2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

Kötü olmuş ya bari evlenselerdide öyle bitirselerdi amanne kadar benimsemişim diziyi oturup düğün olmadı diye ağlıyomuşum :KK52::KK52:

ağlama dolmaa ağlama...

ama devam etse güzeldi yani ben bi onu izlerdim bide trt 1 de dizi var onu izliyorum arada annem izlerken baktıklarım var ama 5 10 dakika falan yani..:KK34:

beni böyle sev canım çok güzel bi dizi yaa:KK34:

Ben aralarda izliyorum o diziyi tam baştan beri izleyemedim ya o öyle gitti :KK55::KK55:
Bu arada hevicim cim cim :KK9: ders çalışmaya ne zaman başlıyosun ben haftaya başlıyım diyorum ama sadece demekle kalmasam bari :KK53::KK53:

Ben aralarda izliyorum o diziyi tam baştan beri izleyemedim ya o öyle gitti :KK55::KK55:
Bu arada hevicim cim cim :KK9: ders çalışmaya ne zaman başlıyosun ben haftaya başlıyım diyorum ama sadece demekle kalmasam bari :KK53::KK53:

ben bugün ingilizce çalışcaktım ama kaldı öyle canım çalışmadım vallaha bende haftaya düşünüyorum dolmacım başlayalım canım yoksa olmayacak böyle sınavlar açıklanana kadar öğrenelimde bişeyler açıklanında sevinçten çalışamayız belki..:KK34:

hevi ile dolma :KK60: çeneler düşmüş yine ne kaynatıyorsunuz bakalım...:KK1:
aus gelince görürsünüz bukadar çeneyi siz...:KK53:
ders çalıştığınız yok dimi..sizi siziiii :KK23::KK23:

ben bugün ingilizce çalışcaktım ama kaldı öyle canım çalışmadım vallaha bende haftaya düşünüyorum dolmacım başlayalım canım yoksa olmayacak böyle sınavlar açıklanana kadar öğrenelimde bişeyler açıklanında sevinçten çalışamayız belki..:KK34:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
Haftaya için bi plan program yapmalıyız hemen :KK8: ama hemen hemen günümde dolu bi de perşembe annemin doğum günü :KK23: hediyede almak gerek şimdi bide kutlamak için bi organizasyon yapmam gerek :KK76::KK76:

Yok ya gazelcim biz de yeni gelmiştik gelir gelmezde zaten ders çalışalım diyoduk :KK53::KK53: Allah inandırsın yatıyoz kalkıyoz ders :KK53::KK53:

yaaa gazelll öyle deme yaaaa :26:
:18::18:
aus gelmeden çalışırız biz inş yani çalışalım canım
gazel sen çalışıyormusun peki hıııı:nazar:
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
Haftaya için bi plan program yapmalıyız hemen :KK8: ama hemen hemen günümde dolu bi de perşembe annemin doğum günü :KK23: hediyede almak gerek şimdi bide kutlamak için bi organizasyon yapmam gerek :KK76::KK76:

evet canım sende evdekileri ayarla annenin doğum gününü kutlayın sonra hemen çalışmalara başla..
yoksa ausss bizi kesecek...:18:

evet canım sende evdekileri ayarla annenin doğum gününü kutlayın sonra hemen çalışmalara başla..

Hep diyorum yeme şu dırnaklarını :KK4:
BELKİ BELKİ ARADA KAYNARIZ OLMAMI ÖYLE HEVİ :KK52::KK52:
sONRA ARADA AÖF KAYNATACAK BİZİ DE :KK53::KK53:

Hep diyorum yeme şu dırnaklarını :KK4:
BELKİ BELKİ ARADA KAYNARIZ OLMAMI ÖYLE HEVİ :KK52::KK52:
sONRA ARADA AÖF KAYNATACAK BİZİ DE :KK53::KK53:

aus kaçıncı sayfada bıraktı bizi bilmiyorum eğer üşenmeden bütün sayfaları okursaaa......

ama okumazsa kaynarız dolmaaa

zaten biz çalışıyoruz ama çeneye vuruyor iştee:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

aus kaçıncı sayfada bıraktı bizi bilmiyorum eğer üşenmeden bütün sayfaları okursaaa......

