2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

Nirdesin hevi nirdesin hevi
Bak burayı melodili bi şekilde söylüyorum ona göre oku
Hiiiiççç ileğeninede baktığında yok bu arada onu da söyliyimde

gÖRMEMİŞİZ YA
Bi müddet böyle idare ediverin hevim
İnsanların gözüne gözüne

idare ederim canımm
sana renk yakışıyor..

yaaa yaa gazelcim öyle yaptı evet kız sen karlı çıkacaksın... ohh ohh

Nirdesin hevi nirdesin hevi
Bak burayı melodili bi şekilde söylüyorum ona göre oku
Hiiiiççç ileğeninede baktığında yok bu arada onu da söyliyimde

melodili nasıl oluyor kızzz
biraz mırıldanıver..

ayy ayyhemen bakıyorum hemen canım çok pardon...

evet ausum istikrar var bu aralar bende, ama çabuk geçmese bari
süre kısıtlı ya malum benimde bir paça tutuşma aksiyonum var sen iyi bilirsin
dedim tutuşma başlamadan önünü alayım yoksa burda sızlanır dururum...eşim bile diyor daha yeni çıktın sınavdan az bi dinlen diye, annem telefonda epey kızdı azarladı sen dersle uğraşacam diye burağı ihmal et valla alır gelirim kuzumu diyor
yok anne o uyudukça çalışıyorum dedim, gerçekten hep o uyuyunca çalışıyorum, bugün biraz zorladım sadece...bir kitap bitti çok şükür...4 ünite çalıştım inanamıyorum kendimi aştım ay maşallah bana
evet aöf den çalışacam yaa yoksa içim rahat etmeyecek, sınav kötü geçse kendime kızacam, yana yakıla pişman pişman dolanacam ortalarda ani bir kararla aöf den bismillah dedim...
özetide artık sınav haftası kurcalarım göz atarım o da işe yarar aslında...

evet hevim yaa süre çok az, daha sınavdan çıkar çıkmaz stres başlamıştı bende...
çok kısa olması insanı motiveden düşürüyor yetişmeyecek kaygısı ile..

evet dolmam bu aralar ispiyon takılıyorum yemedim içmedim yetiştirdim
ama pemezli tatlıyı yerim vallah billah

ay sorma kuzum yaa, bende bugün şanslı günümdeyim sanırım...
ders molası vermiştim, çay demeledim geldim, dur bi bakayım tv de ne var dedim..anam bi açtım fetih
nasıl severim nasıl hemde...10 kere izledim gene izlerim bıkmam hiç... ben çok tutkulu gacıyım sanırım bi dizi veya filme bi tutuldummu sindire sindire izlemeden rahat edemiyorum
çayımı yudumlarken fetihi izledim..şimdide kulaklarım çınladı baktım buraya
boşa çınlamamış dolmam ile hevim sağolsun çınlatmakla kalmamış koparmışlar kulağımı

OOOOOO gazel gelmişşşş HOŞGELMİŞ Heviyle Çok mu çınlatmışız kulalarını

geldim kuzum geldim, koptu kulaklarım ne çınlaması
gönder sen bana gönder, acaip tatlı krizim tuttu zaten
istediğin etliekmek olsun...aus bana sponsor iken dana döş evi açtık beraber
restoranlar zinciri kurup bankerliğe adım atasım var, bi etliekmekciğin lafımı olur...koliyle yollarım ayıpsın...

katiyen olmaz canmm
bi melodiden örnek ver gitsin..
kaçışın yok bekliyorum

Bugün akşam geldim dedim sakin sakin iki kelam edlim bugün sinirlenmiyim diye ama hooop bi baktım hevi damarıma damarıma basıyo yok melodi, yok örnek ver ,yok kaçışın yok, yok bekliyorum

Bugün akşam geldim dedim sakin sakin iki kelam edlim bugün sinirlenmiyim diye ama hooop bi baktım hevi damarıma damarıma basıyo yok melodi, yok örnek ver ,yok kaçışın yok, yok bekliyorum

sende hemen sinirleniyorsun ama olmaz ki yaa

Yaaaaa çınlattık mı çok pis çınlatırız hatta seninki kopmuş bile (Allah korusun) şakada yapıyoz ama yazarkende içim bi tuhaf oldu gazelim ya
Tatlı eşittir dolma Bi insan tatlıyı bu kadar mı sever ya ah keşke senin gibi kilo alma derdim olmasa terdütsüz yerim hoş yine yiyiyozda
Tabiki ayıp ettin yılbaşı süsleriyle süslenmiş güzel bi pekmez tatlısı ama önce güzel kaliteli bi pekmez gerek gazelim
Gönlü gözü tok kızsın demiştim vakti zamanında zaten

kayınvalidemler elleriyle yaparlar has pekmez, katışıksız saf...organik...gr şeker koymazlar...pekmez benden tatlısı senden olsun dolmam
çatlayana kadar yiyesim var, kız valla gece gece krizim tutacak şimdi, çikolata falan bulup yiyeyim de biyerlerim şişmesin

canlarım bana müsade kafam bin beşyüz vallahi, koca bir kitap bitirdim...
maşallah deyin nazar etmeyin haaaa
başım biraz ağrıyor yatıcam öptüm hepinizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…