2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

Ausencia canm benm 23 ünitem kaldı ha gayret olacak bu iş sanırımm
ama bende bittim bugun
su an kafam birmilyon:111::111::111::111::111::111::111::111::111::111:

Yusuf iyi canım , memnun memnun ama bu aralar biraz şımardı . Yoruyor beni.
Hastalık hep var be gazelim , okula başladı başlayalı sümüklü oldu çıktı

selam
maşallah yaa ne güzel sohbet ediyosunuz kıskandım
auscum benim 27 ünitem var sana zahmet ekleyiver

Lolisscim canım selamlar , sende ara ara gelsen keşke bizde seni özledik .

Hemen ekliyorum arkadaşım , planladın mı çalışma programını ?

Aus 27 unite eklermisinn o kadar calistim biseye yaramadi bu sefer abartmiycam kpss ye yogunlasicam bakalim

Mmis canım gözüm yollarda seni bekliyordum bende , hoş geldin , ekliyorum hemen listeye .

Soruna cevap vermiş arkadaşlar , tam bir ay kaldı canım finallere .

Hemen ekliyorum listeye .

Ünite bildirimini eğer mesajlaşma arasında yaptıysan gözümden kaçmış olabilir , ya ayrı bir mesaj yazarak ya da benden alıntı yaptığında bitirdiğin üniteleri yazarsan sevinirim hem de arada kaynayıp gitmez bu şekilde

Aferin benim hevime

Hadi bakayım o diğer ünitede bitsin de listemiz şenlensin

Gazelim tebrikler canım benim , çok istikrarlı gördüm bu kez seni .

Harikasın . Ben bu 2 yi düşeyim , sen gece gelip diğer 2 yi de haber verirsin inşaAllah .

Hadi canım benim ben tutmayayım seni Allah zihin açıklığı versin .

Ha bu arada aöf kitaplarını es geçmemekle çok çok iyi yapmışsın . Sen onlar bitince yardımcı ile tekrar ve pekiştirme yaparsın , en kötü oku geç ama mutlaka oku aöfü.

ausencia merhaba .... arkadaşlar nasılsınz ? umarım herkes çalışkan çalışkan ders çalışıyordur:))) uzuuuuuuun bi aradan sonra start verdim ve başladım derslerime aten kendimi suçlu suçlu hissediyordum çalışmayınca arada burda yazılalarıda okuyup çalışkan öğrencileri görüne heleki eşimin sabah yatmayıp kitaplarıyla kucaklaşması beni dahada utanıdıyordu neyseki silkelndim ve bende geldimmm aaaa pardon bizde geldik artık bebişimzde var ya:))))

Son düzenleme:
ausencia toplu bildirim yapmak istiyordum 10 ocak ta hepsini bitirdim diye ama neyse şimdilik 12 ünite düş bende inşaallah hepsini yetiştirecem tam gaz devam...

Ausencia canm benm 23 ünitem kaldı ha gayret olacak bu iş sanırımm
ama bende bittim bugun
su an kafam birmilyon:111::111::111::111::111::111::111::111::111::111:

Hepsini ekledim canım .

Aynen devam et bu şekilde , tekrara çok zamanın kalır , ancak bu şekilde ortalamanı yükseltebilirsin çünkü.

ausencia toplu bildirim yapmak istiyordum 10 ocak ta hepsini bitirdim diye ama neyse şimdilik 12 ünite düş bende inşaallah hepsini yetiştirecem tam gaz devam...

Hoş geldin kays

Final ünite sayın kaçtı senin ? Kaçtan düşeceğiz 12 yi ?

Ya ben aralarda sana yazmıştım görmemiş olabilirsin , çok çok çok sevindim .Senin o babam dede olsun istiyorum yazın vardı ya hep içimi burkardı .

Rabbim sağlıkla hayırla kucağına almayı da nasip etsin , gerçekten çok sevindim duyduğuma . Allahım isteyen herkesi evlat hasreti ile sınamasın .

