2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

Günaydınlaaaar :KK3:

Gazelcim üniteni ekledim ve tabii gidişatını da hemen değiştirdim :KK52:

Biberon tatlım , ne yalan söyleyeyim görmek daha bi güzel olur :KK16:Bu arada seninde notunu değiştirdim :KK36:

Bugün eşim çalışıyor :KK14: Ben hala nane mollayım , yusuf paşa epey düzeldi , az öksürük kaldı .

Sıkıcı bir pazar olacak sanki. Şimdi aynısı farklısı oynamaya gidiyoruz oğlumla , gelince ünite bildirimi görmek istiyorum birilerinden ya da yeni kayıt , aaa işler pek kesat :KK14:

günaydın hanımlarrr:KK3:
kızacaksınız biliyorum ama ben ünite bitirmedim maalesef..:26:
ne yazıyorsunuz , çalışmalar nasıl gidiyor diye topiğe ugrayım dedim ama maşallah herkes başlamış çalışmaya ...
bu sıkıcı pazar günü bende çalışmayı düşünüyorum yardımcı kitaptan çalışırım galiba hemen biter 4 ünitecik gibime geliyor amma..:KK51:
aöfden sadece 2 kitabı alabildim zaten sinir şeyler...

Gunaydinnn uf ya size imrenerek yapiyorum ben baslayamadim daha ders calismaya :63: icim gidiyo kipatlarima bakip bakip iv cekiyorum su 2 hafta gecseydi bi offf offff :KK31:

Oooooo bir gelirim 5 der giderim diyorsun :KK14:

Süper canım , hemen yazıyorum .:KK55:

Edit:)))) 3 üniten varmış zaten bitmiş , ben yanlış anlamışım .Toplamda 5 oldu değil mi ?

evet canım toplamda 5:KK14:
bugün kpss için matematik çalışmaya başlıyorum bana dua edin:KK53:

Biberon tatlım , ne yalan söyleyeyim görmek daha bi güzel olur :KK16:Bu arada seninde notunu değiştirdim :KK36:

Bugün eşim çalışıyor :KK14: Ben hala nane mollayım , yusuf paşa epey düzeldi , az öksürük kaldı .

Sıkıcı bir pazar olacak sanki. Şimdi aynısı farklısı oynamaya gidiyoruz oğlumla , gelince ünite bildirimi görmek istiyorum birilerinden ya da yeni kayıt , aaa işler pek kesat :KK14:

Hmmm, tabii gazele özelden yazdığım için burada yazmamışım. Pazartesi başlayacağım ders çalışmaya kısmetse. Şu an salonun halini görseniz ağlarsınız halime. Evde geç gelen bahar temizliğimiz devam ediyor, hatta şu an eşim beni bekliyor düzeltme ve atma işlemleri için. İşin kötüsü ben çöpçü tabir edilen insanlardanım, kağıt parçası saklarım, atamam, kıyamam.:)) Eşim de tam tersi, hemen atar, hiç ardına bakmaz. Ardiye olarak kullandığımız kapalı balkonumuzu boşalttık geçen gün, tam 12 torba büyük poşet çöp çıktı. Ama bir kısmı ben odada yokken atılmış, ben de üşenmedim, kapıya koymadan önce 12 poşet çöp poşetine teker teker baktım.:))) Ahh, az kalsın en değerli kırtasiye malzemelerim çöp oluyormuş, son anda kurtardım.:))) Tabii eşim işte olduğu için bu kurtarma operasyonundan haberi olmadı.:)))

Paşaya çok sevindim canım benim, öksürük de en zor geçen şey, onu da atlatır kısa zamanda...Size iyi oyunlar, bana da kolay gelsin, mola verince görüşürüz.:)))

Benim can ciğerim beni görmek ister de ben daha fazla saklanır mıyım? :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Sağolasın gazelim benim, ben bu sene kursa gitmek istemiyorum çünkü...Umarım kursa gerek kalmadan hallederim, bir de dediğin gibi geçen senelerde nasıl sormuşlar onlara bakmak lazım. Bu sene bazı yayınlar çıkmış soruları kitap haline getirmiş, çok da uygun fiyata satıyorlar. Onlardan alacağım...Sana da bu sene için kolaylıklar diliyorum canımcım benim, Arapça gerçekten çok zor...

ha şöyle biberoncum ya, ruh gibiydin göremiyorduk :KK1: iyi oldu şöyle aşağıda yeşil ışıklı biberon yazısı görmek :KK1:
kursa gitme konusunda aslında gitsen yi olur diyeceğim....
ama vaktin yoksa evde çalışırsın...hani iki üniversite bi yandan kurs bi yandan ev eş ve çocuk baya zor haklısın...
hayırlısı olsun tatlım ya..düşünme fazla, en kötü ihtimalle çift dikiş falan derken bi şekilde mezun oluruz :KK1:

paşaya çok sevindim canım geçti gitti bak...için rahat etsin artık..allah göstermesin bi daha..
pazar günü çalışmak da kötü yahu :KK14: ben sinirlenince kendimi temizliğe veririm, senin yerine olsam açarım camları süpür sil yaparım, çok iyi geliyor bak :KK76:

ne yazıyorsunuz , çalışmalar nasıl gidiyor diye topiğe ugrayım dedim ama maşallah herkes başlamış çalışmaya ...
bu sıkıcı pazar günü bende çalışmayı düşünüyorum yardımcı kitaptan çalışırım galiba hemen biter 4 ünitecik gibime geliyor amma..:KK51:

bende sadece iki kitap alabildim aöf den...ve işin kötü tarafı da yardımcı kitap da bulamadım ben burda :KK50:
yardımcı olsa elimde, aöf kitabının yüzüne bile bakmam :KK19:

Hmmm, tabii gazele özelden yazdığım için burada yazmamışım. Pazartesi başlayacağım ders çalışmaya kısmetse. Şu an salonun halini görseniz ağlarsınız halime. Evde geç gelen bahar temizliğimiz devam ediyor, hatta şu an eşim beni bekliyor düzeltme ve atma işlemleri için. İşin kötüsü ben çöpçü tabir edilen insanlardanım, kağıt parçası saklarım, atamam, kıyamam.:)) Eşim de tam tersi, hemen atar, hiç ardına bakmaz. Ardiye olarak kullandığımız kapalı balkonumuzu boşalttık geçen gün, tam 12 torba büyük poşet çöp çıktı. Ama bir kısmı ben odada yokken atılmış, ben de üşenmedim, kapıya koymadan önce 12 poşet çöp poşetine teker teker baktım.:))) Ahh, az kalsın en değerli kırtasiye malzemelerim çöp oluyormuş, son anda kurtardım.:))) Tabii eşim işte olduğu için bu kurtarma operasyonundan haberi olmadı.:)))

Paşaya çok sevindim canım benim, öksürük de en zor geçen şey, onu da atlatır kısa zamanda...Size iyi oyunlar, bana da kolay gelsin, mola verince görüşürüz.:)))

ay biberonum bende tam tersiyim, evimde fazladan bir iğne bile yoktur....elim çok atmaya müsaittir...hiçbişeyi bekletmem,
annem senin gibi biraz..kanepelerin altı, kiler vs yerler tıka basa dolu..anne diyorum bunlar ne böyle ya at gitsin..israf kızım gün gelir lazım olur, ohhooo diyorum onların lazımıyetini bekleyecem peh at gitsin :KK1:
inan benim evi bi görsen, kaneperin altı bomboştur, dolaplar bomboştur..mutfak dolaplarımın bile çoğu yeri boş..
çünkü işe yaramayacağını düşündüğüm herşeyi atarım...:KK52:
israf etmem elbette ama lüzumsuz şeyleri de saklamaya ne gerek var dimi :KK1:

hahahahaaaaaa ay aus sen çok yaşa emi :KK1:
hal ve gidişat süper olmuş, scofield gazel..hahaa bayıldım...:KK76::KK76::KK76:
tamam şartlı tahliyem halledildiyse, artık ders çalışmayı serebilirim :KK60:
nede olsa senin gözüne girmişim, yeter artık çalıştığım dimi:KK62:

gazelcim internette yok mu kitap satışı oradan alsan olmaz mı?

ha şöyle biberoncum ya, ruh gibiydin göremiyorduk :KK1: iyi oldu şöyle aşağıda yeşil ışıklı biberon yazısı görmek :KK1:
kursa gitme konusunda aslında gitsen yi olur diyeceğim....
ama vaktin yoksa evde çalışırsın...hani iki üniversite bi yandan kurs bi yandan ev eş ve çocuk baya zor haklısın...
hayırlısı olsun tatlım ya..düşünme fazla, en kötü ihtimalle çift dikiş falan derken bi şekilde mezun oluruz :KK1:

ay biberonum bende tam tersiyim, evimde fazladan bir iğne bile yoktur....elim çok atmaya müsaittir...hiçbişeyi bekletmem,
annem senin gibi biraz..kanepelerin altı, kiler vs yerler tıka basa dolu..anne diyorum bunlar ne böyle ya at gitsin..israf kızım gün gelir lazım olur, ohhooo diyorum onların lazımıyetini bekleyecem peh at gitsin :KK1:
inan benim evi bi görsen, kaneperin altı bomboştur, dolaplar bomboştur..mutfak dolaplarımın bile çoğu yeri boş..
çünkü işe yaramayacağını düşündüğüm herşeyi atarım...:KK52:
israf etmem elbette ama lüzumsuz şeyleri de saklamaya ne gerek var dimi :KK1:

