:82::82::82:
Derhal
:82::82::82:
Derhal
Canımcım yaaa, kolumu kaldıramıyorum desem yeridir..( Bütün gün temizlik yaptım, tam istediğim gibi oldu ama ben de bittim. Ütü de yaparım bugün diyordum ama mümkün olmadı. Oğlana babası baktı, ben de rahat rahat temizliğimi yaptım. Ama ders çalıştın mı diye sorarsan cevabım ne yazık ki hayır. :)) Defterlerim de geldi bugün, yarın özet çıkarırım, pazartesi de günde iki üniteye başlarım umarım...Senin nasıl geçti canım arkadaşım? Umarım benim gibi yorucu değil de eğlenceli geçmiştir...
Ben de anlamadım garengi...Temelli gittiyse üzülürüm gerçekten...
Her mesajı beğeniyorum ama bunu hem beğendim hem de kahkaha attım. :))) Ausum gözlükler çok yakışmış, hafiye ausum benimmm.:))))
Olsun canım , ben temizliği de derse bağlarım şimdi sen meraklanma , o misss gibi evde ne de güzel ders çalışılır şimdi
Ütüleri de yapsaydın , en az 3 ünite derdim de
Biz dışardaydık maaile , o da yorgunluk ya Yusufla yine de şükür
Araştırıyorum diğer konuyu :111:
Ohhh bir kahkaha bir kilo bonfile derler , ne mutlu bana arkadaşıııımmmmmm
Ya bu arada smileyler demişken iki tane smiley var , kim koysa nerde görsem bana hemen gazeli hatırlatıyor
Ahanda biri budiğeri de bu
Olsun canım , ben temizliği de derse bağlarım şimdi sen meraklanma , o misss gibi evde ne de güzel ders çalışılır şimdi
Ütüleri de yapsaydın , en az 3 ünite derdim de
Biz dışardaydık maaile , o da yorgunluk ya Yusufla yine de şükür
Araştırıyorum diğer konuyu :111:
Ohhh bir kahkaha bir kilo bonfile derler , ne mutlu bana arkadaşıııımmmmmm
Ya bu arada smileyler demişken iki tane smiley var , kim koysa nerde görsem bana hemen gazeli hatırlatıyor
Ahanda biri budiğeri de bu
ya kızlar bir inkılap sorusuyla daha karşınızdayım
soruyu yazayım da siz bi cevplayın...bana pek yatmadı cevabı, ama kitaptaki konuya dönüp baktım baktım ama bi türlü bulamadım geri okuduğum yeri...maşallah çivi yazısı gibi, bulunmuyor ki...
soru şu...
aşağıdakilerden hangisi sömürgecilik yarışına en son katılmıştır..? (birinci dünya savaşı esnasında)
a.ingiltere
b.fransa
c.almanya
d.hollanda
e.rusya
Almanlar baya geri kalıyorlar en çok sömürgeciliğe 2. dünya savaşında başlıyorlar diye biliyorum :44:
ama almanya türkiyenin müttefiki gibiydi...
tamam en sonunda katılmış olabilir de, kitapta şöyle bir bölüm var....her ne kadar muhalefet gibi görünse de almanya türklere destek olmuş, her nekadar çıkarı için olsa da savaş esnasında böyleymiş...müttefiki olan bir devlet neden sömürgecilik faaliyetine katıldı?
bu yazıdan dolayı ben almanya değildir dedim ama almanya imiş...:26:
biraz şaşırtmalı soru...bazı sorularda kafam bulanıyor resmen...
aman öyleymiş diye de geçemiyorum huyum kurusun iyice irdelemeden geçemiyorum,
Canım bunun müttefik olmakla alakası yok.
Avrupada bir çok devlet sömürgeye başlamıştı.
Almanya o kadar güçlü değildi sömürge yapacak kadar açığı kapatması gerekiyordu.
1. dünya savaşı sırasında Almanya ve İtalya en son katıldılar sömürgeciliğe
İtalya da bizim müttefik sayılırdı.
Daha sonra 2. dünya savaşında Almanya ve İtalya müttefik olacaklar.
