2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

Ben bugün sınava girdim, sınav sırasında babam bahçede beni beklerken, girmek istediğim kurumda çalışan biriyle konuşmuş. Adam demiş ki, artık cemaatler yarışıyor parti işi de değil. Cemaatten değilseniz mülakatta elerler demiş. Girse bile iki gün sonra başlarlar başını kapat, kapalı giyin diye. Bir de ben asker çocuğuyum mümkün değil onların hiç şansı yok demiş. Yazıklar olsun bu ülkeye, emeklerime yazık. :KK14::KK14:

Bu dönem ing. ve istatistik varmış bunlar beni zorlar diğerleri çerez :KK52:
Bende pazartesi yaptıracağım kayıt ön kayıt yaptırmıştım zaten canım
Bölümdaşım benim :KK54:

Hoşgeldin diyeyim o zaman bölümdaşım benim. :KK16::KK16::KK16: Beni de istatistik zorlayacak gibi geldi, şöyle bir anadolu aöf'nin kitabına baktım fikir olsun diye, sonuçta pek farklı değildir diye düşündüm. Aynen böyle oldum.:KK53: Matematiği severim de, bu kadar sözel okurken gerek yoktu.:))) İngilizceyi bu sene ausencia da alacak, hep beraber çalışırız, hallederiz merak etme.:KK34:

Ben bugün sınava girdim, sınav sırasında babam bahçede beni beklerken, girmek istediğim kurumda çalışan biriyle konuşmuş. Adam demiş ki, artık cemaatler yarışıyor parti işi de değil. Cemaatten değilseniz mülakatta elerler demiş. Girse bile iki gün sonra başlarlar başını kapat, kapalı giyin diye. Bir de ben asker çocuğuyum mümkün değil onların hiç şansı yok demiş. Yazıklar olsun bu ülkeye, emeklerime yazık. :KK14::KK14:

Garenciğim, öncelikle geçmiş olsun, bir sınav daha devirmişsin. Ama hemen moralini bozma, senin gibi donanımlı birini gözü kapalı eleyeceklerini sanmıyorum mülakatta da. Sonrasında girdiğinde seni mutsuz eden bir durum olursa yine önünde pek çok seçenek var. Şimdiden üzüntü yapma kendine, bakalım neler olacak...

günaydıınn şekerlerimm:KK16:
valla akşamda çalışamadım dinleniyorum çünkü bu hastalıktan kurtulmak için herkesçikler ünite bildiriyo utanıyom valla:KK17: :KK17:
telafi etçem ama hafta sonuda çalışamam ama pazartesi başlıyorum nasipse :KK17:
ders çalışma tekniğinizi anlatırmısınız sadece okuyormusunuz yoksa anlayana kadar ezber mi yapıyonuz ben unutuyom ki::44:
şimdi üniteyi bitiriyorum soruların nerdeyse hepsini doğru cevaplıyorum biay sonra hiç bişey kalmıyo yaa:84: nasıl pekiştiricez fikirciklerinizi bekliyorumm ama :KK68:

canım hepimiz unutuyoruz bu çok normal....ama şu tekniği uygularsan sende memnun kalırsın...
sınava kadar günlük ünitelerini oku, sonra ünitelerin sonlarındaki soruları çöz...sınava kadar böyle git...evet unutacaksın, hatta sınav zamanı dönüp baktığında aaa bu soruları benmi çözmüşüm diye şaşıracaksın bile :KK1:
çünkü hepimiz öyleyiz...ama asıl nokta şu, sınava iki hafta kala, sürekli test çözeceksin....test çözdükçe de eski çalıştığın üniteleri anımsayacaksın...beynin aktifleşecek yine, aslında sen o bilgileri okudun ama beyin kaydetmedi, sadece anımsayabiliyorsun...
test çözdükçe o anımsadıkların da tam olarak kayıt oluyor beyne...
ben geçen yıl bu teknikle çalıştım ve puanlarımda gayet iyiydi...
geri dönüp tekrar ünite okumaktan daha iyi öğretir test çözmek...zaten test çözerken unuttuğun soruları görünce geri dönüp şöyle bi bakıyorsun, soruun cevabını görünce beyin tam anlamıyla kayıt etmesi gerektiğini anlıyor...
bütün uzmanlar test çözmenin kalıcı eğitim şekli olduğundan bahseder....
mutlaka test çöz sınava az zaman kala...