zaten biz çalışıyoruz ama çeneye vuruyor iştee:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Ben de yavaştan yavaştan gidem diyorum hevim :KK55::KK55:
Ders çalışmaya deeeerrrrmmmmiiiişşşşiiiimmm :KK53::KK53:
Bahsi geçti ya bi taraflardan duyar yine aus çıkar gelir valla öttürttebiliriz yane :KK52::KK52:

Hevim ben çıkıyorum artık canıımm :KK3:
Topik sana emanet sonra aus kızmasın bize topikime iyi bakmamışsınız bu hal demesin :KK52::KK52:
Dodamanından öptüm seni hevicim :KK19::KK19:
İnşallah yarında karşılaşabiliriz :KK3::KK3:
:KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8:

Ben de yavaştan yavaştan gidem diyorum hevim :KK55::KK55:
Ders çalışmaya deeeerrrrmmmmiiiişşşşiiiimmm :KK53::KK53:
Bahsi geçti ya bi taraflardan duyar yine aus çıkar gelir valla öttürttebiliriz yane :KK52::KK52:
tamam canım öttürmeyelimm..
aman aman..
ama duyar aus bi yerden..
Hevim ben çıkıyorum artık canıımm :KK3:
Topik sana emanet sonra aus kızmasın bize topikime iyi bakmamışsınız bu hal demesin :KK52::KK52:
Dodamanından öptüm seni hevicim :KK19::KK19:
İnşallah yarında karşılaşabiliriz :KK3::KK3:
:KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8:

tamam canım bnm bende çıkıyorum..
bana emanet sayılır..
bende öpüyorum seni kocaman:KK54:

Yok ya gazelcim biz de yeni gelmiştik gelir gelmezde zaten ders çalışalım diyoduk :KK53::KK53: Allah inandırsın yatıyoz kalkıyoz ders :KK53::KK53:

tabi tabi...aus gelince bir bir anlatıcam yaptıklarınızı :KK14:

hiç heveslenme canım, aus satır değil harf atlamadan okur bütün yorumları...topiğin müdavimi bikerem o...hiç şansınız yok...:KK14:
ben çalışmaya başladım canım, hıhh :63:

kızlar bişi sorcam.. 20 sorudan kaç doğru yaparsak o dersi geçmiş oluyoruz ???

canım o derse göre değişir..her dersin kredisine göre, sınıf ortalamasına göre değişir..bazı derslerde 10 soru yeterken, bazılarında daha düşer, yada yükselir oran...

tabi tabi...aus gelince bir bir anlatıcam yaptıklarınızı :KK14:

hiç heveslenme canım, aus satır değil harf atlamadan okur bütün yorumları...topiğin müdavimi bikerem o...hiç şansınız yok...:KK14:
ben çalışmaya başladım canım, hıhh :63:

amaaaaaa haksızlık gazel söylemeeeeee:KK52:
hiç girmeyek mi topiğimize yaaaa:KK9::KK9::KK9:
topiğe bakıyoruz şurda yakan yıkan var mı diyeee:KK52::KK52:
:KK9::KK9:

hem bende bugün çalışacağım gazelcim..
yanş öyle bir niyetim var :63:
konular gözümde büyümese:KK53:

Günaydınlar , aus tan kucak dolusu sevgiler saygılar efenim (kucağım kocamandır herkese yeter :KK9: )

2 gün gelmedim , sensörümde ötmedi hiç , bu sabah bakayım neler oluyor dedim . Her şey yolunda , sadece arkadaş toplantıları falan üst üste geldi bu iki akşam , evde yoktum .

Şimdi geçmiişe döneyim , üniteler çalışılmış mı ? yeni katılanlar olmuş mu ? Sarı kız doğurmuş mu ? :KK52:

Sağolsun dolmacım bana olayların özetini geçmiş ama belki bu bir tuzaktır , benim sensör bozulmuştur o da geçmişe dönmeyeyim diye bu yola başvurmuştur :KK28:

Gerçi son sayfadan gördüğüm kadarı ile dolmanın ve hevinin topik sadakati devam etmiş :nazar: En çok onları öpüyorum o zaman :KK19:

Neyse okumam gereken bir 20 sayfa var , meraktan değil ha , arada biten ünite bildirimlerini yakalamak için :KK6:

X