gazelimmmm banada kız gibi gelyor vede sağlıklı olsundaaa kız olmasınıda ayrı isterim hani:)haklısın canım bence de sanaldaki bazı dostluklar reeldekinden daha iyi ve vefalı oluyor...unutmuyoruz birbirimizi...bi derdimiz olsa üzülüyoruz, sevinçlerimize ortak oluyoruz....
önemli olan o güveni sağlayabilmek zaten....ben hepinizi çok seviyorum
alıntı msj bazen bana da oluyor, öyle gelmiyor alnıtılandığı...sonradan tesdüfen görürsem görüyorum, görmezsem kalıp gidiyor...
aslında yöneticilere bi msj atılsa ilgilenirler bence...
olur olur telaş etme...sen azimli hatunsun vesselam
topiğimizin bebişi o, hep beraber büyütürüz üzülme
arada bana yolla ben bakarım,burağın da arkadaşı yok zaten burda, ikisi kaynaşır giderler...benim oğlan seninkini yoldan çıkarırsa karışmam ama
içime kız doğdu bak
hayırlısı neyse o olsun ama aklımdan kız geçiverdi nedense...
adını ne koyacaksınız
efendimmmmmm
1 ünite daha bitirdim 1di 2 oldu..
lütfen hal ve gidişatımı değiştirebilir misiniz acep aus'cum şurada toplam da 2 ünite bitirdim yaniii
şaka bi yana canım 2.ünite de bitti
ay ne güzel, ya ben bi kalkabilsem alacam kitabı elime de, kalkamıyorum mayıştım nedense bugün..yemek var nasıl olsa diye pek bi mayıştım...çamış misaliyim resmen peff :126::126::126::126:
gazelcim 2 ünite bitti ama yavaş yavaş demi acelemiz yok yani
aman aus duymasın canım bu halini çok kızar sana..
sen hemen kalk başla buralar da yokken...
yoksa hal ve gidişatta fena oluyor sonumuz
sorma eftelyacım ya, inan şuan ders çalışıyorsam sınav korkusundan değil ausun gazabından dolayı :18:
hiç acıması yok valla hemen yapıştırıyor hal ve gidişata
öğlen sana yazdıktan sonra hemen kalktım başladım zaten
türk dili dersine geçtim, yarısına geldim, az mola verdim 30 a yakın sayfa var bitmiyor kör olasıca yaa...
yemek falan yedikten sonra kalanını da akşam çalışırım sorularını çözerim..
asusun karşısına geçerim derim ki, ahanda ünite aus hanım, alnım açık yüzüm ak, çalıştım da geldim derim
aus da başlarmış, bre densiz, sen kim oluyorsun da bana ismimle hitap ediyorsun, seni haddini bilmez, seni sersem
ağalar, alın götürün şu gafili huzurumdan, atın zindana da aklı başına gelsin.....bu aralar çok hürrem izledim sanırım...
selamlar bacılarımmm.. ben daha aöf den kipatlarımı dahi alamadımmm:) ve bugun öğrendimki hamileyimde bu yıl bana çok zor olucakkkk çok bakalım nasıl üstesinden geleceğim... görüşürzzz
Destuuuuuuurrrrrrr
Gazel Hatun ve Eftelya Hatun !
Şimdi maç izlemekteyim , döndüğümde mesajlarınızla itina ile ilgileneceğimmm
Belki ben dönene kadar 1 er ünite daha bitirirseniz , cezai indirimden yararlanabilirsiniz
Benimde adımı listeye ekleyebilir misiniz :) Vizeye kadar sorumlu olduğum ünite sayısı 28 ( Bu artabilir ek ders verip vermeyecekleri lisans tamamlama için kayıt yaptırırken belli olacak. Artarsa söylerim) ama şimdilik yardımcı kaynaktan başladım... Bölümüm Kamu Yönetimi... 3. sınıfım... Hal ve gidişatım hem aöf hem kpss sınavlarına çalışıyorum :) ALLAH(C.C) yardımcımız olsun. :)
Herkese merhabalaaaar :))
Bu sabah kalktım, her yerim ağrıyordu hala, anacım ne temizlikmiş ya ben yaşlandım, ya da çok yüklendim kendime bilemiyorum. Birincinin olma olasılığı daha yüksek.Sonra efendim, bugün ders mers hak getire; vurduk kendimizi parklara, bahçelere. Ama burada nike'ın düzenlediği koşu varmış, her yer kapalı, arabalar çıldırmış durumdaydı.:)) Yaya olarak bile sıkıntı çektik, amma kalabalıktı.