Son düzenleme:
sağol çok çok teşekkür ederim Allah razı olsun... evet rabbm kimseyi evladıyla da evlatısızlıklaa imtihan etmesin... 49 ünite malesef yine

aynen devam edecem canmm benmde tekrara bol bol vaktim olsun diye yapıyorum zaten hayırlısıla inşallah yükseltecem ortalamalarımı cok teşekkür ederim senin nasıl gidiyor çalışmaların

evet canım inşallah yetişirirsin nefes bile almadan çalışman lazım aöflere ancak yetişir süre kısıtlı neden şubatta yapmıyorlarsa sınavı anlamış değilim...
şu kısa zamanda vizeden sonra hemen strese sokuyorlar insanı..

bende 1.5 ünite çalıştım gazelim ama ev soğuk kombi bozuk canım hiç istemiyor yarın sıcak sıcak kütüphanede mi çalışsam diyorum amma

Aferin benim hevime

Hadi bakayım o diğer ünitede bitsin de listemiz şenlensin

ausumm vallaha ev buz gibi kalemi tutan elim donuyor..
ama ben yineden bu gece bitirmeye çalışacağım canımm
ama bitiremezsem affola ..:26:

Son düzenleme:
aynen devam edecem canmm benmde tekrara bol bol vaktim olsun diye yapıyorum zaten hayırlısıla inşallah yükseltecem ortalamalarımı cok teşekkür ederim senin nasıl gidiyor çalışmaların

Ben daha başlamadım , hep son hafta çalışırım sadece .Öyle gelmiş öyle gidiyor

Hevi canım alıntın karışmış , canın sağolsun balım senin , olduğu kadar , senin azmin yeter .

Kays ekliyorum 49 tanecik üniteyi Aminnnnnnnnn bu arada .

DOLMAAAAAAAAAAAAA nerdesin şekerim ????

Son düzenleme:
Lolisscim canım selamlar , sende ara ara gelsen keşke bizde seni özledik .

Hemen ekliyorum arkadaşım , planladın mı çalışma programını ?
vakit buldukça geliyorum canım
plan falan yapmadım valla
Ya Allah Bismillah deyip başladım bakalım,bulduğum her fırsatta çalışcam artık
hatta ilk ünitemi bitirdim bile

Son düzenleme:

alıntı karışmış ama sen beni anladın auscumm..

dolmaaa nerdesin..

Dolma deyip çağırınca hemen koştum bu bu ausum sesi hemen gitmeliyim yetişmeliyim dedim
İlk önce bi hoşgeldin diyeyim AUSUM'A
Hatta bi hoşgeldin partisi :119::119::119::119::119::119::119::119::119:
Arkadaş toplantıların varmış ne iyi olmuş ama ausum inanki özledik seni var ya senin yokluğun direktmen belli oluyor Hevim ile sürekli çınlattık kulakcağızlarını hatta ötüttürdük kaç bin kez hemde bozulmuş herhal bi baktırıver ausum
Gazelcim saolsun sana herşeyimizi bildirmiş yani tabiri caizse yememiş içmemiş bildirmiş zaten yemediği de her halinden belli zayıflıktan şikayetçi keşke yaptıklarımızı sana söyleyeceğine biraz da yiyeydi Olsun bizi bildirmiş olsada ben ona pekmezli datlu yollıycam
Ama ama ausum ben sana hep özet geçtim yapılanları ve zaten okumuşsunda komplo olmadığınıda görmüşsündür
Hevinin dediği gibi valla başlıycaz o zaten başlamış bile ben de salı başlıycam salı günü :126::126:
Senin de erkenden başlayacağına sevindim auscum ama hoş erkenden başlamasanda sen üstesinden geliyosun alimallah
AUSUM BİZİ Bİ DAHA YALNIZ BIRAKMA VALLA SAHİPSİZ GİBİ KALIYORUZ ONDAN ZATEN HEVİ İLE ÇENEYE VURDU NE YAPTIĞIMIZI BİLDİK Mİ SANKİ KEYFİMİZDEN Mİ ONCA SAYFALAR ONCA KAYNATMALAR
Gel öpecem valla özlemişim seni sıkıştıtararak öpmekte bizim ailede meşhurdur küçükken de beni hep böyle öperlerdi e büyüdük alışkanlık oldu

alıntı karışmış ama sen beni anladın auscumm..

dolmaaa nerdesin..

