Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biberooooooooon , tam ders çalışacaktım
Dişim kırıldı
Canım iyi olmuş ya , temiz hava gibisi yok , ohh Burakta sana huzur vermiştir .
Biberon fena başladı , 2. üniteyi haber verir biraz sonra .
Gece de 3 lerse şaşırmam hiç Sonra da 100 leri sıralar yine , 80 alır üzülür
Gazelim geçmiş olsun, benim de migren değil ama ara sıra çok baş ağrım oluyor, özellikle stres altında olduğum zaman...Bu yaz bayağı yaşadım, Allaha şükür bu aralar olmuyor, ama baş ağrısı hele de migren beter bir şey gerçekten. Yatsan da sağa dön sola dön geçmiyor. Çok geçmiş olsun tekrar, ausuma katılıyorum, sen bugün mümkünse hiç iş yapma, hareket etmek de arttırır ya da başlatır geçse bile. Zaten ruh gibisindir şu an..((
Ne demek canım arkadaşlarım, ben sizin yanınızda çömez sayılırım...Bu sene yazarak değil de işaretleyerek çalışmayı deneyeceğim, o yüzden hızlı oldu biraz ausum. Normalde üniteyi bitirip özetini çıkarttıktan sonra buraya bildiriyordum, bu sene ünite ve ders fazla olunca yazmadan sadece önemli derslerde not alarak çalışmayı deneyeceğim. Bakalım işe yarayacak mı....
Yok, belki akşama 2.ünite, inkılaptan başladım ben de, özümseyerek gideyim diyorum. Gazelin dediği gibi amma ıncık cıncık tarihler koymuşlar, ver işte belli başlılarını gerisine ne gerek var.:))) Sanki tarih bölümü okuyoruz. Bu arada daha önce dediğim gibi unuttum ben bu sene 100'leri onur belgelerini, hepsinden geçeyim başka bir şey istemem.:))
Dişim kırıldı
Dişim kırıldı
hayırlı olsun canımbende kayıdımı yenilemiş bulunmaktayım
gazam mübarek olsa
büroya gidip bandrol yapıştırtıp kitapları almak kaldı , akşam belki 3.sınıf dersi olan halkla ilşkiler veya kamu personel hukukuna başalayabilirim.
Şimdi den başlıyanlar sınav zamanına nasıl unutmuyorsunuz merak ediyorum , yaptığınız bişey mi var unutmamak için .
aus çok geçmiş olsun canımBiberooooooooon , tam ders çalışacaktım
Dişim kırıldı
Slmmm bayanlar nasilsinizz? Tasinma isimizde kucuk bu sorun cikti bi hafta daha ertelendi ewi topladigim icin hafta sonuna kadar ailemin yaninda kalicam dun aksam edirneye geldik oglumla ist. Murat y. Kitabina 2-3 haftaya gelir demislerdi bugun carsida bi kitap evine girdim 1 hafta olmus geleli hemen aldim:))) konu ozet ama soru cok bayagi hosuma gitti bundan calismam yeterli mi sizce? Ilk senem oldugu icin kitaptan mi calismaliyim? Ne dersiniz
aöf nin kitaplarına da mutlaka bak canım
detaylardan çok soru geliyo
iyi akşamlar hatunlar
bugün kpss çalıştım yine
eşimle çalışma planı yaptık,onun evde olduğu günler kpss işte olduğu günler aöf çalışcam
pazara çıktım bugün booool bol turşuluk aldık yarın onları hallettmem lazım
biz kışın turşuyla besleniyoruz da
ders çalışcam ama öyle biuyku çöktü kii........
hayırlı olsun canım
sınava az kala bol bol soru çözüyorum ben,böylece unutmuyorum
aus çok geçmiş olsun canım
Ciddi misin? İyi misin? Yapabileceğim bir şey var mı???? ((
kuzum naptın yaa
nasıl oldu..çok mu kötü..önden mi arkadanmı?
aaaa çoookk geçmiş olsunn.
aus çok geçmiş olsun canım
4 dönüm bostan yan gel osman ha? tokat gibi geldi valla, şepeşille gibi çarpıverdin ahretim... tamam sen kazandın, beyaz bayrağı kaldırıyorum :92:
tamam çalışacam bikere alla alla :84:
Teşekkür ederim arkadaşlar
Yahu patlamış mısır yiyordum , sol altta kırıldı diş .
Hem içten hem diş etinden 1 senelik dolgulu dişimdi.
Gece de dolgusu düştü.
Randevu aldım , umarım çekilmezde , kurtarılır.
Canım çok geçmiş olsun yaaa, nazar değiyor size, benden söylemesi. Ağrın var mı?
Günaydın herkese bu arada... Bugün hala uyanamadım, garip bir rehavet var üzerimde, geç de yatmadım ama neden bilmiyorum. Dün temizlik yapamadım, bugün yapacağım ama bu halde nasıl olur bilemedim. Dersi de araya sıkıştırmam lazım, hepsi hem kafamda hem de gözümde büyüyor.:))