Belki bu akşam biraz özet çıkarırım, daha yardımcı kitaplarımı bile almadım, hepsinin çıkmasını bekliyorum. Bir de Atatürk aöf'den bugün mesaj geldi, derslerinizi 30 ekimde görebilirsiniz diye, umarım 30 eylül demek istemişlerdir, yoksa bayağı bekleyeceğiz demektir...:44:
sessiz olun, haseki aus sultan hazretleri teşrif ettiler...
sultanım nasılsınız? afiyettesiniz inşallah...
topiğin akıbeti malum, herşey düzen ve intizam içinde yürümekte sultanım, gözünüz hiç arkada kalmasın...
ayy kendimi sümbül ağa moduna soktum iyimi
hayır yani hürrem belli de, sülüman kim olacak
bu hürrem ausla başedilmez hatunlar, bu hürreme bir mahidevran sultan lazım, kim ola ki
aus sultan, bi çizik daha çiziver listeye :)
toplamda 5 oldum
Amin .
Hoşgeldin , ekliyorum listeye ve değişiklik olursa haber bekliyorum
[/B]
Ni demek yaşlılık , niii demeekk backlarım tutmuyor , aşk olsun ciğerim , sen nike koşusuna katıldın da bize söylemiyorsun değil mi ? Ondandır o ağrılar ondan
30 Eylüldür 30 Eylül
Ama sende de bir salma , bir adam sendecilik başladı sanki canım , onca üniteyi çalışsın diye adam mı tutacaksın sonradan
Hmmm, hiç fena fikir değil aslında ausum, şu adam tutma işini ben bir düşüneyim...Sonra elimi sallarım şöyle; bana özet olarak anlatır, birine de yazdırırım çizdiğim yerleri, ohhh mis gerçekten, 2 kişi tutsam yeter...
Nike koşusu mu??? Ben??? Ben daha şurada Sarp'la yürürken nefes nefese kalıyorum.Eve geldim yığıldım resmen...Bizden geçmiş anacım, meydanı gençlere bırakmak lazım...
sessiz olun, haseki aus sultan hazretleri teşrif ettiler...
sultanım nasılsınız? afiyettesiniz inşallah...
topiğin akıbeti malum, herşey düzen ve intizam içinde yürümekte sultanım, gözünüz hiç arkada kalmasın...
ayy kendimi sümbül ağa moduna soktum iyimi
hayır yani hürrem belli de, sülüman kim olacak
bu hürrem ausla başedilmez hatunlar, bu hürreme bir mahidevran sultan lazım, kim ola ki
Amin .
Ne mahidevranlar devirdim ben , ne valide sultanları dize getirdim , heeey gidi gazel heeeey
Bana bak , sen bu dizileri izlediğin kadar ders çalışsan , yarım dönem önce bitirirdin okulu
Evladım , bu ara sana taktım , fena gözüme batıyorsun
Arka sıra haylazlarına döndün iyice
Aman ne çok olmuşsun
Ekledim listeye (senin hal ve gidişatına sürekli başka bir şeyler yazıyorum , her zaman oku , muhtemeln sen okumadan daha diğerini yazıyorum bunu silip )
Ben en son avrasyaya katılmıştım , ciddi manada koşayım dedim , öyle köprü turu falan değil , eşim derece yaptı ; ben avrupa yakasına adım atar atmaz , boşver aus bari manzaranın fotoğraflarını çek gülüm dedim
Cidden soruyorum canım ya , iki bölüm birden var , ne ara çalışacaksın ?