaşırsın bir yerle
en azından bir iki kitabını bastır kitapçık gibi yapıyorlar
boş boş beklemekten iyidir
bilgisayardan çalışmak zaten işkence
ben hayatta yapamam
ben yatıyorum yuvarlanıyorum kitabı çiziyorum çiçek böcek yapıyorum:KK52::KK52::KK52:
ekrandan baka baka ders mi çalışılırmış ya:KK19:

çıktı almak da zor iş canım yaa, birsürü uğraş...
of of işlerimde hep pürüz çıkıyor...rabbim hayırlısını versin...
auscum sakın bana neden ders çalışmıyon diye kızma, valla kitabım yok napıyım :KK19:

Selamlar güzeller :KK16: Herkese iyi akşamlar ....

Kahvemi aldım yanınada karamelli çikolatamı .... Oğlum uyudu bile .

Şimdi geçmişe bakayım kimler ünite bitirmiş :KK6:

haber alınamayan öğrenci olarak ben Uluslararası İşletmecilik dersinden 1 ünite bitirdim :)
hızlı bir şekilde devam etmeye başlasam iyi olacak galiba :)

Hoş geldin haber alınamayan öğrenci :KK1:

Daha sık gel aramıza , burada ünite bildirenleri gördükçe hızlanırsın .

Selamlar,
Maliye 1.sınıf 40 ünitem var 1nci ünitedeyim..:)

Hoşgeldin sevinç , hemen ekliyorum listeye .
Ünite bildirimlerini de bekliyorum .

merhabalar ben yeniyim saglik kurumlari işletmeciligi 1.sinif henuz başlamadim buradaki msj okuyunca bi an panikledim en iyisi bende hemen başlayayim

Merhabalar lilas , panik iyidir ya , ders çalışma hızını tetikler :KK34:

Vizeden sorumlu olduğun üniteleri yazarsan listeye ekliyorum adını .

ausencia slm tabi diğer kızlarda selam... bu atatürk ünv pek anlayamadım ben ya dersle haftalık ünite şeklinde yayınlanacakmış yani toptan değil ilk üniteler bu gün yayınlandı şöyle bi gözz gezdirdim ümitliyim kendimden inşaallah... ausencia sitenin mahiyetini inşaallah çöözecem ozaman tam ünite sayısnı bildirirm olurmu bu uzun sürmez inşaallah ama 7 dersim var.......

Ve aleykümselam kays :KK16:

Atatürkte okuyan biberon var , o ünite sayısını öğrendi ama ne şekilde bilmiyorum .

Eşinle yarış halindeydin sen değil mi ? O hangi bölüm ?

merhaba hanımlar:KK16:
bugün çalışma masası kurduk:KK6:
sabah da temizlik yapmıştım velhasıl kelam 2 saat ancak çalıştım
zaten bugün kpss günüydü,benden bugün de ünite bildirimi yok yani:KK53:

Merhabalar loliss , çalışma masasında hiç çalışamayanlardanım ben , koltuk tepelerinde , yerlerde , balkonda ancak motive oluyorum . Hatta bu şekilde olmalı illa yoksa çalışamıyorum , atla gel şaban gibi hissetim kendimi birden , şiki şiki baba eksik bir tek :21:

Atatürkte okuyan biberon var , o ünite sayısını öğrendi ama ne şekilde bilmiyorum .

Merhabalar loliss , çalışma masasında hiç çalışamayanlardanım ben , koltuk tepelerinde , yerlerde , balkonda ancak motive oluyorum . Hatta bu şekilde olmalı illa yoksa çalışamıyorum , atla gel şaban gibi hissetim kendimi birden , şiki şiki baba eksik bir tek :21:
oda ilahiyat ama üst sınıf hemde çoookk üstüm ve yaklaşık 11 yıllık bilgive birikimi var

kızlar merhaba...

matematıksel ıktısat benı zorlayacağı ıcın kursa kaydoldum tek dersten.. buda aradan cıktı..26 ekımde kurs başlıyormuş..

neler yapıyorsunuz kımler bir işte çalışıyor..kımler evde yanı çalışmıyor? ben suan çalışmıyorum ılerleyen gunlerde neler olur bılınmez ama evde olan nasılsa evdeyım dıyor ev ısı su bu derken gunler gecıyor çalışırken daha programlı olabılır ama elverıslı bır işte..geçen senelerde hep kaldım ust uste işim aşırı zordu yorucuydu çalışamıyordum..şimdi evdeyım degerlendırmem lazım bu sene kalmak yok

bu arada çalıştığım ünite sayısı:4

ben burayı unutamam ses cıkmadı demişsin ama burdayım )))ağır gıdıyorum ama hızlanırım yakında

Selamlar güzeller :KK16: Herkese iyi akşamlar ....

Kahvemi aldım yanınada karamelli çikolatamı .... Oğlum uyudu bile .

Şimdi geçmişe bakayım kimler ünite bitirmiş :KK6:

ablaaaaa seni görünce içimden bir ses kalk gözde kalk ders çalışşşşşş dedi:KK52::KK52::KK52:

kızlar merhaba...

matematıksel ıktısat benı zorlayacağı ıcın kursa kaydoldum tek dersten.. buda aradan cıktı..26 ekımde kurs başlıyormuş..

neler yapıyorsunuz kımler bir işte çalışıyor..kımler evde yanı çalışmıyor? ben suan çalışmıyorum ılerleyen gunlerde neler olur bılınmez ama evde olan nasılsa evdeyım dıyor ev ısı su bu derken gunler gecıyor çalışırken daha programlı olabılır ama elverıslı bır işte..geçen senelerde hep kaldım ust uste işim aşırı zordu yorucuydu çalışamıyordum..şimdi evdeyım degerlendırmem lazım bu sene kalmak yok

evde olanlar çok şanslı gerçekten ama dediğin gibi ev işiydi şuydu buydu diye dağıtınca bir daha toparlanmıyor
kendimden biliyorum bir bırakınca ipin ucunu birdaha tutulmuyor
o yüzden her gün ünite btiricem diye kendine söz vermek en güzeli
ben mesela dün çalışmadım
ama bugün 2 ünite bitiricem cezalıyım:KK53:

auss abla duydun bak
2 ünite bitirdim demezsem gece gelip at beni burdan:KK1::KK1::KK1::KK1:

benim ilk kez bi çalışma masam oldu aus:KK53:
bugüne kadar hep dediğin gibi kanepe koltuk tepesinde çalıştım
ama bu yıl biliyosun aöf ye ek ales ve kpss var daha sistemli çalışmam lazım
bi de benm kız kalem defter canavarı görünce dayanamıyo yazı veriyo yavrucak:KK9:
masayı salona kurdum girip-çıkarken kilitliyorum kapıyı,kitaplarımı koruyorum yani:KK6:

kızlar merhaba...

ben evdeyim...
kendimce şöyle bi sistem oluşturdum,öğlen ezanına kadar ev işlerini halletmeye çalışıyorum:KK6:
sonra akşama kadar kızın müsade ettiği kadar ders çalışyorum
eşim evde yoksa akşamları da çalışıyorum
o evdeyse tv,çay çerez faslından derse vakit olmuyo:KK31:
öyle işte............

Ausencia canım 1 ünite daha bitirdim ekler misin?:nazar: Bir yandan dersane , bir yandan kpss ,bir de aöf olunca yavaş gidiyorum. :126: Aöf den ancak her güne 1 ünite sığdırabiliyorum. Zorlarsam 2 ünite de olur da anlamadıktan sonra hızlı gitmişim bana ne faydası var?...:44:
Herkese iyi çalışmalar ALLAH(C.C) yar ve yardımcımız olsun... (amin inşaALLAH(C.C) ):KK16:

Son düzenleme:
X