Kurs işini bir düşüneyim ben en iyisi, haftada bir gün 2 saat çok zorlamaz vakit açısından, ama git-gel zor oluyor yollarda.:)) Dediğin gibi canım, çift dikiş falan halledeceğiz bir şekilde.:)))

Nasıl imreniyorum keşke senin gibi olabilsem ama elimde değil işte. Aynı annen gibi düşünüyorum, bir gün lazım olursa diye. Bir de manevi değeri olanları atmaya kıyamıyorum, en ufak bir şey de olsa...Biliyorum bu huyumu değiştirmem gerek, ama can çıkar huy çıkmaz diye boşuna dememişler.:)))

hal ve gidişatımı çok begendim:KK1: aus 1 ünite daha bitti :KK8:toplam 2 oldu en geç ıkı hafta goruceksin hergun unite bildirimi yapıcam:129:

kızlar şu saat itibarıyle ünite bitimi söz konusu değil bende :KK1::KK1:
ausun kulağına gitmesin, valla hal ve gidişatıma yapıştırıveriyor cevabı :KK1::KK1:
ondan sonra burnumu çeke çeke gidiyorum çalışmaya :KK43:

geleceğini bu saatte haber veren misafire ne çıkarılır yaa:KK52::KK52::KK52:

ahh biberon bizim tam tersimizmişsiniz:KK1:
eşim evdekileri biriktirdiği gibi nerde ne bulursa alır getirir eve
şu ana salonun ortasında bi ofis koltuğu var birkaç aydır da orda
sonu ne olcak çok merak ediyorum:KK53:
bu arada ben de gramerle orhun'u kıl payı geçmiştim
eğer kursa gitmeden yapabilirim diyosan diğer dersleri bi an evvel bitirir
o ikisine çok zaman ayır
ben hangi akla hizmetse son haftaya bırakmıştım ve yetişmemişti:KK53:

geleceğini bu saatte haber veren misafire ne çıkarılır yaa:KK52::KK52::KK52:

ahh biberon bizim tam tersimizmişsiniz:KK1:
eşim evdekileri biriktirdiği gibi nerde ne bulursa alır getirir eve
şu ana salonun ortasında bi ofis koltuğu var birkaç aydır da orda
sonu ne olcak çok merak ediyorum:KK53:
bu arada ben de gramerle orhun'u kıl payı geçmiştim
eğer kursa gitmeden yapabilirim diyosan diğer dersleri bi an evvel bitirir
o ikisine çok zaman ayır
ben hangi akla hizmetse son haftaya bırakmıştım ve yetişmemişti:KK53:

Yemek misafiri mi loliss, bu saatte kolaylıklar diliyorum canım benim... Zaten şimdiye kadar ne yapacağına karar vermişsindir, o yüzden sadece kolaylıklar diledim.:))

Salonun toplanması bitti, biz de yorulduk ama değdi gerçekten. Ben de elimi korkak alıştırmıyorum artık, benim için çok çok değerli değilse atıyorum gidiyor.:)) Sırada evin diğer kısımları var, ancak hafta sonu vakit ayırabiliyoruz, eylemlerimiz devam edecek...:)))

Orhun ve gramer evet, bir de sosyolojim var bu sene lolissciğim, bir an önce türk dili derslerime başlamam lazım...Pazartesi başlıyorum kısmetse, umarım hızlıca bitiririm üniteleri...Kurs geçen sene çok işime yaradı, osmanlıcadan iki dönem de aa ile geçtim. Bu sene de düşünüyorum o yüzden, ama kitabı biraz karıştırıp öyle karar vereceğim. Belki yapabilirim, zaten kurslar kasımdan önce açılmaz. Biraz daha vaktim var yani...

ausun kulağına gitmesin, valla hal ve gidişatıma yapıştırıveriyor cevabı :KK1::KK1:

bende hala başlayamadım canım bugün
yine akşamları çalışıyorum hep
bir akşam bir sabah olayına acilen başlamam lazım:26:
birazdan başlıcam çalışmaya
şu illet dersi bitirsem artık
okurken uykum geliyor
okulun kitapları beni çok sıkıyor:KK19:

bende hala başlayamadım canım bugün
yine akşamları çalışıyorum hep
bir akşam bir sabah olayına acilen başlamam lazım:26:
birazdan başlıcam çalışmaya
şu illet dersi bitirsem artık
okurken uykum geliyor
okulun kitapları beni çok sıkıyor:KK19:

valla canım inan 2 ünitede iflah geldi bana, bitmiyor yaa, oku oku bitmiyor illet bişey bu....dı dısının dı dısını yazmışlar da yazmışlar...
böğhh geldi daha başlangıçta...
ben şimdilik birer gidiyorum ama üç beş güne kadar durum ne olur bilmiyorum...sağlık versin allahım da çalışırız bi şekilde napalım...