Almanya giderek güçlenmeye başlayacak.
anladım canım...teşekkür ederim...
Rica ederim canım tarih belgeselleri izlemeni tavsiye ederim. Daha akılda kalıcı oluyor.
canım öncelikle çok teşekkür ederim düşündüğün için...allah razı olsun...
oğlum daha iyi düne nazaran çok şükür, ama hala neye alerjisi olduğunu bilmiyoruz, doktorumuz bekletiyor şuan...
tamamen iyileşip de ilaçları bitince bursaya alerji testine gidecez inşallah...
herşey ozaman belli olacak...dualarınızı esirgemeyin canım...
rabbim derman aratacak dertler vermesin inşallah...
sağol bacımmmm çok sağolll yaa teyze olyonnuz:)buralarda oldu bitti büyüycek veled
ayyy canım yaa
çok sevindim
teyzemi oluyoruz biz şimdi
oyyy ooyyyyy
tebrik ederim canım arkadaşımmmmm
sağol bacımmmm inşallah herşeyi layıkıyla başarabilirimmmm :)Tebrikler canımın içi, Allah tamamına sağlıkla erdirsin.Merak etme, hepsini halledersin sen, kolay bir hamilelik diliyorum tatlım benim...
?(
yaaa ausss sendede olaydı ayrı bir topic yapardıkkk :) şimdi kimle konuşcam bennn
Bana ikincinin vakti geldi derken , tebrik ederim gökçeeeem . Ne de yakışır göbüş sana şimdi
Neyse hafta sonu diye sizde çok konuşmamışsınız , ünite bildiren de bir tek gözde olmuş.
Naber güzel arkadaşım ? Nasıl geçti hafta sonu ?
Garengcime ne oldu ya :26: Neden UI olmuş , kendi istedi sanırım ama neden ? Gareng geri geeeel
çok sağol bacımmmmcanım benim çok sevindim, allah hayırlı kucağına almayı nasip etsin, ausa diye diye kendin hamile kaldın :) hadi hayırlısı olsun...
yakında midem kötü halsizim uykusuzum diye ders çalışmayı hepten serersin sen şimdi
neyse gözünü korkutmayayım, dünyanın en güzel şeyi tatlım, allah sağlıklı evlat versin...sınavlar bi şekilde olur gider, telaş etme...
:)
canım Allah hepimizden razı olsun...
inşallah herşey düzelir. alerji testinde de senin endişelendiğin gibi bişey çıkmaz..
Allah şifa versin yakışıklıya ..
dualarımdasın canım.
buarada sanal alemdeki arkadaşlıklar daha vefalı gerçek hayata göre yaaaa(birden aklıma geliverdi yazdım vallaha)
bide sen cevap yazmışsın 2 gün sonra görüyorum alıntı mesajı falan da gelmiyor neden acaba bu şikayeti mi kime söylemeliyim?
sağol bacımmmm çok sağolll yaa teyze olyonnuz:)buralarda oldu bitti büyüycek veled
sağol bacımmmm inşallah herşeyi layıkıyla başarabilirimmmm :)
yaaa ausss sendede olaydı ayrı bir topic yapardıkkk :) şimdi kimle konuşcam bennn
çok sağol bacımmmm
aminnnnnn
ausaa diyerektenn kendime yükleme yaptım sanki :) bakalım hayırlısı ile bu süreç bir geçse bakalımmm ,inşallah başarabilirim ev iş aöf ve bu hamilellik
haklısın canım bence de sanaldaki bazı dostluklar reeldekinden daha iyi ve vefalı oluyor...unutmuyoruz birbirimizi...bi derdimiz olsa üzülüyoruz, sevinçlerimize ortak oluyoruz....
önemli olan o güveni sağlayabilmek zaten....ben hepinizi çok seviyorum
alıntı msj bazen bana da oluyor, öyle gelmiyor alnıtılandığı...sonradan tesdüfen görürsem görüyorum, görmezsem kalıp gidiyor...
aslında yöneticilere bi msj atılsa ilgilenirler bence...