- 12 Ocak 2013
- 21.062
- 55
evet ausum benim arkadaşlardan da duydum, ing çok düşükmüş çanı...geçersin telaş etme...
iyi yapmışsın gez tabi, enişte de çalışsın evde
yusuf paşa ne yapıyor, kreşten memnun mu? sağlığı yerinde olsun aman ausum, dikkat et kreşten çok hastalık getirir eve...:26:
selam
maşallah yaa ne güzel sohbet ediyosunuz kıskandım
auscum benim 27 ünitem var sana zahmet ekleyiver
Aus 27 unite eklermisinn o kadar calistim biseye yaramadi bu sefer abartmiycamkpss ye yogunlasicam bakalim
hmm öyle mi okul veriyormumuş iyi iyi bizde öyle yaparız eğer olmasa
sen çalıştın mu bugun bakım
benm su an 25 ünitem var 24 kalmak üzere 27 yazıyo sayfa başında derhal değiştirilmesi lazım
aöf kitapları cok boguyo ya
evet okuldan rica etmişler vermişler bende duyunca aaa öyleyse bizde öyle yaparız demiştim senin gibi canımm..
evtttttt 1 ünite çalıştım şimdi birinde de yarım ünite var ona da yemekten sonra bakacağım
auss ablama duyurulur
ausum, bildirimimi yapayım..
toplam 32 ünitem var
nasıl bitecek allah bilir :18:
az önce 2 ünite bitirip geldim...kaldı 30...ama 2 ünite daha bitircem nasipse, bir kitap bitmiş olacak inşallah...vizelerde günde bir veya en fazla 2 gidiyordum hatırlarsan....ama busefer daha sıkı tutmam lazım, vakit yok malum....anca yetişir...gece yatana kadar gelmem buraya...takılınca vakit boşa geçiyor...ben tekrar gidiyorum hepinizi öpüyorum..
Ausencia canm benm 23 ünitem kaldı ha gayret olacak bu iş sanırımm
ama bende bittim bugun
su an kafam birmilyon:111::111::111::111::111::111::111::111::111::111:
ausencia toplu bildirim yapmak istiyordum 10 ocak ta hepsini bitirdim diye ama neyse şimdilik 12 ünite düş bende inşaallah hepsini yetiştirecem tam gaz devam...
sağol çok çok teşekkür ederim Allah razı olsun... evet rabbm kimseyi evladıyla da evlatısızlıklaa imtihan etmesin... 49 ünite malesef yineHepsini ekledim canım .
Aynen devam et bu şekilde , tekrara çok zamanın kalır , ancak bu şekilde ortalamanı yükseltebilirsin çünkü.
Hoş geldin kays
Final ünite sayın kaçtı senin ? Kaçtan düşeceğiz 12 yi ?
Ya ben aralarda sana yazmıştım görmemiş olabilirsin , çok çok çok sevindim .Senin o babam dede olsun istiyorum yazın vardı ya hep içimi burkardı .
Rabbim sağlıkla hayırla kucağına almayı da nasip etsin , gerçekten çok sevindim duyduğuma . Allahım isteyen herkesi evlat hasreti ile sınamasın .
Hepsini ekledim canım .
Aynen devam et bu şekilde , tekrara çok zamanın kalır , ancak bu şekilde ortalamanı yükseltebilirsin çünkü.
Hoş geldin kays
Final ünite sayın kaçtı senin ? Kaçtan düşeceğiz 12 yi ?
Ya ben aralarda sana yazmıştım görmemiş olabilirsin , çok çok çok sevindim .Senin o babam dede olsun istiyorum yazın vardı ya hep içimi burkardı .
Rabbim sağlıkla hayırla kucağına almayı da nasip etsin , gerçekten çok sevindim duyduğuma . Allahım isteyen herkesi evlat hasreti ile sınamasın .
şimdi dersin başından kalkıp geldim hevim sıcağı sıcağına, özetlerden çalışma fikrimi çöpe attım
şöyle bi inceledim de çok basit özet geçmiş...mecbur aöf den çalışacam başka çare yok
bütün üniteleri bitirnce inşallah sınava bir kaç gün kala da muratın özetlerini okurum pekişirim...öyle düşündüm bakalım hayırlısı olsun... kaç ünite çalıştın bugün...ben 2 ünite bitirdim özet falan da değil, halis muhlis aöf kitabından hemide
yatana kadar 2 ünite daha bitircem kafaya koydum..rabbim izin verirse bir kitap bitecek bugün
Aferin benim hevime
Hadi bakayım o diğer ünitede bitsin de listemiz şenlensin
aynen devam edecem canmm benmde tekrara bol bol vaktim olsun diye yapıyorum zaten hayırlısıla inşallah yükseltecem ortalamalarımı cok teşekkür ederim senin nasıl gidiyor çalışmaların
vakit buldukça geliyorum canımLolisscim canım selamlar , sende ara ara gelsen keşke bizde seni özledik .
Hemen ekliyorum arkadaşım , planladın mı çalışma programını ?
Ben daha başlamadım , hep son hafta çalışırım sadece .Öyle gelmiş öyle gidiyor
Hevi canım alıntın karışmış , canın sağolsun balım senin , olduğu kadar , senin azmin yeter .
Kays ekliyorum 49 tanecik üniteyiAminnnnnnnnn bu arada .
DOLMAAAAAAAAAAAAA nerdesin şekerim ????
Ben daha başlamadım , hep son hafta çalışırım sadece .Öyle gelmiş öyle gidiyor
Hevi canım alıntın karışmış , canın sağolsun balım senin , olduğu kadar , senin azmin yeter .
