- 2 Eylül 2012
- 41.591
- 141.631
Merhabalar, iyi akşamlar; kolay gelsin herkese..
Aus ablacım, 2 ünite daha çalıştım. Toplamda 3 oldu.. Zahmet olmazsa eklersin..
Eklerim kuzum
Nasıl gidiyor çalışmalar deyiver hele ?
gazel aus sultan kızdı bize ama zindana kapatmadı bak yine kızmış sana ben yırttım ohh ohh
aus canım 2 ünite daha bitirdim toplamda 5 mi oldu galiba öyle bu takiplere sen bakıyorsun vallaha canım
Sana da hal ve gidişatta tersleme pozisyonlarına girdim şekerim
Ne güzel ausum yaaa, bak ben de isterdim gerçekten yeteneğim olsaydı. Ama çok çabuk tıkanıyorum, nefesimi ayarlayamıyorum herhalde. Ya da mayamda sporculuk yok.:)) Ama sana ve eşine benden kocaman
Ausum, şimdiden çalışmaya başlarsam sadece özet için iyi olur, unuturum diye korkuyorum. Yani boşuna olmasın diye...Şimdi anadolu aöf'nin sınavı 14-15 aralık. Yani ben kurban bayramında çalışmaya başlasam anadoluya, 23 ünite hayli hayli biter. Atatürk aöf'nin vizeleri 18 kasım-1 aralık arası. O da internetten olduğu için bu kadar uzun bir aralığı var. Aslında öncelikli olarak ona başlasam daha iyi olacak. O da bu pazartesi başlıyor. Şimdi benim planım pazartesi itibariyle (eğer yüklenirse tabii) sosyolojiye başlamak, kurban bayramının başında da ona edebiyatı eklemek. Hafta arası her gün 2 ünite, hafta sonları da özet çıkaracağım. Böylece yetişirim diye düşünüyorum.
Hmmm , Atatürk ' e öncelik vermek mantıklı evet . Ya netten olacaksan sınavı , onun çok güzel kopya yöntemi var ama sen çalışkan öğrencisin yapmazsın da şimdi .
Ama istersen fısıldarım kulağına
aus canım ünite sayım 5 olması lazım çünkü 2 konu iktisat 1 terminoloji ve 1 ingilizce rica etsem düzeltir misin canımm
ay maşallah bana
Bir ara yarım ünite falan demiştin ya canım , onları bire tamamlarken hata olmuş olabilir .
5 son kararınsa yazdım gitti ama 2 iktisat + 1 terminoloji+1 ingilizce = 4 ünite eder . Bir daha düşün istersen
Son düzenleme: