2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

Günaydın canım ,

Bu aus ta hep aynı şeyi öneriyor diyeceksin ama sende benim gibi kahvecisin biliyorum :KK68:

Şöyle bi kahveni iç , gözünde büyütme aşaması en fenasıdır . Kurar kurar durursun , oysa , o ne zaman başlasam diye düşündüğün vakit başlamış olsan çoktan bitecek .

Çokta halsizsen büyük işlere kalkışma , kafanı rahatlatacak kadarını yap , sonra için rahat oturursun dersin başına.

Sağol canım bu arada , yok ağrı yok hiç , yoksa avile giderdim . Yemekte yiyebiliyorum . Ama canımı sıktı tabii , dişlerimle çok övünürdüm yavaş yavaş beni terk ediyorlar :KK14:

Galiba ben hasta oluyorum, üşüttüm mü nedir, dediğin gibi ausum sıcak bir şeylere ihtiyacım var.:KK43:(( Sırtım çok ağrıyor, bir de hapşırmaya başladım.:KK43:(( Oğlana geçmese bari...

Şimdi kahve suyunu koydum, sıcak sıcak içerim, bir de ufaktan daha iyice iken hiç olmazsa süpürge yapayım, yerler kırıntı dolu, oğlan sağolsun.:)) Sonra bütün gün benim mızıldanlamalarımı çekeceksiniz, hasta kaprisi yapacağım, kaçarınız yok.:)))

Ausum, yazacaktım kafam dağınık işte, yazamadan gönderdim. Ağrın olmamasına çok sevindim, ayrıca bir dişin münasebetsiz bir mısır patlağı yüzünden kırıldı diye diğerleri de aynı akıbette olmayacak canım benim.:)) Sen güzel dişlerinle övünmeye devam et.:KK16::KK16::KK16::KK16:

Galiba ben hasta oluyorum, üşüttüm mü nedir, dediğin gibi ausum sıcak bir şeylere ihtiyacım var.:KK43:(( Sırtım çok ağrıyor, bir de hapşırmaya başladım.:KK43:(( Oğlana geçmese bari...

Şimdi kahve suyunu koydum, sıcak sıcak içerim, bir de ufaktan daha iyice iken hiç olmazsa süpürge yapayım, yerler kırıntı dolu, oğlan sağolsun.:)) Sonra bütün gün benim mızıldanlamalarımı çekeceksiniz, hasta kaprisi yapacağım, kaçarınız yok.:)))

Canım yaa , ben bayılırım kapris çekmeye , ama klavyeden :KK1:

Ya sizde çok kırıntı oluyor mu canım ? Ben bu çocuğa oturarak yeme alışkanlığını veremedim bir türlü , hele o bisküvi , kurabiye ufalaması :KK52:

Dün okulda kısırla yoğurt yemiş , gözlerim yaşardı , hayatta yemezdi.

Ausum, yazacaktım kafam dağınık işte, yazamadan gönderdim. Ağrın olmamasına çok sevindim, ayrıca bir dişin münasebetsiz bir mısır patlağı yüzünden kırıldı diye diğerleri de aynı akıbette olmayacak canım benim.:)) Sen güzel dişlerinle övünmeye devam et.:KK16::KK16::KK16::KK16:

Yaşlılık yaşlılık arkadaşım , kapıya dayandı . Düşün ne kadar naif kadınım , bir mısır patlağı bile dişimi kırıyor :KK12:

Canım yaa , ben bayılırım kapris çekmeye , ama klavyeden :KK1:

Ya sizde çok kırıntı oluyor mu canım ? Ben bu çocuğa oturarak yeme alışkanlığını veremedim bir türlü , hele o bisküvi , kurabiye ufalaması :KK52:

Dün okulda kısırla yoğurt yemiş , gözlerim yaşardı , hayatta yemezdi.

Yaşlılık yaşlılık arkadaşım , kapıya dayandı . Düşün ne kadar naif kadınım , bir mısır patlağı bile dişimi kırıyor :KK12:

Çektireceğim, çaren yok.:))) Bizde çok kırıntı oluyor canım, ekmek çok seviyor Sarp ve asla oturarak yemez, dolaşa dolaşa yer. Akşam yemeklerimizde masada olur genellikle, ama onun dışında hep dolaşıyoruz.:)) Dolayısıyla her yer kırıntı.:)) Ne güzel bak okulda yiyor, benim bir arkadaşımın da oğlu anaokulunda çok güzel yemek yiyordu, evde asla ağzına sürmüyordu. Herhalde diğer çocuklar yiyince bizimki de onlara uyup yiyor diyordu.:)) Etkileşimin gücü işte.:))

Yaşlılık falan yoook.:)) O münasebetsiz mısır diyorum sana, mısır patlağına gereken cezayı ver, bir daha canını yakmasın.:)))

Çektireceğim, çaren yok.:))) Bizde çok kırıntı oluyor canım, ekmek çok seviyor Sarp ve asla oturarak yemez, dolaşa dolaşa yer. Akşam yemeklerimizde masada olur genellikle, ama onun dışında hep dolaşıyoruz.:)) Dolayısıyla her yer kırıntı.:)) Ne güzel bak okulda yiyor, benim bir arkadaşımın da oğlu anaokulunda çok güzel yemek yiyordu, evde asla ağzına sürmüyordu. Herhalde diğer çocuklar yiyince bizimki de onlara uyup yiyor diyordu.:)) Etkileşimin gücü işte.:))

Yaşlılık falan yoook.:)) O münasebetsiz mısır diyorum sana, mısır patlağına gereken cezayı ver, bir daha canını yakmasın.:)))

O etkileşim gücü bir de boyama da , kalem tutma da işe yarasa. Hiç boyama yapmaz yusuf . Eline kalemi alır basit bir şekli bile iyi kötü karalar bırakır .

Sana bir şey soracaktım mesajı yazarken , arada telefon geldi , unuttum işte , alzhemeirda başladı , dişte dökülüyor :KK52:

Sana bir ara mail yollayacağım , benim ing. kitabın e - kitap pdfini , bir bakalım nasıl bir yolla çalışayım . Ama şimdi değil , aralıkta falan
:KK1:

Merhabalar öncelikle :)

Ben bu sene aöf maliye bölümünü kazandım kayıt da oldum vs. her şey tamam . Tek sorunum çalışma sıkıntısı nasıl çalışacağım hangi konuya çalışacagım nelerden soru çıkacak kitapta 4 ünite var her sınav döneminde bir üniteden mi soru çıkıyor inanın çok kafam karıştı etrafta bu konu hakkın da bilgi alabileceğim hiç kimse yok. Belki sorum çok saçma da olabilir ama lütfen bu konu hakkında bilgi verebilirseniz çok sevinirim çok ama çok teşekkürler şimdiden . <3

Teşekkür ederim arkadaşlar :KK16:

Yahu patlamış mısır yiyordum , sol altta kırıldı diş .
Hem içten hem diş etinden 1 senelik dolgulu dişimdi.
Gece de dolgusu düştü.
Randevu aldım , umarım çekilmezde , kurtarılır.

geçmiş olsun canım, dolgu da zor olur yaa, neyseki önden falan değil....
bak sen o mısıra....:KK1:

:KK19:İşte benim arkadaşımdan beklenen sözler .

Yok daha da çalışmazsan , daha kötü cümleler hazırlayacağım haberin ola :KK53:

Ama çılışırsan çok güzel methiyelerim var sana :KK16:

dün gece senin hal ve gidişat yorumunu görünce burnumu çeke çeke gittim, aldım inkılabı elime..okudum da okudum, ama ne çare bitmedi kör olasıca yaa, bi saydım sayfaları 27 sayfaymış :KK53::KK53:
allahım yarabbim ne vicdansız bu aöf...bir ünite 30 a yakın sayfaysa nasıl bitecek bunlar yaa...
ah murat ah....bi çıksa hemen alıp öpüp başımın üzerine koyacam :KK1:

Canım çok geçmiş olsun yaaa, nazar değiyor size, benden söylemesi. :nazar: Ağrın var mı?

