valla ahretim bol bol düşünmeye vaktim oldu
vizelerde aöf kitaplarnı yaladım yuttum da ne oldu? pek de iyi geçmedi sınav....
oysa sınava iki gün kala netten inkılap özetlerini indirmiştim...sadece özetten çalıştım ve çok da iyi anladım...
o yüzden aöf beni bunaltıyor, özetleri indirip ordan çalışıyorum...birde muratın özet kitabı var..ona da göz atıyorum, iki özeti bir arada götürüyorum anlayacağın...sanki daha iyi oluyor gibi.. aöf leri yetiştirecek vaktim yok ahretim..mecalim de yok
böyle yaptım bakalım bu sefer..inşallah pişman olmam...
bu arada evet yetişemedik okumaya hevi ile dolmayı
ahretim sen onlara bi topik açıver bari
eee iş başka dostluk başka hevim....
anında söylerim hiç affetmem....
sen dua et mesaj çekip bildirmedim...yine merhametliyim görüyon dimi
ben size dedim dimi, etmeyin eylemeyin ausa kül yutturamazsınız, o görür yazdıklarınız diye...dinlemediniz beni ohh canıma değsin
nerde olmuş kaza canım bakmadım haberlere..
bende başlayacağım canım bugün niyetim var..
bende senin tarzda çalışıyorum ama önce murattan özet çıkartıyorum..
sonra aöf kitaplarını okuyup eksiklerini not edip yapıştırıyorum canım..
canım aöfler çok uzun anlattığı için oku oku bitmiyor özet çıkarmakta uzun şu kısa vakitte..
sanada oluyor mu hepsinin önemli geldiği yerler aöflerde..:26:
Evet canım plan yapmış arkadaşlar iki gün üst üste , eee eşiminde yüzünü gördüğüm yok zaten derslere gömüldü o da , bende çıkayım dedim gezeyim
Gel işte bana ben yakınım sana
Şu ingilizceden bile memnunum ben düşün yani , çan düşükmüş çok ing de , geçeyim yeter yahu .
Öpüyorum Burağı kocaman
yook yokk biz sizinle konuşmayı seviyoruz hem böyle taa güzel canımm
evet gazelcim vallaha dediğini yaptın ne deyim sana benn..
aman amann msj atmadığın iyi olmuş yoksa ilk msjda kızardı bize aus..:26:
ama bak merhametli auscummmm bnmmm çalışmazsam bu akşam kesecek beni ama bende çalışcağımm
gazel bence sende çalışma biraz ya bırak bırakk...
dün oldu kuzum kaza niğde ünv. taşıyan münibüs devrildi 11 kişi hayatını kaybetti 31 kişi halen yaralı kötü oldum ya cok ihmalsizlik var kazada
başla kuzum hiç durma
bende inan cok sıkılıyorum kitaplar o kadar uzun ki ama eğer kitapları bir kere okumassan içerik yönünden birşey bilmiyorsun sadece özetini biliyorsun onunda faydası dokunmuyor. murat yayınlarında da zaten içerik yok kuzum fark ettin mi oluyor tabi olmazmı ama en önemlilerin altı çiziyorum ben hiç değilse içerik olarak ögreniyoum sonra aöf kitabi bitiyor tabi aklımda birşey kalmıyo gibi hissediyorum
ama kaynaktan soruları çözünce özetini okuyunca iyice pekişyo mutlaka aöf kitaplarını bir kez oku kuzum sen aklına girmedini sanıyorsun ama giriyor bunu soru çözerkende anlarsın zaten cok sıkıcı ama ne yapalım
ben özetlerden çalışıyorum hevim, ama içim hiç rahat değil...aöf kitaplarından yetişemem gibi geliyor..üff bilemedim valla....
bugün bende 2 ünite niyetliyim, aöf kitabına bi bakayım...okuyabildiğim kadar okurum, sıkılırsam özetlerden devam ederim..
akşama parti yapalım inşallah hep beraber
ayy canım Allah rahmet eylesin..
başlayacaım canım önce inglizceye başlayım cd falan varya zevkli oluyor bazen izlemek geçen seni hiç ing çalışmadn girmiştim konularda bön bönbakmıştım ama bu sefer çalıştım konu daha iyi pekişiyor canım haklısn
bende okuyorum kitapları amaa roman gibi oku oku oku oku yanii şekerimm
ayy geliyor bana
muratta konu yarım kalıyor 2 sayfaya 20 sayfalık konuyu sığdırmaya çalışırlarsa öyle olur tabi..
aynen okuyorum aöfyi elimiz mahkum ..
bende diyorum akılma girmiyor girmiyor demek ki giriyormuş
canmm murat yayınları sadece en önemli yerleri ve tanımları alıyor o 2 sayfaya. işte eğer aöf kitaplarını okursan ondan sonrada oradan bir özet geçip sorularını hemen çözersen konu öyle bir pekişiyo ki artık içerğini biliyorsun tanımlarda o yayında var zaten cok iyi oluyor sorularını çok güzel hazırlamışlar fiyatı biraz tuzlu ama ne yapalım sonunda mezun olmak var haydi çalışmaya
Kizlarr acil cvp yazarsaniz sevinirim onumuzde ki ikinci sinav ne ve ne zaman herkez calismaya baslamis yakin mi ki sinav? Beni bilgiilendirirseniz sevinirim
evet caım haklısın biraz dişimizi sıkıp çalışmalıyız..:26:
sınav 25 - 26 ocakta mmis şimdiden paşladık çalışmaya çok az kaldı çünkü..
aynen öyle kuzumm ben bugun rahatsızım su an 1 ünite daha bitmek üzere benim
aöf mezunlarına kep atma töreni düzenleniyormu canm ben merak ettim de yoksa sadece mezun olup da derece yapanlar mı cagırılıyor:26:
ben derece yapanlar diye biliyorum caım
çünkü bnm arkadaşım kamuda mezun oldu derece olmadığı için çağırılmadı..
o da arayıp sormuştu ama eskişehire okulunu görmeye gitti gezdi hatta okuldan kepli kıyafetleri alıp fotoğraf çektirmişti...
hmm öyle mi okul veriyormumuş iyi iyi bizde öyle yaparız eğer olmasa
sen çalıştın mu bugun bakım
benm su an 25 ünitem var 24 kalmak üzere 27 yazıyo sayfa başında derhal değiştirilmesi lazım
aöf kitapları cok boguyo ya
aynen canım özetlerde insanın içi rahat olmuyor..:26:
çünkü konular bariz eksik 2 sayfaya sığdırmışar koca üniteyi ama ne yapalım gazelcim:26:
sende aöf önemli yerlerin altını çiz özetlerine öyle ekle canım..
çünkü aöfden özet çıkarmaya kalksan vallaha 10 sayfadan fazla olur ben başlamıştım baktım olmuyor bıraktım..
evet yapalım akşam parti..
motivasyon partisi...
kopp kopp kopp
canmm murat yayınları sadece en önemli yerleri ve tanımları alıyor o 2 sayfaya. işte eğer aöf kitaplarını okursan ondan sonrada oradan bir özet geçip sorularını hemen çözersen konu öyle bir pekişiyo ki artık içerğini biliyorsun tanımlarda o yayında var zaten cok iyi oluyor sorularını çok güzel hazırlamışlar fiyatı biraz tuzlu ama ne yapalım sonunda mezun olmak var haydi çalışmaya
aynen canmmşimdi dersin başından kalkıp geldim hevim sıcağı sıcağına, özetlerden çalışma fikrimi çöpe attım
şöyle bi inceledim de çok basit özet geçmiş...mecbur aöf den çalışacam başka çare yok
bütün üniteleri bitirnce inşallah sınava bir kaç gün kala da muratın özetlerini okurum pekişirim...öyle düşündüm bakalım hayırlısı olsun... kaç ünite çalıştın bugün...ben 2 ünite bitirdim özet falan da değil, halis muhlis aöf kitabından hemide
yatana kadar 2 ünite daha bitircem kafaya koydum..rabbim izin verirse bir kitap bitecek bugün
bende tam öyle düşünmüştüm sevgicim...aöf den bitirip, sınav vakti murattan şöyle bi okuyup geçicem...
okadar para verdim boşa gitmesin dimi
aynen canmm
ama boşa gitmez neden gitsin ordaki soruların cok faydalı oldunu düşünüyorum ben bence aöf kitabındaki üniteyi bitirdikten sonra hemen murat yayınlarına geçip ordaki özeti okumalı ve soruları çözmelisin konunun ne kadar iyi pekiştini göreceksin canm ben böyle çalışıyorum şahsen cok iyi oluyor ordaki soruları üniteyi bitirir bitirmez çöz ki konu hemen pekişsin canm yoksa pekişmiyo cok eksiğin oluyo o kadar sayfa var ki
zaten konuyu anlayınca artık ne soru gelirse gelsin yapabilecek kıvama geliyorsun
ben birşey merak etttim ya az önce
açık ögretim diplomasında açık ögretim oldugu belirtiliyo mu ben belirtilmiyo diye biliyordum
birde kpss de bununla ilgili bir ayrım yok demi
canım bende zaten soru bankası var muratın...ben sınava kadar ünite bitiriyorum, sınav haftası full soru çözüyorum...ama senin dediğinde mantıklı pekişmek açısından...
fakat benim önce hiç vakit kaybetmeden üniteleri bitirip, soru çözmeyi sona bırakmam lazım...yoksa ünitelerim yetişmez soru çözmekle uğraşırsam...
üniteler bitince, muratın 2 sayfalık özetlerini okurum ardından soru çözerim sınav haftası...yani yetişirsem tabi..daha bugün başladım ben :18::18: