- 12 Ağustos 2008
- 1.973
- 221
- 47
Bende dün bir gitmişim tam gitmişim yahu , gören de oyun evi açtım sanır
Tatlım benim de babam da öyle , sen gibi , hiç birşeye kıyamaz . Aaaa olur mu atılmaz o der , ya alındığı günün ya da veren kişinin hikayesini anlatmaya başlar
Bu arada mesajlaşın bakalım gazel hanımla özelden özelden
Günaydıııın...:)))
Ben de ancak kendime gelebildim, şimdi kahvaltı yapacağız oğlumla biraz geç kaldık bugün. Neyse ki salon oturulabilir hale geldi, sarpın oyuncaklarını saymazsak.:))) Bugün de biraz toz alırım, etrafı toparlarım, masanın üstü bomboş, ders çalışmak için beni çağırıyor ama bakalım bugün moda girebilecek miyim? :)) Ancak bizimkini uyutunca biraz çalışırım diye düşünüyorum, ya da eşref saati olursa beyefendinin birazdan da başlayabilirim, bakacağız artık. Siftah yapma zamanı, 25 ekime kadar bütün türk dilini bitirmem lazım, sonrasında ver elini sosyoloji.:)))
Aynen benim de hikayelerim var öyle sakladığım her şeyle ilgili; dün eşim eline bir şey alıyor, bu atılacak mı diyor, ben hemen başlıyorum hayıııır onu bana bilmemkim çalışırken hediye etti, şöyle böyle diye. Gözlerini devirmekten bir hal oldu adamcağız.:))) Çalışma hayatım biteli 6 yıl olmuş, ben hala hatıra peşindeyim.:)))
Gazelciğim bana çizelge yaptığı için derse başlama günümü söylemiştim ona özelden, hemen dil çıkarma aus hanım.:)))