Ben daha kitaplarımı bu hafta aldım, ne zaman çalışmaya başlarım orası muamma.. Hiç çalışasım yok.. :KK31:

herkese selamm:KK16:
yine macera dolu bir gün geçirdim
saatlerdir kapıda oturuyorum:KK19:
kardeşimi dersaneye bıraktım geldim kapıda kaldım kilit bozulmuş
sinirlerim alt üst
bütün planım mahvoldu bugün

neyse ben ünite bildirimimi yapayım
aus ablacım dün gece 1 ünite bitirdim sorularını falanda çözdüm bitti
bugünde 2 ünite hedefim var
herkese iyi çalışmalar:KK55:

Garenciğim, öncelikle geçmiş olsun, bir sınav daha devirmişsin. Ama hemen moralini bozma, senin gibi donanımlı birini gözü kapalı eleyeceklerini sanmıyorum mülakatta da. Sonrasında girdiğinde seni mutsuz eden bir durum olursa yine önünde pek çok seçenek var. Şimdiden üzüntü yapma kendine, bakalım neler olacak...

Umarım dediğin gibi olur ablacım sağol. :KK25:

herkese selamm:KK16:
yine macera dolu bir gün geçirdim
saatlerdir kapıda oturuyorum:KK19:
kardeşimi dersaneye bıraktım geldim kapıda kaldım kilit bozulmuş
sinirlerim alt üst
bütün planım mahvoldu bugün

neyse ben ünite bildirimimi yapayım
aus ablacım dün gece 1 ünite bitirdim sorularını falanda çözdüm bitti
bugünde 2 ünite hedefim var
herkese iyi çalışmalar:KK55:

o hedef bende hep var gözdem ama iş icraate gelince hedefler hayal oluyor bende :26:
benimde inkılaptan 1 ünitem kaldı, bi bitirsem inklap dersi full olacak, hemen türk diline geçicem, ama o kalan bir ünite öyle uzun ki :KK53:
30 sayfaya yakın ünite mi olur yaa...okuya okuya sıkılıyor insan, bi süre sonra okurken farkına varıyorum sanki hiçbişey anlamıyorum da öylesine roman okur gibi okuyorum resmen..
hani öyle pür dikkat okumak kalmıyor 10 saydan sonra...
zaten uzamanlar da hep diyor, bir insanın pür dikkat anlaması sadece 20 dakkaymış...ondan sonrası algı zayıflar ve anlama oranı çok düşermiş...
ne 20 dakkası yahu :KK53:
ben aöf kitaplarını okurken rahat 2 saata yakın sürüyor...demekki boşuna çalışıyorum ben :KK34:

selamlar bacılarımmm.. ben daha aöf den kipatlarımı dahi alamadımmm:) ve bugun öğrendimki hamileyimde bu yıl bana çok zor olucakkkk çok bakalım nasıl üstesinden geleceğim... görüşürzzz:KK16:

o hedef bende hep var gözdem ama iş icraate gelince hedefler hayal oluyor bende :26:
benimde inkılaptan 1 ünitem kaldı, bi bitirsem inklap dersi full olacak, hemen türk diline geçicem, ama o kalan bir ünite öyle uzun ki :KK53:
30 sayfaya yakın ünite mi olur yaa...okuya okuya sıkılıyor insan, bi süre sonra okurken farkına varıyorum sanki hiçbişey anlamıyorum da öylesine roman okur gibi okuyorum resmen..
zaten uzamanlar da hep diyor, bir insanın pür dikkat anlaması sadece 20 dakkaymış...ondan sonrası algı zayıflar ve anlama oranı çok düşermiş...
ben aöf kitaplarını okurken rahat 2 saata yakın sürüyor...demekki boşuna çalışıyorum ben :KK34:

valla canım inkılapta bende aynen öyleydim
uyuklamaya falan başlıyordum hatta bir süre sonra
zaten kötü geçiyordu hep inkılap sınavlarım
bu okulun kitaplarında bir problem var bence
bende oku oku birşey anlamıyorum:KK1::KK1:

selamlar bacılarımmm.. ben daha aöf den kipatlarımı dahi alamadımmm:) ve bugun öğrendimki hamileyimde bu yıl bana çok zor olucakkkk çok bakalım nasıl üstesinden geleceğim... görüşürzzz:KK16:

ayyy canım yaa
çok sevindim
teyzemi oluyoruz biz şimdi
oyyy ooyyyyy:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
tebrik ederim canım arkadaşımmmmm:KK16::KK16:

Gazelim, inkılapta çok ayrıntıya girmişler haklısın. Tarihlerin yanısıra olaylar da çok detaylı anlatılmış. Ben tarihi severim, ama zaman zaman esniyorum okurken.:)))

Tebrikler canımın içi, Allah tamamına sağlıkla erdirsin. :21: Merak etme, hepsini halledersin sen, kolay bir hamilelik diliyorum tatlım benim...

Bu arada garenge ne oldu? Üyelik iptali diye gözüküyor, geri dönmeyecek mi şimdi? :KK43:(

Ausum da gelmişşş, harıl harıl geçmiş okuyordur şimdi...Hoşgeldin canımın içi...:KK16::KK16::KK16::KK16:

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Bana ikincinin vakti geldi derken , tebrik ederim gökçeeeem . Ne de yakışır göbüş sana şimdi :KK31:

Ausum da gelmişşş, harıl harıl geçmiş okuyordur şimdi...Hoşgeldin canımın içi...:KK16::KK16::KK16::KK16:

:KK1::KK1:

Neyse hafta sonu diye sizde çok konuşmamışsınız , ünite bildiren de bir tek gözde olmuş.

Naber güzel arkadaşım ? Nasıl geçti hafta sonu ?

Garengcime ne oldu ya :26: Neden UI olmuş , kendi istedi sanırım ama neden ? Gareng geri geeeel :KK14:

valla canım inkılapta bende aynen öyleydim
uyuklamaya falan başlıyordum hatta bir süre sonra
zaten kötü geçiyordu hep inkılap sınavlarım
bu okulun kitaplarında bir problem var bence
bende oku oku birşey anlamıyorum:KK1::KK1:

ayyy canım yaa
çok sevindim
teyzemi oluyoruz biz şimdi
oyyy ooyyyyy:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
tebrik ederim canım arkadaşımmmmm:KK16::KK16:

valla okuyup geçiyorum bakalım sınavda ne olacak gözdem inan hiç bilemiyorum orasını, ilk kez inkılap dersim var...
inşallah kalmam :)

canım benim çok sevindim, allah hayırlı kucağına almayı nasip etsin, ausa diye diye kendin hamile kaldın :) hadi hayırlısı olsun...
yakında midem kötü halsizim uykusuzum diye ders çalışmayı hepten serersin sen şimdi :KK1:
neyse gözünü korkutmayayım, dünyanın en güzel şeyi tatlım, allah sağlıklı evlat versin...sınavlar bi şekilde olur gider, telaş etme...

bu arada garenge ne olmuş yahu :KK5:
çok üzüldüm....üyeliği iptal olacak kadar ne oldu ki?
kendi mi istedi acaba?
ausum şu işin peşine bi düş ahretim :KK14:
sen bulur buşurur çıkarırsın ne olduğunu :)

Neyse hafta sonu diye sizde çok konuşmamışsınız , ünite bildiren de bir tek gözde olmuş.

Naber güzel arkadaşım ? Nasıl geçti hafta sonu ?

Garengcime ne oldu ya :26: Neden UI olmuş , kendi istedi sanırım ama neden ? Gareng geri geeeel :KK14:

Canımcım yaaa, kolumu kaldıramıyorum desem yeridir..:KK43:( Bütün gün temizlik yaptım, tam istediğim gibi oldu ama ben de bittim. Ütü de yaparım bugün diyordum ama mümkün olmadı. Oğlana babası baktı, ben de rahat rahat temizliğimi yaptım. Ama ders çalıştın mı diye sorarsan cevabım ne yazık ki hayır. :)) Defterlerim de geldi bugün, yarın özet çıkarırım, pazartesi de günde iki üniteye başlarım umarım...Senin nasıl geçti canım arkadaşım? Umarım benim gibi yorucu değil de eğlenceli geçmiştir...

Ben de anlamadım garengi...Temelli gittiyse üzülürüm gerçekten...

X