2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

Merhabalar, iyi akşamlar; kolay gelsin herkese.. :KK3:

Aus ablacım, 2 ünite daha çalıştım. Toplamda 3 oldu.. Zahmet olmazsa eklersin.. :KK16:

Eklerim kuzum :KK16:

Nasıl gidiyor çalışmalar deyiver hele ?

gazel aus sultan kızdı bize ama zindana kapatmadı bak yine kızmış sana ben yırttım ohh ohh :KK66::KK66:
aus canım 2 ünite daha bitirdim toplamda 5 mi oldu galiba öyle bu takiplere sen bakıyorsun vallaha canım:KK68:

Sana da hal ve gidişatta tersleme pozisyonlarına girdim şekerim :KK1:

Ne güzel ausum yaaa, bak ben de isterdim gerçekten yeteneğim olsaydı. Ama çok çabuk tıkanıyorum, nefesimi ayarlayamıyorum herhalde. Ya da mayamda sporculuk yok.:)) Ama sana ve eşine benden kocaman:KK9::KK9::KK9:

Ausum, şimdiden çalışmaya başlarsam sadece özet için iyi olur, unuturum diye korkuyorum. Yani boşuna olmasın diye...Şimdi anadolu aöf'nin sınavı 14-15 aralık. Yani ben kurban bayramında çalışmaya başlasam anadoluya, 23 ünite hayli hayli biter. Atatürk aöf'nin vizeleri 18 kasım-1 aralık arası. O da internetten olduğu için bu kadar uzun bir aralığı var. Aslında öncelikli olarak ona başlasam daha iyi olacak. O da bu pazartesi başlıyor. Şimdi benim planım pazartesi itibariyle (eğer yüklenirse tabii) sosyolojiye başlamak, kurban bayramının başında da ona edebiyatı eklemek. Hafta arası her gün 2 ünite, hafta sonları da özet çıkaracağım. Böylece yetişirim diye düşünüyorum.:KK31:

Hmmm , Atatürk ' e öncelik vermek mantıklı evet . Ya netten olacaksan sınavı , onun çok güzel kopya yöntemi var ama sen çalışkan öğrencisin yapmazsın da şimdi .

Ama istersen fısıldarım kulağına :KK1:

aus canım ünite sayım 5 olması lazım çünkü 2 konu iktisat 1 terminoloji ve 1 ingilizce rica etsem düzeltir misin canımm
ay maşallah bana:21:

Bir ara yarım ünite falan demiştin ya canım , onları bire tamamlarken hata olmuş olabilir .

5 son kararınsa yazdım gitti ama 2 iktisat + 1 terminoloji+1 ingilizce = 4 ünite eder . Bir daha düşün istersen :KK52:

Son düzenleme:

Hmmm , Atatürk ' e öncelik vermek mantıklı evet . Ya netten olacaksan sınavı , onun çok güzel kopya yöntemi var ama sen çalışkan öğrencisin yapmazsın da şimdi .

Bir ara yarım ünite falan demiştin ya canım , onları bire tamamlarken hata olmuş olabilir .

5 son kararınsa yazdım gitti ama 2 iktisat + 1 terminoloji+1 ingilizce = 4 ünite eder . Bir daha düşün istersen :KK52:

Ablacım zor gibi, bi de üniteler çok uzun..
Diğer derslere de göz attım, sadece ezberlememiz gerekiyor.. Öğrenmeye kalksak hayatta bitmez o dersler.. :KK50:

Sen nasılsın ablacım? Paşan nasıl? :KK16:

Çalışkanım ama kopya yöntemlerine karşı değilim hiçbir şekilde.:KK9::KK9: Alayım ausum, bu kadar dersle neme lazım ihtiyacım olma olasılığı yüksek.:21:

ama benim şuçum ne aus lütfen hal ve gidişatımı düzelt.. ama bana da yazık.. evet ya 4 oluyor tabi doğru yanlışlık oldu ayy sen 4 yaz canım

Ablacım zor gibi, bi de üniteler çok uzun..
Diğer derslere de göz attım, sadece ezberlememiz gerekiyor.. Öğrenmeye kalksak hayatta bitmez o dersler.. :KK50:

Sen nasılsın ablacım? Paşan nasıl? :KK16:

Ben geçen sene hep ezberden geçtim tatlım :KK1:

İyiyiz biz , paşada tüm hafta sonu okulda öğrendiği şarkılarla solo konser verdi bize . Ahh ahh çocuk Cem Karacalardan , ben bir küçük çaydanlığım şarkılarına geçiş yaptı:KK9::KK9:

Çalışkanım ama kopya yöntemlerine karşı değilim hiçbir şekilde.:KK9::KK9: Alayım ausum, bu kadar dersle neme lazım ihtiyacım olma olasılığı yüksek.:21:

Canım ya öyle mucizevi bir yöntem değil ama takıldığın zaman işe yarıyor sınavda , sınav olurken bir yanda da e-kitap pdf dosyası olarak açık kalıyor , sorudaki anahtar kelimeyi ctrl+f yaptığında kitaptan işaretli olarak çıkıyor karşına , sende hemen cevabı yapıştırıveriyorsun :KK34:

İyiyiz biz , paşada tüm hafta sonu okulda öğrendiği şarkılarla solo konser verdi bize . Ahh ahh çocuk Cem Karacalardan , ben bir küçük çaydanlığım şarkılarına geçiş yaptı:KK9::KK9:

Canım ya öyle mucizevi bir yöntem değil ama takıldığın zaman işe yarıyor sınavda , sınav olurken bir yanda da e-kitap pdf dosyası olarak açık kalıyor , sorudaki anahtar kelimeyi ctrl+f yaptığında kitaptan işaretli olarak çıkıyor karşına , sende hemen cevabı yapıştırıveriyorsun :KK34:

:KK1:
Nem kaldıyı söylüyordu ama o yaaaaaaaaaaaaaaa :KK50::KK52::KK52:
Ayrıca Allah aşkına ben bir küçük çaydanlığım nedir yahu çocukların psikolojisini duman edecekler. :KK1::KK1:

:KK1:
Nem kaldıyı söylüyordu ama o yaaaaaaaaaaaaaaa :KK50::KK52::KK52:
Ayrıca Allah aşkına ben bir küçük çaydanlığım nedir yahu çocukların psikolojisini duman edecekler. :KK1::KK1:

Sorma canım sorma ;

Kaynayınca suyum , başımı eğerim diyerek çaydanlık taklidi de yapıyor :KK1:

Neyse bende evde boş durmuyorum , bu ara çığlık çığlığa ; mabel matiz zor değil de söylüyor . Çocuk fena bocalamada :KK55:

Sorma canım sorma ;

Kaynayınca suyum , başımı eğerim diyerek çaydanlık taklidi de yapıyor :KK1:

Neyse bende evde boş durmuyorum , bu ara çığlık çığlığa ; mabel matiz zor değil de söylüyor . Çocuk fena bocalamada :KK55:

Yavrum zor zamanlar geçiriyor.. :KK1::KK1:

Yerim ben o küçük çaydanlığı.:))) Gözümün önünde canlandı birden, taklidini de yaparken, yememek için zor tutuyorsundur kendini ausummm.:)))

Hmm, yöntem güzel, üzerinde biraz çalışmam lazım, malum üniteler tek tek geliyor. Hepsini birleştirebilir miyim acaba? :))

merhaba arkadaşlar nasılsınz benm dersler yarın yükleniyormuş inş... bende çalışkan bi talebe olurum inş. bi kopya yöntemnden bahsedilmiş sanki nedir o geçmişe baksam anlayabilr miyim acaba...?

Amin .:KK16:

Hoşgeldin , ekliyorum listeye ve değişiklik olursa haber bekliyorum :KK34:

Ni demek yaşlılık , niii demeekk backlarım tutmuyor , aşk olsun ciğerim , sen nike koşusuna katıldın da bize söylemiyorsun değil mi ? Ondandır o ağrılar ondan :KK31:

30 Eylüldür 30 Eylül :KK1:

Ama sende de bir salma , bir adam sendecilik başladı sanki canım , onca üniteyi çalışsın diye adam mı tutacaksın sonradan :KK52:

Ne mahidevranlar devirdim ben , ne valide sultanları dize getirdim , heeey gidi gazel heeeey :KK51:

Bana bak , sen bu dizileri izlediğin kadar ders çalışsan , yarım dönem önce bitirirdin okulu :KK14:

Evladım , bu ara sana taktım , fena gözüme batıyorsun :KK60::KK60:

Arka sıra haylazlarına döndün iyice :KK20:

tam da HOCA BANA KAFAYI TAKTI ANNE moduna giricem artık :KK60:
5 üniteyi mi azımsıyorsun :63: hey yavrum hey...daha hiç başlamayanlar var aramızda, bilmem anlatabildim mi :KK62:

merhaba arkadaşlar nasılsınz benm dersler yarın yükleniyormuş inş... bende çalışkan bi talebe olurum inş. bi kopya yöntemnden bahsedilmiş sanki nedir o geçmişe baksam anlayabilr miyim acaba...?

o kopya işleri seni ilgilendirmiyor canım, oturup paşa paşa çalışacaksın başka çaren yok..:KK1:
kopyadan bahseden arkadaş netten sınav olurken bi yandan çekilen kopyadan bahsediyor...
biz direk sınava gireceğimiz için en iyi kopya ihtimali sıraların üzerine yazmak :KK1::KK1:
ilahiyatlı bölümdaşım, ne durumdasın anlat bakayım, geçen seneki hallerim geldi aklıma, başladınmı çalışmaya, dersler nasıl beğendinmi?
arapça ile aran nasıl?
ay çokmu sordum ya, :KK9:

10 ünite bitirenleri gördüm. :KK53::KK53:
Ben hala :KK24::KK24::KK24: bu moddayım.
Kasım'a da bir ay kaldı yahu :KK14:

dedikodu kim ben kim yahu, hiç bilmem o işleri :KK14:
bu arada aus sultan, hal ve gidişatımla uğraşacağım derken ünitemi eksik yazmışsın..
bikerem 4 değil 5 olacak :63:
eh zahmet olmazsa bi el atıverin :21:

kasımda ne var ki sedulu, sınav tarihleri değişti deme sakın, şuracığa yığılıveririm valla :KK53:

Hahahah yok kız değişmesin zaten :KK53:
Ben Kasım 1 dedi mi takvimler o zaman ünite bildirimi yapmaya başlayacağım. :KK53:
Sınav Aralıkta ya sakin sakin yetiştiririm konuları :KK1::KK1:

Merhabalar 1 ünite daha bitti Ause hanımcım :) Ama bende bittim. Sadece kitaptan çalışsam aslında işim daha kolay olacak :) Yardımcı kitapların testleri çok zamanımı alıyor ve beni çok yoruyor.

Biberoncum sınavda kitaptan mı daha çok soru çıkıyor, yardımcıya illa ki çalışmak gerekiyor mu canım sen tecrübelisin bana ne önerirsin? :KK50:

Merhabalar 1 ünite daha bitti Ause hanımcım :) Ama bende bittim. Sadece kitaptan çalışsam aslında işim daha kolay olacak :) Yardımcı kitapların testleri çok zamanımı alıyor ve beni çok yoruyor.

Biberoncum sınavda kitaptan mı daha çok soru çıkıyor, yardımcıya illa ki çalışmak gerekiyor mu canım sen tecrübelisin bana ne önerirsin? :KK50:

Probissciğim harika gidiyorsun, devam.:)))

Şöyle söyleyeyim; sınavdaki soruların tamamı kitaptan çıkıyor. Kitapta yazmayan bir şeyin çıkması imkansız. Ama sen ne kadar çok soru çözersen, o kadar çok soru aşinalığı ve okuduğunu canlı tutma şansını yakalıyorsun. Benim naçizane tavsiyem, üniteleri çalış, sonundaki 10 soruluk testi çöz. Sonra tekrar yapacağın zaman yardımcı kitabın testlerini çözmeye başla. Böylece daha evvel okuduğun konuyu hatırlamış, hem de test çözerek pekiştirmiş olacaksın. Ben geçen sene bu şekilde çalıştım, 2 dönemde de not ortalamam bayağı yüksekti. :KK34:

Bu arada sosyoloji derslerim yüklenmiş arkadaşlar.:18: Adaaa nerdesin, gel bölümdaşım, gel. :))) Her ünite 15 sayfadan uzun değil Allahtan, ama 7 ders ve 7 ünite olduğunu düşünürsek benim acilen yarın sosyolojiye başlamam gerekiyor. Hadi bakalım, gazamız mübarek ola...

Teşekkür ederim Biberoncum:)))) Kitaptaki 10 soruyu çözmek kolay ve zevkli ama yardımcıda en az 50-60 hatta 75 sorulu üniteler var biliyorsun. Sanırım ben yardımcıya fazla yüklendim ve tıkandım :) Birde özet çıkartıyorum, özetide hem kitaptan hem yardımcıdan okuyup yazmaya başlayınca yardımcı fobisi başladı sanırım :KK9:

Probissciğim harika gidiyorsun, devam.:)))

Şöyle söyleyeyim; sınavdaki soruların tamamı kitaptan çıkıyor. Kitapta yazmayan bir şeyin çıkması imkansız. Ama sen ne kadar çok soru çözersen, o kadar çok soru aşinalığı ve okuduğunu canlı tutma şansını yakalıyorsun. Benim naçizane tavsiyem, üniteleri çalış, sonundaki 10 soruluk testi çöz. Sonra tekrar yapacağın zaman yardımcı kitabın testlerini çözmeye başla. Böylece daha evvel okuduğun konuyu hatırlamış, hem de test çözerek pekiştirmiş olacaksın. Ben geçen sene bu şekilde çalıştım, 2 dönemde de not ortalamam bayağı yüksekti. :KK34:

Bu arada sosyoloji derslerim yüklenmiş arkadaşlar.:18: Adaaa nerdesin, gel bölümdaşım, gel. :))) Her ünite 15 sayfadan uzun değil Allahtan, ama 7 ders ve 7 ünite olduğunu düşünürsek benim acilen yarın sosyolojiye başlamam gerekiyor. Hadi bakalım, gazamız mübarek ola...

biberoncum valla süper yaa, 15 sayfa ne olacak ki kuzum havada karada biter, mutfakta yemek yapmaya başladığında okumaya başlasan üniteyi, yemek kaynayana kadar bitmiş olur ünite :KK1:
valla ben bugün türk diline başladım, 30 sayfa oku oku bitmedi..sıkıyor yaa üff bıktırıyor insanı,...
başlangıçta zevkle okumaya başlıyorum ama 10 sayfadan sonrası hiç gitmiyor valla, usandırıyor, zaten bi süre sonra okuduğumu anlamamaya başlıyorum bile...:KK37:
o yüzden fazla telaş etme,,,günde en az 2 ünite bitirirsin, 15 sayfa çok iyi...

X