2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

Biberoooooooon allahını seversen bu sefer okuyup okuyp gitme Bak allahın adını verdim geeellll bekliyoruz seni

Dolmam, okuyup okuyup gitmiyorum, demin tam cevap yazacaktım oğlan çağırdı odasına acil! annnneeeee geeeeeel diye.:)) Mecburen gittik el mahkum. Şimdi de geldim anacım, durduğunuz gibi durmuyonuz ki, oku oku bitmiyor.

Dolmam, okuyup okuyup gitmiyorum, demin tam cevap yazacaktım oğlan çağırdı odasına acil! annnneeeee geeeeeel diye.:)) Mecburen gittik el mahkum. Şimdi de geldim anacım, durduğunuz gibi durmuyonuz ki, oku oku bitmiyor.

OHHH BEEE SONUNDA GELDİ BİBERONUM
Eee napıcan biberonum dünyada dönüyo diye iğrençte bişey dermişim
Aman o durumları bilmezmiyim benim yeğenlerde öyle illa bi annelerini ayaklaraına çağırırlar

Değiştiir mi oynuyoz hevi
Ama dur seen
TİN TİN TİNİMİNİ HANIM TİN TİN TİN TİNİMİNİ HANIM SENİ SEVİYOR CANIM SENİ SEVİYOR CANIM
BU DA NASIL Bİ ŞARKIDIR ARKADAŞŞŞ

amannnnnnnnnnnnnnnnnnn oynayalım gitsin be dokmam topiğin 2 deli bekçisi

ayy bulamıyorum şarkı..

dolmaaa:26:

amannnnnnnnnnnnnnnnnnn oynayalım gitsin be dokmam topiğin 2 deli bekçisi

ayy bulamıyorum şarkı..

dolmaaa:26:

Dur yardım edem hevim
ANKARANIN BAĞLARI BÜKLÜM BÜKLÜM YOLLARI
hİÇTE ÖMRÜMDE DİNLMEDİĞİM ŞARKILAR BURAYADA YAZDIK ÇİZDİK SANKİ KULAKLIK KULAKIMIZDA HER DAİM MÜZİKLERİ DİNLİYORUZ HAVASI OLDU

Gazelim, geçmiş olsun kuzucuğa, en kısa zamanda iyileşir sen ona şimdi neler neler yaparsın hemencecik kalkar ayağa...Çok çok geçmiş olsun canım benim...

o kadar vallaha.. Acıncak halde hissediyorum kendimi.. Hiç böyle olmamıştı daha önce

yok yok o kadarda değil yani Benim şunu yaptığıma bakma sen arzu
Hepimiz aynı durumdayız diyecem o da olmıycak amman bende o durumdayım en iyisi oldu şimdi

oo ankara havası diyorsun yanii..
hopp dilara gazel düştü bağlara dilara karlar yağdı dağlara dilara neredesn bnm güzel sevdgmmm

aynen öyle zannedecekler cnm ama öyle bişy yokk...

yok yok o kadarda değil yani Benim şunu yaptığıma bakma sen arzu
Hepimiz aynı durumdayız diyecem o da olmıycak amman bende o durumdayım en iyisi oldu şimdi

bizi bu hale koyanlar bizden beter olsunlar inşallah dicem ama beddua bile etmeye değmez bunlara inşallah güzel atmışızdır ya tek umudum şansımın yaver gidip attıklarımın tutmuş olması..

oo ankara havası diyorsun yanii..
Hopp dilara gazel düştü bağlara dilara karlar yağdı dağlara dilara neredesn bnm güzel sevdgmmm

Aynen öyle zannedecekler cnm ama öyle bişy yokk...

nooooollduuu pınar sana noooolduuu
Bu nasıl bi şarkı ne diyosun sen
Gazelden bahsediyon sandım sonra dilara dedin noooolllluuuyyooo yaa

aaaaaa domuz gribini biliyorsun da oğuzhan koç-ibrahim büyükak'ın yeni bombasını bilmiyorsun. Cık cık cık dolmam, olmadı bu...

hııııhhhh çok güzel oldu işte bu çalışmadığımız yerden geldi aynı aöf gibisin biberonum fena vurdun bizi
Harbiden olmadı ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…