- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
Selam benim gülen yüzlü rengarenk dostlarım siz nekadar da enerji dolusunuz böyle bayılıyorum bu halinizeHafta sonu giremedim ev iş çocuk derken ders çalışamadım geçmişe şöyle bir baktım da herkes çalışıyor Ben yapacağım bakalım:18: çocuk da hasta onunla ilgilendim hafta sonu.zaten hafta içi ilgilenemiyorum Inşallah bende başlayacağım tam gaz öpüyorum hepinizi canlar allah hepimizin yardımcısı olsun
canım yaa benim oğlum da hasta, iki gün önce yüksek ateşten mahfoldu, tam iyileşti derken bugün de grip başladı
Görsen salya sümük kafasını kaldıramıyor...bende çalışamadım bugün...güya iki ünite niyetim vardı ama akşam oldu hala tık yok..oğlum hasta olunca onla ilgileniyorum...hem anne hem öğrenci olmak zor..rabbim yardımcımız olsun...
bu arada konusu geçmiş yazayım dedim
aöf den mezun olanların kiminde açıköğretim fakültesi yazar kiminde işletme iktisat fakültesi diye yazar
4 yıllık 2 yıllık ayrımı yok bunda
benim bölümüm 4 yıllık ama okulöncesi öğretmenliği açıköğretim fakültesi başlığı altında geçtiğinden benim diplomamda açıköğretim fakültesi yazacak
işletmede mesela işletme fakültesi diye geçiyor işletme fakültesi yazacak
yani okuduğunuz bölümün adına özel fakültesi varsa açıköğretim diye yazmıyor
ama açıköğretim fakültesi başlığı altında geçiyorsa bölümünüz diplomadada açıköğretim fakültesi yazıyor haliyle
kpss de aöf yada örgün farketmiyor ikiside aynı
sadece özel sektörde sorun oluyor malesef
saol canım verdiğin bilgilerin için ders ççalışmaların ansıl gidiyor benim yavaş yavaş malesef ittire kaktıra da diyebiliriz
selam kızlar bende inşallah bugün başlıyorum 1 ünite bitireceğim inşallah
ben daha başlamadım
sınav sonrası daha çok çalışmam gerekirken moralbozukluğuyla iyice salma modundayım
ama şan işte ingilizce notlarını çıkarayım dedim kartuş bitti
Benim suçum ne şimdi ben napayım
Ingilizceden başlayayım diyordum ama kısmet değilmiş
şaka bir yana bugün itibariyle bende planımıhazırlayıp başlayayım artık diyorum
1 ünitede olsa başlıcam bugün
yarında staj var akşam belkiçalışırım yine
çok konum var yetiştiremeyebilirim:18:
Selam canım
hadi beraber başlıyalım bari bende 1 ünite bitireyim bugün diyorum
Eeeee be dolmam hiç topiğin anahtarı ulu orta paspasın altında denir mi şekerim ?
Dost var düşman var , ya gece gelip ünitelerimizi çalsalar
Günaydınlar herkese
Vira bismillah başladık bugüne , kilidi açtım , ben çıkıyorum , sayfa sizin
Döndüğümde bitmiş ünitecikler görürüm umarım .
Şimdi dışarı çıkmam lazım , önce sağlık ocağı , sonra kuaför
Herkese güzel günler diliyorumÖpüldünüz kocamaaaaan ya da dodaman
selam hatunlar nasılsınız bakayım neler yapıosunuz
gazelim oğluşun hastaymış ya çok geçmiş olsun
bizde de bu ara bihastalık var ama inceden inceden gidiyor hepimizde
kardeşimde kuru bi öksürük
gece öksürükten boğuluyor hiç böylede olmazdı boğazlarındada birşey yok genelde hep boğazı şişer ateşi çıkardı bu sefer bir tuhaf gıcık gibi öksürüp duruyor elimizde süt bal gezinip duruyoruz geceleri
anneminde ağzında burnunda uçuklar çıktı hep sen geliosun aklıma
kadın bide çalışıo öyle ya
çokta kötü gözüküyor
herkes bana bakıo iğrenerek diyo hastalık yani napcaksın insanlarda bir tuhaf
benimde çenem düştü
inşallah oğluşun iyileşir hemencecik bol bol meyve yedir
çok geçmiş olsun canım oğluşuna allah acil şifalr versin onlar iyi olsun da biz her türlü zorluğa razıyız
ausum bugün ben sadece 1 ünite çalışabildim...burak çok nazlandı, ağladı durdu, çalışamadım fazla..ünite de çok uzunmuş oku oku bitmedi..belki yatmadan bi tane daha çalışayım diyecektim ama kafam da dengesiz biraz, sanırım bende hasta olacam
çok kötü oldu bu yaa....yatak döşek kalırsam üniteler ne olacak