2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

Hııııhh hevi gözüme sokarcasına RENKLİ yazmışsın
Vay arkadaş bu kadar mı zor renkli yzabilmek bi tek ben becermiyorum yahu ne işse
Lafları sokacam diye günaydında demedik kıza ya
En süperinden günaydınlarda sana olsun hevim
Ünite mi çalışmak mı
Bir anda unutmuşum biliyomusun o duyguları hemende çabuk alışmışım ya halbuki daha geçen hafta harıl harıl ertesi günün sınavına çalışıyoduk :18::18::126:
Hey gidi günler heey ne de çabuk geçmişş
Çok teşekkürler hevicim sorumu atlamayıp es geçmeyip cevaplamışssın
DODAAAMAANN DODAMAAANN ÖPÜYORUM HEVİM

gazelcim sen öyle deyince aklıma su yazı geldi yaa..
hemen paylaşayım sizinle..
buarada burakcık iyi mi annesi

HEEVVVİİİ bu bildiğimiz garfield mi demiş kııız hani bal sarısı şişko manyak kedi olan pek bi sevimli ya
Güzelde demiş sende bulup bizimle paylaştın :128::130:

hııhh sen bana hep kızıyorsun ağlayacağım ama
sağol canım benim evet bende bugün düşündüm geçen hafat bugün sınav stresi vardı diye ayy dolmam..
renkli yazamıyor musun canım aşkolsun yani hemen söyleyim

önce msjını yaz sonra sağa tıkla msjı n üstünü tarafa hani kes yapıştır yaparken yapıyoruz ya ondan yap işte ayy anlatamadım da nyse msj taradıktan sonra yukarı da A harfi olan yerden rengini seç ve paylaş dolmam

HEEVVVİİİ bu bildiğimiz garfield mi demiş kııız hani bal sarısı şişko manyak kedi olan pek bi sevimli ya
Güzelde demiş sende bulup bizimle paylaştın :128::130:

evet gerfield demiş..
gazel söyleyince bende dedim hepsini görsün topikte tembellik yasalarını görsünler dedim canım
tam bizim için demiş ama demi dolmam..

Hemen pepe gibi durma hemen pepe gibi durma öyle dolmalara pepe gibi durulmaz
Aaaa çok heyecanlandım deniyorum Allah bismillah [COLOR=""][/COLOR]

Aman dur ya olmadı hepsini tara dedin ben hemen hazırdan A YA GİTTİM
Diğer yazımda yapıcam ama

Hemen pepe gibi durma hemen pepe gibi durma öyle dolmalara pepe gibi durulmaz
Aaaa çok heyecanlandım deniyorum Allah bismillah [COLOR=""][/COLOR]

durcam işte durcam işte ohh
canım bide Anın orada Font varya oradan da yazı şeklini seçiyorsun onu da söyleyim..

Aman dur ya olmadı hepsini tara dedin ben hemen hazırdan A YA GİTTİM
Diğer yazımda yapıcam ama

hadi dolmam bekliyorumm canım

kenarlarında color niye yazıyo hevi benim adım color da değil A dan renk seçince more colorsa basmadan mı göndermem gerekiyor uğraştığımız şeye bak ya

kenarlarında color niye yazıyo hevi benim adım color da değil A dan renk seçince more colorsa basmadan mı göndermem gerekiyor uğraştığımız şeye bak ya

aslında yazmaması lazım dolmam
dur bide ben deneyim bende de yazacak mı color
yazını yaz canım yazdığının hepsini tara rengini seç gönder oluyor kız öyle

Bugünde 3 adam var izleyememiştim geçen hafta Gözüne dizine dursun aöfnin yemedik içmedik izlemedik dizilerimizi neyimki sırf sınava çalışalım diye

ee ne oldu sonunda gördük günümüzü canım benm vallah yaa izle bugün izle gıcık aöf
bende 1kadın 1erkek i izliyordum final yaptı yaa :26:

ee ne oldu sonunda gördük günümüzü canım benm vallah yaa izle bugün izle gıcık aöf
bende 1kadın 1erkek i izliyordum final yaptı yaa :26:

aaaa ben arada bir bakıyodum demek bayağıdır bakmıyorum bitti demek
Onlarda çok alemlerdi evlenmişlerdi demi bi hazırlık içindeydilerdi şu kelimede müthiş oldu yani insan okumakta zorlanıyor yahu

aaaa ben arada bir bakıyodum demek bayağıdır bakmıyorum bitti demek
Onlarda çok alemlerdi evlenmişlerdi demi bi hazırlık içindeydilerdi şu kelimede müthiş oldu yani insan okumakta zorlanıyor yahu

düğüne 1 hafta kala trafik kazası yaptılar erteldiler düğünü öyle kaldı evlenmemişlerdi yani zeynepte hamileydi öyle bitirdiler işte ya güzeldi onlar

düğüne 1 hafta kala trafik kazası yaptılar erteldiler düğünü öyle kaldı evlenmemişlerdi yani zeynepte hamileydi öyle bitirdiler işte ya güzeldi onlar

Kötü olmuş ya bari evlenselerdide öyle bitirselerdi amanne kadar benimsemişim diziyi oturup düğün olmadı diye ağlıyomuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…