2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

OOO ne güzelmiş gazelim ya işte onla süper olur
Sen artı başta aus hevi betülede göndermek gerek sonra yok efendim gödermediniz yok efendim topikte bahstmişsiniz o kadar yiyemiyince e bu durumda bademciğimiz şişti demesinler
Kesinlikle gazelim bence datlı krizin tuttuğundan o baş ağrısı onun için acil tarafından ye ye arkadaşım dediğin durumla karşı karşıya kalma sonra neme lazııımmmm

Bak hevi didim uyarıyom didim sana bak gazelde gitti topikte yalnız kaldık iyi anlaşmaya bak didim sana

aaaaaaaaa kaçacak topikte yok
hemen yan topiğe kaçarımm

ama sende kızma canım.. herseye kızıyorsun..
çok üzülüyorum bak

Duuuuur orda
Tamam kız tamam kızmam artıkım

tmam dolmacım barıştığımıza göre ben çıksam yavaştan şöyle sağdan sağdan ...

sana iyi geceler tatlı rüyalar diliyorum canımm benim..

yarın görüşmek üzere:13:

öpüyorum kocaman

Ben de tam diyecektim ağzımdan aldın
Çok mersii hevim
Sana da en tatlı en güzzel rüyalar
Dodamanından öpüyorum

Ausum çay ve film eşliğindeki uykuna da hönk diye girmiş bulunuyorum ama topiği kapatıyoruz biz haberin ola diecektim anahtarda paspasın altında

Eeeee be dolmam hiç topiğin anahtarı ulu orta paspasın altında denir mi şekerim ?

Dost var düşman var , ya gece gelip ünitelerimizi çalsalar

Günaydınlar herkese

Vira bismillah başladık bugüne , kilidi açtım , ben çıkıyorum , sayfa sizin

Döndüğümde bitmiş ünitecikler görürüm umarım .

Şimdi dışarı çıkmam lazım , önce sağlık ocağı , sonra kuaför

Herkese güzel günler diliyorum Öpüldünüz kocamaaaaan ya da dodaman

günaydın ausum, hayırdır manikürün mü geldi
sen işlerini hallet ustam , ben bakarım tükana
çıkacağımda da dolmaya ve heviye emanet ederim

Günaydın kızlar nasılsınz..
benim bugün morelim bozuk
özellikle idare hukuktaki konuları anlamakta çok zorluk çekiyorum girmiyor kafama anlayamıyorum bir türlü
zaten kitap iki kere aynı üniteyi okuyacak gibi değil valla bazen bırakasım geliyo
sanki diğer çalıştım konularıda unutmuşum gibi ama şöyle bakıyorum bi hatırlıyorum
bugun tam gaz devam etmem lazım ama morelim bozuk bi akıl versin ben bu idare hukukla nasıl baş edim

Ausencia canm dün yazdını yeni gördüm
finaller büyük ihtimal daha agır ve daha zor olacaktır yinede işini son haftaya bırakma kuzum sen bilirisn tabi ama herşey karışır bu sef finallerin kötü geçerse Allah vermesin vizedeki puanlarına yazık olur canm konuların ne kadar blmiyorum ama hiç değilse şöyle şimdiden bi göz gezdir

günaydın ausum, hayırdır manikürün mü geldi
sen işlerini hallet ustam , ben bakarım tükana
çıkacağımda da dolmaya ve heviye emanet ederim

Günaydın balım ahretim Yok yahu ne yazık ki geçen haftalarda ilk kez saçımda beyaz gördüm , 5-6 adet Şimdi kestireyim dedim saçları belki boyatırım , Ne güzel boyasızdı saçlarım , kuzguni siyah Şimdi aklar düştü be ahretim , hep aöf yüzünden

Tamam tatlım , size emanet buralar . Çalışacak mısın bugün yine 4

Günaydın sevgi , moral bozmak yok ama En zor dersin idare hukuku ise bence güzel bir özet çıkar , çok vaktini alabilir ama kitaptan oku oku sıkıcı olan konular için en iyi çözüm anlayabileceğin şekilde ama çok kısa olmayan özet çıkarmak .
Ünite 40 sayfa ise 20 sayfalık özet çıkar , öyle çok kısa olmasın yani. Belki bu şekilde hem yazarken aklında kalır hem de sonradan okuması kolay olur .

günaydın canım, benim de çok zor olan derslerim var, keza bir defa okumaya bile zor vakit bulurken ikinci kez tekrar etmem imkansız..
o yüzden ben şöyle yapıyorum, sende dene mutlaka...
önce aöf den okuyorum, hiç anlamasamda mutlaka bitene kadar satır satır okuyorum...sonra netten o dersin o ünitesinin özetini bulup okuyorum...özetler daha kısa oluyor en fazla 6-7 sayfa civarı...onu tekrar okuyorum bi kaç kez..o zaman çok güzel anlıyorum...soru da çözüyorum derken anlamış oluyorum yani...
aöf den tekrar edemezsen özetini bul ordan tekrar et..çok işe yarıyor...

napım be kuzum elimde değil cok canım sıkılıyor özet cıkarmak uzun iş cok zor oluyo ama haklısın sanırım en mantıklısı öyle hareket etmek şu an idare hukuktan 4 ünitem var.
ensi diğer konuları tüm bitirmek en son idare hukuka bakmak tek tek özet cıkarmak öyle yapım bari ne yapayım. cok sinir oluyorum bu derse kalırsam bi bundan kalcem herhalde
Canm ben birde sana birşey sormak istiyorum
kpss memurlukta örgün bitirende açıktan bitireninde kodları aynı değilmi yani bir ayrım yok dimi kpss de:26::26:
Birde diplomada açık ögretim fakültesi diye yazıyor mu kimi yazmıyo kimi yazıyo diyo bi bilgin var mı canm:26:

Kpss de örgün ya da açıktan bitirmenin farkı yok , ikisi de aynı .

Diplomamızda da açık öğretim yazmıyor , Anadolu Üniversitesi Fakültesi olarak geçecek .

anladım canm cok mantıklı ama ben konu özetlerini bulamıyorum nerden bulacaz bi türlü bulamadım ya arıyorum arıyorum yok:26:

sen daha yeni mi gördün beyazı ahretim, valla çok iyiymiş..benimkini göreli çok uzun zaman oldu... gerçi çocukluğumda bile vardı tek tük ırsi sanırım, anneminde varmış çocukken..ama şimdi baya var yani, iki üç değil aralarda çok var
eee ömür geçiyor ahretim, allah hayırlı ömür versin hepimize inşallah..
benimki de kestane rengi biliyorsun geçende başıma gelen boya meselesini...
önce bakır kızıl yaptım ama hiç hoş olmadı, sonra çikolata kahveye döndüm tekrar...ben kahveyi pek sevmiyorum çünkü ana saçım kahve zaten...ama bu aralar türk kahvesi tozu modaymış, sibel can bile türk kahvesine boyamış, bi düşün istersen

anladım canm cok mantıklı ama ben konu özetlerini bulamıyorum nerden bulacaz bi türlü bulamadım ya arıyorum arıyorum yok:26:
canım ben hedefaöf.com dan bulmuştum..ama özetleri olan çok site var...
google da aratırsan bulursun, ben arattırdım burayı buldum...
çok faydasını gördüm..hatta geçen dönem inkılaba kitaptan çalıştım hiç anlamadım çok uzun olunca bıkkınlık geldi..bende hemen yazıcıdan çıkarttım özetleri, özetten çalıştım çok güzel anladım...
ama bulduğun zaman bilgisayarına indir canım...indirmeden açılmıyor bildiğim kadarıyla..

Tamam canm bende bir bakım teşekkür ederimm bilgin için olmadı bende öyle yaparım artık
şimdi hadi ders bşaına
sen biliyormusun canm aöf diplomasında açıkögretim ibaresinin yer alıp almadını :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…