Günaydın herkese bu arada... Bugün hala uyanamadım, garip bir rehavet var üzerimde, geç de yatmadım ama neden bilmiyorum. Dün temizlik yapamadım, bugün yapacağım ama bu halde nasıl olur bilemedim. Dersi de araya sıkıştırmam lazım, hepsi hem kafamda hem de gözümde büyüyor.:))

bende dün toparladım bugün rahatım biberonum...sadece bulaşığım var onu halledip derse başlıcam inşallah...
inşallah şifayı kapmamışsındır.....üff kış geliyor hastalıklara merhaba :KK50:
bende hep buraktan çekiniyorum...inşallah hasta olmazlar...
grip aşısı yaptıracaz burağa...bende olsam diyorum, bilemiyorum...

hani şu grip tozları varya onu iç canım tylolhot veya vermidon hot gibi, çok iyi gelir...yat dinlen, battaniye ört iyice terle..hem iyice terletir o ilaç...
sonra kalk hemen bi duşa gir...inan vücuduna yayılmadan atlatırsın gribi...

Merhabalar öncelikle :)

Ben bu sene aöf maliye bölümünü kazandım kayıt da oldum vs. her şey tamam . Tek sorunum çalışma sıkıntısı nasıl çalışacağım hangi konuya çalışacagım nelerden soru çıkacak kitapta 4 ünite var her sınav döneminde bir üniteden mi soru çıkıyor inanın çok kafam karıştı etrafta bu konu hakkın da bilgi alabileceğim hiç kimse yok. Belki sorum çok saçma da olabilir ama lütfen bu konu hakkında bilgi verebilirseniz çok sevinirim çok ama çok teşekkürler şimdiden . <3

mrb canım,
14 aralıkta güz dönemi sınavı var (vizeler)
vizeye kadar kitaplarındaki ünitelerin yarısından sorumlusun...
mesela 10 ünitenin 5 inden sorumlusun...
elinde kaç tane kitap varsa hepsinin yarı ünitesinden yani..anlatabildimmi?
final sınavında da bütün kitaplarının bütün ünitelerinden sorumlusun....
nasıl çalışacağın sana bağlı...benim mesela toplam 38 ünitem var, ve günde bir veya 2 ünite çalışarak bitirmeye çalışıyorum...sınava bir hafta kadar zaman kaldığında da test çözüyorum...

O etkileşim gücü bir de boyama da , kalem tutma da işe yarasa. Hiç boyama yapmaz yusuf . Eline kalemi alır basit bir şekli bile iyi kötü karalar bırakır .

Sana bir şey soracaktım mesajı yazarken , arada telefon geldi , unuttum işte , alzhemeirda başladı , dişte dökülüyor :KK52:

Sana bir ara mail yollayacağım , benim ing. kitabın e - kitap pdfini , bir bakalım nasıl bir yolla çalışayım . Ama şimdi değil , aralıkta falan
:KK1:

Sarp da boyamayı sevmiyor...Ne koyduysam önüne sürrealist resim yapmaktan başka bir işe yaramadı.:))) Oğlumun içinde Picasso var belki de, kendini böyle dışavuruyor.:)))

Yolla canım bakayım, mailim var mı sende, yoksa yazayım mı özelden? Güzel güzel çalışırız beraber, benim de sosyolojide ingilizce var bu sene...:KK34:

bende dün toparladım bugün rahatım biberonum...sadece bulaşığım var onu halledip derse başlıcam inşallah...
inşallah şifayı kapmamışsındır.....üff kış geliyor hastalıklara merhaba :KK50:
bende hep buraktan çekiniyorum...inşallah hasta olmazlar...
grip aşısı yaptıracaz burağa...bende olsam diyorum, bilemiyorum...

hani şu grip tozları varya onu iç canım tylolhot veya vermidon hot gibi, çok iyi gelir...yat dinlen, battaniye ört iyice terle..hem iyice terletir o ilaç...
sonra kalk hemen bi duşa gir...inan vücuduna yayılmadan atlatırsın gribi...