Yettim hevim geldiiiiiim
Valla bravo arkadaşım sana ders çalışmaya başlamışsın
Bensiz bayağı bi kaynatmışsınız gazelin şikayetleri ausun affetmesi filan dizi gibi olmuş kıııız

Yettim hevim geldiiiiiim
Valla bravo arkadaşım sana ders çalışmaya başlamışsın
Bensiz bayağı bi kaynatmışsınız gazelin şikayetleri ausun affetmesi filan dizi gibi olmuş kıııız

hoşgeldin rengarenk geldin dolmam

sağol canım ya Allah bismillah dedim başladım bir ünite bitti..

ne demişler başlamak bitirmenin yarısıdır bende yolu yarıladım işte

evet canım ya gazel ilk msj da söyledi vallaha..

ama olsun bizim ausumuz merhametli çalışacağımıza söz verdik inandı bize kızmadı bende çalıştım sende başlayacaksın zaten canım

ayy dolma bide ausa yazmışsın hevi ile sayfalarca kaynattıkta bide bize sor çok güldüm ona

Sen gel asıl ben öpeceğim

Deli yahu

Tam çıkıyordum geldiğini gördüm , eşime dedim az dur bekle dolmam gelmiş Tatlım bende sizi özledim yahu , eskiden forumda her konuda cirit atardım , şimdi varsa yoksa aöf topiği , hiç vaktim yokken bile bir bakınayım diyorum bizimkilere .

Evimden biri gibi oldunuz be :26:

Çok duygusala bağlamadan çıkalım bu moddan hemen

Sende başla dolmacım , bende tez vakit başlayacağım , öyle dünyadan kopmuş bir son hafta istemiyorum bu sefer . Güzel geçti iki günüm , şimdi evde popomu kırıp oturma zamanı

Gazelime laf yok ama , biriciğim benim 007 ajanım

Ben şimdi çıkıyorum , pc eşime teslim , o sabahlamaya ders başında , ben kahvemi yapıp , şöyle bir film izlesem ne güzel olur değil mi

Öpüyorum en kocamanından hepinizi

Tabiki hevim o kadar öğrendik öğrendiklerimi de kullanmak gerek demi yane
Valla en iyisini yapmışsın hevim evet bende salı inşallah başlıycam
Hevicim he valla kız ausa hevimle kaynattık diye

OOOOOOOLLLLEEEYYYY YAAA AUSUM BENİ GÖRÜNCE HEMENCECİK CEVAAP YAZMIIIIIIŞŞŞŞ
Valla aynen öyle öyle çok alıştımki sizlere aynen öyle evden biri gibi oldunuz çokta iyi oldu o kadar mutluyumki sizleri bulabildiğime gerçek hayatta bu kadar arasan bulunmaz yani
Tabiki ausum gazele laf yok takılıyoruz zaten onada o da çok iyi birine benziyor
Amanın yine eşe teslim durumundan gitti bizim muhabbet o zaman eşindeyse pc ekranda şu dursun o zaman :98:
OOOOHHHH değmeyin ausumun keyfine
DODAMAAAAN ÖPÜYORUM YETMEZSE Bİ DODAMAAAN DAHA ÖPÜYORUM

Tabiki hevim o kadar öğrendik öğrendiklerimi de kullanmak gerek demi yane
Valla en iyisini yapmışsın hevim evet bende salı inşallah başlıycam
Hevicim he valla kız ausa hevimle kaynattık diye

öyle vallaha canım..
çok güldüm ..
ayy bide kocaman kocaman yazıyor..

Demek öyle yapmışız gazelcim hiiiçç yakıştıramadım sana cık cık
Şu durumda hemen bi küçük emrah moduna girmem gerekiyor dudrumdan sıyrılmak üçün
Canın saolsun be gazelim ausumada söyledim bizi şikayet etsede ben yinede ona pekmezli tatlı göndericim dedim nasıl olsa dönüş olaraktan etli ekmek gelecek bize daha karlı çıkarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…