2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

Kötü olmuş ya bari evlenselerdide öyle bitirselerdi amanne kadar benimsemişim diziyi oturup düğün olmadı diye ağlıyomuşum

ağlama dolmaa ağlama...

ama devam etse güzeldi yani ben bi onu izlerdim bide trt 1 de dizi var onu izliyorum arada annem izlerken baktıklarım var ama 5 10 dakika falan yani..

beni böyle sev canım çok güzel bi dizi yaa

Ben aralarda izliyorum o diziyi tam baştan beri izleyemedim ya o öyle gitti
Bu arada hevicim cim cim ders çalışmaya ne zaman başlıyosun ben haftaya başlıyım diyorum ama sadece demekle kalmasam bari

Ben aralarda izliyorum o diziyi tam baştan beri izleyemedim ya o öyle gitti
Bu arada hevicim cim cim ders çalışmaya ne zaman başlıyosun ben haftaya başlıyım diyorum ama sadece demekle kalmasam bari

ben bugün ingilizce çalışcaktım ama kaldı öyle canım çalışmadım vallaha bende haftaya düşünüyorum dolmacım başlayalım canım yoksa olmayacak böyle sınavlar açıklanana kadar öğrenelimde bişeyler açıklanında sevinçten çalışamayız belki..

hevi ile dolma çeneler düşmüş yine ne kaynatıyorsunuz bakalım...
aus gelince görürsünüz bukadar çeneyi siz...
ders çalıştığınız yok dimi..sizi siziiii

Haftaya için bi plan program yapmalıyız hemen ama hemen hemen günümde dolu bi de perşembe annemin doğum günü hediyede almak gerek şimdi bide kutlamak için bi organizasyon yapmam gerek

Yok ya gazelcim biz de yeni gelmiştik gelir gelmezde zaten ders çalışalım diyoduk Allah inandırsın yatıyoz kalkıyoz ders

yaaa gazelll öyle deme yaaaa :26:
:18::18:
aus gelmeden çalışırız biz inş yani çalışalım canım
gazel sen çalışıyormusun peki hıııı

Haftaya için bi plan program yapmalıyız hemen ama hemen hemen günümde dolu bi de perşembe annemin doğum günü hediyede almak gerek şimdi bide kutlamak için bi organizasyon yapmam gerek

evet canım sende evdekileri ayarla annenin doğum gününü kutlayın sonra hemen çalışmalara başla..
yoksa ausss bizi kesecek...:18:

Hep diyorum yeme şu dırnaklarını
BELKİ BELKİ ARADA KAYNARIZ OLMAMI ÖYLE HEVİ
sONRA ARADA AÖF KAYNATACAK BİZİ DE

Hep diyorum yeme şu dırnaklarını
BELKİ BELKİ ARADA KAYNARIZ OLMAMI ÖYLE HEVİ
sONRA ARADA AÖF KAYNATACAK BİZİ DE

aus kaçıncı sayfada bıraktı bizi bilmiyorum eğer üşenmeden bütün sayfaları okursaaa......

ama okumazsa kaynarız dolmaaa

zaten biz çalışıyoruz ama çeneye vuruyor iştee

aus kaçıncı sayfada bıraktı bizi bilmiyorum eğer üşenmeden bütün sayfaları okursaaa......

Ben de yavaştan yavaştan gidem diyorum hevim
Ders çalışmaya deeeerrrrmmmmiiiişşşşiiiimmm
Bahsi geçti ya bi taraflardan duyar yine aus çıkar gelir valla öttürttebiliriz yane

Hevim ben çıkıyorum artık canıımm
Topik sana emanet sonra aus kızmasın bize topikime iyi bakmamışsınız bu hal demesin
Dodamanından öptüm seni hevicim
İnşallah yarında karşılaşabiliriz

Ben de yavaştan yavaştan gidem diyorum hevim
Ders çalışmaya deeeerrrrmmmmiiiişşşşiiiimmm
Bahsi geçti ya bi taraflardan duyar yine aus çıkar gelir valla öttürttebiliriz yane
tamam canım öttürmeyelimm..
aman aman..
ama duyar aus bi yerden..

tamam canım bnm bende çıkıyorum..
bana emanet sayılır..
bende öpüyorum seni kocaman

Yok ya gazelcim biz de yeni gelmiştik gelir gelmezde zaten ders çalışalım diyoduk Allah inandırsın yatıyoz kalkıyoz ders

tabi tabi...aus gelince bir bir anlatıcam yaptıklarınızı

hiç heveslenme canım, aus satır değil harf atlamadan okur bütün yorumları...topiğin müdavimi bikerem o...hiç şansınız yok...
ben çalışmaya başladım canım, hıhh

kızlar bişi sorcam.. 20 sorudan kaç doğru yaparsak o dersi geçmiş oluyoruz ???

canım o derse göre değişir..her dersin kredisine göre, sınıf ortalamasına göre değişir..bazı derslerde 10 soru yeterken, bazılarında daha düşer, yada yükselir oran...

amaaaaaa haksızlık gazel söylemeeeeee
hiç girmeyek mi topiğimize yaaaa
topiğe bakıyoruz şurda yakan yıkan var mı diyeee

hem bende bugün çalışacağım gazelcim..
yanş öyle bir niyetim var
konular gözümde büyümese

Günaydınlar , aus tan kucak dolusu sevgiler saygılar efenim (kucağım kocamandır herkese yeter )

2 gün gelmedim , sensörümde ötmedi hiç , bu sabah bakayım neler oluyor dedim . Her şey yolunda , sadece arkadaş toplantıları falan üst üste geldi bu iki akşam , evde yoktum .

Şimdi geçmiişe döneyim , üniteler çalışılmış mı ? yeni katılanlar olmuş mu ? Sarı kız doğurmuş mu ?

Sağolsun dolmacım bana olayların özetini geçmiş ama belki bu bir tuzaktır , benim sensör bozulmuştur o da geçmişe dönmeyeyim diye bu yola başvurmuştur

Gerçi son sayfadan gördüğüm kadarı ile dolmanın ve hevinin topik sadakati devam etmiş En çok onları öpüyorum o zaman

Neyse okumam gereken bir 20 sayfa var , meraktan değil ha , arada biten ünite bildirimlerini yakalamak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…