Sağol gazelim, şimdi daha iyiyim...Ama iş yapmadım gene, ders de çalışamadım, belki şimdi oturup bir ünite yaparım...Grip aşısı çalışırken hep oluyordum, o dönemde çok işime yaramıştı. Dediğini yapayım gazelim, sıcak bir duş da sonrasında iyi gelir...Bir de üşenmezsem ıhlamur demlerim, ev beklesin biraz, kaçmıyor ya..:)))

Sağol gazelim, şimdi daha iyiyim...Ama iş yapmadım gene, ders de çalışamadım, belki şimdi oturup bir ünite yaparım...Grip aşısı çalışırken hep oluyordum, o dönemde çok işime yaramıştı. Dediğini yapayım gazelim, sıcak bir duş da sonrasında iyi gelir...Bir de üşenmezsem ıhlamur demlerim, ev beklesin biraz, kaçmıyor ya..:)))

grip aşısının zararı varmı biberonum yaa, burağa da düşünüyorum ben...kışın burnumuzun akıntısı gitmiyor maşallah...
gerçekten işe yarıyormu bu aşı...aşı olduktan sonra yine grip olacaksak boşa olmayalım...:44:

grip aşısının zararı varmı biberonum yaa, burağa da düşünüyorum ben...kışın burnumuzun akıntısı gitmiyor maşallah...
gerçekten işe yarıyormu bu aşı...aşı olduktan sonra yine grip olacaksak boşa olmayalım...:44:

Hmmm, çocuklar için bir zararı var mı bilmiyorum gazelim, aile hekimine bir sor istersen...Benim bildiğim kadarıyla grip aşısı sadece bazı grip virüslerine etkili, eğer onun dışında bir virüs kaparsan yine hasta oluyorsun. O yüzden garantisini veremiyorlar hasta olmamanın, ya da en azından benim olduğum dönemde öyleydi. Uzun zamandır olmuyorum, belki geliştirmişlerdir.

Bu arada sosyoloji kaydım kesinleşti.:))) Evrağımı göndermiştim cuma günü, bugün de mail attılar kesin kayıt oldunuz diye. Üniteleri göremiyorum ama, herhalde ekim başı yüklenir. :21:

Bir de şehir tiyatroları için internetten 2 oyuna bilet almıştım, birinin ödemesinde sorun olmuş. Şimdi tekrar alamıyorum, rezervasyonda gözüküyor hala...Canım sıkıldı, umarım bir problem olmadan alırım, en ön sıraydı, şimdi yeniden alsam arkalara kalacağım...:26:

Kim hastalanmış, kimindişi kırılmış?
Kaçırdım ama cümleten geçmiş olsun. :2:

Hmmm, çocuklar için bir zararı var mı bilmiyorum gazelim, aile hekimine bir sor istersen...Benim bildiğim kadarıyla grip aşısı sadece bazı grip virüslerine etkili, eğer onun dışında bir virüs kaparsan yine hasta oluyorsun. O yüzden garantisini veremiyorlar hasta olmamanın, ya da en azından benim olduğum dönemde öyleydi. Uzun zamandır olmuyorum, belki geliştirmişlerdir.

Bu arada sosyoloji kaydım kesinleşti.:))) Evrağımı göndermiştim cuma günü, bugün de mail attılar kesin kayıt oldunuz diye. Üniteleri göremiyorum ama, herhalde ekim başı yüklenir. :21:

Bir de şehir tiyatroları için internetten 2 oyuna bilet almıştım, birinin ödemesinde sorun olmuş. Şimdi tekrar alamıyorum, rezervasyonda gözüküyor hala...Canım sıkıldı, umarım bir problem olmadan alırım, en ön sıraydı, şimdi yeniden alsam arkalara kalacağım...:26:

burağın daimi çocuk doktoruna sormuştum...eylülde grip aşıları gelir isterseniz yapalım dediler...
bende açıkçası aklıma gelmediğinden zararı varmıdır yada aşıdan sonra yine grip olma ihtimali nedir diye sormadım...
şimdide tereddütteyim bakalım sağlık ocağına gideyimde bi öğreneyim...aile hekimimizi hiç sevmiyorum gıcık bi adam...
önce hekimimiz çok iyiydi bayandı ve çok ilgiliydi...
onun tayini çıkmış bunu verdiler şimdi buda bi gıcık sorma, burnu havalarda soru sormaya korkarsın yani, tersleme modunda her daim..
en iyisi ben yine kendi çocuk doktorumuza sorayım...
bu arada tiyatro biletin niye öyle oldu ki, sistemde mi hata gözüküyor?
arkalara kalsan da git yine canım yaa, yanmasın paran..

burağın daimi çocuk doktoruna sormuştum...eylülde grip aşıları gelir isterseniz yapalım dediler...
bende açıkçası aklıma gelmediğinden zararı varmıdır yada aşıdan sonra yine grip olma ihtimali nedir diye sormadım...
şimdide tereddütteyim bakalım sağlık ocağına gideyimde bi öğreneyim...aile hekimimizi hiç sevmiyorum gıcık bi adam...
önce hekimimiz çok iyiydi bayandı ve çok ilgiliydi...
onun tayini çıkmış bunu verdiler şimdi buda bi gıcık sorma, burnu havalarda soru sormaya korkarsın yani, tersleme modunda her daim..
en iyisi ben yine kendi çocuk doktorumuza sorayım...
bu arada tiyatro biletin niye öyle oldu ki, sistemde mi hata gözüküyor?
arkalara kalsan da git yine canım yaa, yanmasın paran..

Sen yine çocuk doktoruna sor canım benim, hem canını da sıkmamış olursun. Öyle doktorlara da sinir oluyorum, insan gerçekten çekiniyor bir şey sormak için, ne kötü bir durum.:KK43:(

Sistemde hata varmış evet, parayı çekememişler zaten, yeniden satın almam lazımdı. Kontrol ettim gerçekten çekilmemiş para, ama şimdi hallettim, içim rahat etti. Zaten bize uzak biraz bu tiyatro sahnesi, eşimi zor ikna etmiştim, bir de arkalara kalsaydık nasıl götürürdüm onu bilmem.:)) Bir de öğrenci bileti alıp almama konusunda tereddütte kaldım, malum bazen yaş sınırı oluyor ya böyle indirimli biletlerde, gişeye soracağım gittiğimde, eğer öğrenci kimlik kartı yeterliyse ve yaş sınırı yoksa bundan sonra öğrenci bileti alacağım.:KK34:

mrb canım,
14 aralıkta güz dönemi sınavı var (vizeler)
vizeye kadar kitaplarındaki ünitelerin yarısından sorumlusun...
mesela 10 ünitenin 5 inden sorumlusun...
elinde kaç tane kitap varsa hepsinin yarı ünitesinden yani..anlatabildimmi?
final sınavında da bütün kitaplarının bütün ünitelerinden sorumlusun....
nasıl çalışacağın sana bağlı...benim mesela toplam 38 ünitem var, ve günde bir veya 2 ünite çalışarak bitirmeye çalışıyorum...sınava bir hafta kadar zaman kaldığında da test çözüyorum...

Teşekkür ederim sanırım abla demem gerekiyo çok ama çok teşekkür ederim ablacım çok sağ ol umarım başarabilirim . Benim toplam 56 ünitem var 14 aralığa kadar yarısından sorumlu isem 28 ünite 14 aralığa kadar bitireceğim mi demek oluyor ? Final de de toplam 56 üniteden mi giriyorum ? Kusura bakma ablacm çok soru sordum ama emin olmak istiyorum yanlış bişe yapmak istemiyorum .s

Teşekkür ederim sanırım abla demem gerekiyo çok ama çok teşekkür ederim ablacım çok sağ ol umarım başarabilirim . Benim toplam 56 ünitem var 14 aralığa kadar yarısından sorumlu isem 28 ünite 14 aralığa kadar bitireceğim mi demek oluyor ? Final de de toplam 56 üniteden mi giriyorum ? Kusura bakma ablacm çok soru sordum ama emin olmak istiyorum yanlış bişe yapmak istemiyorum .s

canım valla şimdi bişey söyleyip de yanlış yönlendirmeyim seni...
topik sahibi gelince ilgilenir sanırım senle...
her bölümün kaç üniteden sorumlu olduğunu belirten bir link var, netten bakabilirsin...
yada burda paylaşmıştı arkadaşlar, geçmiş sayfalara bir bak, ordan senin bölümün kaç üniteden sorumlu görürsün..

kızlar ilkumuttan alayım kitabı dedim ama hala basılmamış olduğu için bugün nt girdim baktım murat yayınları var aldım bugun..okulun kıtabından çalışmak çok zor çunkı tek kıtap butun dersler ıyı oluyor...kurs arastırdım matematıksel ıktısat ve veremediğim tic hukuku bu donekı adıyla anayasa huk var ondanda gıtsem ve geçsem dıyorum...ders başı 200 tl geneli..yarın ders çalışmaya başlıyorum artık kıtap var.bahanem kalmadı))

X