- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biberoncum sana geçen gün demiştim ya osmanlıca ve arapça kardeştir diye...
aynen benim arapça konularımı resmen sana kopyala yapıştır yapmışlar
bu konular bende de var, ama tahminimce bendeki mana ağırlıklı, sendeki teknik sanırım...
şimdi sana can-ı gönülden yardım ederim tabiki...hatta eşimde tarih okuyor biliyorsun onda da var osmanlıca...
ikimiz bir olur geçirtiriz seni osmanlıcadan hiç korkma kuzum...
ben arapça kitabımı almadım henüz...kitabım gelsin daha derin anlatırım sana...bu söylediğin fiil faillere bakıp da gözün korkmasın...gayet kolay...biraz sıfatlar zor...onu da bir iki örnek görünce anlarsın zaten...
kitabım gelsin daha güze anlatırım biberonum şimdi kafan karışmasın..korkma gayet kolay... çoğu geçen yılın konuları benim bölümde..birinci sınıflar alıyor düşün işte kolaylığını..
Ohoo daha 1 Ekim'e çok var, bu kadar erken başlayarak zekana haksızlık yapmıyor musun abla?
auscum sen çalışma programı mı dedin, yoksa benmi şaşkınlıktan yanlış okudum
oy kuzum sen çalışmaya niyetlen de, programların alasını yaparım ben sana...
hem herkesin çizelgesinden bambaşka dünya üzerinde görülmemiş bir çizelge...
sen iste yeterki kuzum, çizelge kulun olsun
sorma garengcim benimkiler pek şakırdamıyor, şıp şıp damlıyor sadece
hı? ne dedin ausum duyamadım
şükür iyiyim sen nasılsın
biberoncum sana geçen gün demiştim ya osmanlıca ve arapça kardeştir diye...
aynen benim arapça konularımı resmen sana kopyala yapıştır yapmışlar
bu konular bende de var, ama tahminimce bendeki mana ağırlıklı, sendeki teknik sanırım...
şimdi sana can-ı gönülden yardım ederim tabiki...hatta eşimde tarih okuyor biliyorsun onda da var osmanlıca...
ikimiz bir olur geçirtiriz seni osmanlıcadan hiç korkma kuzum...
ben arapça kitabımı almadım henüz...kitabım gelsin daha derin anlatırım sana...bu söylediğin fiil faillere bakıp da gözün korkmasın...gayet kolay...biraz sıfatlar zor...onu da bir iki örnek görünce anlarsın zaten...
kitabım gelsin daha güze anlatırım biberonum şimdi kafan karışmasın..korkma gayet kolay... çoğu geçen yılın konuları benim bölümde..birinci sınıflar alıyor düşün işte kolaylığını..
topik sahibesine ithafen yazıyorum...
ben gideyim de ders çalışayım bari... birileri hal ve gidişatıma şartlı tahliye yazmış...hıhh
bende yol alayım hafiften
2 ünite hedefim vardı 1e indirdim
Koskocaaaaaa cumartesi günü geçti , neden kimse ünite bitirdim diye gelmediiiii
Hadi bakalım canım , madem kolay dersmiş , oku oku geçiveer , 2 ünite biter bu gece
Biberon şu gözükmeden giriyorsun yaaa
Ancak beğeni yapınca anlıyorum burada olduğunu
O kadar parayı bastırdım pro üye oldum, nimetlerinden sonuna kadar faydalanayım dedim.
aus yaz şekerim bitirdiğim ünite sayısı 5
ilk dersimi de bitirmiş oldum böylece:118:
herkese iyi geceler
hal gidişatlara çok çok güldüm ablacım .
ders çalışamayanlardan bir tek ben varım ama çizelgemi beklemekte ve pazartesi kaydımı yaptırmıp başlamak isteekteyim ablacım :)oraya not düşer msiisn lütfen
Kardeş olmasınlar, bana ne. Geçen sene kolaymış valla, bu sene bana değil arapça kiril alfabesinde yazılmış gibi geldi. Korkumdan orhun türkçesine bakamadım bile, ben yine türkçe cümle bilgisinden falan başlayayım moralim düzelsin. Bir tek kalıplar geçen seneden tanıdık, ona da bu sene bayağı bayağı ünite ayırmışlar, bir de harf-i tarif ay harfleri, güneş harfleri geçen seneden gördüklerimiz, herhalde onu da ayrıntılı işleyecekler ki bu seneye de koymuşlar...
Estağfurulallah efendim , sadece tembellik ve yumurta kapıya sıkışınca hafıza metodu benim durumum .
Biliyordum işe yarayacağını bu hal ve gidişatın
Tatlım benim senin çizelgeler beni aşar , sen gün gün yapıyorsun , bende nerdeeeee öyle her gün ders çalışacak mod.
Ben şöyle derslerimi yazacağım , yanına kaç ünite varsa o kadar kutucuk , bittikçe bir tık
işe yaradı, tanzimatı ıslahatı meşrutiyeti yedim geldim....yedim ama kafayı yedim sanırım. çok uzun bi üniteydi yaa üfff..nefret ediyorum aöf kitaplarındaaaaaannnnn, yaşasın murat, yaşasın özet, yaşasın yardımcı kitaplaaaarrrrr
Sen bir dersin de 2 ye tamamlamadan gelmezsin , gelmezsin gelmezsin
Koskocaaaaaa cumartesi günü geçti , neden kimse ünite bitirdim diye gelmediiiii
Ablacım 1unite bitirdim geldim
cok uzundu
bu ders yardmcı kitabımda da yoktu
kagnı misali ilerliyorum
ilk niye bu dersi koyduysam programıma
neyse bi yandanda bitirip kurtulcam diyorum kaldı son iki :):)
tamam canım hemen yazayım , bende başlamadım ve uzuncaaaa bir süre daha başlamam gibi .
Faydalan faydalan tabii ki şekerim de , yoksun diye gidiveririm oysa ki buradasındır falan pek üzülürüm sonra
biberonum gerçekten korkulacak konular değil, bi kere okusan aklında kalır...ve sınavda emin ol detaylı soru çıkmaz..yani bizde çıkmadı ama senin bölümde durum ne olur onu bilemiyorum...mesela o şemsi ve kameri (ay-güneş) harflerini sadece okudum geçtim ben hiç ezberlemedim...sınavda da bir soru mu ne vardı, o da zaten bilinecek tarzdaydı...çünkü bu kadar detaya inmemelerinin sebebi, arapça da garemmerden çok. tercümeye önem vermelerinden dolayı...arapçada bu kadar detaya inmiyorlar...ama bizimde en kötüsü tercüme işte....o şemsi ve kameri harflerle kurulan cümleler tamamen standart çevirisinden tamamen ters yüz edilmiş bir çeviriye dönüyor...korkma yaparsın sen..bende bildiklerimi anlatırım sana...
inşallah senin bölümde durum farklı değildir...fazla detaya inmezler...