Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kötü olmuş ya bari evlenselerdide öyle bitirselerdi amanne kadar benimsemişim diziyi oturup düğün olmadı diye ağlıyomuşum
ağlama dolmaa ağlama...
ama devam etse güzeldi yani ben bi onu izlerdim bide trt 1 de dizi var onu izliyorum arada annem izlerken baktıklarım var ama 5 10 dakika falan yani..
trt1 deki hangi diziymiş hevicim
Gözümden kaçmadı o meşhur yazında gitmiş
beni böyle sev canım çok güzel bi dizi yaa
Ben aralarda izliyorum o diziyi tam baştan beri izleyemedim ya o öyle gitti
Bu arada hevicim cim cim ders çalışmaya ne zaman başlıyosun ben haftaya başlıyım diyorum ama sadece demekle kalmasam bari
ben bugün ingilizce çalışcaktım ama kaldı öyle canım çalışmadım vallaha bende haftaya düşünüyorum dolmacım başlayalım canım yoksa olmayacak böyle sınavlar açıklanana kadar öğrenelimde bişeyler açıklanında sevinçten çalışamayız belki..
hevi ile dolma çeneler düşmüş yine ne kaynatıyorsunuz bakalım...
aus gelince görürsünüz bukadar çeneyi siz...
ders çalıştığınız yok dimi..sizi siziiii
yaaa gazelll öyle deme yaaaa :26:hevi ile dolma çeneler düşmüş yine ne kaynatıyorsunuz bakalım...
aus gelince görürsünüz bukadar çeneyi siz...
ders çalıştığınız yok dimi..sizi siziiii
Haftaya için bi plan program yapmalıyız hemen ama hemen hemen günümde dolu bi de perşembe annemin doğum günü hediyede almak gerek şimdi bide kutlamak için bi organizasyon yapmam gerek
yaaa gazelll öyle deme yaaaa :26:
:18::18:
aus gelmeden çalışırız biz inş yani çalışalım canım
gazel sen çalışıyormusun peki hıııı
evet canım sende evdekileri ayarla annenin doğum gününü kutlayın sonra hemen çalışmalara başla..
yoksa ausss bizi kesecek...:18:
Hep diyorum yeme şu dırnaklarını
BELKİ BELKİ ARADA KAYNARIZ OLMAMI ÖYLE HEVİ
sONRA ARADA AÖF KAYNATACAK BİZİ DE
aus kaçıncı sayfada bıraktı bizi bilmiyorum eğer üşenmeden bütün sayfaları okursaaa......
ama okumazsa kaynarız dolmaaa
zaten biz çalışıyoruz ama çeneye vuruyor iştee
tamam canım öttürmeyelimm..Ben de yavaştan yavaştan gidem diyorum hevim
Ders çalışmaya deeeerrrrmmmmiiiişşşşiiiimmm
Bahsi geçti ya bi taraflardan duyar yine aus çıkar gelir valla öttürttebiliriz yane
Hevim ben çıkıyorum artık canıımm
Topik sana emanet sonra aus kızmasın bize topikime iyi bakmamışsınız bu hal demesin
Dodamanından öptüm seni hevicim
İnşallah yarında karşılaşabiliriz
Yok ya gazelcim biz de yeni gelmiştik gelir gelmezde zaten ders çalışalım diyoduk Allah inandırsın yatıyoz kalkıyoz ders
yaaa gazelll öyle deme yaaaa :26:
:18::18:
aus gelmeden çalışırız biz inş yani çalışalım canım
gazel sen çalışıyormusun peki hıııı
evet canım sende evdekileri ayarla annenin doğum gününü kutlayın sonra hemen çalışmalara başla..
yoksa ausss bizi kesecek...:18:
aus kaçıncı sayfada bıraktı bizi bilmiyorum eğer üşenmeden bütün sayfaları okursaaa......
ama okumazsa kaynarız dolmaaa
zaten biz çalışıyoruz ama çeneye vuruyor iştee
kızlar bişi sorcam.. 20 sorudan kaç doğru yaparsak o dersi geçmiş oluyoruz ???
tabi tabi...aus gelince bir bir anlatıcam yaptıklarınızı
hiç heveslenme canım, aus satır değil harf atlamadan okur bütün yorumları...topiğin müdavimi bikerem o...hiç şansınız yok...
ben çalışmaya başladım canım, hıhh