Kays ekliyorum 49 tanecik üniteyiAminnnnnnnnn bu arada .
DOLMAAAAAAAAAAAAA nerdesin şekerim ????
alıntı karışmış ama sen beni anladın auscumm..
dolmaaa nerdesin..
Yettim hevim geldiiiiiim
Valla bravo arkadaşım sana ders çalışmaya başlamışsın
Bensiz bayağı bi kaynatmışsınız gazelin şikayetleri ausun affetmesi filan dizi gibi olmuş kıııız
Dolma deyip çağırınca hemen koştum bu bu ausum sesi hemen gitmeliyim yetişmeliyim dedim
İlk önce bi hoşgeldin diyeyim AUSUM'A
Hatta bi hoşgeldin partisi :119::119::119::119::119::119::119::119::119:
Arkadaş toplantıların varmış ne iyi olmuş ama ausum inanki özledik seni var ya senin yokluğun direktmen belli oluyor Hevim ile sürekli çınlattık kulakcağızlarını hatta ötüttürdük kaç bin kez hemde bozulmuş herhal bi baktırıver ausum
Gazelcim saolsun sana herşeyimizi bildirmiş yani tabiri caizse yememiş içmemiş bildirmiş zaten yemediği de her halinden belli zayıflıktan şikayetçi keşke yaptıklarımızı sana söyleyeceğine biraz da yiyeydiOlsun bizi bildirmiş olsada ben ona pekmezli datlu yollıycam
Ama ama ausum ben sana hep özet geçtim yapılanları ve zaten okumuşsunda komplo olmadığınıda görmüşsündür
Hevinin dediği gibi valla başlıycaz o zaten başlamış bileben de salı başlıycam salı günü :126::126:
Senin de erkenden başlayacağına sevindim auscum ama hoş erkenden başlamasanda sen üstesinden geliyosun alimallah
AUSUM BİZİ Bİ DAHA YALNIZ BIRAKMA VALLA SAHİPSİZ GİBİ KALIYORUZ ONDAN ZATEN HEVİ İLE ÇENEYE VURDU NE YAPTIĞIMIZI BİLDİK Mİ SANKİ KEYFİMİZDEN Mİ ONCA SAYFALAR ONCA KAYNATMALAR
Gel öpecem valla özlemişim senisıkıştıtararak öpmekte bizim ailede meşhurdur küçükken de beni hep böyle öperlerdi e büyüdük alışkanlık oldu
hoşgeldin rengarenk geldin dolmam
sağol canım ya Allah bismillah dedim başladım bir ünite bitti..
ne demişler başlamak bitirmenin yarısıdır bende yolu yarıladım işte
evet canım ya gazel ilk msj da söyledi vallaha..
ama olsun bizim ausumuz merhametli çalışacağımıza söz verdik inandı bize kızmadı bende çalıştım sende başlayacaksın zaten canım
ayy dolma bide ausa yazmışsın hevi ile sayfalarca kaynattıkta bide bize sor çok güldüm ona
Sen gel asıl ben öpeceğim
Deli yahu
Tam çıkıyordum geldiğini gördüm , eşime dedim az dur bekle dolmam gelmişTatlım bende sizi özledim yahu , eskiden forumda her konuda cirit atardım , şimdi varsa yoksa aöf topiği , hiç vaktim yokken bile bir bakınayım diyorum bizimkilere .
Evimden biri gibi oldunuz be :26:
Çok duygusala bağlamadan çıkalım bu moddan hemen
Sende başla dolmacım , bende tez vakit başlayacağım , öyle dünyadan kopmuş bir son hafta istemiyorum bu sefer . Güzel geçti iki günüm , şimdi evde popomu kırıp oturma zamanı
Gazelime laf yok ama , biriciğim benim 007 ajanım
Ben şimdi çıkıyorum , pc eşime teslim , o sabahlamaya ders başında , ben kahvemi yapıp , şöyle bir film izlesem ne güzel olur değil mi
Öpüyorum en kocamanından hepinizi
Tabiki hevim o kadar öğrendik öğrendiklerimi de kullanmak gerek demi yane
Valla en iyisini yapmışsın hevim evet bende salı inşallah başlıycam
Hevicim he valla kız ausa hevimle kaynattık diye
Demek öyle yapmışız gazelcimahretim hoşgeldin...sen yokken topiğine gözüm gibi baktım hiç endişelenme...
şimdi sıra geldi şikayetlere...
ausum şu hevi ile dolma yokmu, aman yarabbi allah bi çene vermiş onlara, sayfalar dolusu çene çaldılar burda
ama sanma ki sayfalar ilerledi üniteler azaldı, nerdeeeeeee....
hiç ünite çalışmadılar, anca lak lak
ben dedim, yapmayın etmeyin eylemeyin aus gelirse affetmez, onlarda dediler ki o kadar çok sayfa ilerledik ki, aaus okumaya vakit bulamaz araya kaynarız
bende dedim ki, hanııım hanııım, sen ausu tanıyamadın mı, o satır satır okur bikere dedim
ama beni hiç dinlemediler ausum, artık ben sana devrediyorum, buyur yol saçlarını
oysa ben nekadar çok çalıştım
bütün özetlerimi okudum, yeni aldığım kitaptan ikinci özetlere çalışıyorum
ünite bildirimi mi yapıcam ama aöf den çalışmadığım için, net ünite bitirmiyorum..bütün derslerin özetlerini ikinci tekrarda ünite bitişi diye bildircem ausum...
şimdilik durum bu ahretlik...hoş gelmişsen sefa gelmişsen
öyle vallaha canım..
çok güldüm ..
ayy bide kocaman kocaman yazıyor..