herkese günaydınn
oo sabah kimse uğramamış topiğe topiğin bekçisi olarak bendeniz..
hepinize güzel bir haftasonu geçirmenizi diliyorum..
ve ders çalışacağınız bir haftasonu olsun canlar..
auscum nerdesin canımm kaç gündür yoksunnn özledik seni
gazelcimm
dolmam
biberonum
betülüm
gözdem
hepinize tek tek günaydın...
hadi bugün birer ünite bitirelim de..
auscum gelince bunlar saçmalamamış derste çalışmış desin..
hepinizi kocama öpüyorumm görüşmek üzere..
dolmam soruna gelince bildiğim kadarıyla ptt kapalı olur canım..
gazelcim sen öyle deyince aklıma su yazı geldi yaa..
hemen paylaşayım sizinle..
buarada burakcık iyi mi annesi
Hııııhh hevi gözüme sokarcasına RENKLİ yazmışsın
Vay arkadaş bu kadar mı zor renkli yzabilmek bi tek ben becermiyorum yahu ne işse
Lafları sokacam diye günaydında demedik kıza ya
En süperinden günaydınlarda sana olsun hevim
Ünite mi çalışmak mı
Bir anda unutmuşum biliyomusun o duyguları hemende çabuk alışmışım ya halbuki daha geçen hafta harıl harıl ertesi günün sınavına çalışıyoduk :18::18::126:
Hey gidi günler heey ne de çabuk geçmişş
Çok teşekkürler hevicim sorumu atlamayıp es geçmeyip cevaplamışssın
DODAAAMAANN DODAMAAANN ÖPÜYORUM HEVİM
HEEVVVİİİ bu bildiğimiz garfield mi demiş kııız hani bal sarısı şişko manyak kedi olan pek bi sevimli ya
Güzelde demiş sende bulup bizimle paylaştın :128::130:
hııhhsen bana hep kızıyorsun ağlayacağım ama
sağol canım benim evet bende bugün düşündüm geçen hafat bugün sınav stresi vardı diye ayy dolmam..
renkli yazamıyor musun canım aşkolsun yani hemen söyleyim
önce msjını yaz sonra sağa tıkla msjı n üstünü tarafa hani kes yapıştır yaparken yapıyoruz ya ondan yap işte ayy anlatamadım da nyse msj taradıktan sonra yukarı da A harfi olan yerden rengini seç ve paylaş dolmam
evet gerfield demiş..
gazel söyleyince bende dedim hepsini görsün topikte tembellik yasalarını görsünler dedim canım
tam bizim için demiş ama demi dolmam..
hııhhsen bana hep kızıyorsun ağlayacağım ama
sağol canım benim evet bende bugün düşündüm geçen hafat bugün sınav stresi vardı diye ayy dolmam..
renkli yazamıyor musun canım aşkolsun yani hemen söyleyim
önce msjını yaz sonra sağa tıkla msjı n üstünü tarafa hani kes yapıştır yaparken yapıyoruz ya ondan yap işte ayy anlatamadım da nyse msj taradıktan sonra yukarı da A harfi olan yerden rengini seç ve paylaş dolmam
evet gerfield demiş..
gazel söyleyince bende dedim hepsini görsün topikte tembellik yasalarını görsünler dedim canım
tam bizim için demiş ama demi dolmam..
Hemen pepe gibi durma hemen pepe gibi durma öyle dolmalara pepe gibi durulmaz
Aaaa çok heyecanlandım deniyorum Allah bismillah[COLOR=""][/COLOR]
Aman dur ya olmadıhepsini tara dedin ben hemen hazırdan A YA GİTTİM
Diğer yazımda yapıcam ama
durcam işte durcam işte ohh
canım bide Anın orada Font varya oradan da yazı şeklini seçiyorsun onu da söyleyim..
hadi dolmam bekliyorumm canım
kenarlarında color niye yazıyo hevi benim adım color da değilA dan renk seçince more colorsa basmadan mı göndermem gerekiyor uğraştığımız şeye bak ya
Tamamdır bu iş :13:
Ay çok mersiii senin sayanda hevidolma artık senden rengarenk yazılar bekliyoruz ohhh renk açtı seni ayo
bi bakayım bi bakayımm...:82:
evet evet yakıştı ..
Ay çok mersiii senin sayanda hevi
Bütün renkleri deniycem kıız görmemişler gibi ya şu halıma bak
dene canım sana renkler yakışıyor...
şimdide yeşil bak senn
Bugünde 3 adam var izleyememiştim geçen haftaGözüne dizine dursun aöfnin yemedik içmedik izlemedik dizilerimizi neyimki sırf sınava çalışalım diye
ee ne oldu sonunda gördük günümüzü canım benm vallah yaa izle bugün izle gıcık aöf
bende 1kadın 1erkek i izliyordum final yaptı yaa :26:
aaaaben arada bir bakıyodum demek bayağıdır bakmıyorum bitti demek
Onlarda çok alemlerdi evlenmişlerdi demi bi hazırlık içindeydilerdişu kelimede müthiş oldu yani insan okumakta zorlanıyor yahu
düğüne 1 hafta kala trafik kazası yaptılar erteldiler düğünü öyle kaldı evlenmemişlerdi yani zeynepte hamileydi öyle bitirdiler işte ya güzeldi onlar