fountain mrb senin bolum de zor sanırım sayısal derslerde ben de çok zorlanıyorum. ilk umuttan mı calisiyorsun sürekli?murat aliyodum bende bu sene ne alirim bilmiyorum

benım bir tanıdığım mezunda ben ılk umut alırdım dedı bende bu yıl alıcam kıtabın baska bır bolum ıcın olanını ınceledım ıyı begendım..iktisat basımdaydı yarın arıycam gelmişse ararım

valla canım inan 2 ünitede iflah geldi bana, bitmiyor yaa, oku oku bitmiyor illet bişey bu....dı dısının dı dısını yazmışlar da yazmışlar...
böğhh geldi daha başlangıçta...
ben şimdilik birer gidiyorum ama üç beş güne kadar durum ne olur bilmiyorum...sağlık versin allahım da çalışırız bi şekilde napalım...

Valla canım canını sıkmak istemem ama hep o boş ayrıntıları soru yapıyorlar

banada bu ikna dersinden gına geldı
ethos pathos logos diye diye tanımlarını ezberlemek icin ugrasıyorum
aristolar banduralar walter fisherlar kuramlar kuramcılar karman çorman oldu :)

Son 1unite kaldı oda yarına kalsın artık
aus ablam 1unite bitirdm eklermisin
böyle 1,1gidipte 60ı gorurmuyum bakalım

valla bir bir gitmek evet komik ama napalım gözdem, en azından ilerliyoruz :KK1:
şöyle iki üç hafta geçsin bak sen bizdeki hıza :KK1:
hatırlarsan son finallerde günlük 4 üniteye çıktığımız oluyordu....
ve günde 200 civarı soru bile çözüyorduk bu ünitelerle beraber...
üzülme sen hep böyle gidecez gibi oluyor ama zamanla günlük üniteler artacak....gör bak :KK14:

Evet , gayet güzel bir mesajmış ama sayfayı ilerletince bir daha göremedim giripte 4 ünite bitirdim mesajını :KK9:

Hayal miydi yoksa sadece canım :KK52:

Bende dün bir gitmişim tam gitmişim yahu , gören de oyun evi açtım sanır :KK55:
Tatlım benim de babam da öyle , sen gibi , hiç birşeye kıyamaz . Aaaa olur mu atılmaz o der , ya alındığı günün ya da veren kişinin hikayesini anlatmaya başlar :KK52::KK52:

Bu arada mesajlaşın bakalım gazel hanımla özelden özelden :63::63:

paşaya çok sevindim canım geçti gitti bak...
için rahat etsin artık..allah göstermesin bi daha..
pazar günü çalışmak da kötü yahu :KK14: ben sinirlenince kendimi temizliğe veririm, senin yerine olsam açarım camları süpür sil yaparım, çok iyi geliyor bak :KK76:

Bende az mutfağa verdim kendimi gazelcim , fasulye falan yollamıştı köyden , onları buzluğa kışa hazırladım , sonra arkadaşa gittim .

hahahahaaaaaa ay aus sen çok yaşa emi :KK1:
hal ve gidişat süper olmuş, scofield gazel..hahaa bayıldım...:KK76::KK76::KK76:
tamam şartlı tahliyem halledildiyse, artık ders çalışmayı serebilirim :KK60:
nede olsa senin gözüne girmişim, yeter artık çalıştığım dimi:KK62:

Hee heee , tabii tabii , sen öyle san.

3 gün sonra görürüm seni , ayyy az kaldı , ayyy nasıl yetişecekkk , offff bitmiyor , oyyyy çok az kaldııııııı :KK52:

O zaman hatırlatırım bu mesajlarını ve bu bol vakitleri sana gazel hanıııııııııım :KK20:

hal ve gidişatımı çok begendim:KK1: aus 1 ünite daha bitti :KK8:toplam 2 oldu en geç ıkı hafta goruceksin hergun unite bildirimi yapıcam:129:

Hadi bakalım , 2 hafta nedir ki göz açıp kapayıncaya kadar geçer :KK31:

Ekliyorum 2. üniteyi de :KK16:

Bilemiyyyyceeeem artık , hal ve gidişat için iki poh pohladık hemen serdin .

Kuramcılar geçen sene bende de çok vardı , ismi kime benziyorsa aileden o şekilde çağrışım yapıyordum ben ya da kuramı .
Mesela , neorealizm kurucu o kuramın özellikleri ailde enişteme benziyordu çok , o adamı eniştemle bağdaştırıp öyle aklımda tutuyordum herşeyi.
Tuhaf bir yöntem ama bende çok işe yarıyor.

Hemen ekliyorum balım :KK19:

Aa haaaa bi kedi gördüm sanki :KK9::KK9:

Biberoncum casper değil yaşasınnnnnnnnn

X